📣 طرفداران نتانیاهو، معترضان را با خودرو زیر گرفتند
هشدار گانتس برای وقوع جنگ داخلی در اسرائیل
🔺در تظاهرات دیروز در اراضی اشغالی فلسطین که علیه تغییرات کابینه نتانیاهو در دستگاه قضایی از هفتهها پیش شروع شده، یکی از طرفداران نتانیاهو و حامی «کودتای قضایی»، با خودرو یک مخالف و معترض را در هرتسلیا زیر گرفت و او را راهی بیمارستان کرد.
🔺در منطقهای دیگر یک نفر دیگر از حامیان نتانیاهو با خودرو به یک معترض حمله و او را مصدوم کرد.
🔺بنی گانتس، وزیر جنگ سابق رژیم اسرائیل در واکنش به این اقدامات گفت که شنیدن اینکه خودرویی یک تظاهرات کننده را زیر گرفته، مایه تأسف بوده و نشان میدهد که جنگ داخلی در راه است.
https://eitaa.com/joinchat/820051968C2b85dac984
📣 بزرگترین کانال خبری پیامرسان ایتا👆
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چه سلام فرمانده ای...
🔻که توی عراق برگزار شد ، اونم توسط نیروهای نظامیشون، زده رو دست ایران... بیخود نیست که اسرائیل و امریکا ، این فتنه اخیرو برنامه ریزی کرده بودند ، و اراذل و اوباش و داعشیاشو روانه مناطق عراق کرده بود ، عراق در آینده دست راست ایران در جهان اسلام خواهد شد.
*بهترین زمان برای پخش این کلیپ الان است.
#اللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
ـــــــــــــــــــــــــ
و پذیرش FATF و اراده کدخدای خرفت، چگونه گشایش ها پی در پی نصیب ملت ایران می شود آنها که مدعی بودند زبان دنیا را بلدند و به بقیه فحش میدادند و برای گرفتن بدن شهدای منا، ذلیلانه در مقابل امیر کویت زانو زدند، خودشان گره تحریم بودند.
و اینها که برای قطع ارتباط عربستان با ایران نشانی اشتباه حمله « ساختگی»به سفارت این کشور میدهند دراصل برای یک تحریف دیگر و اتهام زنی بیاساس به نیروهای مذهبی و فرار از پاسخگویی تقلا میکنند.
اینکه
🌷 توافق عربستان با ایران🌷 توسط کشور صاحب وتوی چین، انجام شده و ایران با چین و روسیه توانسته شکست مفتضحانه دیگری به کدخدا تحمیل و اسرائیل را منزوی کند،
همان حقیقتی است که دیوانهکننده غرب و خنثیگر مأموریت غربزدگان بود که در کنار تخریب اقتصاد و سیاست و امنیت و... به جد پیگیرش بودند.
فعال کردن بازار بزرگ شانگهای و رغبت برای حضور در میان گروه بریکس و امثال این اتفاقات بزرگ را میتوان در کنار موفقیتهای بسیار دولت دکتر رئیسی و جهشهای بزرگ کشور در این دوره دانست.
دورهای که
بحران چندین ساله آب همدان، خوزستان، سیستان، چهارمحال، اصفهان، همدان و سنندج برطرف شد.
اداره کشور بدون استقراض از بانک مرکزی و چاپ پول؛
رکوردشکنی حملونقل ریلی؛
تکمیل پروژههای عظیم و خاک خورده؛
احیاء دریاچه ارومیه؛
بیمنازع شدن پهپاد
و قایق موشکانداز ایرانی؛
بیمارستان حضرت مهدی؛
بازگرداندن بسیاری از طلبها و پولهای بلوکه شده ایران و... انجام شد.
دلیل اصلی اغتشاشات پاییز امسال و تجمع اراذل و تحریک اوباش جهانی کشیدن ترمز این قطار پرسرعتی بود که بر ریل انقلاب اسلامی میرود.
و دلیل تمرکز حملات بر رهبر معظم انقلاب اسلامی هم هدف قرار دادن کانون تولید قدرت کشور بود.
و هرگز نباید از حماسه غرورآفرین حضور مردم در 22 بهمن امسال غافل شد.
اکنون که اتفاقات خوب در حال رخ دادن و کاستیها در حال زوال و مشکلات در مسیر حل شدن و دشمنان در دوران ادب شدن و اسرائیل در سراشیبی سقوط و آمریکا در افول است، کار هرآن کس که دل در گرو ایران آباد و آزاد و انقلاب اسلامی پویا دارد از جهتی سختتر شده است.
اکنون دوره مطالبهگری صرف به سر آمده و دوره مسؤولیتپذیری آغاز شده است.
مسؤولین محترم باید خدمت خود را جهادگرانه انجام دهند و مردم عزیز نیز مسؤولانه به میدان بیایند.
بهار آینده که نسیمش نوازشگر روح و جانمان شده باید آغازگر دوران تلاش و مسؤولیتپذیری آحاد کشور باشد.
باید برخیزیم و این موهبت و محبت خدا را قدر بدانیم که راهی جز اتحاد و انسجام و کار جهادی نداریم.
انقلاب اسلامی ما به فضل خدا در شرایط مطلوبی قرار دارد و شکرگزاری آن همت مضاعف برای حل مشکلات اقتصادی و رسیدن به بازدارندگی است.
بی شک آنچه دشمنان نشانه گرفتهاند، اقتصاد و اتحاد ماست که باید ترمیم و مراقبت شوند.
ما برای تحقق
🌷تمدن بزرگ اسلامی که به ظهور بینجامد🌷
باید ایران را قویتر کنیم و غیر از پیشرفتهای حیرت آور بازدارنده در عرصه نظامی و افتخارات بزرگ در بهداشت و درمان و کارهای زیربنایی و مهم اقتصادی و رفاه نسبی جامعه، باید فعالیت سالم اقتصادی و تولید ثروت کوثری را به عنوان یک مفهوم ارزشی و مقدس جدی بگیریم و به فضل خدا و همت خود، مشکلات باقی مانده را به خاطرات گذشته تبدیل کنیم.
یاد امام و شهیدان و گذشتگانی که بر سفره مجاهدات آنها نشستهایم به خیر و خدا به عمر و عقل و ایمانمان برکت دهد که کار زمین مانده زیاد داریم و فضل خدا منتظر اراده ما در این جنگ ارادههاست وپیروزی نزدیک و از آن ماست
إنشاءالله.
_________
1- مستدرك الوسایل، ج 6، ص 3
تاثیرات راهبردی توافق امنیتی ایران و عراق چیست ؟
🔸️دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و مشاور امنیت ملی عراق توافقنامه همکاری امنیتی مشترک میان ۲ کشور را امضا کردند.
🔸️این توافق پس از اولتیماتوم چند ماه پیش ایران به دولت عراق و تصمیم تهران جهت ورود به اقلیم شمالی آن کشور و برچیدن پایگاه های گروههای تروریست کردی صورت گرفت .
🔸️پس از تهدید ایران ، شورای امنیت ملی عراق به ریاست نخست وزیر تشکیل شد و مصوب گردید که نیروهای مرزبانی وابسته به دولت فدرال در مرز مستقر گردند .
🔸️در خصوص توافقنامه امنیتی ایران و عراق چند نکته باید ذکر گردد؛
1️⃣ ایران بر اساس راهبرد جدید امنیت ملی خود که در سالهای اخیر اعلام گردیده، هیچ گونه تحملی در خصوص حضور رژیم صهیونیستی در پیرامون مرزهای خود نخواهد داشت و در قبال اقلیم شمال عراق نیز این حساسیت با جدیت اعمال می شود .
🔸️تهران بارها به دولت اقلیم و دولت مرکزی عراق هشدارهای جدی در خصوص حضور افسران موساد و همکاری آنان با گروههای تروریست کردی را داده بود، اما آن اخطارها جدی گرفته نشد و دولت مصطفی الکاظمی نیز عزمی در این خصوص نشان نداد.
اما دولت شیاع السودانی قصد دارد به طور جدی به این مهم بپردازد .
2️⃣ گروههای تروریست ، بعد از سال ۷۵ (عملیات هجومی سپاه به فرماندهی احمد کاظمی و متعاقب آن قرارداد آتش بس فیمابین ) علیه ایران دست به عملیاتی نزدند، تا این که در اردیبهشت سال ۹۴، با کمک بارزانی ها ، منطقه بربرزین (روبروی اشنویه) را از کنترل پ ک ک خارج ساختند و در نوار مرزی با ایران مستقر گردیدند .
🔸️از آن تاریخ بارها جمهوری اسلامی حساسیت خود را در خصوص تحرکات این عناصر اعلام داشته است اما دولت های عراق که درگیر مشکلات داخلی و نبرد با تروریسم بودند ، نمی توانستند در این خصوص تصمیمی اساسی بگیرند ولی پس از اولتیماتوم جمهوری اسلامی در خصوص ورود به خاک عراق، دولت اقلیم شمالی مجبور شد خواسته های تهران و بغداد را بپذیرد و با استقرار نیروهای مرزبانی عراقی (وابسته به وزارت کشور) در مرز با ایران موافقت کند .
3️⃣ به نظر می رسد با این توافق امنیتی، قاچاق سلاح و ورود عناصر تروریست به استان های کردنشین به طرز محسوسی کاهش خواهد یافت و امنیت ملی ایران تقویت می گردد.
4️⃣ ایران تصمیم خود را گرفته و هشدارهای لازم را برای خلع سلاح گروههای تروریست کردی به طرف های مقابل داده است و بعید نیست به تدریج تنها شاهد فعالیت سیاسی گروههایی چون کومله و حزب دموکرات علیه جمهوری اسلامی باشیم.
5️⃣ دولت عراق نیز از این توافق سود خواهد برد زیرا با فشارهای سیاسی ایران و تهدیدات نظامی این کشور، میتواند به تدریج حاکمیت خود بر مناطقی که از سالها پیش بر آن هیچ گونه نفوذی نداشت را اعمال نماید .
📌 در پایان باید گفت ، به نظر می رسد راهبرد امنیتی جمهوری اسلامی در مرزهای پیرامون خود تا حدود زیادی موفق بوده است؛ از تفاهمات جدید با کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس گرفته تا توافق امروز با دولت عراق وضعیت امنیت مرزهای ایران را بسیار بهبود می بخشد.
🔸️در روزهای گذشته عربستان سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به ریاض را لغو کرد و امارات نیز سفر نتانیاهو را ملغی نمود و همچنین از خرید سامانه های پدافندی باراک اسرائیل منصرف گردید.
🔸️مجموع تحولات نشان می دهد ایران در حال امن کردن مرزهای غربی و جنوبی خود از تهدیدات تروریستی و صهیونیستی است و بعید نیست نگاه تهران در سال ۱۴۰۲ معطوف به منطقه قفقاز و باکو گردد و حساسیت های خود را نسبت به حضور رژیم صهیونیستی در مرزهای شمال غربی خود نشان دهد.
@taghaviniaa
🇮🇷بسم الله الرحمن الرحیم🇮🇷
🛰#دیدگاه_ژئوپولتیک 🌐
✍ بخشی از یادداشتی به قلم
دکتر مهدی علینژاد،
پژوهشگر مطالعات راهبردی
دفاعی و جغرافیای سیاسی
عراق برای ایران ارزشی راهبردی و حیاتی دارد فراموش نکنیم که یکی از مهمترین دلایل شکست تحریمهای آمریکا طی سالهای گذشته علیه کشورمان، کشور عراق بوده است.
برای درک اهمیت موضوع باید اشاره کرد که صادرات ایران به عراق از صادرات ایران به کل اتحادیه اروپا بیشتر بوده، یعنی عراق بهتنهایی به اندازه کل اتحادیه اروپا برای ایران از نظر اقتصادی ارزش و اهمیت دارد.
موضوع مهم دیگر این است که عراق پل ارتباطی ایران و سوریه است، ما برای نخستین بار از طریق عراق و به صورت زمینی به سوریه رسیدهایم و این یعنی رسیدن ایران به لبنان و حزبالله و دریای مدیترانه، که هر یک جداگانه دارای اهمیتی ویژه است.
فقط کافی است بزرگراه ایران-عراق-سوریه کامل
و به صورت رسمی افتتاح شود
تا واردات و صادرات ما بجای مسیر دریایی و تنگه بابالمندب و کانال سوئز، که بسیار کند و طولانی و زمانبر است، از راه زمینی و از طریق سوریه و عراق به ایران انجام شود.
تجسم کنید راهآهن این سه کشور به هم متصل شوند …، جدا از اقتصاد سه کشور، تصور کنید که برای ترانزیت کالای دیگر کشورهای منطقه و جهان چه فرصت عالی و باارزشی به وجود میآید و چه بهرهی اقتصادی برای این سه کشور خواهد داشت.
اخراج آمریکا از عراق یعنی شکست تحریمهای آمریکا و اقتدار و شکوفایی ایران و کشورهای منطقه.
قدرت نفوذ منطقهای ایران به هیچ وجه نباید کاهش یابد و به همین علت ایران باید به شدت دنبال اخراج آمریکاییها از عراق و منطقه باشد و اگر لازم شد تمامقد وارد میدان شود.
از دست دادن عراق برای ما بسیار خطرناک است و به هیچوجه نباید عقب نشست یا کوتاه آمد.
تضعیف مقاومت در عراق،
یعنی تضعیف ایران و سختتر شدن شرایط موجود.
🌐پس لرزه های سیاسی
توافق ایران و عربستان
🇮🇷نیمه پنهان و نانوشته ی!
توافق ایران و عربستان
که بسیار راهبردی
و سرنوشت ساز است
اجرایی شدن
طرح هاب مقاومت
و تولد و توسعه جدید
جغرافیای مقاومت است
🛰عدم پذیرش درخواست اعضای شورای ریاستی جهت دیدار با «عبد ربه منصور هادی» از سوی عربستان
منابع خبری و فعالان سیاسی خبر دادند که عربستان سعودی درخواست اعضای شورای ریاستی جهت دیدار با عبد ربه منصور هادی رئیس جمهور فراری یمن را نپذیرفته است.
در همین راستا «عادل الحسنی»، فعال سیاسی خبر داد که «اعضای شورای ریاستی از اداره اطلاعات عربستان سعودی خواستند که فقط یک ساعت به آنها اجازه دهد که با عبد ربه منصور هادی ملاقات کنند، ولی عربستان سعودی با این درخواست آنها موافقت نکرد
❄️✨خـــــــــدایا دراین ســال جــــــــــدید✨❄️
..وحـلقه جـدیدگوهرعمر..
خـسرانم درارزانی آن قرارنده،،.خودعطافرموده ای وخود خریدارلحظه لـحـظه آن باش به بهایی نه ڪمـــټراز ..ایمان ثابت..عمل صالح..تواصی به حق.
وسفارش به صـبر...
درپیمان بندگیت نه به تڪرار روزه ونماز..کـــه بــــه اقامه صوم وصلوة.... ودر پیوند با امام زمانم نـه با نـــذر صــــلوات وبذل صـــــدقات...کــــه با وفای به پیـمان.تزگـــیه نفــس..ارشاد نفوس وایجادزمینه ظـهورش..مــوفق بــــــدار...
❄️✨✨❄️✨✨❄️✨✨❄️✨✨❄️✨✨❄️
تمدن نوین
آشنایی با تاریخ معاصر
تغییر نام پرشیا یا پارس به ایران
روز اول فروردین ۱۳۱۴ شمسی طبق بخشنامه وزارت امور خارجه نام پارس یا پرشیا، رسما به ایران تغییر یافت. پیش تر نام ایران در مجامع بین المللی به عنوان پرشیا یا پارس خوانده می شد و هنوز در برخی از کتب قدیمی خارجی می توان چنین نامی را در مورد ایران یافت. در این روز همچنین تاریخ رسمی کشور طبق ماه های شمسی تنظیم شد و به کار بردن ماه های هجری قمری ممنوع گردید.
تا اوایل قرن بیستم، در جهان، کشور ما را با عنوان رسمی «پارس» یا «پرشیا» می شناختند، اما در دوران سلطنت رضاشاه که بحث رجعت به ایران باستان و تاکید بر ایران پیش از اسلام قوت گرفته بود، حلقه ای از روشنفکران باستان گرا مانند سعید نفیسی، محمدعلی فروغی و سیدحسن تقی زاده گردهم آمدند که به این منظور اقداماتی را انجام می دادند. سعید نفیسی از مشاوران نزدیک رضاخان به وی پیشنهاد کرد نام کشور رسما به «ایران» تغییر یابد، این پیشنهاد در دی ماه ۱۳۱۳ شمسی رنگ واقعیت به خود گرفت. این تصمیم مخالفانی هم دارد. مخالفان معتقدند که نام ایران نمی تواند آن بار معنایی، فرهنگی و تمدنی ای را که در اصطلاح «پرشیا» نهفته است و غیرایرانیان از دیرباز با آن آشنایی دارند، منتقل کند. گروهی معتقدند که رضاشاه فقط به دلیل سیاسی برای تثبیت حکومت اقتدارگرایانه خود چنین تصمیمی گرفته است. این دسته از تحلیلگران می گویند اصل اقدام را باید متوجه جمعی از نخبگان فرهنگی و سیاسی آن دوره از جمله افراد ذکر شده دانست که در اقتدار حکومت رضاخان منافع خاص خود را نیز جستجو می کردند.
احسان یارشاطر، سرویراستار دانشنامه ایرانیکا در این باره می گوید: «هم کلمه پرشیا یا پارس، به فارسی و هم کلمه ایران قدیم ترین ماخذش در کتیبه های داریوش است. داریوش در کتیبه اش می گوید من پارسی هستم و آریایی. ولی خود کلمه پارس در کتیبه قدیم تر آشوری به صورت پارسوا دیده می شود که تقریبا یک قرن یا کمی بیشتر قدیمی تر است. ولی هر دوی این ها در ایران هخامنشی به کار می رفته و بیشتر از آنکه اسم مملکت باشد، اسم قوم بوده.
داریوش می گوید من یک پارسی هستم و ایرانی ام. این کلمه ایران در تمام دوره های بعدی رواج داشته. البته ما از دوره اشکانی که آثار کتبی کم است، اطلاع درستی نداریم. ولی در دوره ساسانیان به تمام سرزمین ایران می گفتند ایرانشهر. شهر معنی قدیمی اش یعنی مثلا به انگلیسی kingdom یعنی شهریاری و سرزمینی که وسعت داشته باشد و پادشاهی داشته باشد.
ایرانشهر که بعد ها هم به کار می رفته به معنی ایران زمین بوده و البته ایران هم به کار می رفته. در زبان اوستایی هم گفته می شود که ایرانی ها یعنی مردم اوستایی، آن ها اسمی از ایرانی ها آن طور که ما می گوییم نام نمی برند، ولی قوم اوستایی در یک جایی ساکن بودند به اسم «آیره وئه یو» که آن قسمت اولش آیرو همان قسمت اول ایران است و این اسم در اسم ایرج باقی مانده، اولش آیرج همان جزئی است که در کلمه ایران دیده می شود. بنابراین کلمه پرشیا و ایران هر دو قدیمی است و قدیم ترین سند و ماخذی که از هر دویش در ایران وجود دارد همان کتیبه های داریوش هخامنشی است و پارسوا در کتیبه های آشوری هم دیده می شود.
بعد از اسلام هم این اسم وجود داشته. گو اینکه مملکت دیگر به آن صورت وجود نداشته بلکه تا دویست سالی جزو متصرفات عرب ها بود و حاکم های عربی داشته تا اینکه به تدریج در ایران امرای محلی پیدا شدند. اول طاهریان ولی مهم تر سامانی ها و صفاری ها که این ها ایرانی الاصل بودند و به خصوص صفاری ها و سامانی ها موجب ترویج زبان فارسی و نوشته شدن آثاری به زبان فارسی و سروده شدن اشعاری به زبان فارسی شدند که بعدا هم ادامه پیدا کرد و قوت گرفت.
در مورد ایران که آیا ایران گفته شود یا پرشیا، این یک اشتباهی بود که در دوره رضاشاه پیش آمد و دولت ایران از کشورهای خارجی خواست که کشور را ایران بخوانند چون در زبان فارسی، ما کشور ایران می گوییم. این اصولا ممکن بود عیبی نداشته باشد. فقط یک عیب بزرگ دارد و آن اینست که کلمه پرس در فرانسه یا پرشیا در انگلیسی یا Persian، پرزین در آلمانی یک تداعی های مطلوبی دارد. شما وقتی در انگلیسی می گویید پرشیا عباراتی از قبیل Persian poetry، Persian Art، Persian empire و حتی Persian cat را به ذهن می آورد که همه غیر از Persian cat حکایت از یک جنبه هایی از فرهنگ و تاریخ ایران می کند و همه تداعی های مطلوبی است. حال آنکه ایران در نظر اروپایی ها بعد از ملی شدن نفت در زمان دکتر مصدق که انگلیسی ها نمی پسندیدند، و بعد از انقلاب ایران که آمریکایی ها و اروپایی هیچ کدام نمی پسندند، یک قدری زنندگی پیدا کرده ولی البته این هم ممکن است موقت باشد و از بین برود.
حکایت
ناصرالدین شاه قاجار در ماه مبارک رمضان نامه ای به مرجع تقلید آن زمان میرزای شیرازی به اين مضمون نوشت :
من وقتی روزه میگیرم از شدت گرسنگی و تشنگی عصبانی می شوم و ناخود آگاه دستور به قتل افراد بی گناه میدهم لذا جواز روزه نگرفتن مرا صادر بفرماييد!
آیت الله العظمی میرزای شیرازی در جواب ناصرالدین شاه نوشت:
بسمه تعالی
حکم خدا قابل تغییر نیست لکن حاکم قابل تغییر است اگر نمیتوانی به اعصابت مسلط شوی از مسند حکومت پایین بیا تا شخص با ایمانی در جایگاه تو قرار گیرد و خون مؤمنین بیهوده ریخته نشود.
کانال بصیرتی رهپویان علمدار کربلا س
📃نامۀ عرفانی حضرت امام خمینی قدسسره در افسوس و اندوه از تمام شدن ماه شعبان، و عدم آمادگی برای ضیافتالله ماه مبارک رمضان.
امام خمینی در نامهای که به درخواست بانو فاطمه طباطبایی ـ عروسشان ـ خطاب به او نوشتهاند، اندرزهایی عرفانی و اخلاقی را یادآوری کردهاند. در این نامه که در اردیبهشت سال ۶۶ مطابق با شعبان ۱۴۰۷ قمری نگارش شده است، به پایان یافتن روزهای ماه شعبان و آماده نبودن برای ورود به ضیافت الهی اشاره شده و اینکه با همۀ این اوصاف، نباید از رحمت الهی ناامید بود. متن نامه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
فاطى دختر عزیزم،
از من مىخواهى براى تو چیزى بنویسم؛ چه بنویسد کسى که خود، مبتلاىِ به نفسِ امّارۀ بالسوء است و هرگز نتوانسته، بلکه نخواسته این بت بزرگ را بشکند!
اکنون در آستانۀ شهرالله و مقام ضیافتالله هستیم و من خود اقرار دارم که لایق این ضیافت نیستم. شهر شعبانالمعظم که شهر امامان است در شُرف گذشتن و ما خود را نتوانستیم مهیا کنیم برای شهرالله. دعاها را گاهی با لقلقۀ لسان خواندم و از آنها چیزی حاصل نشد در این آخر شهر عرض میکنم:
اللهُمَّ انْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیِما مَضی مِنْ شَعبانَ فَاغْفِرْلَنا فِیما بَقِیَ مِنهُ.
از رحمت حق تعالی مأیوس نیستم و مباش، در دنیا [مباد] روزی که گناهان به آنجا رسد که از رحمت حق مأیوس شویم.
دخترم این چند روز خواهد گذشت چه با عیش و نوش و چه با رنج و تعب؛ چه با غفلت از فطرت و چه با توجه به آن. عزیزم، خداوند ـ جل و علا ـ نور هدایت را در همۀ مخلوقات خصوصاً انسان نهفته است.
فطرتالله، ما را خواهینخواهی به او متوجه کرده و همۀ مخلوقات در هر حدی که هستند و به هر مذهبی که گراییدهاند، جز به حق تعالی و کمال مطلق به هیچچیز توجه ندارند به حسب فطرت؛ گرچه خود ندانند و معتقد به غیر آن باشند. انسان کمال مطلق را میجوید و میخواهد چه آنان که به توهّم بت را میپرستند و چه آنهایی که حق ـ جل و علا ـ را منکرند و به دنبال ریاست. ملحدها گمان میکنند متوجه به دنیا و خواستار ریاست و زعامت هستند، لکن بهحسب واقع متوجه و خواهان قدرت مطلقه هستند و در جستوجوی کمال مطلق و خود گمان خلاف میکنند و شاید عذاب و عقاب برای همین جهل و توهّمات باشد.
تو که مثلاً دنبال لباس خوب هستی و زینت بهتر، دنبال حق میگردی و کاخنشینان نیز دنبال قدرت مطلق هستند؛ وَانْ مِنْ شَیءٍ إلّایُسَبِّحُ بِحَمْدِهِ وَلکِنْ لا تَفْقَهُونَ تَسْبیحَهُمْ. وَقَضی رَبُّکَ ا لّاتَعْبُدوا ا لّاایَّاهُ.
بنابر وجهی این کلام دامنه دارد. بهتر آنکه درز بگیرم و تو را و خود و همگان را به خدای تعالی بسپارم.
والسلام علیک و علی عبادالله الصالحین.
روحالله الموسوی الخمینی
📚 صحیفۀ امام، ج۲۰، ص۲۵۳ـ۲۵۴.
.👆هر دانشمندی 👆 .
شکافنده بارسنگین مطالب علمیش برای عوام الناس نیست..اما گاهی یک فرد معمولی میتواندکاریک مادررا انجام دهد ..مفاهیم بزرگ علمی را به اندازه مذاق دیگران تصغیروجزء جزء کند و به آنها بچشاند .....فرق امثال رائقی پورها با بزرگان علمی دردو مطلبست
اینکه هم زبان محرم مأنوس ومالوف طیفی خودهستند..
دوم اینکه مطالب سنگین رابا ادبیات طیف خود به انهامنتقل میکنند ....
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️