هفته دفاع مقدس گزارش بنیاد بازیهای رایانهای.mp3
27.4M
🏴 حرمهایی که مدافع ندارند!
خط مقدمی که رها شده!
🔸سخنرانی به مناسبت هفته دفاع مقدس
نگاهی به گزارش بنیاد ملی بازیهای رایانهای
🔹مجموع هزینه کرد بازیکنان ایرانی برای بازیهای دیجیتال در سال ۱۴۰۰حدود ۱۹۲۷۹ میلیارد تومان بوده است!
🔹بودجه وزارت فرهنگ و ارشاد در این سال ۱۲۵۵ میلیارد تومان بوده است. یعنی هزینه کرد گیمرهای ایرانی برای بازی بیش از ۱۵ برابر بودجه وزارت فرهنگ و ارشاد بوده است!
🔹در این سال تولید ناخالص داخلی GDP به میزان ۱۴۵۷ میلیارد تومان بوده است.
🔹در این سال شش میلیون کودک ابتدایی داشتیم که دومین بازی محبوب آنها جی تی ای بوده است!
جمعیت لبنان حدود شش میلیون نفر است.
🔹به علت خشونت زیاد، کلمات بسیار رکیک، صحنههای مستهجن، بازی GTA در نظام رده بندی آمریکا برای مثبت ۱۷ سال رده بنده شده است!
چیزی که در کشور آمریکا برای کودکان زیر ۱۷ سال ممنوع است دومین بازی محبوب کودکان ابتدایی در کشور ما بوده است!
🔹دزدی، خوردن مشروبات الکی ، مصرف مواد مخدر،* حضور در کاباره ها و مواجهه قهرمان با صحنه های غیر اخلاقی در سطح شهر یک موضوع عادی در این بازی است.
🔹در جبهه فرهنگی هم خط مقدم داریم. امروز دختران و پسران ما قربانی آن خطی هستند که بزرگترها آن خط را رها کردهاند و دشمن در آن ناحیه پیشروی کرده است. این همان خط مقدمی است که ما در آن حضور نداریم. این خط رها شده!
🔹اینجا حرمی است که مدافع ندارد!
@madrese_amin
تربیت و ساماندهی گیمیرهای ایرانی آدم کش!!
براساس گزارش یک نهاد امنیتی، در ایران ۲۴ میلیون تا ۳۶ میلیون نفر به عنوان «گیمر» شناخته میشوند.
در جریان بازداشتیها در ۱۰ روز اول اغتشاشات، بیش از ۸۰ درصد آنها خود را گیمر معرفی کرده که در اتاقهای چتروم با یکدیگر آشنا شده و سازماندهی شدهاند.
بررسیها نشان میداد که در مناطق مرکزی تهران یعنی اطراف میدان انقلاب، دانشگاه تهران تا میدان فردوسی، پل کریمخان و بلوار کشاورز و اطراف پارک هنرمندان، بیش از ۱۵۰ کافه تریا راهاندازی شده بود که بیش از ۵۰ درصد آنها صرفه اقتصادی ندارند اما از یک منبع مالی تامین میشدند.
بعد معلوم شده که هزینه مالی بخشی از این کافهها (برای شبکهسازی) توسط سفارتخانههای اروپایی تامین شده است. به ویژه سفارت فرانسه در این وضعیت بسیار فعال عمل کرده است.
این کافهها محلی برای دورهمیها و شبکهسازی بود. مثلا برخی از آنها گفتهاند که ما قرار میگذاشتیم، ۴ تا ۶ گیم، ۶ تا ۸ باشگاه، ۸ تا ۱۰ به کافهها میرفتیم. یا یک نمونه دیگر، یک جوان ۱۷ ساله با بیش از ۵۰ دختر رابطه برقرار کرده و فیلمهای آنها را در گوشی تلفن همراه خود داشته است.
نکته قابل تاسف این است که بیش از ۹۰ درصد جوانهایی که بازداشت شدند اگر پسر بوده با یک یا گاهی با چند دوست دختر، و اگر دختر بودند همراه با یک یا چند دوست پسر، به خیابانها آمدند. در واقع یک شبکهای در فضای مجازی در اتاقهای گیم شکل گرفت.
گیمرهایی که طی این سالهایی که دانشگاهها تعطیل بوده در فضای گیم اتاقهایی داشتند با هم آشنا شدند و هماهنگ شدند و یا در شهرهای بزرگ در کافههایی که قارچ گونه تاسیس شدند.
─┅═ೋ❅❅ೋ═┅─
همراهان عزیز کانال «حرف حساب» با ارسال و بازنشر مطالب کانال و دعوت از دوستان خود، ما را در پربارتر شدن محتوای این کانال و ایجاد انگیزه مضاعف برای ادامه فعالیت «جهاد تبیین» یاری فرمایید.
لینک کانال «حرف حساب» در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/307953861Cd71679ef85
لینک کانال «حرف حساب» در بله:
https://ble.ir/harfhesab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اگر به مفهوم فساد ستیزی اعتقاد داریم باید مطالبه ی ما قطع سرهای اژدهای فساد باشد که مشخصاََ دو تا از مشربهای هولناک آن را می شناسیم:
اتاق بازرگانی و بانکها
❌ اتاق بازرگانی که به وضوح در جریان انتخاب نامشروع حسین سلاح ورزی و پافشاری بر آن، رخ عیان نمود و همچنان با وقت کُشیِ سازمان یافته در رسیدگی به مسئله، به کار خود ادامه می دهد.
❌ بنگاههای بانکی هم که حتی دیوارنگاره ای که به جمله ای کلیدی و ریشه ای از حضرت امام خامنه ای مزین شده بود را بر نتافتند و تمامی نفوذ خود را برای پایین آوردن آن به کار گرفتند.
♦️عجالتا باید همت انقلابیِ خود را در هر جایگاهی که هستیم در راستای مطالبه گری به کار بگیریم و بر رسیدگی به این دو مهم اهتمام ورزیم.
⁉️باید دریابیم چه ضابطه ای بانکها را اینقدر مستغنی ساخته که دسترسی ناظران و دستگاههای بازرسی و محاسباتی را مسدود نموده و به آن اصرار می ورزند و پشت گرمی شان برای این خود مختاری از کجا نشأت می گیرد؟
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تأثیر پوشش مبتذل زنان چه دیدگاهی در پسران ایجاد میکند؟
دکتر شاهین فرهنگ
#حجاب
#زن_عفت_افتخار
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ کانال برتــر #حجاب
✅ برگزیده ی رصدنمای فضای مجازی👇🏻
🌸 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ | خاطره عجیب مسئول عملیات تیم حفاظت رهبر انقلاب در زمان ریاست جمهوری از استقرار آیتالله خامنهای در نزدیکی حلبچه در خاک عراق!
💠 @akhbar_rahbar
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹بالاخره یک کار اثرگذار برای حجاب تولید شد.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
♻️ یک آمار منتشر شده درباره «واقعیتهای حجاب» در جامعه امروز ایران و چند نکته جالب توجه
🔸اخیراً آماری درباره «واقعیت های حجاب» در جامعه امروز ایران از سوی انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شده که نتایج تجمیعی شش پیمایش و مطالعه کلان ملی است که از ابتدای سال 1401 (شش ماه قبل از حوادث پاییز سال گذشته) تا خرداد 1402 توسط مراکز پژوهشی، دانشگاهی، سیاستگذاری و رسانه ای برگزار شده است.
🔹84.2 درصد بانوان، حجاب را به عنوان یک حکم اسلامی #قبول دارند. همچنین، سنجش نظر مردم درباره «لزوم داشتن حجاب در محیط های عمومی» حاکی از آنست که 84.3 درصد پاسخگویان (زن و مرد) با #الزام اجتماعی حجاب #موافق هستند. میزان موافقت «بانوان» با الزام رعایت حجاب، بیشتر و برابر با 86.5 درصد میباشد.
البته تلقی همه این افراد با نوع و میزان الزام بخشی یکسان نیست و طیفی از الزام قانونی تا الزام فرهنگی و اخلاقی را در بر میگیرد.
🔸اما نکته جالب این است که در حالی که واقعیت بی حجابی، بر اساس این آمار، 6.4 درصد است، جامعه احساس می کند که 30 درصد بانوان، بی حجاب هستند. همچنین در حالی که 84 درصد بانوان به حجاب به عنوان یک حکم دینی اعتقاد دارند، تلقی 67 درصد مردم این است که اکثر مردم به حجاب اعتقاد ندارند!
🔹 این نشان می دهد که در برداشت بخش قابل توجهی از مردم از «واقعیت» با خود «واقعیت» فاصله وجود دارد. به عبارت دیگر، «ذهنیت» مردم در این زمینه، متفاوت با «عینیت» است.
🔸اینکه چرا مردم چنین برداشت نادرستی داشته اند، علل مختلفی دارد. جنگ شناختی و فضاسازی رسانه ای را می توان جزو این علل دانست؛ اما یکی از علل مهم آن، تظاهر به انجام برخی از ناهنجاری ها در کف جامعه است.
🔹 آمار فوق را کنار بگذاریم و فرض کنیم که از هر 100 نفر یا 1000 نفر، فقط 1 نفر کشف حجاب کند. در اینجا هر چند درصد خیلی کم است، اما اثرات اخلاقی و روانی آن بر جامعه و مردم را نمی توان نادیده گرفت. از جمله اثرات این است که مردم گمان می کنند که هویت جامعه تغییر پیدا کرده است.
✍ توضیح اینکه، وقتی مردم به صورت پشت سر هم، آن درصد خیلی کم را در سطح جامعه مشاهده کنند، موجب می شود که در ذهن آنها این گزاره به صورت ناخودآگاه شکل گیرد که عملاً جامعه ما دچار یک تغییر نگرش و تغییر هویت گسترده شده است. در حقیقت، این کار شبیه تبلیغات و پیام های بازرگانی است که در ناخودآگاه مردم تأثیر می گذارد.
یادداشت اصلی را در جهان نیوز بخوانید👇👇
https://www.jahannews.com/report/851203
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌌 از کنار این شب بزرگ، ساده عبور نکنیم!
🌙این شب را خوش بگذرانیم!
بگذاریم روحمان کمی با عالم بالا خوش باشد🙂
چرا که فرشتهی رحمت ندا سر داده:
💠کجاست آنکه طالب خیر و رحمت است که به سویش بفرستیم؟
⁉️و آن شب چه شبی است؟!
📨 با نشر این پست شما هم در
ثواب آگاه سازی دیگران شریک باشید.
▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️
کانال رسمی دکتر میرباقری 👇
🆔 @mirbagheri_ir