"اینجا جامعه اسلامی است، همانطور که نظم عبور و مرور محترم است،عفت و پاکدامنی ۱۰۰۰ بار از آن محترم تر است."
فرازی از بیانات #شهید_بهشتی در تبیین امر به معروف و نهی از منکر
#طرح_نور
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
نظر شهید بهشتی درباره کنترل بی حجابی به وسیله قانون
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
نتیجه نظرسنجی شگفت انگیز و جالب بود.
نزدیک ۱۵۰۰۰ نفر شرکت کردند و ۹۷ درصد اعلام کردند که با اصل گشت ارشاد موافق هستند.
چند نکته رو میشه بهش توجه کرد:
اولا چون اکثر مخاطبین بنده انقلابی هستن ، نشون میده انقلابیا پشت پلیس هستند و نباید به جوسازی بعضی صورتی ها توجه کرد.
ثانیا چون این چند روزه تمرکز خودم رو بر پاسخگویی به شبهات مرتبط با این موضوع گذاشتم مخاطبین بنده کاملا نسبت به ابعاد موضوع اشراف داشتند و این نشون میده اگر به درستی به شبهات و شایعات پاسخ داده بشه، مردم همراه خواهند بود و این مجددا بی عرضگی نهادهای فرهنگی و رسانه ای رو نشون میده که از اقناع بقیه مردم غافل هستند .
امیدوارم مسئولین ما تحت تاثیر جوسازی ها قرار نگیرن و این طرح رو با قدرت بیشتری ادامه بدند و بقیه هم حمایت کنند.
یا علی
✍ #سعیدیسم
@saeedism
سازمان مجاهدینِ دیروز....
مذهبیهایِ صورتیِ امروز‼️
🔹در بخشی از اسناد لانه جاسوسی آمده است. :
♨️صحبت های[امام] خمینی در مورد لزوم پوشیدن #چادر همچنان بحث انگیز است.
⚠️مجاهدین با انتشار بیانیه ای گفته اند:
که در حال حاضر مسایل بسیار مهم تر دیگری در مملکت وجود دارد!😒
و مطرح مسئله #حجاب فقط به نفع ضد انقلابیونی تمام میشود که قصد ایجاد هرج و مرج را دارند.‼️
🔻صادق قطب زاده رئیس سازمان رادیو و تلویزیون ملی ایران نیز تقریباً همین حرف را زده و مدعی شده است که گفته های خمینی را به تفسیر کرده اند.
👌در عین حال زنانی که طرفدار پوشیدن چادر هستند قرار است در روز 16 مارس در مقابل ساختمان رادیو و تلویزیون ملی ایران تظاهرات کنند.✊
📑اسناد لانه جاسوسی، ج10،ص207.
👇بیشتر، بهتر و معتبر ببینیم👇
https://eitaa.com/mohammad_gharayi_tahili
یک ماه از سال جهش تولید گذشت...
آدم حتی حس نمی کند که چنین فرمانی از سوی ولی جامعه صادر شده است...
نه دولت... نه مجلس... نه رسانه ها... نه کارشناسان و نخبگان...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
🔴 غرب با چالش بیحجابی میخواهد با زنان ایرانی که هر روز بیشتر موفقیت به دست میآورند چه کند؟
◾️باید از خود بپرسیم چرا با این عاقبت بد غرب از آزادی ما همچنان بر آن اصرار داریم و با تحلیلهای کار فرهنگی در واقع به دنبال تثبیت آن میرویم؟ واقعا چه شده است که درباره سختیهای بسیار زن غربی صحبت نمیکنیم و همین خبر رو مثل نقل محافل نمیکنیم و جامعه را به چالش نمیکشیم؟
میگویند چرا پلیس باید با بیحجابی برخورد کند؟ میگوییم اگر پلیس امروز اقتدار لازم را به خرج ندهد بعد از شکستن مرزها و فروریختن قبح آزار زنان، چگونه میخواهد امنیت را در شهرهای این کشور فراهم کند؟
آیا میخواهید پلیس ایران هم چون پلیس اروپا اعلام ناتوانی در حمایت از زنان در مقابل ازارها و اذیتهای خیابانی بکند؟ البته این به معنای این نیست که ما کار اقناعی نکنیم یا رسانه را به حال خود رها کنیم اما به اقتدار پلیس هم خدشه وارد نکنیم.
پ ن پ: عب نداره اونقد ناامنه تنها نمیتونن بیرون برن عوضش بدون روسری میرن .
✍عالیه سادات
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
امروز عصر شلیک موشک مقاومت در منطقه سدروت انجام شد.
از طرف دیگر حملات پهپاد انتحاری به پایگاه های نظامی نزدیک الیات در جنوب اسرائیل به صورت مستمر انجام شد.
@CITYOFSUN
🔴 حمایت وزیر کشور از طرح نور پلیس در برخورد قاطع با کشف حجاب
🔻دکتر وحیدی وزیر کشور در مورد طرح «نور»: تقدیر میکنم؛ فرماندهی نیروی انتظامی برای ایجاد آرامش به وظایف محوله خود پرداخته، اکثر قریب به اتفاق شهروندان همراهی کرده اند، مسئله حجاب از ارکان هویتی نظام است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تشکیل زنجیره انسانی در ساحل میانکاله شهرستان بهشهر در حمایت از مقاومت، طرح نور فراجا و عفاف و حجاب👏👏
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat