فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تقدیر ویژه پوتین از همسر مسلمان رئیس جمهور ساسانستان با ۱۳ فرزند
پوتین با یک دسته گل، نشان «مادر قهرمان» را به همسر رئیس جمهور ساسانستان (چچنستان) اهدا کرد.
همسر قدیروف یک بانوی مسلمان و مادر 13 فرزند است که شرکتی با نام «سیمرغ» دارد و برای پوشش اسلامی بانوان لباس میدوزد.
این بانوی مسلمان با همسر و فرزندانش در یک خانه ۴۰ متری زندگی می کنند و در ساعاتی که همسرش در خانه نیست، ۸ کارگر شرکت سیمرغ که بانوان همسایه هستند، با چرخ خیاطیهای خود در همین خانه ۴۰ متری کار می کنند.
سیمرغ از شرکتهای فعال برای ترویج لباس و پوشش اسلامی در جشنوارههای بینالمللی است.
هدایت شده از اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهش میگی امر به معروف کن
میگه بلد نیستم!😳
چرا بلد نیستی!😐
اون دنیا میخوای بگی بلد نبودم امر به معروف کنم؟😏
اونم میگه بیا بفرما برو بهشت😁
#امر_به_معروف
#حجاب
🔻.. پرسیدم: «علی آقا، شنیدم بچه های لشکر انصار، شما رو خیلی دوست دارن. میگن شما از توی زندانیا، جرم بالاها و اعدامیا رو میبرید جبهه و اونقدر روشون کار میکنید که یه آدم دیگه ای
میشن!»
على
آقا لبخندی زد و پرسید: «از کی شنیدی؟»
با افتخار و غرور جواب دادم: «خُب شنیدم دیگه.» بعد خیلی با ادب مثل گزارشگرها پرسیدم: «این آدما خطرناک نیستن؟ تا بحال مشکلی براتون پیش نیاوردن؟».
🔸 علی آقا با اطمینان گفت: «نه؛ اصلاً و ابداً. من به نیروهام همیشه میگم....» لبخندی زد و ادامه داد: «به شما هم میگم زهرا خانم؛ اخلاق تو جامعه حرف اول رومیزنه. اگه ما روی اخلاقیات خوب کار کنیم، جامعه ایده آلی داریم. اگه اخلاق افراد جامعه،اسلامی و درست باشه؛ کشور مدینه فاضله میشه. ما باید وارد قلب و دل مردم جامعه بشیم تا مملکت در مسیر الهی قرار بگیره. من سعی میکنم با نیروهام اینطوری باشم و تنها چیزی هم که تو زندگی خیلی خوشحالم میکنه، اینه که یه آدمی که راه اشتباه میرفته، بیارم تو مسیر اصلی و الهی.
امام فرمودند: «جبهه، دانشگاه آدم سازیه.» اگه ما پیرو خط امامیم، باید عامل
به فرمایشهای امام باشیم ..».
📚 برگرفته از کتاب «گلستان یازدهم »
بقلم بهناز ضرابی زاده/ نشر سوره مهر
خاطرات همسر شهید
#شهید_علی_چیت_سازیان
#از_شهدا_بیاموزیم
#شهیدانه
متن کامل لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب
مقدمه توجیهی
نظر به اهمیت رعایت هنجارهای اجتماعی در حفظ سلامت جامعه و لزوم حفظ کرامت منزلت و امنیت اخلاقی افراد به ویژه بانوان و جایگاه رفیع و والای زن در نظام اسلامی و نقش بنیادین وی در تحکیم خانواده و رشد جوامع و با توجه به آسیبهایی که نادیده گرفتن این هنجارها به جامعه وارد مینماید و همچنین وظیفه حاکمیت و عموم مردم برای تحقق این هنجارها و سلامت جامعه لایحه زیر برای انجام تشریفات قانونی مربوط تقدیم می شود.
لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب (حمایت از سلامت اجتماعی)
ماده ۱-
الف – مأمورین فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که ضابط قوه قضایی محسوب می شوند مکلفند نسبت به اشخاصی که در ملا عام یا اماکن عمومی یا فضای مجازی اقدام به نقض هنجارهای اجتماعی از جمله کشف حجاب مینمایند در مرتبه اول و از طرق مقتضی و با استفاده از فناوریهای نوین و سامانه های هوشمند نظیر ارسال پیامک تذکر دهند.
در صورت تکرار در مرتبه دوم مرتکب معادل یک ششم حداکثر جزای نقدی درجه هشت و در مرتبه سوم معادل یک سوم حداکثر جزای نقدی درجه،هشت توسط فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که در این قانون جهت اختصار فراجا نامیده میشود از طرق فوق الذکر جریمه خواهد شد. در صورتی که عمل فوق برای مرتبه چهارم و بیشتر تکرار شود علاوه بر اعمال جریمه ای معادل یک دوم جزای نقدی درجه هشت مرتکب به مرجع قضایی معرفی و به جزای نقدی درجه هفت محکوم خواهد شد.
ب- در صورت برهنگی بخشی از بدن و یا پوشیدن لباس های نازک بدن نما و یا چسبان در ملا عام یا اماکن عمومی یا فضای مجازی مرتکب مطابق ترتیبات مقرر در بند (الف)، در مرتبه اول مشمول جریم های معادل حداکثر جزای نقدی درجه هفت خواهد شد. در صورت تکرار علاوه بر جریمه، فوق مرتکب به مرجع قضایی معرفی و به حداکثر جزای نقدی و محرومیت از حقوق اجتماعی درجه شش محکوم خواهد شد.
ج- اشخاصی که در ملأ عام یا اماکن عمومی یا فضای مجازی اقدام به برهنگی کامل بدن نمایند یا با پوششی ظاهر شوند که عرفاً برهنگی کامل محسوب میشود به حداکثر حبس یا جزای نقدی و محرومیت از حقوق اجتماعی درجه شش محکوم می شوند
تبصره ۱- چنانچه رفتار موضوع این ماده توسط راننده وسیله نقلیه یا سرنشینان آن انجام شود علاوه بر جرایم و مجازات های مقرر در این ماده پس از اخطار توقیف به ترتیب مذکور در این ماده تا دو،مرتبه در مرتبه سوم وسیله نقلیه وی به مدت هفت روز مشمول منع تردد قرار میگیرد و در هر شبانه روز به جریمه نقدی یک میلیون تومان و در مرتبه چهارم به بعد علاوه بر جریمه نقدی مزبور وسیله نقلیه به مدت ده روز توقیف خواهد شد. هرگونه نقل و انتقال وسایل نقلیه منوط به پرداخت این جرایم میباشد.
متصدیان حمل و نقل عمومی مکلف به نظارت بر اجرای حکم این تبصره نسبت به ناوگان زیر نظر خود خواهند بود و در صورت تخلف در مرتبه اول مشمول جریمه ای معادل حداکثر جزای نقدی درجه هفت و در صورت تکرار علاوه بر جریمه مزبور از کلیه امتیازات تخفیفات و معافیت های اعطایی از جمله معافیت های مالیاتی و تعرفه های دولتی در ارائه خدمات عمومی محروم خواهند شد.
تبصره ۲- در صورتی که مرتکب ظرف یک ماه پس از ابلاغ مبلغ جریمه از پرداخت آن خودداری،کند ضمن دو برابر شدن جریمه فراجا مراتب را به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام میکند تا از طریق حساب بانکی فرد متخلف، مبلغ جریمه وصول و نتیجه به وی اعلام شود در صورتی که به هر دلیل امکان وصول جریمه وجود نداشته باشد کلیه بانک ها و مؤسسات اعتباری از ارائه هرگونه خدمات بانکی و اعتباری از جمله صدور و یا تمدید کارت بانکی تا زمان پرداخت جرایم مزبور ممنوع می باشند.
تبصره ۳ – فراجا موظف است به منظور ارسال اخطار و تذکر از طرق مقتضی از جمله ارسال پیامک و همچنین صدور جریمه، سامانه لازم را ایجاد نماید به نحوی که مراتب اخطارها و تذکرات صادره، مستندات تخلف و گزارش دهی و گزارش گیری در آن قابل بارگذاری بوده و دسترسی آن برای مرتکبان و افراد و مراجع ذی ربط فراهم باشد.
تبصره ۴- اشخاص معترض میتوانند ظرف ده روز از تاریخ دریافت پیامک تذکر یا ابلاغ جریمه در سامانه مذکور، اعتراض خود را ثبت و اعلام نمایند اعتراض در هیئتی مرکب از یک قاضی به انتخاب رییس قوه قضاییه و نماینده وزارت کشور و فراجا در حوزه قضایی شهرستان رسیدگی و ظرف حداکثر دو ماه رأی مقتضی از سوی قاضی هیئت صادر می گردد. رأی صادره قطعی و به معترض ابلاغ می گردد جرایم پس از قطعیت رای وصول میشود.
تبصره ۵- چنانچه مرتکب پس از ابلاغ تذکر یا جریمه در مهلت اعتراض و یا رسیدگی به آن یا ظرف یک هفته پس از ابلاغ نتیجه اعتراض از طریق سامانه متعهد به عدم تکرار تخلف شود، فقط برای یکبار تذکر و جریمه ابلاغی برای مدت شش ماه تعلیق خواهد شد. در صورت نقض تعهد علاوه بر جرایم تعلیق شده جریمه مرتبه بعد نیز اعمال میشود.
ماده ۲- در صورت ارتکاب اعمال موضوع بند (الف) ماده (۱) این قانون در دستگاه های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم پنجساله توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی از سوی کارکنان آن دستگاه و از سوی اشخاصی که در مراکز آموزشی یا پژوهشی اعم از دولتی یا غیر دولتی مشغول تدریس یا به نحوی در آن مراکز شاغل هستند مراتب از طریق واحدهای نظارتی مانند حراست ها یا بازرسی ها به مرتکب تذکر داده میشود در صورت تکرار در مرتبه دوم مرتکب حسب مورد توسط هیئت رسیدگی به تخلفات اداری یا مراجع انتظامی یا انضباطی به کسر یک پنجم حقوق و مزایا به مدت یک ماه تا سه ماه و در مرتبه سوم به کسر یک سوم حقوق و مزایا به مدت دو تا شش ماه و لغو کلیه امتیازات تخفیفات و معافیت های اعطایی از جمله سهمیه های پیش بینی شده محکوم میشود و در مرتبه چهارم حسب مورد به انفصال یا محرومیت از اشتغال به مدت دو تا شش ماه محکوم و برای تعقیب کیفری به مرجع قضایی صالح معرفی خواهد شد حکم این ماده نافی تبصره (۲) ماده (۲) قانون نحوه رسیدگی به تخلفات و مجازات فروشندگان لباسهایی که استفاده از آنها در ملا عام خلاف شرع است یا عفت عمومی را جریحه دار می کند – مصوب ۱۳۶۵نمی باشد.
تبصره ۱- رعایت مقررات این ماده برای مراجعان به دستگاه های مذکور الزامی است و ارائه خدمات اداری به آنان حسب مورد در دستگاههای مذکور منوط به رعایت مقررات این قانون خواهد بود.
تبصره ۲- مسئولان و مدیران دستگاه های موضوع این ماده موظفند ضمن اعمال نظارت جهت اجرای این قانون در حوزه مدیریتی خود اقدامات لازم را از قبیل تبلیغات محیطی و تذکری به نحوی که منجر به اجرای قانون گردد معمول دارند. عدم انجام این تکالیف موجب محکومیت مرتکب در مرتبه اول به تذکر کتبی و درج در پرونده و در مرتبه های بعدی به محرومیت از تصدی در سمتهای مدیریتی به مدت شش ماه یک سال در هیئت های رسیدگی به تخلفات اداری یا انتظامی خواهد شد.
ماده ۳- چنانچه هر یک از صاحبان مدیران و متصدیان حرف صنوف و اماکن عمومی اعم از دولتی و غیر دولتی از قبیل فروشگاه ها، رستوران ها سینماها و اماکن ورزشی تفریحی و هنری در محل فعالیت شغلی خود مرتکب رفتار موضوع ماده (۱) این قانون شوند علاوه بر جرایم و مجازاتهای مقرر در مرتبه اول اخطار تعطیلی دریافت نموده و در مرتبه دوم تا یک هفته و در مرتبه سوم تا دو هفته اماکن یا واحد مربوط توسط ضابطین فراجا و یا حسب مقررات صنفی توسط مرجع ذی صلاح تعطیل میشوند و تا یکسال از کلیه امتیازات تخفیفات و معافیتهای اعطایی از جمله معافیت های مالیاتی و تعرفه های دولتی در ارائه خدمات عمومی محروم خواهند شد.
تبصره – صاحبان مدیران و متصدیان واحدهای مذکور مکلفند به منظور پیشگیری از ارتکاب رفتارهای موضوع ماده (۱) این قانون توسط مراجعان و مشتریان اقدامات لازم را از قبیل نصب تابلو و تذکر و جلوگیری از ورود معمول دارند چنانچه از انجام این اقدامات غیردولتی مشغول تدریس یا به نحوی در آن مراکـز شـاغل هستند، مراتب از طریـق واحـدهای نظارتی مانند حراستها یا بازرسی ها به مرتکب تذکر داده می شـود.
در صورت تکرار در مرتبه دوم مرتکب حسـب مـورد توسط هیئت رسیدگی به تخلفات اداری یا مراجـع انتظامی یا انضباطی به کسر یک پنجم حقوق و مزایـا بـه مدت یک ماه تا سه ماه و در مرتبـه سـوم بـه کسر یک سـوم حقـوق و مزایـا بـه مـدت دو تا شش مـاه و لغـو کـلیـه امتیازات، تخفیفات و معافیت های اعطایی از جمله سهمیههای پیش بینی شده محکوم می شود و در مرتبه چهارم حسـب مـورد بـه انفصـال یـا محرومیت از اشتغال بـه مـدت دو تا شش مـاه مـحـکـوم و بـرای تعقیب کیفری به مرجع قضایی صالح معرفی خواهـد شـد.
حـکـم ایـن مـاده نـافی تبصره (۲) مـاده (۲) قانون نحوه رسیدگی به تخلفات و مجـازات فروشندگان لباس هایی که استفاده از آنها در ملأ عـام خـلاف شرع اسـت یـا عـفـت عمـومی را جریحه دار می کند – مصوب ۱۳۶۵ نمی باشد.
تبصره ۱- رعایت مقررات ایـن مـاده برای مراجعان به دستگاه های مذکور الزامی است و ارائه خدمات اداری به آنان حسـب مـورد در دستگاه های مذکور منوط به رعایت مقررات ایـن. قانون خواهد بود.
تبصره ۲- مسئولان و مدیران دستگاه هـای موضـوع ایـن مـاده موظفنـد ضـمن اعمـال نظـارت جهـت اجـرای ایـن قـانون در حـوزه مدیریتی خـود، اقدامات لازم را از قبیـل تبلیغات محیطی و تذکری به نحوی که منجـر بـه اجـرای قانون گردد معمـول دارنـد. عـدم انجـام ایـن تکالیف موجـب محکومیـت مرتکـب در مرتبـه اول بـه تـذکر کتبـی و درج در پرونده و در مرتبههای بعدی به محرومیت از تصـدی در سمت های مدیریتی به مدت شش ماه یک سال در هیئت های رسیدگی به تخلفات اداری یا انتظامی خواهد شد.
ماده ۳- چنانچـه هر یک از صاحبان، مدیران و متصدیان حـرف صـنوف و اماکن عمومی اعم از دولتی و غیردولتی از قبیل فروشگاه ها، رستوران ها، سینماها و اماکن ورزشی، تفریحی و هنری در محل فعالیت شغلی خود مرتکب رفتار موضـوع مـاده (۱) ایـن قـانون شـونـد عـلاوه بـر جـرایم و مجازات هـای مقرر، در مرتبه اول اخطار تعطیلی دریافت نمـوده و در مرتبه دوم تا یک هفته و در مرتبه سوم تا دو هفته اماکن یـا واحـد مـربـوط توسـط ضابطین فراجـا و بـا حسـب مقـررات صنفی توسط مرجـع ذی صلاح تعطیـل مـی شـوند و تا یکسال از کلیـه امتیازات تخفیفات و معافیـت هـای اعطایی از جمله معافیت های مالیاتی و تعرفه های دولتی در ارائـه خدمات عمومی محروم خواهند شد.
تبصـره – صـاحبان، مدیران و متصدیان واحـدهای مذکور مکلفنـد بـه منظور پیشگیری از ارتکاب رفتارهای موضـوع مـاده (۱) ایـن قـانون توسط مراجعان و مشتریان اقدامات لازم را از قبیـل نصـب تابلو و تذکر و جلوگیری از ورود معمـول دارند.
چنانچه از انجـام ایـن اقـدامات خودداری کرده و واحدهای مذکور بـه محـل تجمـع افراد بی حجاب و یا اقدامات خلاف شرع دیگر تبدیل شوند و یا اقدامات تنبیهی موضـوع ایـن مـاده منجـر بـه اصـلاح وضـع واحدهای مذکور نشود، فراجا موظف است از طریق دستگاه های صادر کننده پروانـه یـا مجـوز، نسبت به ابطال پروانه یا مجوز آنها اقدام نماید و مرتکب را جهت اعمـال مجازات درجـه چـهـار بـه مرجع قضایی معرفی کند. افراد مذکور از دریافت پروانـه یـا مجـوز فعالیت در صنف و حـوزه مرتبط با فعالیت قبلی محروم می گردند.
ماده ۴- هرگاه اشخاصی که به واسطه فعالیت های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، هنری یا ورزشی دارای شهرت و تأثیر گذاری اجتماعی هستند، مرتکب رفتارهای موضـوع ایـن قـانون شوند، علاوه بر اعمـال جریمـه مـوضـوع مـاده (۱) ایـن قـانون و لغـو کـلیـه امتیازات، تخفیفات و معافیت هـای اعطایی، بـا حـکـم مرجـع قضایی به محرومیت از فعالیت حرفه ای و فعالیت در فضای مجازی به مدت سه ماه تا یک سال محکوم می شوند. چنانچـه اقـدامات تنبیهی موضوع این ماده منجر به تغییر و اصلاح رفتار مرتکب نشـود، بـا حـکـم مرجع قضایی علاوه بر محرومیت های موضوع این ماده، به مجازات درجه شش محکوم میشوند.
ماده ۵- اشخاصی که به صورت سازمانیافته یا با تبانی دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی بیگانگان، مرتکب رفتارهای موضـوع ایـن قـانـون شـوند، چنانچـه مشـمول مجـازات شـدیدتری نباشند در همـان مرتبـه نخسـت عـلاوه بـر ممنوعیت خروج از کشـور بـه مـدت دو سال و متناسـب بـا جـرم ارتکابی و شرایط و وضعیت مرتکب به یک یا دو مـورد از مجـازاتهـای موضوع ماده (۲۳) قانون مجازات اسلامی و حبس درجه پنج محکوم می شوند.
تبصره – ضابطان دادگستری چنانچه براساس قـرائن و شواهد مرتکب را در ارتبـاط بـا جریانات سازمان یافتـه یـا مرتبط با دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی بیگانه بداننـد، موضوع را همـراه بـا قـرائن و شواهد کسب شده و اخـذ نـظـر دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی کشور که طبق قانون وظیفه شناسایی این امور را بر عهده دارند به مراجع قضایی ارسال خواهند کرد.
مـاده ۶- اشخاصی که در فضای مجازی مبادرت به تبلیغ علیـه حـجـاب کنند، فراجـا در مرتبه اول عـلاوه بـر حـذف صفحه یا صفحات مجـازی یا پایگاه اطلاعرسانی بـه آنـان تـذکر مـی دهـد.
چنانچه مرتکـب بـه فعالیـت خـود ادامـه دهـد، در مرتبه دوم فراجـا عـلاوه بـر حـذف صفحه یا صفحات مجازی یا پایگاه اطلاع رسانی و محرومیت از هرگونه فعالیت در فضای مجازی به مدت سه ماه تا شش ماه، وی را معادل حداکثر جزای نقدی درجه پنج جریمه می کند و در مرتبـه سـوم بـه بعـد، علاوه بر اعمال جریمه و محرومیست مرتبه دوم، مرتکب به مراجع قضایی معرفـی مـی شـود و علاوه بر حـذف صـفحـه یـا صفحات مجـازی یا پایگاه اطلاع رسانی به یکی از مجازات هـای حبس یا جزای نقدی درجـه شـش و محرومیت از فعالیت در فضای مجازی به مدت یک تا دو سال محکوم می شود. در صورت عدم امکان محرومیت از فعالیت در فضای مجازی، مجازات جزای نقدی وی یک درجه تشدید می گردد.
ماده ۷- اشخاصی که به هر نحـو مـتعـرض پوشش بانوان محجبـه شـوند و یا با الفاظ و اعمـال مـغـایـر شـئون و حیثیست، در فضـای واقعـی یـا مجـازی بـه حـجـاب یـا افـراد محجبـه (بـه جهـت رعایـت حـجـاب) تـوهین نماینـد عـلاوه بـر مجـازات مقـرر در ماده (۶۱۹) قانون مجازات اسلامی (کتاب پنجم تعزیرات و مجازات های بازدارنده) بـه جـزای نقدی درجـه پنج و یک یا دو مـورد از مجــازات هـای مذکور در ماده (۲۳) قـانون مجازات اسلامی – مصوب ۱۳۹۲ – متناسب با جرم و خصوصیات مرتکب محکوم خواهند شد.
مـاده ۸ – هیچ کس حق ندارد تحـت عنـوان امر به معروف و یا نهی از منکر نسـبت بـه بانوانی که حجـاب شـرعی را رعایت نکرده اند، مرتکب أعمـال مجرمانه از قبیـل تـوهین، افتـراء تهدید و یا ضرب و جرح و یا نقض حریم خصوصی آنـان شـود و در صورت ارتکاب، مرتکـب بـه مجازات مقرر در قانون محکوم خواهد شد.
مـاده ۹- واردات، تولید و توزیـع عمـده لبـاس هـایی که استفاده از آنها در انظار عمـومی مغایر و منافی عفت عمومی است ممنـوع بـوده و فراجـا مـوظـف اسـت ضـمن توقیف لبـاس هـای مذکور نسبت به تعطیلی اماکن تولیدی و توزیعی مربـوط اقدام و مرتکب را جهـت اعمـال مجـازات موضـوع بندهای (۴) و (۵) مـاده (۲) قانون نحـوه رسیدگی به تخلفات و مجـازات فروشندگان لباس هایی که استفاده از آنها در ملأ عـام خـلاف شرع است یا عفـت عمـومی را جریحه دار می کند – مصوب ۱۳۶۵- و همچنین لغـو کـلیـه امتیازات، تخفیفات و معافیت هـای اعطایی به مرجع قضایی معرفی کند.
مـاده ۱۰- اقـدامات فراجـا در اجرای مقررات ایـن قـانون، مطابق تبصره (۵) مـاده (۱) ایـن قانون قابل اعتراض خواهد بود.
ماده ۱۱- دادستان هـای حـوزه قضایی مربـوط موظفند در اجـرای وظایف نظارتی خـود مندرج در قانون آیین دادرسی و یا سایر قوانین مربوط، بـر ضابطان نسبت بـه حسـن اجـرای این قانون به صورت مستمر نظارت و با متخلفین برابر مقررات برخورد نمایند.
مـاده ۱۲- کلیـه ضابطین و نهادهای اطلاعاتی و امنیتی مکلف به همکاری با فراجـا در شناسایی و ارایه مستندات مربوط به مرتکبین موضوع این قانون می باشند.
مـاده ۱۳- بـرای اجرای صحیح ایـن قـانون، فراجـا موظـف اسـت نسـبت بـه آمـوزش و بکارگیری نیروهای مورد اطمینان و مجـرب اقـدام و گزارش اقدامات خـود را هر شش ماه یک بار به رؤسای قوای سه گانه ارایه کند.
تبصره – فراجـا مـوظـف اسـت عـلاوه بـر رعایـت شـرایط موضـوع مـاده (۳۰) قانون آیـین دادرسی کیفری، آموزش های ویژه ای را برای مأموران اجرای این قانون معمول دارد.
ماده ۱۴- مرجع قضایی ذی صلاح جهت رسیدگی به جرایم موضـوع ایـن قـانون دادسرا و دادگاه مرکز استان میباشد.
مـاده ۱۵- آیین نامه اجرایی ایـن قـانون از جملـه چگونگی ارسال اخطـار و تذکر، ابـلاغ توقیـف الکترونیکی، دسترسی افـراد به سامانه، توقیـف حسـاب بـانکی، اعتـراض بـه جـرایم انتظامی و رسیدگی بـه آن، مصـادیق پوشـاک ممنوعـه و عمـده و غیرعمـده آن، نحـوه گزارش دهی مردمی و نظارت دادستان ها و تذکر به کارکنان ظـرف مـدت سـه مـاه پس از لازم الاجــرا شــدن ایـن قـانون توسـط وزارت کشـور بـا همکاری وزارت دادگســـــــتری معاونت حقوقی رییس جمهور و فراجـا تهیه و پس از تأیید رئیس قوه قضائیه بـه تصـویب هیئت وزیران میرسد.
تبصره – منابع حاصل از اجـرای ایـن قـانـون بـه حساب خزانه داری کل کشور واریز و صرفا بـر اسـاس قـانون بودجـه سـالانه جهـت رفـع آسیبهای اجتماعی از جملـه طـلاق، ساماندهی کودکان کار و زنان سرپرست خانوار نیازمند و همچنین تأمین تجهیزات و سامانه های مربـوط، اختصاص خواهد یافت.
جوانان حزب الله
https://eitaa.com/joinchat/1037107517Cd8ef4ed904
🔴 سخنان یکی از نمایندگان مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در تبیین پشت پرده امنیتی آشوبهای اخیر:
🔹ما پیروزیهای بسیار بزرگی در این آشوبها بدست آوردیم. مهمترین تبیین در باره این اغتشاشات را رهبری در دانشگاه افسری ارائه کردند و فرمودند این اتفاق خلق الساعه نبود.
🔹از حداقل شش هفت سال قبل ۴۹کشور برای براندازی ج.ا.ا توافق کردند ولی دو کشور ترکیه و امارات از دو سال قبل از این ائتلاف کناره گیری کردند.
🔹۴۷سرویس جاسوس از کشورهای امریکا، انگلیس، فرانسه، اسرائیل، آل سعود، اسپانیا، مصر، اردن و... در این کار ستاد تشکیل داده و این جنگ ترکیبی را طراحی کردند.
🔹 در زمان روحانی زیرساختهای براندازی آماده شد و قرار بود همان زمان عملیاتی شود که به علت کرونا برنامه هایشان بهم ریخت. پنجاه درصد توان دشمن در فضای مجازی سازماندهی شده بود.
🔹یکی از گسلهای جامعه ما حجاب است. دشمن این گسل را انتخاب کرد. یکی دیگر از گسلها احزاب بود اکثر سران فتنه ۸۸ نیز به نفع این اغتشاش هم موضع گیری کردند. گسل های قومی و مذهبی از دیگر موارد مورد استفاده این جنگ ترکیبی بود.
🔹 در جنگ ترکیبی به سمت دلار رفتند در حالیکه مسئولین می گفتند ما به اندازه کافی دلار به بازار تزریق کرده ایم.
🔹 در طی شصت روز آمار حضور اغشتشاگران در خیابان ۵۰۰ هزار نفر روز بوده است. البته اگر یک نفر ده بار هم آمده در آمار وارد شده. اوج این حضور در یک روز ۴۵هزار نفر بود. ( طبق آمار غیر رسمی ۳۱۰ هزارنفر کل جمعیت اغتشاشگران بودند )
🔹 گفتند نمادهای حاکمتی باید سقوط کند. یکی از نمادها مشهد است. قرار بود برای یکی از سران قوا در مشهد حادثه هفت تیر ۶۰ تکرار شود.
🔹 آخرین مرحله هم ورود پنتاگون بود. در سال ۸۸ هم نقشه همین بود. مرحوم فیروز آبادی در سال ۸۸ در کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت خاتمی در فتنه ۸۸ با فرمانده ناتو دیدار داشت و از آنها خواستند کار ما در داخل که جلو رفت شما وارد شوید.
🔹 جنگ شناختی یکی دیگر از ابعاد این جنگ ترکیبی بود. اینها مدتها القاء می کردند در این ۴۰ سال کاری صورت نگرفته است.
🔹 اکثر دستگیرشدگان یک یا دو شب نگهداری شدند بعد با تعهد والدین آزاد شدند. اما از میان بازدشتیهای هدفمند که ادامه هم دارد ۱۸٪ آنها آموزش دیده اند. تمام این ارتباطات بدست آمده که به عنوان مستندات بیانیه دو دستگاه اطلاعاتی در آینده منتشر می شود.
۷۰ درصد دستگیر شدگان دیپلم و زیر دیپلم بوده اند. ۶۷ درصد اهل شرب خمر بوده اند. از این شاربان خمر ۴۷ درصد دائم الخمر بودند. اکثر اینها معتاد به موارد مخدر گل بودند. درصدی از زنان بازداشت شده اهل فحشا بودند. همانکس که خودکشی کرد یکی از همین افراد بود. ۸۰ درصد اینها خارج از کشور را بهشت می دانند.
🔹 خانم مولا وردی معاون روحانی طرحی داشت و می خواست فاحشه ها را بیمه کند.
🔹 دولت عراق نزدیکترین دولتها به ایران است. ما سه خواسته ازدولت عراق داشتیم اول اخراج کل کومله و دمکرات از کردستان عراق دوم تحویل کسانی که در ترورها دست داشتند سوم استقرار دولت عراق در مرزها. عراق آنها را پذیرفت.
🔹 یکی از مسئولان کومله با دو بچه اش به محل جلسه آمده بود لذا آن مقر را نزدیم. مسئولین نظامی می گفتند ما نوک خودکار را روی نقشه می گذاشتیم و همان هدف را روی زمین می زدیم.
🔹 با باز شدن مسیر بوکمال، راه زمینی ما تا سوریه و حزب الله و دریای مدیترانه باز شد. تحولات منطقه بعد از این آشوبها شدت می گیرد. و همه چیز را آماده کرده و پای کار برده ایم.
🔹 دستگاه اطلاعاتی ما از این طرح مطلع شد و در سند امنیتی ۴۰۱ برای مقابله با این طرح آماده شدیم و به ۵۰ درصد از استعداد و توان دشمن ضربه زدیم.
🔹 در آینده در داخل و خارج تحولاتی رخ خواهد داد. دشمن در عناصر رسانه ای خود تجدید نظر می کند. ما هنوز کارهای بین المللی خود را شروع نکرده ایم. ما دستمان برای هزینه دادن امریکا، انگلیس و فرانسه خیلی باز است.
🔹 هر گرهای که دولتهای قبل زدند این دولت یکی بعد از دیگری در حال باز کردن آن است.
🔹عده ای در زمان روحانی بدون گزینش در آموزش و پرورش نفوذ داده شدند. معلم هایی که دانش آموزان را تحریک کردند همه شناسائی شدند.
🔹 مظلومیت بسیج در این آشوب این بود که دست خالی به میدان رفت.
تا می توانید به دیگران ارسال کنید تا همه بدانند
ـــــــــــــــــــــــــ
لینک گروه هم اندیشی و خبری.. 👇
هرمزگان زیبا....
31.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ ببینید|| روشنگری استاد #علی_مصباح نسبت به خطر رشد #سکولاریسم_حوزوی
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
بصیرت سیاسی دکتر قاسمی.mp3
21.67M
🔴 حتما" وقت بگذارید و گوش کنید.
🔹بصیرت سیاسی.
🔹شرایط کشور و منطقه.
🔹تهران شهرک شهید محلاتی.
مورخ 1402/02/31
🔹محمود قاسمی.
کارشناس سیاسی.
https://eitaa.com/khezreznde
🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ آقای نادری! از امام رضا (ع) شفا بخواهید
🔰 حمید رسایی: آقای فیروز نادری، از دانشمندان ایرانی عضو ناسا از گردن به پایین فلج شده! او که اعلام میکرد اعتقادی به دنیای ابدی ندارد و در عین حال واژه انشالله را به زبان میآورد، در صفحه مجازیش نوشته:
«من ضربان قلب پایین ناگهانی داشتم که باعث شد از حال بروم و سرم به دیوار برخورد کند و یکی از مهرههای گردنم جابجا و نخاعم آسیب ببیند و از گردن به پایین فلج شوم.»
این خبر و فیلم را در حالی که در مشهد، زائر امام رضا علیه السلام هستم، دیدم. هرچند آرزوی فرستادن ما طلبهها به زحل و سوزاندنمان را دارد ولی برایش دعا کردم. بعد به ذهنم رسید پیشنهادی را هم با آقای فیروز نادری در میان بگذارم.
🔹آقای نادری! حالا که روی تخت بیمارستان آن هم با این وضعیت ناراحتکننده هستید، فرصت بیشتری دارید تا درباره خالق هستی و ابتدا و انتهای جهانی که در آن هستیم، فکر کنید. از طرفی ایام ولادت علیبن موسی الرضا علیه السلام هم نزدیک است. ما معتقدیم که این خانواده به فضل الهی شفا میدهند. میدانم شما اعتقادی ندارید، ولی میتوانید اعتقاد ما شیعیان را تجربه کنید. با خودتان عهد ببندید که اگر سلامت به شما برگردد از این پس، علم و دانشتان را به جای ناسا در راه کمک به بشیریت به کار ببندید. مطمئنم که اگر در این عهد صادق باشید، این خانواده کرم شما را ناامید نمیکند. انشالله
حمید رسایی✍
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
@BaSELEBRTY
♨️ انتقاد از ورود واکسن HPV به برنامه واکسیناسیون کشوری/ توطئه دشمنان برای کاهش فرزندآوری در ایران
👈مشاور عالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه دشمنان ازدواج جوانان ایرانی را مورد هجمهاند، از ورود واکسن HPV به برنامه واکسیناسیون کشوری انتقاد کرد.
✍️به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پروفسور محمداسماعیل اکبری امروز در همایش بزرگداشت روز ملی جمعیت در بیمارستان نجمیه تهران اظهار کرد: باروری، مرگ و مهاجرت در جمعیت کشور مؤثرند؛ باروری در ایران با تمام جهان تفاوت دارد زیرا باروری در کشور ما نکاحی است و به همین دلیل ازدواج جوانان مورد هجمه دشمنان قرار گرفته و سعی دارند به هر روشی آن را کاهش دهند.
🔹وی افزود: 44 درصد کودکان متولدشده در دنیا نکاحی نیستند اما تعداد موالید غیرنکاحی در کشور ما نزدیک به صفر است و به همین دلیل ازدواج مورد هجمه قرار گرفته است؛ بنابراین باید دغدغه همه مسئولین، افزایش آمار ازدواج جوانان باشد.
🔸مشاور عالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اضافه کرد: در بخشنامه وزارت بهداشت اعلام شده که واکسن HPV (ویروس پایپلومای انسانی که برخی از گونههای آن باعث بروز زگیل تناسلی میشود) را وارد برنامه واکسیناسیون عمومی کشور کنیم. این مسئله علاوه بر اینکه جنبه اقتصادی دارد، بدان معناست که دختران 9 تا 11 ساله این واکسن را دریافت کنند و بعد با فرهنگسازی که دشمنان کردهاند، خیال نوجوانان راحت باشد که حالا که واکسن را تزریق کردهاند میتوانند رابطه جنسی داشته باشند.
👈وی با بیان این که برخی در حال عددسازی درباره نرخ باروری و جمعیت هستند که باعث میشود تصور اشتباهی نسبت به وضعیت جمعیت کشور ایجاد شود، تصریح کرد: یک هجمه ناجوانمردانه قدرتمند از سوی جهان علیه جمعیت ایران شروع شده که پیشینه حداقل 70 ساله دارد. ما در هیچ جنگی شکست نخوردیم و ایرانی بودنمان را حفظ کردیم اما امروز دشمن نقطهای را مورد هجمه قرار داده که همان جمعیت است و اگر آگاه نباشیم دچار مشکل خواهیم شد.
👈اکبری متذکر شد: در کشورهایی مانند روسیه و فرانسه، رؤسای جمهور ریاست موضوع جمعیت را بر عهده دارند و در این سطح به جمعیت بها میدهند؛ در کشور ما مقام معظم رهبری بارها مسئله جمعیت را به مسئولان گوشزد کردهاند و ما بیشترین قوانین را در حوزه جوانی جمعیت داریم اما با کمترین میزان اجرا در کشور مواجه هستیم.
منبع :
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1402/02/31/2899061
♨️ چند نکته در مورد واکسن گارداسیل :
1️⃣ گارداسیل از همه انواع سرطانهای دهانه رحم پیشگیری نمیکند و به عنوان درمان این نوع سرطانها کاربرد ندارد .
2️⃣ میانگین آمار در کشورهای اروپایی، ۱۲ زن با بروز سرطان دهانه رحم در هر ۱۰۰ هزار زن است اما در ایران بسیار کمتر بوده و به ۲ نفر میرسد .
3️⃣ این ویروس در ۹۰ درصد مواقع به صورت طبیعی از بدن دفع میشود؛ در ۱۰ درصد مواقع باقیمانده نیز بیشتر از پنج درصدش به زگیل منجر میشود که ارتباطی با سرطان ندارد .
4️⃣ واکسیناسیون ویروسهای HPV در مدارس ژاپن انجام شد اما از سال ۲۰۱۳ به دلیل عوارض آن، این واکسیناسیون را متوقف کردند».
منبع :
https://www.irna.ir/news/85121033
♨️ واکسن گارداسیل مانند واکسن کرونا ضعیف است و دارای عوارض جدی است و تبلیغات آن جنبه مالی دارد .
https://www.irna.ir/news/85121033
♨️ نمونههای واکسیناسیون جهانی گارداسیل
1️⃣ واکسیناسیون ویروسهای HPV در مدارس #ژاپن انجام شد اما از سال ۲۰۱۳ به دلیل عوارض آن، این واکسیناسیون را #متوقف کردند در خصوص موارد واکسیناسیون جهانی، به غیر از ژاپن، در کشورهای دیگری مانند #ایرلند و #کلمبیا نیز اتفاقات مشابهی رخ داده بود.
2️⃣ به عنوان نمونه در ایرلند، والدین برخی از دختران نوجوانی که بر اثر تزریق واکسن گارداسیل دچار آسیبهای جدی شدند، گروهی به نام R.E.G.R.E.T را راهاندازی کردند و توانستند در سال ۲۰۱۸ مقابل ساختمان پارلمان ایرلند در دوبلین #تظاهراتی علیه این واکسن انجام دهند.
👈گروه REGRET گفته بودند برخی از دختران نوجوان پس از دریافت واکسن، خستگی مداوم، تشنج و شرایط خودایمنی را تحمل میکنند.
3️⃣ #در کلمبیا نیز در سال ۲۰۱۵، خانوادههایی که دخترانشان پس از تزریق واکسن گارداسیل دچار آسیبدیدگی شده بودند، #کارزاری علیه این واکسن به راه انداختند.
در ۶ مارس ۲۰۱۵(۱۵ اسفندماه ۱۳۹۳) صدها نفر از والدین دخترانی که پس از دُز دوم گارداسیل، دچار شرایط پزشکی جدید شده بودند، در «کارمندیبولیوار» #راهپیمایی کردند تا توجه خود را به مشکلات جدی سلامتی دخترانشان جلب کنند. ۲ روز بعد در ۸ مارس همان سال، راهپیماییکنندگان رژههای روز جهانی زن و والدین اهل کارمندیبولیوار با راهپیمایی دیگری در بوگوتا، کالی، مدلین و سینسلخو در اعتراض به آسیبهای وارده واکسن HPV همراه شدند.
👈در همین راستا، «یهودا شوئنفلد» پزشک و محقق بیماریهای خود ایمنی رژیم صهیونیستی در سومین کنفرانس بیماریهای خودایمنی کلمبیا گفت، هیچگاه واکسن گارداسیل را به دخترش توصیه نمیکند.
4️⃣ همچنین در استان کیپتاون #آفریقای_جنوبی در سال ۲۰۲۲، خانوادهها در مقابل مدرسه ابتدایی بلومولی در پارک هانوفر در اعتراض به واکسیناسیون HPV کودکان #تجمع کردند.
5️⃣ دامنه این اعتراضها در سال ۲۰۱۹ حتی به خود ایالتهای #آمریکا نیز رسید و چند تن از خانوادهها در شهر بوفالو ایالت نیویورک با پلاکارتهایی با مضمون اینکه گارداسیل از خود ویروس HPV خطرناکتر است، در خارج از دفاتر دو قانونگذار ایالتی تجمع کردند.
🔹موج این اعتراضها در فضای مجازی نیز قابل مشاهده است؛ به عنوان مثال توئیتهای یک مجری و یک بازیکن والیبال آمریکایی درباره سرنوشت غمانگیز دختری که پس از تزریق واکسن گارداسیل فوت میکند.
🔸«رابرت افکندی» برادرزاده «جان افکندی»(رئیسجمهوری اسبق آمریکا) نیز در صحبتی در سال ۲۰۱۵ درباره نفع شرکتهای بزرگ داروسازی در ایالات متحده گفته، ۷۰ درصد از درآمد تبلیغات اخبار از داروخانههای بزرگ است.
👈به جرات میتوان گفت تبلیغات گسترده بلاگرها و برخی کلینیکهای سلامت خصوصی در این زمینه به این دلیل است که بیشتر در پی کسب منافع خودشان هستند. باتوجه به موارد گفته شده، بهتر است خانوادهها نگران این موضوعها نباشند و آموزش برای فرزندانشان را در اولویت قرار دهند.
منبع :
https://www.irna.ir/news/85121033
📁یک روز قبل از میزگرد WHA دربارهء تغییرات آب و هوایی (23 می) بنیاد راکفلر خبری را با این عنوان منتشر کرد:
💢"بنیاد راکفلر و سازمان بهداشت جهانی در راستای گسترش آمادگی جهانی برای بیماری همهگیر در عصر تغییرات آب و هوایی، همکاری میکنند"
🔸در متن خبر فوق آمده است: "سرمایهگذاری 5 میلیون دلاری این بنیاد، سبب تسریع در روند پروژههای اولویتدار «قطب اطلاعات بیماریهای پاندمی و اپیدمی سازمان بهداشت جهانی» (the WHO Hub for Pandemic and Epidemic Intelligence ) برای پیشبرد همکاری جهانی در نظارت ژنومی، استفاده از ابزارهای داده (data tools) برای تشخیص عوامل بیماریزا، و ارزیابی تهدیدات شیوع بیماریهایی که آب و هوا سبب بدتر شدنشان میشود، میگردد.
🔹بنیاد راکفلر و WHO همکاری جدیدی را برای تقویت قطب WHO اعلام کردند. قطب اطلاعات بیماریهای پاندمی و اپیدمی WHO، در سال 2021 تأسیس شد.
🔸این مرکز، همکاری جهانی سازمانهای همکار WHO برای رسیدگی به خطرات پاندمی و اپیدمیهای آتی را از طریق دسترسی بهتر به دادهها، ظرفیتهای تحلیلی بهتر و ابزارها و بینش بهتر برای تصمیمگیری تسهیل میکند. برخی اقدامات حمایتی بنیاد راکفلر در این خصوص عبارتند از:
➖افزایش ظرفیت جهانی برای نظارت ژنومی از طریق شبکهء بینالمللی نظارت پاتوژن که به تازگی راه اندازی شده است.
➖توسعه یک پلت فرم دیجیتال با مشارکت Data.org، تا برقراری ارتباط و همکاری در زمان واقعی بین تحلیلگران بهداشت عمومی و محققان کل دنیا برای مقیاسبندی ابزارهای همهگیر مبتنی بر شواهد و عملاً آزمایششده، مقدور باشد.
➖بهبود روشهای تشخیص شیوع بیماری از طریق ابتکار علم و عمل دادههای جهانی بهداشت، که با مشارکت دانشگاه آکسفورد و بیمارستان کودکان بوستون انجام میشود.
🔹بنیاد یهودی راکفلر، 75 سال است که با WHOهمکاری میکند (یعنی از بدو تأسیس این سازمان) و فقط طی دو دههء اخیر، 27 میلیون دلار به این سازمان کمک کرده است.
🔸در اکتبر 2020، این بنیاد اعلام کرد که برای تسریع بهبودی فراگیرتر و سبزتر پاندمی کرونا، یک میلیارد دلار سرمایهگذاری میکند.
📌خوب!
♨️از تغییرات آب و هوایی رسیدیم به قطب اطلاعات بیماریهای پاندمی و اپیدمی سازمان بهداشت جهانی.
❗️اینکه دقیقاً چه طور گودرز را به شقایق ربط میدهند هم خودش هنری است!
💢یکی از بازی گردانان اصلی پشت پردهء تغییرات اقلیمی همین بنیاد یهودی راکفلر است و جای بسی اندوه و حسرت است که آنچه اینان، دیکته میکنند تا به عنوان بحران، به بشریت تلقین شود، از زبان مسوولان مملکتی ما، بیرون میآید (مثلاً اینجا و اینجا را ببینید).
❌چندی پیش، سلاجقه رییس سازمان محیط زیست ایران، از تقدیم لایحهء تغییرات اقلیمی به مجلس خبر داد (اینجا).
💢خدا میداند این لایحه، دقیقاً کپی کدام متون خارجی است و در پس آن، به دنبال اعمال چه محدودیتهای بیهوده اما عذابآوری برایمان هستند که عمدتاً توسط مجامع بینالمللی و در خارج از مرزها، به آقایان مسوول دیکته شده است.
معرفی کتاب قرآن حکیم از منظر امام رضا علیه السلام اثر ارزشمند آیت الله العظمی جوادی آملی:
از بهترین زمینههایی كه میتوان به هماهنگی ثقل اكبر و اصغر، راه یافت، این است كه قرآن را از زبان عترت و عترت را از زبان قرآن بیابیم. كتاب ارزشمند «قرآن حكیم از منظر امام رضا (عليه السلام)» در راستای این هدف تألیف شد و در مباحث وزین خویش در یك مقدمه، یک روضه و چهار جنت به آشنایی با حقیقت قرآن، قرآن علمی و عینی، راه و شرایط شناخت قرآن، موانع شناخت قرآن، تفاوت تدبر در قرآن و استنطاق آن، تشویق قرآن به تحصیل برهان عقلی و دریافت شهود قلبی، جایگاه شهود قلبی در قرآن و... میپردازد.
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
اندیشکده حقوق بشر و شهروندی در نشست تخصصی
*آسیب شناسی سیاستهای تقنینی راجع به عفاف و حجاب* به بررسی لایحه حجاب و عفاف با حضور *دکتر حامد هادی* دبیر کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی، *دکتر مهدی حاج ملا علی کنی* دبیر مجمع حقوقدانان انقلاب اسلامی، *دکتر جعفر صادق منش* قاضی بازنشسته و مدرس دانشگاه پرداخت.
در این نشست که در چهارشنبه ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۲ با حضور اساتید متعدد و دانشجویان برگزار شد. اساتید قانون مذکور را از جهت ماهوی، شکلی و ساختاری مواجه با مشکلات بی شمار توصیف کردند که ممکن است پس از تصویب و در آینده بسیار نزدیک مسئولیت آنرا هیچ یک از نهادهای مربوط متقبل نشوند.
عمده مباحث اساتید با تاکید بر لزوم وضع یک قانون با کیفیت به شرح زیر است:
۱. فقدان نیازسنجی کافی نسبت به موضوع و نحوه مداخله و اقدام موثر دولت
۲. فقدان توجه به مجموعه قوانین مجری مربوط به تضمین حجاب شرعی بویژه فقدان مقررات تنقیحی
۳. عدم تطبیق عنوان قانون (حمایت از حجاب و عفاف) با محتوای آن (جرم و مجازات)
۴. تنزل مفهوم حجاب شرعی به حجاب عرفی و تنزل هر دو به مسئله زنان مکاشفه و یا برهنه
۵. عدم رعایت الزامات قانون اساسی بویژه عدم تعریف عبارات و مفاهیم بکار رفته
۶. استفاده از عبارات و مفاهیم مبهم و فاقد استحکام حقوقی
۷. انگیزه بخشی بی حجابی به افراد متمول با خرید تخلف
۸. عدم هزینه کرد منابع حاصل جهت تامین هدف حمایت از عفاف و حجاب
۹. عدم استفاده از ظرفیت مردمی وفق اصل ۸ قانون اساسی و مواد مغاير الزامات شرعی همانند ماده ۸ لایحه
۱۰. فقدان رویکرد پیشگیرانه، تربیتی و فرهنگی
۱۱. عدم دقت به ماهیت مجازاتهای تکمیلی و استفاده از آنها مقدم بر مجازاتهای اصلی و شدیدتر
۱۲. عدم امکان اجرای قوانین در مواردی متکی بر فناوری تشخیص چهره و پلاک
۱۳. تخفیف مجازات در خصوص به کارمندان و مدیران دستگاه های اجرایی
۱۴. وضع احکام فاقد ضمانت اجرا
۱۵. سپردن شناسایی و اعمال مجازات به ماموران فراجا
۱۶. حذف مداخله قضایی در موارد تکرار
🔸 ble.ir/hcright_isu
🔸 T.me/hcright_ISU
🔸 eitaa.com/hcright_ISU
🔸 splus.ir/hcright_isu
🔸 instagram.com/hcright.isu
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوتین مدال «مادر قهرمان» را به همسر رمضان قدیروف رئیس جمهور چچن اهدا کرد.
همسر قدیروف، مادر 13 فرزند است
با حجاب کامل، لباس پوشیده.
@fereshtehrouhafza
.
♻️ کدام مسئولین با انفعال خود، ایران را بهشت قانونشکنان کردهاند؟
در آمریکا، شهروندی که پرچم شیطانی همجنسبازان رو آتش زد به ۱۵ سال زندان محکوم شد.
در آلمان، پیرزن ۹۳ساله بهخاطر انتقاد از دروغهای هولوکاست، بیش از ۱۲ سال را در زندان سپری کرد.
و دهها مورد مشابه دیگه از سراسر دنیا...
🔸اما در ایران و در حکمی سنگین، سلبریتیهایی که حرام شرعی و سیاسی کشفحجاب را مرتکب شدهاند، ۱/۵ میلیون تومان جریمه شدند و کوچکترهایشان آزادانه پلیس را تمسخر میکنند! چون مجازات متناسب با جرم نیست ،
@fereshtehrouhafza
هدایت شده از Afiat elahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شاه کلیدی برای برکت و وسعت رزق
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
هدایت شده از Afiat elahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های فوق راهبردی جناب آقای دکتر عبدالطیف پدرام چهار ماه قبل از سقوط افغانستان بدست طالبان -
ما یک حوزه تمدن بزرگی هستیم ، اسمش ایران بزرگ است ...
ای کاش یک درصد هوش و فهم و درک و بصیرت این عزیز بزرگوار را ...