هدایت شده از ✨تبیین حقایق🍃✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاچه مالان نا محترم کف توییتر که به قطع میکروفن فاضلی اعتراض دارند
ببینند که میکروفن فواد ایزدی رو هم بستن و آقای ایزدی وحشی بازی در نیاورد و میکروفون هم پرت نکرد
#انتخابات
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
تبیین حقایق_حفظ اشرف به اوهن
╭🌺╯@hefzeashraf❀◕ ‿ ◕❀
┗╯\╲
هدایت شده از ✨تبیین حقایق🍃✨
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهدی جمشیدی فرهنگ پژوه: شما از اغتشاشات ۲۰۰ هزار نفره نتیجه گیری میکنید به کل جامعه، ما از ۴ میلیون جمعیت تشییع شهید رئیسی نتیجه گیری نکنیم؟
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
تبیین حقایق_حفظ اشرف به اوهن
╭🌺╯@hefzeashraf❀◕ ‿ ◕❀
┗╯\╲
هدایت شده از ✨تبیین حقایق🍃✨
⭕️ توضیحات رئیس دانشگاه بهشتی منصوب دولت روحانی درباره کمکاری و اخراج محمد فاضلی
🔹گزارش نشست رئیس وقت دانشگاه شهید بهشتی (منصوب دولت روحانی) در سال ۱۴۰۰ در مورد محمد فاضلی به این شرح است:
🔹عضو هیات علمی برای تبدیل وضعیت باید مقالاتی داشته باشد. در ضمن درخواست ما این است که بدون اطلاع، در خارج از دانشگاه پست نداشته باشند تا در دانشگاه حضور کافی داشته باشند؛ چرا که ما بنا به مصوبات شورای عالی استان تهران باید اساتید را ملزم به حضور در دانشگاه کنیم.
🔹آقای دکتر فاضلی بارها تذکر گرفتهاند که در دانشگاه حضور داشته باشند؛ در ضمن ایشان مقاله بینالمللی قابل قبول نداشتند. ما نظر مکتوب مدیر گروه را هم داریم که گفتهاند ایشان اصلاً در دانشگاه نیستند که بتوانند راجع به ایشان نظر بدهند.
🔹۴۰ ساعت حضور در دانشگاه مطابق قانون لازمالاجرا است و نمیشود نیروی پیمانی در دو سال ۲ ماه هم در دانشگاه نباشد؛ در ضمن نمیتوان قانوناً نام هیات علمی که کار خود را انجام نمیدهد و کتاب و مقاله نمینویسد و کار اجرایی و فرهنگی و علمی انجام نمیدهد را عضو هیات علمی گذاشت.
#اصلاحطلبان_ذلیلان_خائنان_به_ملت
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
تبیین حقایق_حفظ اشرف به اوهن
╭🌺╯@hefzeashraf❀◕ ‿ ◕❀
┗╯\╲
هدایت شده از ✨تبیین حقایق🍃✨
❌جماران اصلاحطلب اول این تیتر رو گذاشت، بعد دید نه بابا دستور اومده، باید دفاع کنه و عصیان در برابر ظلم بدونه، عوض کردن تیتر رو
#اصلاحطلبان_ذلیلان_خائنان_به_ملت
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
تبیین حقایق_حفظ اشرف به اوهن
╭🌺╯@hefzeashraf❀◕ ‿ ◕❀
┗╯\╲
. خ:
content://media/external/downloads/1000096966
محمد فاضلی سکوت را شکست اولین واکن مشاور فرهنگی مسعود پزشکیان به میزگرد جنجالی تلویزیون
اقتصادنیوز : محمد فاضلی استاد دانشگاه و مشاور فرهنگی مسعود پزشکیان به ماجرای شب گذشته میزگرد فرهنگی این نامزد در تلویزیون که به عصبانیت شدید او و ترک آن میزگرد منجر شد واکنش نشان داد.
به گزارش اقتصادنیوز، محمد فاضلی در متنی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرد نوشت: من دو بار به ناحق از دانشگاه اخراج شدم (۱۳۹۰ و ۱۴۰۰) و همکارانم در هر دو دانشگاه شاهدان این رفتار ناحق هستند. بار اول حتی شکایت نکردم و دم برنیاوردم. بار دوم هم کلامی درباره آن در عرصه عمومی نگفتم، تا آنجا که میتوانستم آنرا پنهان کردم و هیچ نقشی در رسانهای شدن آن نداشتم. فقط در مهرماه ۱۴۰۰ به وزارت علوم شکایت کردم که تا امروز به آن رسیدگی نشده است. اما هیچ کدام از اینها مهم نیستند و تلویحاً و با صراحت بارها گفتهام که حتی اگر امروز بگویند به دانشگاه برگرد، بازنمیگردم. به هیچ شغل دولتی بازنمیگردم. هیچ اهمیتی هم ندارد.
او در ادامه نوشت: من همکاری با دکتر مسعود پزشکیان را آگاهانه برای ایران انتخاب کردم. سخنانش را شنیدم، از دوستان درباره شخصیت و کارش پرسیدم، دهها نفر تماس گرفتند و از من خواستند به ستاد ایشان کمک کنم. من اطمینان پیدا کردم که مسعود پزشکیان بهترین گزینه موجود است، صداقت دارد، ساختار مجلس و دولت و نظام حکمرانی را میفهمد، کلامی دروغ نمیگوید، و یکی از بزرگترین دردهای این کشور یعنی عدم توافق میان نخبگان و نزاع دائمی میان آنها و در نتیجه عقبماندگی کشور را میفهمد و برای درمان آن منش و روش دارد. من آمده بودم به دور از هیاهو، در زمانهای که دعوت به عدم مشارکت، تحسین و لایک بیشتری دارد، از ضرورت مشارکت و قرار دادن کشور در مسیر «عقلانیت بهبود تدریجی اما مستمر» بدون تندروی بگویم. و اتفاق دیشب در تلویزیون هیچ تغییری در این باورم ایجاد نکرده است. من در آن صحنه نه شخص محمد فاضلی، بلکه مشاور نامزدی بودم که میخواهد «عقلانیت اصلاحجوی میانهرو، توافقساز و تدریجیگرا» را نمایندگی کند.
او در بخش دیگری از یادداشت خود با بیان اینکه شهاب اسفندیاری تلویزیون کشور را در مهمترین رخداد سیاسی جاری آن، به صحنه کینهتوزی شخصی، بالا آوردن پروندهای شخصی که من خود سه سال است از آن دم نزدهام، و صحنهآرایی برای تحقیر شخص من تبدیل کرد، نوشت: بدتر آنکه از لحن حرف زدن، تا زمان پرسیدن سؤال تا اقدام برای قطع میکروفون، همه طراحی شده بود تا محمد فاضلی را تحقیر و حضور انتخاباتی دکتر پزشکیان را تضعیف کنند.
فاضلی در ادامه و در دفاع از خود مدعی شد: آنچه مرا به هم ریخت، جز مشاهده یک صحنه کاملاً آماده شده در همه ابعاد برای تبدیل کردن یک امر ملی، امری حیاتی برای ایران، به صحنه کینهتوزی شخصی بود. هیچ دلیلی وجود نداشت که در برنامهای در این سطح به زندگی شخصی کسی وارد شوند که در آن برنامه مشاور نامزد ریاست جمهوری است نه شخص محمد فاضلی.
فاضلی در ادامه این یادداشت اینگونه از مردم عذرخواهی کرد که «با اینحال، از بینندگانی که از این رخداد ناراحت شدند، عذرخواهی میکنم.»
فاضلی همچنین درباره پرتاب میکروفون، آن را رفتاری از سر عصبانیت شدید در آن لحظه خواند و تاکید کرد که هیچ معنایی جز اعتراض به آنچه شرح دادم، نداشت.
این استاد دانشگاه ادامه داد: من عمیقاً به شجاعت، صداقت و از خودگذشتگی مسعود پزشکیان احترام میگذارم که با از خود گذشتگی برای کار کردن در مملکتی پا به میدان گذاشته است که در رسانه ملی آن میتوانند «امر ملی انتخابات» را به صحنه کینهتوزی شخصی بدل کنند. من همه عمر برای ایران زندگی کردهام، به ایران و مسائلش اندیشیدهام، و بقیه عمر را هم همین گونه خواهم زیست. ورودم به هیچ عرصهای از سیاست برای منفعت شخصی نبوده و نیست. اکنون نیز بر همان راه و روشم.
فاضلی افزود: از صمیم قلب به دکتر مسعود پزشکیان احترام میگذارم و امیدوارم آنچه گذشت ایشان را در پیمودن راهی که انتخاب کردهاند استوارتر سازد؛ ایمانش به سیاست اخلاقی و رفع تبعیض بیشتر شود. در چند جلسهای که با مسعود پزشکیان داشتم، او را مجذوب اخلاق و راستی یافتم؛ سخنش درباره مردم حقیقی است؛ مثل مردم زیسته است؛ تبعیض را درک کرده؛ صداقت و دیانت رحمانی را در خود نهادینه کرده؛ و باوری عمیق به علم و تخصص دارد. به قیمت چند رأی بیشتر هم حاضر به دادن وعدههای دروغین نیست.
به نوشته فاضلی، ما با انتخاب او هم دهها مشکل عظیم پیش رو داریم، و بهبودهای بزرگ در زندگی ما ایرانیان به آسانی به دست نخواهد آمد؛ اما در منش و روش و اخلاق و کردار مسعود پزشکیان، و بدنه اجتماعی اثرگذاری که او را پشتیبانی میکند، ظرفیتهای ایجاد بهبود وجود دارد. من با عزمی جزمتر به مسعود #پزشکیان رأی میدهم و هیچ انتظار شخصی از
هدایت شده از باغ اندیشه-محمدمهدی شیرمحمدی
.
♻️ سوابق سید محمد بهشتی کارشناس فرهنگی همراهِ دکتر مسعود پزشکیان در دوره ۱۲ ساله مدیریت فرهنگی و مغایرت با مواضع پزشکیان
از شلاق زدن هنرمندان تا ممنوعیت جایزه به بازیگران زن
دکتر پزشکیان :
به اصلاح طلبان گفته ام
من اصول دارم
اگر می خواهید از من حمایت کنید
[ باید ] این اصول را بپذیرید
🔹️ برخی رویکردهای محمد بهشتی از سال ۶۲ تا ۷۳:
۱. ممانعت از ورود فیلم گمشدگان با اولین بازی فاطمه معتمد آریا به بخش مسابقه فیلم فجر
۲. ممانعت از اکران فیلمهای "بیضایی" ، "مهرجویی" و "کیمیایی" مانند شاید وقتی دیگر و "باشو غریبه کوچک" در جشنواره فجر
۳. ممنوع الکار شدن جمشید هاشم پور، ایرج قادری، فرامرز قریبیان، ابوالفضل پور عرب، مهدی فخیم زاده، داوود رشیدی و... برای سالهای طولانی
فریادهای ایرج قادری در حیاط وزارت ارشاد خطاب به محمد بهشتی: " میخواهم کار کنم، بهشتی نمیگذارد"
۴. ممانعت از برنده اعلام کردن بازیگران زن توسط محمد بهشتی در طول مدیریت وی بر جشنواره فجر در دهه ۶۰
۵. شلاق زدن برخی هنرمندان با دستور محمد بهشتی به صورت خودسرانه و بدون حکم قاضی و دادگاه مانند شلاق زدن عبدالله علیخانی
🛑 پی نوشت : کارشناس برنامه با تقدیر از مواضع اصولی پزشکیان در برابر برخی هنجار شکنی اصلاحات تلویحا از همراهی محمد بهشتی با او ابراز تعجب کرد و پزشکیان در پاسخ گفت :
به اصلاح طلبها گفته ام
من اصول دارم
اگر از من حمایت می کنید
[ باید ] این اصول را بپذیرید.
•┈••✾🔹✾••┈•
✍ باغ اندیشه
محمدمهدی شیرمحمدی
https://eitaa.com/mohammadmahdishirmohammadi
•┈••✾🔹✾••┈•
هدایت شده از مهندس انقلابی
در اینستاگرام زیر پست آقای #میثم_ایرانی مرجع تقلید افراطیون ، یه کامنت گذاشتم ، توهینهم نکردم ، فقط یه سوال پرسیدم ، چنان بهمحمله شد و حرفایی شنیدم که ....
بعدش هم دیدم ریپورتم کردن و اینستاگرامهم پیج منو محدود کرد !
متن کامنتم هم اینجا شفاف گذاشتم .
یادتون باشه اگر این جماعت خواستند مظلومنمایی کنند این پست روبهشون نشون بدین 😑
با #مهندس_علیخانی :
✅ برای عضویت بزنید روی لینک زیر👇
https://eitaa.com/joinchat/1494352023C916597ef88
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴عصبانیت پزشکیان از اقدام فاضلی
♦️حواشی پدید آمده در میزگرد فرهنگی و ترک سالن توسط محمد فاضلی مشاور مسعود پزشکیان با حواشی فراوانی همراه بوده است.
♦️طبق شنیدههای «فرهیختگان» بلافاصله بعد از پایان برنامه مسعود پزشکیان که از اقدام فاضلی عصبانی به نظر میرسید حاضر نشد به اتاق مخصوص مشاوران که فاضلی در آن حضور داشت برود، همچنین یکی دیگر از همراهان پزشکیان نیز بدون توجه به عصبانیت فاضلی همراه پزشکیان محل برنامه را ترک کرد.
♦️در جبهه اصلاحات تنش و درگیری هست بعد بعضیا اینجا دارن خودزنی میکنن که اینا برنامهشون بوده، چقدر حرفهای عمل کردن و... 🤦♂ طرف سرطان اصلاحات بودنش رو نشون داده بهجای اینکه مردم رو آگاه کنیم که ببینید اونا چه تفکری دارن، داریم خودزنی میکنیم. کلا یه سری فقط بلدن ساز مخالف بزنن.
🇮🇷🗳کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
💥دولت پزشکیان، دولت سوم روحانی
مردم آلزایمر ندارند
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻پریشانحالیِ اصلاحطلبان:
در حاشیۀ یک نمایش ناخواسته
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. میزگردِ فرهنگیِ مسعود پزشکیان، یک آئینۀ تمامنما از «وضع هویّتی و معرفتی اصلاحطلبان» است و هرچه آن را بیشتر و دقیقتر بخوانیم، به فهم عمیقتری دربارۀ ماهیّت و غایت اصلاحطلبیِ سکولار دست خواهیم یافت. نباید از کنار این نمایش رسانهای، بهسادگی عبور کرد، بلکه باید لحظهلحظۀ آن را با دقت و تأمّل، دید و واقعیّتهای نهفته را از این «متنِ رسانهایِ افشاشده»، دریافت کرد. اما دربارۀ شخص پزشکیان باید گفت همچنانکه وی دربارۀ سیاست و اقتصاد، داشته و اندوختهای ندارد و یک هوس و سودای شخصی، وی را به میدان انتخابات کشانده، دربارۀ فرهنگ نیز گرفتار «فقر مطلق» است. در طول این میزگرد، احساس نکردم که وی حتی اندکی از نظریۀ فرهنگی و هویّتِ فرهنگیِ انقلاب اسلامی، فهم و شناخت دارد و بر اساس آن، سازوکارهای سیاستی را طراحی کرده است. او با بیخیالیِ نامسئولانه، «هیچ» را به نمایش گذاشت و نشان داد که اصلاحطلبی، دیگر سخنی ندارد و به پایان راه رسیده است. هرچه که از او دربارۀ امر فرهنگی پرسیده میشد، وی به «غیرفرهنگ» ارجاع میداد و میکوشید با «برداشتهای عوامانه» و «تحلیلهای سطحی»، نقصانهای رسوای خود را جبران کند، درحالیکه مخاطب بهآسانی فهمید که وی، فکر پختهای و چارۀ اندیشیدهای برای علاج دردهای فرهنگی ندارد، بلکه حتی خودِ «فرهنگ» را نیز نمیشناسد. فاصلۀ ذهنیِ او با فرهنگ، فرسنگها بود و اگر در طول سالهای نمایندگی در مجلس، او نتوانسته به یک «فهم ابتدایی» و «برداشت حداقلی» از فرهنگ دست یابد، روشن است که چنانچه جامۀ ریاستجمهوری به تن کند نیز نخواهد توانست که چیزی بر ذهنیّتِ فرهنگیِ خویش بیفزاید. پاسخهای «کلّی»، «نامرتبط»، «نافرهنگی»، «تودهای»، «سلبی»، «روزمرّه»، «عوامفریبانه»، «تکهتکه»، «بدیهی»، «غیرتجویزی» و ... همۀ داشتههای فرهنگی او بود که در رسانه ارائه کرد.
[دوّم]. اصلاحطلبان، محمد بهشتی را از قعر دهۀ شصت به انتخاباتِ اکنون آوردند تا شاید گرهای از کار فروبستۀ آنها بگشاید، غافل از اینکه رویکردهای «انقباضی» و «تنگنظرانۀ» او در دهۀ شصت، فراموششدنی نیست. او در آن دوران، در کنار میرحسین موسوی و زهرا رهنورد و محمد خاتمی و محسن مخملباف و ...، حلقۀ تمامیّتخواهی را تشکیل میدادند که کمترین تفاوت و زاویهای را برنمیتابیدند و نگاه «تمرکزگرایانه»شان در فرهنگ، فرصتها را سوزانده بود. اینان بودند که روایت «سختگیرانه» و «انعطافناپذیر» از سیاست فرهنگیِ انقلاب را در دهۀ شصت، ساختهوپرداخته کردند و همگان را دیگری و معارض انگاشتند و طریق «سرکوب» و «نفی» و «طرد» و «تحقیر» را در پیش گرفتند. اما اکنون، محمد بهشتی با نسخۀ جدیدِ خود به میدان مددرسانی به پزشکیان آمده و میخواهد گذار ایدئولوژیک خویش را از «توتالیتاریسم فرهنگی» به «لیبرالیسم فرهنگی» نشان بدهد و گزارههایی را بیان کند که از نظر اصلاحطلبان، رأیساز است و خاکستریها را شکار میکند. بااینحال، مسأله این است که کسی همچون او که در دهۀ شصت، آنچنان «غلیظ» و «فروبسته» و «انسدادی» رفتار کرده، اینک نمیتواند از «گشادهدستی» و «انبساط» و «آزادی» سخن بگوید؛ خاکستریها، صداقت وی در گفتار فرهنگیاش را باور نخواهند کرد و وی را به گذشتۀ سیاستی و مدیریّتیاش ارجاع میدهند و او را به چالش میکشند. دستکم، او کسی نیست که بتواند لیبرالیسمِ فرهنگی را به مخاطب خاکستری بخوراند؛ این مواضع برای چون اویی، «نچسب» و «نمایشی» و «تصنّعی» است. افزونبراین، وی در موضع نقادیِ وضع موجود، متوقف ماند و از اثباتها و ایجابها و راهکارها سخنی نگفت، درحالیکه وی به عنوان مشاوری که میخواهد برای دولت آینده، بسترسازی فکری کند، باید به پرسش «چه باید کرد؟» پاسخ بدهد،؛ نه اینکه همچون روشنفکرانِ بیمسند سخن بگوید. جالب و تأسفبرانگیز اینکه پزشکیان به دلیل «ناآگاهیِ فرهنگی»، از پیشینۀ فرهنگیِ محمد بهشتی بیاطلاع بود و تازه در لحظههای پایانیِ میزگرد درمییابد که یک مُهرۀ سوخته و فرصتسوز را به میدان کنشگری رسانهاش آورده است.
[سوّم]. رسواترین پاره از این میزگرد، محمد فاضلی بود که در مواضع رادیکال و انقلابستیزانه، شهره است. اگر محمد بهشتی را به سیاهکاریاش در دهۀ شصت ارجاع میدهند، او را نیز به نسبتِ مستقیمش با دولت نامتعادلِ حسن روحانی ارجاع میدهند. او نیز، «بخشی از روند اختلالی» بوده و نه یک روشنفکرِ مظلومِ حاشیهنشینِ بیبهره از منصب و قدرت. او در آنچه که هست، سهیم و شریک بوده و بدون تردید باید وی را از بانیان و همکاران فلاکتِ دهۀ نود قلمداد کرد. او در آن فرصت ناچیز، خودش را بر جریانش ترجیح داد و کوشید از گذشتهاش، روایت سفید بسازد، اما ناگهان، غضبِ مخاطبسوز بر وی غالب شد و کارِ پزشکیان را بساخت.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
تعصب قبیله
به زشت ترین شکل ممکن
آنها که چپ های سابق و ائتلاف بعدی چپ و راست تحت عنوان اصلاح طلبی را در طول این سالها مطالعه کرده اند، می دانند که قبیله گرایی، یک رسم قدیمی در این مجموعه است.
تعجب می کنید که چرا به شکل کاملا قبیله ای، از بد اخلاقی و رفتار زشت محمد فاضلی در تلویزیون جانبداری، و حتی تحسین کردند؟
اینها همان سیاست زندگانی هستند که وقتی شهردار شأن با شلیک پنج گلوله همسرش را کشت، گفتند: کشت که کشت، دیه اش رو میده! بعد هم انواع تهمت های ناروا و زشت را به همسر بی پشت و پناه وی زدند، چون قبیله و کس و کار نداشت.
همان ها که ۱۴ هزار میلیارد تومان فساد در صندوق ذخیره فرهنگیان را «معوقات بانکی» خواندند و دستگاه قضایی را به خاطر پیگیری برای بازگرداندن پول معلمان، فرهنگیان ملامت کردند!
همان قبیله ای که رئیس دولت شأن، پنهانی به رئیس قوه قضائیه پیغام و هشدار داد که اگر سراغ مفاسد اقتصادی و زد و بندهای برادر و دستیار ارشدم بروید، جنگ می شود!
جماعتی که تحریم ها را دو برابر، و تورم را ۶۰ درصد کردند وبا این وجود، گفتند که دولت برجام، خیلی دستاورد اقتصادی داشت!
فروش نفت را به زیر ۳۰۰ هزار بشکه رساندند، اما به جای ملامت آمریکای کلاهبردار و عهد شکن، مجلس را ملامت کردند که چرا قانون اقدام متقابل را برای بازدارندگی تصویب کرده است.
بعدش هم که همت دولت رئیسی را در پنج برابر کردن فروش نفت و دور زدن تحریمها دیدند، با وقاحت گفتند هنر و همت دولت خودمان نبود، تصمیم دولت بایدن برای شل کردن پیچ تحریم ها بود!
@IMANI_mohammad
💥هواپیمایی معراج تصاویر پذیرش مسافر در فرودگاه استانبول را منتشر کرد
💥وحید اشتری بازهم دروغ گفت
💥روابط عمومی شرکت هوایی معراج ضمن رد برخی شایعات دروغ درباره وزن بار همراه دختر محمدباقر قالیباف، در اطلاعیه ضمن انتشار تصاویر سیستم پذیرش مسافر درفرودگاه استانبول بر پیگیری قضایی این شایعات تاکید کرد. متن توضیحات روابط عمومی شرکت هوایی معراج به شرح زیر است:
💥با توجه به حواشی به وجود آمده پیرامون شایعات توسط برخی افراد در فضای مجازی در خصوص حمل بار سیسمونی از استانبول به تهران توسط شرکت هواپیمایی معراج، تصویر سیستم پذیرش مسافر شرکت هواپیمایی معراج در فرودگاه استانبول جهت روشن شدن افکار عمومی خدمت مردم عزیز ایران ایفا میگردد.
💥این مستندات به وضوح نشان میدهد که خانم زهرا مشیر ۲ بسته به وزن ۲۷ کیلوگرم، آقای امیررضا بحیرایی ۲ بسته به وزن ۳۰ کیلوگرم و خانم مریم قالیباف یک بسته به وزن ۱۳ کیلوگرم به همراه داشتهاند.
💥شایان ذکر است هواپیمایی معراج با توجه شایعات منتشر شده در فضای مجازی حق پیگیری قضایی از جانب مراجع ذیصلاح را برای خود محفوظ میدارد.
هدایت شده از خبر فوری سراسری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️سید یاسر جبراییلی رئیس مرکز ارزیانی و نظارت راهبردی اجرای سیاست های کلی نظام:
🔹مردم عزیز ایران!
مراقب باشید به شما آدرس غلط ندهند...
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari