✏️توییت عباس حسامی، کارشناس اقتصادی:
📍وسط جنگ هستیم. بعد یه سری پیشنهاد میدن این وسط «هر چه سریعتر بنزین و ارز ترجیحی رو تعدیل کنید تا اقتصاد شکوفا بشه!»😐
یعنی وسط جنگ یه آشوب اجتماعی هم بذارن روی دست کشور که قشنگ کار در بیاد!
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
🆔 https://telegram.me/joinchat/EZnefD9kO8xINJK_Z5xVqQ
پیشنهاد روسیه به ایران برای تکمیل کریدور جدید شمال- جنوب
🔹مدیرعامل راهآهن: پیشنهادی از روسیه دریافت کردهایم که کریدور جدید شمال-جنوب میان ایران و روسیه را در دستور کار قرار دهیم.
🔹باتوجه به تحولات در منطقه، ضرورت انتقال بار از روسیه به اقیانوس هند و برعکس افزایش یافته و این موضوع از اهمیت بسیاری برخوردار است.
@Farsna
🛑الشيخ نعيم قاسم: نحن من سيمسك "رسن" العدو ونعيده إلى الحظيرة"
🔺"شیخ نعیم قاسم: ما هستیم که افسار دشمن را خواهیم گرفت و او را به جایگاهش باز خواهیم گرداند."
ـــــــــــــــــــــــ
#صابرین نیوز اخبار جبهه مقاومت👇
🆘https://eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3
🛑عراقچی در اردن:
🔺ایران آمادگی کامل برای مقابله با تمام سناریوهای ممکن را دارد
⚠️منطقه شاهد شرایط خطرناکی است و ممکن است در آستانه درگیری گسترده باشد
ـــــــــــــــــــــــ
#صابرین نیوز اخبار جبهه مقاومت👇
🆘https://eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش خبرنگار بیبیسی مقیم اسرائیل از تعطیل شدن شهر استراتژیک حیفا در اثر حملات کوبنده حزبالله:
🔺حیفا شهر استراتژیک اسرائیل است که از سال 2006 تا به حال مورد حمله قرار نگرفته بود اما اکنون مدام صدای آژیر در آن شنیده میشود و زیر آتش موشکهای حزبالله است؛ خیلی از مردم شهر را ترک کردهاند، مغازهها تعطیل و مردم نمیدانند چه کنند؟!
™️ #اختصاصی
✅ پارسینTV
🆔 @parsintv
🔴تحلیلی بر صحبتهای دیروز شیخ نعیم قاسم
یک هشدار جدی
از سخنان دیروز شیخ نعیم قاسم به راحتی نباید گذشت!
این سخنرانی یک جنبه ظاهری داشت که نشان از پایداری و بازگشت مدیریت رهبری در حزب الله بود و یک زیر متن هشداردهنده؛ اول به دولت و نخست وزیر غرب گرای لبنان (میقاتی ) و دوم به مردم و مجموعه مردمی مقاومت در تمام منطقه !
هشدار اول به مجموعه نخست وزیری لبنان به جایی نمی رسد همانگونه از سال ۲۰۰۰ تا بحال نرسیده و همچون دیگر حکام عرب ، میقاتی هم زود وا میدهد.
اما هشدار دوم به مجموعه مردمی مقاومت و بویژه طراحان امنیتی مقاومت بود که مهم است.
مراقب باشید دوستان !
طرح حساب شده سازمان سیا با حضور افسران ویژه در سفارت لبنان آغاز شده تا دولت لبنان به حزب الله برای پذیرش یک عقب نشینی ( از ۳ تا ۱۰ کیلومتر ) از مرزها فشار را آغاز کند.
پس از شکست این ایده احمقانه که با ترور سید حسن باقی رهبران با آتش بس بی قید و شرط کنار می آیند حالا سراغ بازیگر جدیدی بنام میقاتی رفته اند.
حزب الله امروز در موضع برتر رسانه و جنگ میدانی در مرز است، نیازی نیست حس کند توپ در زمین آنهاست...
اراده را نشانه گرفته اند.
صهیونیستها در موضع تحمیل شرایط نیستند.
به ستوه آمده اند؛ میقاتی خودی نیست.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔻جنگنده های رژیم صهیونیستی بعد از پنج روز عدم حمله به لبنان امروز مجددا حمله به مناطق جنوبی لبنان از جمله منطقه ضاحیه را از سر گرفتند.
ـــــــــــــــــــــــ
#صابرین نیوز اخبار جبهه مقاومت👇
🆘https://eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3
#تحلیل_اختصاصی
بررسی شباهتهای ژئوپولیتیکی دوران پیش از جنگهای جهانی با وضعیت کنونی
در تاریخ معاصر، دو جنگ جهانی اول و دوم نقطه عطفی در شکلگیری سیاستهای جهانی بودهاند. نگاهی به شرایط پیش از این جنگها و مقایسه آن با وضعیت کنونی، شباهتهای بسیاری را در عرصههای مختلف ژئوپولیتیکی نشان میدهد. در این مقاله به بررسی سه مرحله مهم یعنی ظهور قدرتهای جدید، رقابتهای تسلیحاتی و اتحادهای منطقهای و درگیریهای منطقهای پرداخته و سپس این شباهتها را با وضعیت کنونی مقایسه میکنیم.
1. ظهور قدرتهای جدید
پیش از جنگ جهانی اول و دوم:
ظهور قدرتهای جدید اقتصادی و نظامی یکی از عوامل کلیدی در تغییر توازن قدرت جهانی بود. پیش از جنگ جهانی اول، آلمان و ژاپن بهعنوان قدرتهای جدید صنعتی به رقابت با قدرتهای قدیمی اروپا و آمریکا پرداختند. این قدرتها با رشد سریع اقتصادی و نظامی به چالش کشیدن نظم جهانی آن زمان پرداختند.
همچنین، پس از جنگ جهانی اول، آلمان مجدداً در دهه ۱۹۳۰ تحت رهبری نازیها به قدرت رسید و به عنوان یکی از قدرتهای اصلی نظامی و صنعتی اروپا شناخته شد. جاهطلبیهای ارضی و صنعتی آلمان نازی و ایتالیا در این دوران زمینهساز جنگ جهانی دوم شد.
در دنیای امروز نیز، ظهور قدرتهای جدید به یکی از موضوعات اصلی سیاست بینالملل تبدیل شده است. چین و هند، بهعنوان دو قدرت نوظهور، در حال رقابت با آمریکا و دیگر قدرتهای سنتی غرب هستند. رشد اقتصادی سریع، توسعه نظامی و گسترش نفوذ در مناطق مختلف جهان از جمله در آسیا و آفریقا، زمینههای چالش میان این قدرتهای جدید و قدرتهای موجود را فراهم کرده است.
2. رقابتهای تسلیحاتی و اتحادهای منطقهای
پیش از جنگ جهانی اول و دوم:
یکی از ویژگیهای مشترک دوران پیش از جنگهای جهانی، رقابتهای تسلیحاتی و شکلگیری اتحادهای نظامی پیچیده بود. پیش از جنگ جهانی اول، مسابقه تسلیحاتی بین قدرتهای اروپایی از جمله بریتانیا، آلمان و فرانسه به اوج خود رسید. علاوه بر این، اتحادهای نظامی مانند «اتحاد مثلث» (آلمان، اتریش-مجارستان و ایتالیا) و «اتحاد متفقین» (بریتانیا، فرانسه و روسیه) به تعمیق تنشها کمک کرد.
در دوران پیش از جنگ جهانی دوم نیز، مسابقه تسلیحاتی گستردهای میان قدرتهای محور (آلمان، ایتالیا و ژاپن) و متفقین (بریتانیا، فرانسه، آمریکا) شکل گرفت. پیمانهایی مانند پیمان عدم تجاوز آلمان و شوروی (۱۹۳۹) و اتحاد آلمان و ژاپن نمونههایی از این اتحادهای نظامی بود.
امروزه، رقابت تسلیحاتی جدیدی در سطح جهانی شکل گرفته است. علاوه بر رقابت سنتی در تسلیحات متعارف، کشورها در زمینههایی چون هوش مصنوعی، جنگ سایبری و تسلیحات فضایی نیز به شدت با یکدیگر رقابت میکنند. اتحادهای نظامی مانند ناتو و پیمانهای دفاعی میان چین و روسیه نیز نشاندهنده نقش اتحادهای منطقهای در افزایش تنشها است.
3. درگیریهای منطقهای
پیش از جنگ جهانی اول و دوم:
درگیریهای منطقهای همواره نقش کلیدی در تشدید تنشهای جهانی داشتهاند. پیش از جنگ جهانی اول، جنگهای بالکان در سالهای ۱۹۱۲-۱۹۱۳ منجر به ناآرامیهای قومی و ملیگرایانه در جنوب شرقی اروپا شد. این درگیریها، با تحریک امپراتوریهای اتریش-مجارستان و روسیه، نقش عمدهای در ایجاد زمینههای جنگ جهانی اول داشت.
پیش از جنگ جهانی دوم، حمله ایتالیا به اتیوپی در سال ۱۹۳۵ و جنگ داخلی اسپانیا (۱۹۳۶-۱۹۳۹) از دیگر درگیریهای منطقهای بودند که به بیثباتی سیاسی و اجتماعی در اروپا و افزایش احتمال جنگ جهانی دوم کمک کردند.
در شرایط کنونی نیز، درگیریهای منطقهای به عامل اصلی بیثباتی در جهان تبدیل شدهاند. جنگهای داخلی در سوریه، یمن و لیبی و همچنین تنشهای قومی و ملیگرایانه در مناطق مختلف جهان، یادآور تاثیر درگیریهای منطقهای پیش از جنگهای جهانی است. رقابتهای قدرتهای منطقهای مانند ایران، عربستان سعودی و ترکیه در خاورمیانه نیز میتواند منجر به درگیریهای گستردهتری شود.
نتیجهگیری
مقایسه وضعیت ژئوپولیتیکی قبل از جنگهای جهانی با وضعیت کنونی نشان میدهد که برخی از عوامل کلیدی همچنان در عرصه جهانی موثر هستند. ظهور قدرتهای جدید، رقابتهای تسلیحاتی و اتحادهای نظامی و درگیریهای منطقهای همچنان میتوانند به تشدید تنشهای بینالمللی و بیثباتی جهانی منجر شوند. با این حال، وجود سازمانهای بینالمللی مانند سازمان ملل متحد و مکانیزمهای حل و فصل اختلافات، امیدواریهایی را برای جلوگیری از تکرار تاریخ بهوجود آورده است.
یاعلی
مهر ١۴٠٣
میلاد رضایی
https://eitaa.com/cityofsun
🚨مالک پیامرسان گپ، عامل نفوذی که سیدحسننصرالله را لو دادهبود معرفی کرد. معاهدهی پاریس درکار است!
♦️رژیم اسرائیل در توضیح اشراف اطلاعاتیش و چگونگی ترورهای گسترده مسئولین رده بالای سپاه پاسداران، حزبالله لبنان وسوریه در کمتر از ۴۵ روز، از یک معامله قانونی! اطلاعات رونمایی کرد.
♦️آنچنان که تلویزیون اسرائیلی اعلام کرد «معامله پاریس» که در رسانهها با عنوان دستگیری پاول دروف در فرانسه از آن نام برده شده، یک برنامه از پیش تعیین شده برای معامله اطلاعات بین تلگرام و اسرائیل بودهاست.
♦️این اطلاعات شامل گفتگوهای Secret chat (که قبلا ادعا میشد دارای رمزنگاری امن است)، اطلاعات تماس، نشانیIP و موقعیت مکانی (Latitude & Longitude)و... بوده است.
♦️اسرائیل با ترکیب این اطلاعات با دادههایی که از شرکت meta (مالک اینستاگرام، واتسآپ و فیسبوک) دریافت کرده بود، توانسته بود به صورت کامل شبکه ارتباطی افراد موثر جبهه مقاومت را کشف نماید. شهید عزیز سیدحسننصرالله بعد از ترور اسماعیل هنیه در تهران در سخنرانیش سربسته به این موضوع اشاره کرد.
♦️مدیرعامل تلگرام مدعی شد از سال ۲۰۱۸، اطلاعات مجرمان! را در اختیار مقامات قرار میداده است. همچنین چون حزبالله و سپاه پاسداران از نظر آمریکا جزء سازمانهای تروریستی هستند، منعی در دادن اطلاعات به آمریکا وجود نداشته و قانونا باید این کار را انجام میداده است!!
✍️مهدی انجیدنی
ـــــــــــــــــــــــ
#صابرین نیوز اخبار جبهه مقاومت👇
🆘https://eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3
📌عراقچی:محرومکردن مردم از هواپیما چه اثری در کاهش تنش در منطقه دارد؟
باعث تأسف است درحالیکه ما و کشورهای منطقه درحال تلاش برای کنترل و کاهش تنش در منطقه و جلوگیری از جنایات هستیم کشورهای اروپایی و غربی با اعمال تحریمهای جدید، تنش را افزایش میدهند.
آنها بهتر از هر کسی میدانند که تحریمها هیچ وقت راهحل نبوده و نتوانسته مشکلی را در روابط بین ایران و غرب حل کند.
همواره آنها بودند که بعد از تحریمهای سنگینی که گذاشتند و بیاثر بودن آنها را دیدند برای مدیریت تنش، مجبور به مذاکره شدند.
تحریمهای جدید آمریکا و اروپا علیه ایران، مردم عادی که مسافران هواپیما هستند و به سفر میروند را هدف قرار میدهد و محروم میکند. این چه اثری میتواند در کاهش تنش در منطقه داشته باشد؟