هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
🟡 شبهه
اخیری کلیپی در فضای مجازی پخش شده که در آن ارتباط واقعه خونین گوهرشاد با موضوع حجاب و کشف حجاب انکار شده است. همچنین ادعا می شود که رضاخان به کشتار دستور نداده و تعداد کشته شدگان نیز محدود به 22 نفر بوده است. تهیه کنندگان کلیپ از از علامه بهلول که رهبر این جنبش بوده چنین نقل می کنند که خواسته متحصنان در گوهرشاد 4 چیز بیشتر نبوده است:
آزادی آیت الله حاج آقا حسین قمی، آزادی طرفداران او، عفو عمومی، منع قانون کلاه شاپو. یکی از دلایلی هم که در این کلیپ مطرح می شود این است که اعلام رسمی کشف حجاب در تاریخ 17 دیماه 1314 بوده در حالیکه واقعه گوهرشاد در تاریخ 21 تیرماه همان سال بوده است.
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🟢 پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔹ابتدا به اجمال نکاتی گفته می شود وسپس متن خاطرات بهلول که آگاه ترین فرد درباره این قیام بوده را به عنوان مستندات پاسخ خود، ذکر می کنیم.
1- درست است که اعلام رسمی کشف حجاب 17 دیماه بوده است، اما اندیشه کشف حجاب و اقدامات ابتدایی برای این رویا طبق آنچه خود رضا شاه مطرح کرده، حداقل به دو سال قبل از این تاریخ بر می گردد. البته تسریع در عملی کردن این نقشه شوم به پس از سفر رضا شاه به ترکیه بر می گردد که حدود یکسال قبل از این واقعه بوده است.
2- اینکه در قیام گوهرشاد مسائلی مانند آزادی حاج آقا حسین قمی مطرح بوده، از واضحات است، اما اولا علت اصلی دستگیری ایشان هم اعتراض ایشان به کشف حجاب بوده و ثانیاً موضوع حجاب در مذاکرات بهلول با ماموران حکومتی و نمایندگان دولت به وضوح مطرح شده و حتی به آقای بهلول گفته شده که موضوع کشف حجاب خواسته شاه نیست و نمایندگان و دولتی های خائن در صدد انجام این کار هستند!
3- طبق متن خاطرات بهلول دستور سرکوب انقلابی ها از تهران رسیده و تا قبل از آن ماموران هیچ اقدام خشونت آمیزی نسبت به متحصنین انجام نداده اند.
4- درگیری و کشتار در دو نوبت اتفاق می افتد. درگیری اولیه در روز 20 تیرماه (که با پیروزی نسبی مردم و عقب نشینی نظامی ها به پایان می رسد) و واقعه اصلی در روز 21 تیرماه.
🔹آنچه به علامه بهلول نسبت داده می شود که ایشان نوشته است تعداد کشته شده ها 22 نفر هستند مربوط به درگیری روز اول است. در روز دوم به دلیل شکست قیام و کشته شدن یا فرار کردن سران جنبش و تسلط رژیم بر اوضاع، هیچ اطلاع دقیقی از میزان دقیق کشته ها وجود ندارد. تنها چیزی که هست اینکه شاهدان از تعداد زیاد کامیون ها برای نقل اجساد به خارج از شهر حکایت می کنند. طبیعی است که دفن رسمی هم صورت نمی گیرد که کسی بخواهد با استناد به آمار دفن شدگان در قبرستان عمومی تعداد کشته شدگان را به دست بیاورد.
متن خاطرات بهلول که مستند اصلی این نوشتار است را اینجا بخوانید
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
🟡 اون از طالبان خواندن جلیلی و طرفدارانش توسط آذری جهرمی اینم از توهین بیشرمانه محسن رنانی به مردم اصفهان!!
[محسن رنانی فعال سیاسی اصلاحطلب مردم اصفهان را به دلیل رأی بیشتر به دکتر جلیلی روستایی و خلیفه پرست خواند!!]
🔹 آقای رنانی!!
اصفهانی ها دهاتی و فلان هستند، خراسان رضوی چی؟ خراسان شمالی و جنوبی چی؟ قم و کرمان و خوزستان و ۱۵ استانی که جلیلی بیشتر رأی آورد چی؟ اون پنج شش استان دیگهای که آراء جلیلی و پزشکیان نزدیک هم بود چی؟
✍ دکتر #قربانی_مقدم
🆔 @Shobhe_ShenaSi
هدایت شده از حجره انقلاب
🔻در اتفاقی عجیب تمام محتوای کانال دکتر مهدی جمشیدی پاک شده و تصویر پروفایل این کانال تغییر کرده است!
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
هدایت شده از حجره انقلاب
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻نظر سید کمیل راجع به انتخابات ریاست جمهوری را هم بشنویم
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
هدایت شده از فاستقم کماامرت
✅ به زمانه برگردیم و ایران را برای ایران بخواهیم
✅ بررسی همه پیشبینی های پرخطای انتخابات
✅ اصلاح طلب و اصول گرا از توهمات به واقعیت ها برگردیم
حرف های باقی مانده از انتخابات بسیار است؛ یکی از مهمترین های آن پیش بینی زیادی بود که همه خطا از آب در آمد.
🔹برگردیم به روزهای انتخابات و روایت های لحظه به لحظه آن .
-پیشبینی غالب این بود که مشارکت آنهم بعد از شهادت سید ابراهیم رئیسی از انتخابات مجلس بیشتر باشد. در دور اول چنین نشد.
-پیشبینی غالب این بود که آمدن پزشکیان و حمایت خاتمی و چه و چه باعث رشد مشارکت اصلاح طلبان می شود و باز هم نشد. تکرار 1400
-پیشبینی غالب این بود که در مشارکت حدود 50 درصد جریان غیراصلاح طلب پیروز میدان است و نشد.
-پیشبینی غالب این بود که کارآمدی دولت رئیسی منجر به رشد مشارکت می شود اما نشد.
-پیشبینی غالب این بود که حضور میلیونی مردم در تشییع جنازه یعنی استمرار دولت رئیسی اما غیر این رقم خورد.
-پیشبینی غالب این بود که سبد رای پزشکیان از جریان اصلاحات پر می شود اما از سبد رئیسی گرفت.
-پیشبینی غالب این بود که جمع آرای اصولگراهای 1400 به سبد جلیلی ریخته می شود اما حدود 8 میلیون جدا شد.
چرا؟ این میزان خطای پیشبینی سابقه نداشته است. این را کنار آشفته بازار نظرسنجی ها بگذارید که اغلب گرفتار خطاهای عجیب و غریب در پیشبینی مشارکت و آرا شدند. بازهم چرا؟
🔹یک جمله ای اش اینست: ما با پدیده نوظهوری در جامعه مواجهیم که باعث می شود مردم با ابزارهای سنتی و قواعد گذشته پیش بینی نشوند و حتی نظرسنجی ها نیز قابل اتکا نباشد. اما همین نیز چرا؟ این پدیده نوظهور چیست؟
🔹مردم ما و البته همه دنیا در جهان جدیدی زیست می کنند که با واقعیت فاصله دارد. فضای مجازی یک دنیای واقعی است اما واقعیت نیست. مردم با تصویری که برای شان ساخته می شود زندگی می کنند. یک تصویر ذهنی که الزاما ارتباطی با واقعیت ندارد و برساخته مجازی است. عمده زندگی مردم در فضای مجازی است؛ گعده و جمع ها و گروه و گفت وشنیدها و تحلیل های واقعی و غیر واقعی در شبکه های مجازی است ، انسان ها پایشام روی زمین است اما دل و ذهنشان در فضای مجازی.
🔹مهم نیست در واقعیت چه می گذرد، مهم اینست که در مجازی چه چیز ساخته می شود. مهم کارآمدی شهید رئیسی نیست. مهم بازنمایی آنست در تصویرمجازی. مهم خبر نیست، مهم روایت از خبرست.
🔹اما در روایت سازی چه کسی دست برتر دارد؟ کسی که بتواند روایت پرقدرت بسازد. روایت پر قدرت چیست؟ روایتی که بیشتر تکرار شود. چه روایتی بیشتر تکرار می شود؟ روایتی که در شبکه ها و گعده ها و حلقه های متنوع و مختلف بیشتری بچرخد. چه کسی می تواند به این گروه ها دسترسی بیشتری پیدا کند؟ کسی که قدرت حلقه سازی بیشتر داشته باشد و یا نظام زیرساختی حلقه ها را در اختیار داشته باشد. و البته این قدرت می تواند دست ضدانقلاب باشد یا یک جاهل داخلی.
🔹روشن است؟ انشالله عمق دردناک ماجرا حس شده است. یعنی مهم نیست مرزهای شما امن است. مهم نیست جسم ها صیانت می شود. مهم نیست یعنی کافی نیست؛ مهم اینست که ذهن ها در اختیار حقیقت نیست و بدور از واقعیت است.
🔹با این توضیح با قواعد دنیای واقعی نمی شود جامعه را پیش بینی کرد. نظرسنجی نیز خیلی وقت ها به خطا می رود. چون نظرسنجی، نظرخواهی در یک نقطه و لحظه است و معلوم نیست آخرین دریافتی مخاطب از فضای مجازی چیست و چه تصویری برای او ساخته می شود؟ به همین دلیل است که آرا و نرخ مشارکت در 24 ساعته منتهی به صندوق تغییر کرد.
🔹از انتخابات عبور کنیم. رای مردم به چشم ماست. اما مساله را از زاویه حکمرانی تحلیل کنید. آقایان هنوز در حیرت فیلترکردن و فیلترنکردن دو زانو مقابل دنیای پلتفرمی نشسته اند. دنیای حکمرانی ما را اسیر خواسته و مطالبات بی ارزش وبی تاثیر نموده اند به بیراهه میرویم اگر به راه نیاییم وناخواسته یا خواسته از دنیا معنوی و مادی به عقب می مانیم ،ایرانیان فردا به جهت بداندیشی ودرخفط نکردن این قدرت و شکوه بدست آمده مارا مواخذه خواهند نمود.
آقایان اصول گرا واصلاح طلب و هرجریان فکری دیگری از توهم های خیالی خود بیرون بیاییم و حقیقت ها را دریافت کنیم و با حقیقت ها زندگی کنیم و حکمرانی مان را دراین دنیای پرتلاطم وناامن با واقعیت سامان بدهیم حقیقت را در خیال پوج صرف قدرت داشتن فردی وسلیقه ای ندانیم چنین اندیشیدن ایران را به حضیض می کشاند.خودمان و گروه وجناحمان را فقط برای ایران ببینیم و فلک را سخت بشکافیم و طرحی نو در اندازیم و مراقبت از ایران و ایرانی و فرهنگ و تمدن الهی ایران زمین کنیم.
و همه باهم فریاد برآوریم
چوایران نباشد تن من مباد
بدین بوم وبر زنده یک تن مباد
#ارجمندی
👈کانال تحلیلی فاستقم کماامرت دکتر ارجمندی عضو هیات علمی دانشگاه علم وصنعت ایران
https://ble.ir/fastaghem_313
👇
https://eitaa.com/fastaghem_313
هدایت شده از پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
🔮 آشنایی با #فرقه_ضاله #نشاط_زندگی
↙️ فرقه انحرافی «نشاط زندگی» متأثر از عقاید، افکار و اندیشههای مکاتب انحرافی یوگاناندا،سای بابا، باباجی وبرخی ازعرفانهاباسبک و سیاق هندوئیسم است.
🔻یکی از فرقههایی نوظهور در کشور، فرقه «نشاط زندگی» است که در داخل کشور از طریق فردی رشدوگسترشیافته ونهایتاًپس از کشف و شناسایی در تاریخ 96/2/20 به هنگام برگزاری یکی از جلسات فرقهای تحت پیگرد قضایی قرار گرفت.
🔻فرقه انحرافی «نشاط زندگی» متأثر از عقاید، افکارواندیشههای مکاتب انحرافی یوگاناندا،سای بابا، باباجی وبرخی ازعرفانهاباسبک و سیاق هندوئیسم است که توسط این فرد درسال 2001م در پوشش مؤسسهای با همین نام، در ایران راهاندازی و با توسعه فعالیتها به استانهای مختلف کشور، آموزههای خود را تبلیغ و به جذب افراد پرداخت.
🔻هرچند در ابتدا به دلیل فقدان انسجام تشکیلاتی در جذب افراد چندان موفق نبوده، لکن پس از گذشت چند سال و همراهی تعدادی از اعضای باسابقه، تشکیلات را قوت بخشیده و توانست علاوه بر داخل کشور، فعالیت این جریان را به خارج نیز گسترش دهد.
🔻 مدیریت فرقه در سالهای اولیه، صرفاً به عهدهی مؤسس آن بوده و پس از تعمیق فعالیتها، دو نفر از اعضای مجرب بانامهای «ال. سلحشور» و «م. سرابی» او را همراهی و مساعدت نمودند.
🔻از سال 2007 م برگزاری کلاسها در خارج از کشور با کمک یکی از عناصر خارج نشین فرقه آغاز و در کشور های سریلانکا (کولمبو)، سوئد (استکهلم)، هندوستان (دهلی نو)، فرانسه (پاریس)، کانادا (آمستردام- تورنتو-مونترال- ونکوور)، ایالت کالیفرنیا (سانتاباربارا- لوسآنجلس)، ایالت آیووا (داونپورت)، شیکاگو، و امارات متحده عربی (دبی) توسعهیافته و در طول 17 سال بالغبر 2000 نفر در ایران و حدود 200 نفر در خارج از کشور جذب فرقه شدهاند.
🔻 سرکرده فرقه نشاط زندگی در سال 1952م در تهران متولدشده و در اوایل کودکی با توجه به اینکه پدرش سرپرست امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور در قبل از انقلاب بوده به آمریکا میرود و پس از چند سال به ایران بازگشته و تحصیلات مقطع متوسطه و دبیرستان را سپری مینماید.
🔻 پدر سرکرده فرقه ضمن عهدهداری معاونت وزارت خانههایی چون فرهنگ و ارشاد در زمان رژیم منحوس پهلوی؛ از مرتبطین ساواک (تیمسار نصیری) نیز بوده است. مادرش از دوستان نزدیک شاه بوده و به دربار رفتوآمد داشته است.
🔻مادر وی کاندیدای مجلس سنا و عضو حزب رستاخیز بوده، و از مرتبطین دربار و اشرف پهلوی محسوب میشود. لازم به ذکر است تمامی اعضای خانواده سرکرده فرقه عضو باشگاه شاهنشاهی بودهاند.
🔻 او سپس برای ادامه تحصیلات مجدداً به آمریکا (ایالت اورگان) عزیمت نموده و مدرک لیسانس مدیریت تجاری را دریافت و متعاقباً به ایران مراجعت نموده و مدرک فوق لیسانس خود را از مرکز مدیریت ایران در رشتهی MBA اخذ مینماید.
🔻 خدمت سربازی خود رادرشرکت صنایع الکترونیک سپری وهمزمان با پیروزی انقلاب اسلامی درسال 1357 مجدداًراهی آمریکا (نیویورک) شده و در رشته دیگری فوقلیسانس بانکداری بینالمللی را دریافت و در بانک آمکس آمریکا به مدت 3 سال مشغول به کار میشود. پسازآن با تغییر حرفه به ایالت کالیفرنیا رفته و با مشاوره در رشته کامپیوتر فعالیت خود را آغاز و به مدت 10 سال در این شغل مشغول به کار میگردد.
🔻 سپس به دانشگاه ماهاریشی در آیووا رفته و مدت 2 سال در آن جا آموزش می بیند. این مرکز متعلق به فرقه "مدیتیشن متعالی" موسوم به TM است که توسط "ماهاریشی ماهش" بنیانگذاری شده است. وی در سفرهایش به هند کراراً در "پورجا پاتی" (مقر اصلی فرقه سای بابا) حضور یافته و با برخی دیگر از جریان های معنوی نوظهور هندویی نیز ارتباطاتی داشته است.
#نشاط_زندگی
https://eitaa.com/antihalghe
هدایت شده از مشفقون
آقای مداح بزرگوار! آقای منبری بزرگوار! در دهان فرزندانتان بزنید...
🔸 در بعضی صفحات دیدم که چند مداح زاده و منبری زاده که هر چه دارند از نام پدرشان است! جاهلانه و چه بسا از سر لجبازی، چندین میلیون نفر را احتمالا به جرم متمایل نبودن به نامزد محبوبشان! «دواعش شیعه»، «متحجر» و «عناصر اسرائیل» نامیده اند! به نامزد آن ها هم «کله شق» گفته اند!
🔸 ظاهرا نمی دانند که با این ادبیات سخیف، دست هر چه تکفیری است را از پشت می بندند!
🔸 زهی حماقت، وقاحت و جهالت که شیعیان مولی الموحدین(ع) را اینگونه داعشی و اسرائیلی بنامند!
🔸 پدران بزرگوار این آقازاده ها! برای اینکه آن چند میلیون نفر، صداقت و تقوای آن ها را بر فراز منبر رسول خدا(ص) باور کنند، بهتر است در دهان عزیز دردانه های از دماغ فیل افتادهشان بزنند و عذرخواهی علنی و شفاف را به آنان تعلیم کنند!
و مدتی آن ها را از رسانه دور کنند تا ادب گفتگو با مردم را بیاموزند!
یاعلی🌹
✍ #طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
هدایت شده از مشفقون
مخدّرات در جامعه و مشارکت پایین در انتخابات...
[قسمت دوم] 👈 رسانه
🔸 یکی از عوامل مهم بی اعتنایی مردم به مشارکت سیاسی و چه بسا رقم خوردن نتیجه عجیب در آن، تأثیر مخدِّرات و رواج آن در جامعه است!
[ مطالعه قسمت اول 👈 فقر و مشکلات اقتصادی. اینجا ]
🔹 رسانه
🔺 گرچه متأسفانه هنوز بعضی باور نکرده و گویا نمی خواهند باور کنند، ولی ما درگیر یک «جنگ رسانه ای» هستیم!
🔺 اینکه هنوز فیلترینگ، مسأله ماست و بعضی برایش وعده می دهند، یعنی باور به جنگ رسانه ای نداریم.
🔺 «انبوهی از رسانه ها با هزاران متخصص، با پشتیبانی مالی انبوه! در کارند تا افکار و مذاق ها را برگردانند! ایمان ها و باورها را تضعیف و تخریب کنند!»
🔺 سیاست قطعی «امپراطوری رسانه»، «تحریف واقعیت» هاست! ما درگیر «جنگ بی امان روایت دروغ و حقیقت» هستیم.
🔺 ما در رسانه ضعیفیم! ما در رسانه باختیم! آن هم نه فقط به رسانه دشمن! گاهی به پادوهای ناخواسته، ناآگاه و بی جیره و مواجب دشمن باخته ایم!
🔺 ما هر دفعه به لولوهراسی رقیب می بازیم! ما به دروغ های رسانه ای دیوار، طالبانی، انجمن حجتیه ای، هندوانه در بسته، تندرو، متحجر و ... می بازیم!
🔺ما رسانه از نوع مخدِّرش را که تحریف میکند، دروغ می گوید، اهل تزویر است، حقایق را وارونه یا کتمان می کند، انسان را غافل می کند! به زندگی تک تک مردم وارد کرده ایم و می گوییم چرا جامعه به شکل دیگری رفتار می کند!
🔸 مسؤولان و دلسوزان کشور باید بدانند که «وقتی افکار عمومی یک ملت در اختیار بیگانه قرار گرفت حرکت آن ملت هم طبعا طبق میل آن بیگانه پیش خواهد رفت!»
این یک واقعیت تلخ است که در جامعه ما هم وجود دارد.
✅ باید برای جلوگیری از رواج مخدرات در جامعه برنامه ریزی بشود، و الا کاسه همین کاسه است و آش همین آش!
پ.ن: راستی! عبارت های بین گیومه«» در متن بالا، فرمایشات رهبری است.
ادامه دارد...
یاعلی🌹
✍ #طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
ویراستی
هدایت شده از مشفقون
مخدّرات در جامعه و مشارکت پایین در انتخابات...
[قسمت اول] 👈 فقر و مشکلات اقتصادی
🔸 یکی از عوامل مهم بی اعتنایی مردم به مشارکت سیاسی و چه بسا رقم خوردن نتیجه عجیب در آن، رواج مخدرات در جامعه هست!
🔸 اشتباه نکنید!
منظورم از مخدرات، شراب و بنگ و هروئین و قرص روان گردان و این چیزها نیست!
🔸 چیزهای دیگری در جامعه وجود دارد که دقیقا می تواند همان کار مواد مخدر را بکند!
🔸 یعنی کاری کند که فرد، از حقایق و واقعیات فاصله بگیرد؛ مشغول به کار خودش بشود؛ به عالم هپروت برود و از قدرت عقلی اش در مواقع مختلف کمتر استفاده کند.
🔹 فقر
🔺 یکی از مهمترین و مؤثر ترین این مخدرات، فقر و مشکلات اقتصادی است.
🔺 وقتی فردی گرفتار تأمین اولیات زندگی خودش باشد و فکر و ذکرش گذران زندگی سخت روزمرهاش باشد، پریشان حال می شود و این قابلیت را دارد که از محیط پیرامونش غافل بشود!
در نتیجه در مواردی قدرت تفکر و تصمیم گیریِ صحیح از او سلب می شود!
🔺 از چنین فردی، چگونه می توان توقع مشارکت سیاسی داشت!؟
🔸 این فرمایش نورانی امیرالمؤمنین(ع) است که در مورد فقر فرمود:
«مَدهشة للعقل» (حكمت٣١٩)
فقر باعث سرگردانی و پریشانی عقل می شود.
✅ اگر تصمیم گیران ج.ا.ا به فکر جلوگیری از عدم مشارکت سیاسی مردم و بسیاری از آسیب های اجتماعی دیگر هستند، باید از رواج مخدرات در جامعه جلوگیری کنند.
ادامه دارد...
یاعلی🌹
✍ #طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
هدایت شده از .
🔰 مهدی جمشیدی احتمالا دیگر کنشگری سیاسی نداشته باشد.
•| میشود به او نقد داشت و بعضی نظرهای او را زیر سوال برد و نپذیرفت. اما برخی از همین حزباللهی های وسط باز، از اساتید طرد کردن خودی ها هستند و مهدی جمشیدی را به تفالههای غربگرا ترجیح میدهند... ما هم برخلاف طرف مقابل هیچ وقت حامی خوبی برای عناصر خودی که وسط معرکه هستند، نیستیم!
•| آخرین درگیری او با پرویز پرستویی بر سر یکی از مطالبش درباره نتایج انتخابات بود و نقد او به رای دهندگان به پزشکی، سر و صدای زیادی کرد. شدیداً با الفاظ به کار رفته او مخالف بودم و اگر در دسترس بود، حتما اصرار میکردم که مطلب را ویرایش کند. اما در کل او وسط مبارزه بود و شمشیر میزد و هیچ ترسی از برچسب خوردن نداشت.
•| لنگه کفش او را با صد تا پرویز پرستویی عوض نمیکنم...
🆔 @namiramag 👈 عضویت
هدایت شده از .
4_5787662142974990068.mp3
38.35M
#بشنوید
جوانان حزباللهی و وضعیت سیاسی فعلی کشور | حجتالاسلام دکتر محسن خاکی
۱. در انتخابات چه شد و چرا پیروز نشدیم؟
۲.دستور کار پس از انتخابات چیست؟
ارائه شده در جمع برخی برادران هیات لبیک، مشهد، پس از مراسم شب اول محرم
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar