eitaa logo
Digital Marketing Expert
151 دنبال‌کننده
150 عکس
11 ویدیو
16 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
شمایید که به طراح مراجعه می‌کنید؛ نه طراح به شما! طراحان حرفه‌ای معمولا هر هفته چندین درخواست مشاوره و جلسه حضوری دارند و طبعا برای بسیاری از پروژه‌ها مشاوره تخصصی قبل از قرارداد ضروری است. این مشاوره می‌تواند به شکل تلفنی، ایمیلی، ویدئوچت، شبکه‌های اجتماعی و ارتباطی و نهایتا در صورت نیاز جلسات حضوری ارائه گردد. تصمیم در مورد اینکه کدام شیوه برای شروع مذاکرات در مورد پروژه بهتر است با طراح است. اگر تصمیم بر جلسه حضوری شد، این وظیفه سفارش‌دهنده است که به طراح مراجعه کند، مگر آنکه خود طراح تصمیم دیگری بگیرد. طبعا اگر شما می‌خواهید موهایتان اصلاح شود یا یک دسته گل ویژه بخرید، این شمایید که به آرایشگاه یا گل‌فروشی مراجعه می‌کنید! از طرفی طراح نمی‌تواند دائما در رفت و آمد به شرکتها و سازمان‌ها جهت مشاوره رایگان برای پروژه‌هایی باشد که معلوم نیست نهایتا قراردادشان بسته شود یا نه!
هر پروژه‌ای «طبعا» می‌‎تواند رزومه خوبی برای طراح باشد! همکاری با هر شرکت و سازمانی (کوچک و بزرگ) برای طراح این ویژگی را دارد که می‌تواند تجربه همکاری با آن شرکت را به رزومه خود اضافه کند و طرحش را در نمونه‌کارهایش بگذارد. طبعا وقتی طراحی مورد نظر رونمایی و مورد استفاده قرار گیرد، افرادی آن طرح را پسندیده و دنبال طراحش می‌روند تا با او همکاری کنند. این مساله بخشی از ماهیت شغل طراحی است و برای تمام سفارشات طراح این اتفاق می افتد. بنابراین از آن به عنوان یک ویژگی منحصر به فرد در پروژه خود یاد نکنید و به خاطر این مساله درخواست تخفیف نکنید! از طرفی این ویژگی برای طراحان باسابقه اهمیت خیلی زیادی ندارد.
مساله دیزاین بسیار فراتر از خوش‌سلیقگی است. دیزاین حل مساله است. مجموعه راهکارهایی است که باید طراح به کار ببندد تا پیغام شما (چه مرتبط با تبلیغ یک کسب و کار باشد چه موضوعی فرهنگی داشته باشد) به بهترین و موثرترین شکل انتقال یابد. خلاقیت و ایده‌پردازی و رنگ‌بندی و ترکیب‌بندی و... همه باید در راستای هدفی باشد که مساله اصلی است. بنابراین تمام راهکارها بر اساس «اصول علمی» و تجربیات قبلی طراح پیشنهاد می‌شود و سلیقه طراح آخرین نکته‌ای است که در طراحی موثر است. بنابراین این توجیه‌ها که این طرح مطابق با «سلیقه» من نیست یا شما خوش سلیقه نیستید، توجیه‌های درست و منطقی نیستند.
اینکه طرح «یه جوریه» هیچ کمکی به حل مشکل شما نمی‌کند! همانطور که گفته شد راهکارهای دیزاین مبتنی بر اصول مشخصی است که بر اساس تجربه و پژوهش به دست آمده. اگر طرح یا طرح‌های اولیه طراح را نپسندیدید یا فکر می‌کنید مناسب کار شما نیست، طبعا حق دارید با طراح وارد تعامل شوید. اما تنها راه به نتیجه رسیدن دادن بازخوردها و نظرات دقیق و کاملا مشخص است. سعی کنید اول مشکلات جدی طرح را به تفکیک ذکر کنید و بعد راهکار پیشنهادی خود را ارائه دهید. تا زمانی که مشکلاتی که طراح از زبان شما می‌شنود شفاف و از نظر تکنیکال قابل بحث نباشد، طراح همچنان ممکن است سردرگم بماند. فیدبک‌هایی مثل اینکه طرح خوشگل نیست، یا باحال نیست یا یه جوریه، طراح را سردرگم‌تر می‌کند.
امضای طراح چیزی از طرح کم نمی‌کند! طبق عرف بین‌المللی طراح حق دارد در گوشه‌ای از طرح (از پوستر گرفته تا طرح وبسایت) امضای کوچکی از شخصیت حقیقی یا حقوقی خود به جا بگذارد. بسیاری از طراحان از همین طریق به دیگران معرفی می‌شوند و این مساله معمولا به نفع طراح است. بنابراین در صورتی که تمایل دارید آن امضا به هر دلیلی حذف شود، اولا در همان ابتدای پروژه این درخواست را مطرح کنید، دوما اگر طراح بابت حذف آن تعرفه‌ای درخواست کرد یا حذف آن را در قبال یک تعامل مطرح کرد، جا نخورید! منطقا او از منافع خود می گذرد و می تواند توقع داشته باشد شما هم کمی از منافع خودتان بگذرید!
رویدادهای خردادماه البته باقی‌مونده ماه
فقط مجوزهای صادر شده از طریق درگاه ملی مجوزها برای بانک‌ها معتبر است بانک‌ها از ارائه خدمات به کسب‌وکارهایی که خارج از درگاه ملی مجوزها اقدام به دریافت مجوز کرده‌اند، منع شدند. از این پس بانک‌ها فقط به کسب‌وکارهایی خدمت ارائه می‌دهند که پروانه فعالیت الکترونیکی یا فایل الکترونیکی مجوز را دارا باشند. وزیر امور اقتصادی و دارایی طی نامه‌ای به مدیران عامل بانک‌ها از آنها خواسته فقط به کسب‌وکارهایی که از طریق درگاه ملی مجوزها اقدام به دریافت مجوز و پروانه کسب کرده‌اند و مجوز آنها به صورت الکترونیکی قابل استعلام است سرویس دهند./پیوست
سه فاکتور مهم در انتشار رپورتاژ آگهی : * وبسایت آتوریتی https://ahrefs.com/backlink-checker * تعداد صفحات وبسایت منظور تعداد صفحاتی هست که سایت هدفتون برای رپورتاژ، در مورد موضوع مورد نظرتون منتشر کرده نه تعداد کل صفحات سایتش * محتوای رپورتاژ
قانون دو پیتزا چیه؟ *این قانون پایبند به این اصله که اجزای سازنده سازمان‌ها باید گروه‌های کوچیکی باشن. *این قانون گروه‌ها رو ملزم می‌کنه که اون‌قدر کوچیک باشن تا همه اعضای اون بتونن با خوردن دو تا پیتزا سیر بشن. اون میگه اگه شما نمی‌تونید یه تیم رو فقط با دو پیتزا سیر کنید پس قطعا این تیم بزرگ‌تر از اندازه مفید اونه. *گروه‌های کوچیک بیش‌تر از گروه‌های بزرگ کار انجام میدن چون ارتباطات در گروه‌های کوچیک خیلی سریع‌تر انجام میشه. *در تیم‌های دو پیتزایی کار تیمی بر پایبندی به دستورالعمل‌ها و روش‌های خشک سازمانی ارجحیت داره. در این تیم‌ها مدیر تیم معنی خودش رو از دست می‌ده و تعاملات در درون تیم جولان می‌ده. *تیم‌های دو پیتزایی شبیه یه خونواده هستن؛ اونا مشاجره می‌کنن یا حتی به‌طور کامل از هم پاشیده میشن اما می‌تونن در زمان شکنندگی خودشون رو جمع و جور کنن. یه شرکت در حال رشد به تیم‌های دو پیتزایی بیش‌تر از گروه‌های بزرگ نیاز داره.
دوست من ! تو یچیزی رو برای کارفرمات توضیح میدی و چون براش توضیح دادی دیگه اون قضیه تمامه! درست؟ نهههههههههههه بعدش باید بزاری کارفرما برات بگه از حرفای تو چی برداشت کرده. یعنی چی؟؟؟ یعنی تو یچیزی میگی؛ ایشون یچیز کاملا متفاوت برداشت کرده. حق هم داره. با ادبیات هم آشنا نیستید. تخصص‌هاتونم با هم تفاوت داره در اکثر مواقع
وبینار “آنچه طراحان سایت‌های وردپرسی باید از سئو بدانند” بهترین مسیر برای دانستن نکات مهم سئویی در طراحی سایت‌های وردپرسی، استفاده از تجربیات کسانی است که این مسیر را بارها طی کرده‌اند. توی این وبینار مدیر سئوی نشر متخصصان سرکار خانم مریم بینش دعوت ما رو در مجموعه توسعه وردپرس پذیرفتند تا در این وبینار در کنار ما باشند اگر قصد شرکت در این وبینار رو داری، حواست به این موارد هم باشه اول : اگر جزو 15 نفر اولی هستی که داری توی وبینار ثبت‌نام می‌کنی، می‌تونی از کد تخفیف 80 درصدی (PFMUY6X4) استفاده داشته باشی. دوم : از اعتبارت خرج کن! برای پرداخت هزینه شرکت در وبینار کافیه از اعتبار پنلت استفاده کنی و دوباره شارژ شی. سرفصل‌ها و توضیحات تکمیلی هم اینجاست https://wpdevelop.ir/product/seo-for-wordpress-designer/
در صورتی که از محصولات ژاکت استفاده می‌کنید، با توجه به اعلام خود شرکت و دریافت تیکت‌های متعدد در رابطه با مشکل در ورود به پیشخوان وردپرس،مشکل مربوط به افزونه zhaket-updater است که در به روزرسانی جدید با اختلال مواجه شده، به منظور رفع این مشکل می توانید افزونه را از طریق مدیریت فایل دایرکت ادمین غیرفعال کنید سپس با توجه به مکالمات انجام شده با مجموعه ارائه دهنده افزونه و راهنمایی ایشان از طریق لینک https://www.zhaket.com/web/zhaket-smart-updater نسخه جدید افزونه که مشکل در آن برطرف شده را دانلود و از طریق بخش افزونه‌ها در پیشخوان وردپرس این نسخه را نصب و فعال نمایید.