هدایت شده از پرونده ویژه
🔺جلیلی: حداقل ۱۱ سال روی شعارمان کار کردیم
نامزد انتخابات ریاست جمهوری:
🔹مردم باید بدانند که حرف شما چیست و مطمئن باشند که به آن عمل میکنید؛ شعار ما نیز حاصل یک ماه اخیر نیست، حداقل ۱۱ سال بر روی آن کار شده است.
🔹امروزه در بزنگاه تاریخی قرار داریم؛ ما در مباحث علمی عقبماندگی نداریم و باید از این امتیاز در جهت رشد استفاده کنیم.
🔹هدف ما ایجاد بستر ایفای نقش تمام مردم در حکمرانی جامعه است؛ اگر ما برای ظرفیتهای مردمی خود برنامهریزی کنیم، میتوانیم جهش اقتصادی ایجاد کنیم.
📌 «اخبار جامع و فوری با پروندهٔ ویژه»
@parvande_vije
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دشمن واقعی
🎙 داداشیا ،دشمن پشت سرتونه نه روبرتون ...
💥قابل توجه طرفداران کاندیداهای انقلابی
مراقب فتنه ها باشید!!!
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻تدبیر فرهنگ در دولت آینده -۲
(متن مواضع در گفتگوی برنامۀ تقاطع)
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. برای طراحی رویکرد فرهنگیِ دولت آینده، باید در ابتدا به سراغ ساختن یک «چشمانداز نظری» رفت و به پرسشهای بنیادین پاسخ داد. ما در عرصۀ قدرت رسمی، همچنان گرفتار مجموعهای از «مسألههای معرفتیِ حلنشده» هستیم که در دولتها، تکرار میشوند. سیاستهای فرهنگیِ گوناگونِ دولتهای پساانقلاب، ریشه در همین امر دارد که هنوز از لحاظ مبادی و سرچشمههای معرفتی، به نقاط ثابت و مشترک نرسیدیم و در مقدّمات و اصول موضوعه، اختلافنظر داریم. بخش عمدهای از سیاستهای فرهنگیِ دولتهای گذشته، خاستگاه لیبرالی داشته و واقعیّت این است که نیروهای سیاسی، بیشوکم دچار التقاط شدهاند و از خلوص و اصالت تفکّر انقلابی، دور افتادهاند. تأکید نگارنده بر گذار از دوگانۀ «سیاست هویّت/ سیاست تمایز» به دوگانۀ «سیاست میل/ سیاست مصلحت»، به همین دلیل است که صورتمسألۀ فرهنگی ما، وارداتی و اقتباسی است و ما به جای شناخت واقعیّتهای فرهنگیِ بومیِ خویش، حتی در مقام برگرفتن مسأله نیز، به سراغ تمدّن غربی رفتهایم و نظام مسألهشناسی آنها را ترجمه و تکرار کردهایم. واقعیّت فرهنگی در جامعۀ ما، حاکی از آن نیست که «تکثّر»، مسأله شده است، اما نیروهای روشفکری سکولار، حسّاسیّت فراوان بر تکثّر دارند و میکوشند آن را به کلیدیترین و جدّیترین مسألۀ فرهنگی ما تبدیل کنند. اگر انقلاب اسلامی را یک «انقلاب تمدّنی» میانگاریم که افق تاریخی متفاوتی را به روی ما گشود و ما را از ذیل تاریخ غرب، خارج کرد، باید حتی در صورتمسألهها نیز تجدیدنظر کنیم و گمان نکنیم که علوم انسانیِ تجدّدی، به کار جامعۀ ما نیز خواهد آمد و باید آن را در اینجا حاکم گردانیم. «مسألهها»، متناسب با «غایات»، شکل میگیرند و اگر غایات در ابعاد تمدّنی، متفاوت باشند، روشن است که مسألهها نیز تغییر میکنند و مسألههای عالَم تجدّد، «نامسألهها»ی ما میشوند. لازمۀ حرکت در امتداد انقلاب تمدّنی، شالودهشکنی در فهم جهان فرهنگی و لحاظکردن اقتضاهای خاصِ اینجایی است.
[دوّم]. تردیدی در میان نیست که همۀ دشواریها و چالشهای فرهنگیِ ما، ریشه در بریدگیها و گسستگیهای نسبی ما از «دین» دارند. حاصل اعراض از دین، «تنگی معیشت» است و پارهای از تنگی معیشت، همین تلخیها و تلاطمها و مصائب فرهنگیای است که ما را گرفتار کردهاند. جامعۀ ما از دین، رو بر نگرداننده، اما لایهها و بخشهایی از آن، فاصله و زاویه یافتهاند و آغشته به «ارزشهای فرهنگیِ عالَم تجدّد» شدهاند. حتی مسألههای فرهنگیِ عام نیز با دین گشوده میشوند؛ چنانکه باید گفت، «اخلاق منهای دین»، همانند چاپ اسکناس بدون پشتوانه است. اگر دین به حاشیۀ زندگی سوق داده شود و رقیق و نحیف گردد، جامعه نیز به عرصۀ فردیّت و خودخواهی و نفسانیّت تبدیل خواهد شد؛ چنانکه جوامع غربی که ماهیّت سکولار دارند، به آفات و امراضی از این دست مبتلا شدهاند. در تمدّن غربی، «معنا» و «فضیلت» و «امر الهی» و «دین» و «تعبّد» به وادی غفلت سپرده شدهاند که اینچنین دستخوش بحرانهای علاجناپذیر فرهنگی گردیده است. اما در حکمت عملی ما، در هر سه ساحت اخلاق و تدبیر منزل و سیاست مُدن، «دین» بر صدر نشسته و حکم میراند و تدبیر ظاهر و باطن فرد و جامعه، به دین سپرده شده است. دین، هستۀ مرکزیِ حکمت عملی ماست و در این انگاره، همهچیز به ساحت قدس، ارجاع داده شده است. اینک نیز باید به جای تسلیمشدن در برابر نظریههای علوم انسانیِ تجدّدی، به سراغ حکمت عملیِ خویش برویم و از متن سنّتِ فکری و افق معرفتیِ خویش، به تدبیر و تجویز بپردازیم.
[سوّم]. مواجهۀ ما با تجدّد، «گزینشگرانه» است؛ یعنی با عقل اینجاییِ خویش که همان عقل وحیانی است، به سراغ همۀ تجربهها و دستاوردهای انسانی میرویم و آنها را با این محک، میسنجیم و هر آنچه که متناسب و موزون با عالَم فرهنگیمان بود را برمیگیریم و باقی را وامینهیم. ما موافق «اخذ» و «اقتباس» هستیم و پنجرههای ارتباطی را به روی جهانهای فکری و فرهنگیِ دیگر نمیبندیم، اما از آن سو، علوم انسانیِ تجدّدی را نیز علوم خالص و ناب و عاری از ایدئولوژیهای تجدّدی نمیشماریم. ازاینرو، معتقد به «جهانشمولی» و «عمومیّتِ» علوم انسانیِ تجدّدی نیستیم، بلکه باید گفت علوم انسانی به سبب ذات خویش، خواهناخواه، علوم آمیخته به فرهنگ و تاریخ است و بدینجهت است که بعضی از متفکّران، آنها را علوم تاریخی یا علوم فرهنگی یا علوم روحی معرفی کردهاند. برخلاف علوم طبیعی، بخشهای عمدهای از علوم انسانی را باید خاص و مقیّد به تاریخ و بوم و زیستجهان دانست و گزارههای آن را تعمیم نداد. علوم انسانیِ تجدّدی، ریشههای فرهنگی ما را میسوزاند.
🖇برنامه را در اینجا ببینید:
https://telewebion.com/episode/0xd86cdc8
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴هـزیـنـه تـبـلـیـغ داوطـلـبـان
➖چند نکته شرعی درباره تبلیغ برای داوطلبان محترم ریاست جمهوری و تکلیف اصحاب رسانه
▪️اگر شخصی با شاخصهای دینی، هر داوطلبی را اصلح بداند، حکم تبلیغ و حکم هزینه و مزد تبلیغ برای غیر آن داوطلب را استفتا کند.
▪️اولا اصحاب رسانهای که در ایام انتخابات شخصی را اصلح میدانند و برای غیر او تبلیغ میکنند، بی تردید فعالیتشان از مغایر گفتمان دینی است.
▪️ثانیا درباره پولی یا عوض و خدماتی که در این خصوص دریافت میکنند، اینکه آیا مشکل شرعی دارد یا نه، لازم است استفتا کنند و به راحتی از کنار این قضیه عبور نکند، یعنی اینکه آیا علاوه بر اثر تکلیفی تبلیغ برای غیر اصلح، اثر وضعی هم دارد؟
به این معنا که آیا مزد و وجهی و چیزی که دریافت میکنند مشکل دارد یا نه؟ از مرجع خود، سوال کنند.
▪️عموم دوستان انقلابی اهل تعهد و تقید به احکام هستند و نسبت به این امور و نسبت به مال حرام یا شبههدار، دقت و پرهیز دارند.
▪️گذشته از این، قطعا اصحاب برای داوطلب غیر اصلح و اثری که بر جامعه و روند انقلاب و حق عامه دارد نیز باید در دادگاه عدل الهی پاسخ داشته باشند.
#سیاست_اسلامی
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
🔥 @Moohem
هدایت شده از خبر فوری سراسری
.
♨️ عجیبترین اتفاقات پرونده قضایی حمید نوری/ از بیربطترین حکم قضایی تا محدودترین زندانی
🔹طولانیترین انفرادی دنیا: ۱۶۸۰ روز معادل ۴۰۳۲۰ ساعت
🔹بیخبرترین زندانی دنیا: نوری از لحظه بازداشت تا ۸ ماه، اجازه هیچگونه تماسی با خانواده خود را نداشت.
🔹محدودترین زندانی دنیا: نوری در طول ۵۶ ماه حبس در سوئد، هیچگاه اجازه تماس تلفنی یا ملاقات منظم با خانواده خود را پیدا نکرد. مترجم در اختیار نداشت و به پزشک دسترسی پیدا نکرد.
🔹بیپزشکترین زندانی دنیا: حمید نوری نزدیک ۵ سال، از معاینه ساده توسط چشم پزشک محروم بود. او در زندان دچار کرونا و شکستگی پا هم شد!
🔹یکجانبهترین دادگاه دنیا: در طول بیش از ۹۰ جلسه دادگاه، ۶۵ نفر از اعضای منافقین علیه حمید نوری شهادت دادند ولی او اجازه نداشت حتی یک شاهد به دادگاه معرفی کند!
🔹خشنترین پلیس: پلیس سوئد، در یکی از شبهایی که نوری در حال مطالعه کیفرخواست پرونده بود تا بتواند روز بعد در دادگاه از خود دفاع کند، کیفرخواست را به زور از وی گرفت و او را به شدت کتک زد؛ بهنحوی که یکی از گوشهای نوری آسیب دید.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
💐در زلال مکتب اهل بیت علیهمالسلام
❇️با چه کسی مشورت کنیم؟
قال الباقر علیه السلام:
اِستَشِر فی أمرِک الَّذینَ یخشَونَ اللَّهَ.
در کار خود، [فقط] با کسانی مشورت کن که از خدا می ترسند.
📚تحف العقول، ص ۲۹۳
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جلیلی: در زمینۀ حجاب نباید از آخر با ماجرا برخورد کرد بلکه دولت من از ۱۳۰ دستگاه فرهنگی خواهد خواست که توضیح بدهند چه کردهاند
🔹در زمینۀ حجاب نباید سلیقهای برخورد کرد، قانون فصلالخطاب است. اگر قانون هم نقطۀ ضعف دارد باید آن را برطرف کرد.
🔹غربیها به موضوع زن در ایران خیلی حساسیت نشان میدهند و اما وقتی رژیم صهیونیستی هزاران زن را میکشد با او عکس یادگاری میگیرند و تازه کمک هم میکنند.
🇵🇸 @Roshangari_ir
🅾️ Roshangari.ir/اینستاگرام
هدایت شده از خبردار 🚨
💠۹ شباهت شهید رئیسی و سعید جلیلی 💠
✅ نه فرزندی در خارج از کشور دارند، نه آقازادهای که مشکوک به استفاده از رانت باشد، و نه هیچ پرونده یا مورد مشکوک مالی و غیرمالی فساد.
✅ سادهزیستی: جلیلی و رئیسی هردو همیشه از زندگی لاکچری دور بودهاند. هردو در منزلی ساده در محلهای متوسط زندگی میکنند و هیچگاه خبری درباره عروسی لاکچری فرزندان یا ویلای لواسان و امثال آن، از آنها منتشر نشدهاست.
✅ جلیلی تیبا دارد و رئیسی خودرو نداشت اما خودش گفته بود همسرش یک خودروی ایرانی دارد.
✅ تلاش و خستگیناپذیری: جلیلی مانند شهید رئیسی در سالهای اخیر به تمام استانها سفر داشته. آنهم نه یکبار بلکه ۱۲۰ سفر استانی و سفر به ۶۰۰۰ روستا داشته و شناخت کاملی از نخبگان و ظرفیتها و مسائل خاص استانها دارد.
✅ او هم مانند رئیسی مرد پشت میز نشستن و گزارش گرفتن نیست.
✅ مبارزه با فساد: همانطور که شهید رئیسی در قوه قضائیه و دولت، با فساد مبارزه کرد، جلیلی هم طرح های متعدد در راستای اصلاح ساختارهای فسادزا ارائه کرد و به مرحله اجرا و تحقق در دولت رساند.
✅ منش انقلابی: رهبری گفتند شهید رئیسی نماد شعارهای انقلاب بود. جلیلی نیز بیش از هرکسی مورد هراس دشمنان است و پرتکرار ترین توصیف درباره جلیلی در رسانههای دشمنان «مرد نزدیک به رهبر ایران» است.
✅ اخلاقمداری: همانطور که شهید رئیسی در مناظرات، اهل تخریب و تندروی و بگمبگم نبودند، دکتر جلیلی نیز کاملا کارشناسی و علمی در مناظرات ظاهر میشد.
✅ او علیرغم دادههای متعددی که طی ۱۷ سال حضور در شورای عالی امنیت ملی برای تخریب طرفهای مقابل داشت، بحثها را به حاشیه نمیبرد و حتی در صفحه اینستاگرامش تبلیغ رقبا را میکرد!
✅ اخلاص و کتمان: این روزها هی فیلم و عکسهایی منتشر میشود از کارها و اقداماتی که شهید رئیسی انجام داده بودند و از آن بیخبر بودیم.
✅ یکی از دلایلی که خیلیها میگویند جلیلی کارنامه ندارد، به همین دلیل است که خوشبختانه یا متاسفانه، ایشان اهل ارائه و اشاره به «کارهایی که انجام داده» نیست و تمرکز خودش و ستادش را میگذارد روی «کارهایی که میخواهد انجام دهد».
اما خیلی از طرحها و برنامههایی که اجرا شدند و مشکلات بزرگی از کشور حل کردند، حاصل طرح و پیگیری و تلاش ایشان بوده که انشالله به آنها خواهیم پرداخت.
✅ تعامل با جناحهای مختلف: جلیلی هم مانند شهید رئیسی بین خودش و دیگران دیوار نمیکشد. کمااینکه پس از پیروزی روحانی گفت: «اگر مشکل مردم را بخاطر اینکه دولت دستمان نیست حل نکنیم، رذالت است.»
✅و دهها طرح متعدد را به دولت روحانی ارائه کرد و به تحقق و اجرا رساند و اسمی هم از خودش نیاورد تا دولت از ترس رپرتاژ رسانهای جلیلی، کار را متوقف نکند.
✅ تواضع: فیلمهای متعددی دیدهایم که وقتی به شهید رئیسی اظهار ارادتی میشود، ایشان فورا رهبری را برجسته میکنند.
✅ یکی از مظاهر تواضع جلیلی، انتخابات سال ۹۶ بود که برای تبلیغ شهید رئیسی به بیش از ۲۷ استان سفر کرد و برنامهاش را کامل در اختیار ایشان قرار دارد
_
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
@drjalilinews
هدایت شده از سعیدیسم ✅
انتخابات تموم که شد ان شاءالله برمیگردم به روال دو سال قبل.
بخاطر اغتشاشات مجبور شدم پستهای سیاسی زیاد بذارم و روزانه درمورد خبرهای مختلف مطلب بزنم. بعدش قضیه حجاب شد که خیلیا پای کار نیومدن و مجبور شدم بیشتر وقتمو براش بذارم تا کم کاری ها رو در حد توانم جبران کنم . بعدش هم که انتخابات مجلس و ...
اینها باعث شد پشت صحنه های سیاسیون رو بیشتر ببینم و نوع مناسباتی که هست حسابی حالمو بد کرد😐 بخاطر دنیا چیکارا که نمیکنن یه عده! ما بچه بسیجی هستیم ، سیاست بازی های باندی تو خون ما نیست.
ولی ان شاءالله بعد از انتخابات برمیگردم سراغ کار اصلی خودم که پاسخگویی به شبهات و شایعات تاریخی و فرهنگی و دینی و ... بود.
✍ #سعیدیسم
@saeedism
♻️ جلیل محبی به عنوان مسئول #ستاد_حکمرانی قالیباف آغاز به کار این ستاد را اعلام کرد. نگاهی کنید به توییتهای دیگرش قبل از شهادت آقای رییسی.
#دلم_به_حال_رییسی_سوخت
🔹️@Komeilnewss