🚨🚨صدای انفجارهای مهیب در جولان های اشغالی در سوریه
🚨🚨جنگنده های اسرائیلی به همراه بالگردهای آپاچی به مراکزی در جولان در خاک سوریه حمله کردند
🚨🚨اسرائیل از مرز لبنان تا عمق ۶ کیلومتری سرزمینهای اشغالی را پرواز ممنوع اعلام نمود
سه ماه پرواز ممنوع اعلام کردند
تاکنون دوتن از نیروهای مقاومت مجروح شدند
@Westasia
🛑تابستانی گرمتر در قم/ دمای هوا به ۴۴ درجه میرسد
🔹رئیس اداره پیش بینی و تحقیقات اداره کل هواشناسی استان قم گفت: طی روزهای آتی با افزایش دمای هوا، حداکثر دما در نقاط مختلف استان به 44 درجه خواهد رسید.
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
🕌بزرگترین کانال قمیها در ایتا🔝
🔺روستای مالملا در استان کهکیلویه و بویراحمد که ۸۵ درصد مردم آن در بورسند و به همین خاطر به «مالاستریت» معروف شده!
اصل چهار ترومن آمریکاییها و انقلاب سفید شاه با اصلاحات ارضی و سپاه دانش و سپاه سازندگی نتوانست در طول چند دهه کشاورزی و روستاهای ایران را اینطور تخریب کند که دولت در این چند ماه با داغ کردن قمارخانه ملی بورس به توفیق آن دست یافته و خبرگزاری فارس سپاه هم با افتخار برای آن رپرتاز خبری میرود..
حضراتی که تفکر غربانتقادی را به چنان ابتذالی کشاندهاند که ویروس کرونا را هم بزرگنمایی و توطئه آمریکاییها میدانند، چطور در مواجهه با این بساط «رباخواری مقدس» خفه شدهاند؟
آیا ربا جز سیستمی است که پول، بدون زحمت و کار در آن رشد میکند و کار، عار است و زیانده؟
این کدام سرمایهایست که در شرایط سقوط تولید و بیکاری گسترده و بیهودگی دانش و فقر عمومی و تحریم بینالمللی به خودی خود رشد میکند؟ آیا جز این است که به نام اقتصاد اسلامی بدترین اشکال سوداگری و سودجویی سرمایهدارانه و نفی کار و تولید در دورترین روستاهای کشور پمپاژ شده است تا کار و توسعه و تعاون و خلاقیت در این کشور ریشهکن شود؟
جمهوری سوم
📝 چه کسانی از تبلیغ و فروش داروهای اثبات نشده کرونا به صورت انحصاری سود می برند؟ #امین_یزدی
🔴 فاویپیراویر:
🔸 این داروی ژاپنی برای درمان آنفولانزا ساخته شده و احتمالاتی در اوایل شیوع کرونا مبنی بر اثربخشی آن بر کرونا داده شد.
🔹 صدکیلو مواد اولیه فاویپیراویر توسط شرکت #باختر_بیوشیمی با مجوز واردات انحصاری و پنهانی در حوالی سال نو وارد کشور شده و به امید سود کلان به داروی نهایی تبدیل شد
🔸 ولی کمیته علمی کرونا باتوجه به نتایج مطالعات، اثربخشی فاویپیراویر در درمان کرونا را تایید نکرد و ذی نفعان این شرکت از جمله دکتر #واعظ_مهدوی و مهندس #فرامرز_اختراعی برای رسیدن به سود مورد نظر در نامه ای به تاریخ ۳ اردیبهشت به وزیر بهداشت با گلایه از فساد در حوزه دارو(!) سعی کردند با فشار رسانه ای تایید توزیع فاویپیراویر را بگیرند.
🔸پس از تغییر مدیر کل داروی سازمان غذا و دارو در ۲۴ تیر داروی فاویپیراویر وارد پروتکل درمان آنفولانزا شد در حالی که داروی دیگری یه نام اسلتامیویر از قبل در پروتکل درمان این بیماری وجود داشت.
🔹اما ماجرا وقتی جالب تر می شود که فردای آن یعنی در ۲۵ تیر وزیر بهداشت در مصاحبه ای داروی فاویپیراویر را یکی از داروهای مورد استفاده در درمان کرونا معرفی می کند که همین صحبت وزیر موجی از تقاضا را برای این دارو در بین پزشکان و مردم ایجاد کرده است.
🔸 تقاضا تا جایی بالا می رود که مدیر کل داروی سازمان غذا و دارو در ۲۸ تیر اعلام می کند فاویپیراویر فقط در مراکز درمانی توزیع شده و داروی موجود در بازار آزاد که قیمت های نجومی دارد قاچاق و تقلبی است و هیچ تضمینی در مورد کیفیت و اصالت آن وجود ندارد!
🔴 رمدسیویر:
🔸 داروی رمدسیویر که توسط شرکت آمریکایی صهیونیستی گیلیاد برای درمان ابولا تولید شده، در برخی مطالعات در کشورهای دیگر برای درمان کرونا موثر گزارش شده است.
🔹هلدینگ دارویی برکت به واسطه دکتر #جمشیدی (رئیس هیات مدیره آن) که دبیر ستاد کرونا می باشد مجوز واردات فوریتی این دارو از هند را از سازمان غذا و دارو می گیرد و مقدار محدودی از این دارو به صورت محصول نهایی از کمپانی BDR هند وارد می شود، آن هم به صورت پروانه موقت یک ماهه که محدود به مطالعات بالینی است و براساس آخرین پروتکل منتشر شده توسط ستاد کرونا نیز این دارو هنوز در مرحله تحقیقاتی قرار دارد و در پروتکل درمانی قرار داده نشده است.
🔸ولی وزیر بهداشت در مصاحبه ۲۵ تیر خود در اقدامی تبلیغاتی داروی رمدسیویر را داروی مورد استفاده در اروپا و آمریکا برای مبتلایان کرونا معرفی می کند و اعلام می کند که به اندازه کافی در کشور موجود بوده و در شبکه بهداشت و درمان توزیع شده و از هفته آینده تولید ملی آن نیز آغاز می شود!
🔹این مصاحبه تقاضای بسیار بالایی ایجاد کرده و بازار این دارو را به سمت قیمت های نجومی و سود وحشتناک برده است و نتیجه آن این شده که مردم بدبخت و بی خبر از همه چیز در دام بازار سیاه افتاده اند و رمدسیویر را با قیمت های چند ده میلیونی تهیه می کنند.
🔸رسانه ای کردن نام این دارو قبل از تایید کمیته علمی ستاد کرونا، توجیهی جز تامین منافع شرکت های وارد کننده و مرتبط با دکتر جمشیدی در هلدینگ دارویی برکت ندارد و نتیجه آن التهاب در جامعه و ایجاد بازار سیاه و تحمیل هزینه های کمرشکن بر دوش مردم شده است.
عکس های این پست، اشخاص و نامه ها را اینجا ببینید:
https://t.me/maktubmedia/4587
maktubaat
📝 رسوایی جدید بذرپاش
🔸مهرداد بذر پا ش که مورداعتراض تشکل های دانشجویی به خصوص بسیج در استفاده از سوابق این نهاد در احراز شرایط ۲۰ سال سابقه برای ریاست دیوان محاسبات قرار گرفته بود اقدام به چاپ نامه ای با سربرگ «پژوهشکده سامانه های هوشمند صنعتی شهید رضایی» نمود، در این نامه اذعان شده بود که وی به مدت سه سال در این پژوهشکده با سمت معاون آموزشی از سال ۷۹ تا ۸۲ فعالیت داشته است.
🔹این نامه به امضای منصور رحیمی در سمت ریاست پژوهشکده رسیده. این در حالی است که مطابق روزنامه رسمی تنها دو موسسه با نام های «پژوهشکده فناوری های راه بردی شهید رضایی» و موسسه «توسعه فن آوریهای نوین پیشرفته شهید رضایی» به اسم منصور رحیمی به ثبت رسیده است.
🔸اولی در سال ۹۲ و دومی در سال ۸۸ که یکی با اختلاف ۱۴ سال و یکی دیگر با اختلاف ۱۰ سال از صدور این نامه است!
حال سوال اساسی اینجاست آیا کسی که می خواهد به صندلی ریاست اصلی ترین نهاد نظارتی بر بودجه کشور تکیه بزند چرا اقدام به جعل چنین نامه ای کرده است و اگر این نامه جعلی نیست بهتر است مهر داد بذرپاش سوابق بیمه ای مرتبط با این این سربرگ یا سوابق ثبتی آن را منتشر نمیاد.
maktubat
🔴تصرف کنسولگری چین در شهر هوستون آمریکا
🔹بر اساس گزارش نشریه هوستون کرونیکل آمریکا، مقامهای این کشور دقایقی بعد از فرارسیدن ضربالاجل داده شده به کنسولگری چین در شهر هوستون برای تعطیلی و تخلیه آن، ساختمان این کنسولگری را تصرف کردند.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
دیپلماتیک
📝 رسوایی جدید بذرپاش 🔸مهرداد بذر پا ش که مورداعتراض تشکل های دانشجویی به خصوص بسیج در استفاده از س
🔴دیوان محاسبات؛ مهرداد بذرپاش و پاسخ به چند شبهه
🔹قانون استخدام کشوری که جناب آقای توکلی برای زیرسوال بردن مصوبه کمیته دیوان محاسبات و کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس و انتخاب نمایندگان ملت به آن استناد کردهاند اساسا در سال ۱۳۸۶ با تصویب قانون مدیریت خدمات کشوری توسط مجلس که خود آقای توکلی بعنوان نماینده عضویت داشتند، «منسوخ و ملغی» شده است. لذا استناد آقای توکلی به مواد مختلف «قانون ملغی شده» استخدام کشوری، کاملا نادرست و «فاقد اعتبار حقوقی و قانونی» است.
🔹درخصوص آقای بذرپاش نیز بخاطر همین حساسیتها، موضوع با دقت و وسواس بیشتری مورد بررسی قرار گرفت.
سوابق و مدارک ۲۰ سال سابقه کار از ایشان خواسته شد و آقای بذرپاش هم کلیه مستندات سابقه کار خود را که «از ابتدای سال ۱۳۷۹» بود ارائه نمود و این موضوع توسط شخصیت امین و مورد وثوق، آقای مهندس منصور رحیمی فرمانده گردان تخریب لشگر ۲۷ محمد رسولالله (ص)، جانباز و فارغالتحصیل دانشگاه شریف و رئیس پژوهشکدهای که طی سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۲ آقای بذرپاش در آن مشغول بکار بودند موردتایید قرار گرفت. سایر سوابق کاری و مسئولیتی و مدیریتی ایشان ازجمله مسئولیت در پژوهشکده سامانههای هوشمند صنعتی شهید رضایی طی سالهای ۷۹-۸۲، مشاور شهردار تهران از سال ۸۲-۸۴، مشاور رییسجمهور از سال ۸۴-۸۶، مدیرعامل پارس خودرو و سایپا از سال ۸۶-۸۸، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان ملی جوانان از سال ۸۸-۸۹، بنیاد تعاون سپاه، نماینده مجلس نهم و عضو هیات رییسه، معاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و ... نیز بررسی و تایید شد.
🔹درخصوص شرط مدرک تحصیلی نیز در قانون و آییننامه دارا بودن کارشناسی ارشد و بالاتر باید احراز میشد که باتوجه به اینکه مدرک تحصیلی ایشان دکترا است حتی یک سطح بالاتر از مدرک تحصیلی موردنیاز را داشتند. گرچه نوع رشته تحصیلی در قانون درج نشده بود لیکن دکترای آقای بذرپاش در رشته مدیریت است که متناسب هم میباشد گرچه الزام قانونی نیست.
علاوه بر این باتوجه به دارا بودن مناصبی همچون «معاون رئیسجمهور و نماینده مجلس»، ایشان شرط احراز مقامات ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری را نیز حتی در دو سطح بالاتر از حداقل موردنیاز که معاون وزیر بود احراز نمود.
لذا در هیچیک از سه شرط احراز ریاست دیوان محاسبات، آقای بذرپاش نه تنها کوچکترین مشکل قانونی نداشت بلکه حتی در دو شرط نیز بالاتر از نصاب قانونی موردنیاز، امتیاز کسب کرد.
🔹درخصوص تناسب رشته تحصیلی آقای بذرپاش نیز این نکته قابل توجه است درحالیکه آقای عادل آذر رییس فعلی دیوان محاسبات «دکترای مدیریت» داشت، آقای بذرپاش علاوه بر اخذ مدرک «کارشناسی ارشد و دکترا در رشته مدیریت»، مدرک کارشناسی خود را نیز در رشته مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرده بود. ضمن اینکه گزینه دوم یعنی آقای فروزنده نیز مدرک «دکترای مدیریت» داشت. لازم به ذکر است که اتفاقا دو رئیس دیوان محاسبات در مجالس هفتم و هشتم که جناب آقای توکلی در کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات عضویت داشتند دارای مدرک فوق لیسانس جامعهشناسی (محمدرضا رحیمی) و مدرک دکترای جغرافیای انسانی (عبدالرضا رحمانی فضلی) بودند.
🔹منتقدین محترم به این نکته عنایت نمایند که اساسا در دیوان محاسبات «دو رکن اصلی» وجود دارد. «دادستان» دیوان محاسبات و «رییس» دیوان محاسبات که هر دو مستقل از هم از نمایندگان مجلس رأی میگیرند. آنچه که بعنوان «تخصص حقوقی» مطرح میشود مربوط به دادستانی دیوان محاسبات است نه ریاست دیوان محاسبات.
🔹هیاتهای مستشاری هم معمولا ترکیبی از نخبگان امور مالی و حقوقی بوده و نهایتا «رییس دیوان محاسبات» یک «جایگاه مدیریتی» است که باید با اشراف بر دانش و تخصص «مدیریت» و سوابق شاخص مدیریتی قبلی در تراز حداقل معاون وزیر، توانایی مدیریت در جایگاه مدیریتی ریاست دیوان محاسبات که همتراز وزیر است را داشته باشد.
تبعا آقای بذرپاش هم با «دکترای مدیریت» و هم با سابقه «معاون رئیسجمهور و نماینده مجلس» (که طبق قانون مدیریت خدمات کشوری هر دو همتراز وزیر محسوب میشوند) این صلاحیت را دارا میباشد.
✏️ احسان ارکانی
نماینده نیشابور و فیروزه و زبرخان
عضو کمیته دیوان محاسبات، امور مالی و اموال مجلس
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات
عضو کمیسیون اصل ۹۰
رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی
bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قطعی برق بیمارستان ذی قار عراق/دیشب
اگر در دوران عبدالمهدی بیچاره بود، الان ایران عامل این بدبختی ها محسوب میشد، اما حالا که در دوران الکاظمی البعثی الامریکایی این اتفاقات میفتد، از نظر رسانههای عراقی، آمریکایی ها مقصر نیستند و اکثر رسانه ها روزه ی سکوت گرفته اند..!
@poshte_parde
جایگاه ایران در رقابت صنعتی
ارزیابیها نشان میدهد رتبه ایران در شاخص رقابت صنعتی طی سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۸ و بین کشورهای مختلف، کمترین نوسان را تجربه کرده و رتبه آن بین ۵۴ تا ۵۶ متغیر بوده است.
شاخص عملکرد صنعتی یکی از شاخصهایی است که یونیدو، برای ارزیابی توان رقابت و عملکرد صنعتی اقتصادهای مختلف مورد استفاده قرار میدهد. در این شاخص با بهرهگیری مجموعهای از زیرشاخصهای مرتبط، توان تولید و صادرات کالاهای صنعتی یک اقتصاد مورد ارزیابی قرار میگیرد.
این شاخص، ظرفیت کشورها را برای حضور در بازارهای داخلی و بینالمللی و فعالیتهای با ارزشافزوده بالا و دارای فناوری برتر نشان میدهد. قدرت هر کشور در زمینه رقابت صنعتی با سایر کشورها در حوزه تولیدات صنعتی با عددی بین صفر تا یک اندازهگیری میشود.
هرچه این رقم به عدد یک نزدیکتر باشد، بیانگر قدرت بیشتر آن کشور در عملکرد رقابت صنعتی است. آلمان، چین، کره جنوبی و آمریکا طی سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸، در شاخص «عملکرد رقابت صنعتی» در رتبههای اول تا چهارم قرار داشتهاند و ایران در این شاخص در مقایسه با ۲۴ کشور منطقه در جایگاه هشتم قرار دارد.(دنیای اقتصاد)
eghtesaderooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روحانی: روز عرفه باید با شکوه و رعایت پروتکل های بهداشتی در مساجد و اماکن مذهبی برگزار شود
🔹در عید قربان هم مردم با توزیع گوشت قربانی به یاری نیازمندان بیایند.
🔺مراسم عزاداری شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) باید در سراسر کشور، با شکوه و رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی برگزار شود.
@Farsna