هدایت شده از حوزه قم
روزنه یا دروازه؟!
🌀 کدام نظام سیاسی در دنیا چنین یله و رهاست که شخصی تا این حد بدسابقه و بی اعتقاد به نظام تا مرحله معرفی به مجلس و آستانه دستیابی به جایگاه وزارت همان نظام بالا بیاید؟
- نهادهای نظارتی و امنیتی کجا هستند؟! این دیگر اسمش روزنه #نفوذ نیست دروازه نفوذ است ...
●قاسم اکبری
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
3.22M
📢 بشنوید
🔶🔹 پرسش مخاطب: چرا علیرغم اینکه مجلس، انقلابی است اما همراهی با گزینههای پیشنهادی وزارت که سوابق همسویی با فتنه دارند را شاهد هستیم؟!
💢 محورهای موضوعی
1️⃣ شناخت جریان غیرانقلابی که خود را انقلابی جا زده؛
2️⃣ مروری بر سوابق چند سال اخیر جریان مذکور؛
3️⃣ ماهیت واقعی جریان مذکور؛
4️⃣ عبرتگیری از تصورات اشتباه دربارهی لاریجانی؛
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از محمد جوانی
♨️اینکه بعداز نطق ثابتی علیه عراقچی(از بانیان اصلی #خسارت_محض)، رسانههای اصلاحاتی به جوش آمده و لب هتاکی گشودهاند، برایم عجیب نیست!
📌اما حمایت آنها از قالیباف، عجیب است و از ۳حال خارج نیست:
✓یا اصلاحطلبها، اصولگرا شدهاند!
✓یا بدنبال تعمیق شکاف بین اصولگرایاناند!
✓یا اصلا قالیباف، اصلاحطلب شده!
اللهاعلم...
@Cwarfare
@Cwarfare
@Cwarfare
هدایت شده از محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️پاس گل برای رسانههای معاند
📌ماهیگیری اینترنشنال صهیونیستی از اختلاف رسانههای سپاه و جبهه پایداری!
✍قبلا هم اشاره کرده بودم که رسانههای معاند با حیلهگری در تلاشند ریاستجمهوری پزشکیان را نتیجه #مهندسی_انتخابات توسط رهبر معظمانقلاب جلوه دهند؛ حالا هم که میخواهند کابینه پیشنهادی را دستچین ایشان معرفی کنند!
چراکه میدانند بزودی ضعفهای جدی دولت پزشکیان بروز پیدا خواهد کرد، و قرار است مثل برجام و بنزین و... به پای رهبری فاکتور زده و انگشت اتهام سوی ایشان روانه شود؛ اما جای تعجب از برخی رسانههای داخلی است که متأسفانه این خط شوم را تقویت میکنند!
@Cwarfare
@Cwarfare
@Cwarfare
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻علامۀ انقلابی -۵
🖊مهدی جمشیدی
۱۰. دربارۀ تقسیمکار با ولیّفقیه، علامه طهرانی اینگونه استدلال میکرد که در جاییکه ولیّفقیه با مسألهای مخالف است و ما میدانیم که شرایط به شکلی است که ایشان نمیتواند اِعمال قدرت کند، بر عهدۀ دیگران است که به عرصه آمده و با روشنگری و تبیین حقایق، به ولیّفقیه در اجرای اسلام کمک نمایند(نور مجرّد، ج۳، ص۲۰۸). اینگونه نیست که ولیّفقیه، با وجود اینکه ولایت مطلقه دارد، همواره از این امکان برخوردار باشد که قدرتش را اِعمال کند و از انحرافها و خطاها جلوگیری نماید. مسألههای اجتماعی، بسیار پیچیده و چندضلعی هستند و متغیّرهای متعدّدی در صورتبندی آنها دخالت دارند. کسانیکه ذهنیّت بسیط و ابتدایی دارند، گمان میکند که ولیّفقیه، باید به محض اینکه هر ناراستی و خطایی را مشاهده کرد، در مقام مواجهۀ مستقیم برآید. نمیتوان با مسألههای اجتماعی، اینطور مواجهه شد؛ ولیّفقیه، باید شرایط و بسترها را بسنجد و به گونهای عمل کند که در نهایت، مصلحت ورودش بر مفسدۀ آن غالب شود، نه اینکه با رفع یک خطا، چندین ضرر دیگر را پدید بیاورد. بدینجهت است که ولیّفقیه، از موضعگیری مستقیم و صریح دربارۀ بسیاری از مسألهها، پرهیز دارد و برای فهم مراد و منظور وی، باید اشارات ایشان را دریافت. در اینجاست که باید نیروهای فکری که قدرت تشخیص دارند، به صحنه آمده و به جای او و در امتداد خواستۀ ناگفتۀ وی، موضعگیری کنند و جامعه را از ابهام و لغزش دور سازند. کسانیکه که تصوّر میکنند برای هر اقدام فکری و تبیینی، باید در انتظار نظر صریح و مستقیم ولیّفقیه نشست و توقع داشت که ایشان دربارۀ جزئیّات و مصادیق، سخن بگوید و آنگاه باید نیروهای فکری به میدان بیایند، دچار این پیشفرض نادرست هستند که گمان میکنند ولیّفقیه در همۀ زمینهها، امکان چنین حضوری را دارد. آری، باید بیّنات و قطعیّات ولیّفقیه را به عنوان چهارچوب در نظر گرفت، اما از آن سو، نباید فهم و عقل را به تعطیلی سوق داد و توقع کنشگریِ حداکثری از ولیّفقیه داشت.
۱۱. پس از رحلت امام خمینی، علامه طهرانی از همان آغاز، به حمایت از آیتالله خامنهای پرداختند. ایشان در ابتداى زعامت آیتالله خامنهای فرمودند: من ایشان را ندیدهام ولى تعریفشان را قدیمالأیام از مرحوم آیتالله مطهرى شنیدهام و در این مدّت نیز که متصدى ریاستجمهورى بودهاند خدمات شایستهاى کردهاند و آثار «جامعیّت» و «توانایى» و «آگاهى» و «بصیرت» در ایشان مشاهده میشود. از روزى که ایشان انتخاب شدند تبعیّت از ایشان همچون آیتالله خمینى بر همه «واجب» است(نور مجرّد، ج۳، ص۲۳۴). علامه طهرانی در برابر منتقدان ایشان نیز تصریح کردند مخالفت بعضی از اهل علم با این سیّد عالِم - یعنی حضرت آیتالله خامنهای - از کمال بیانصافی است(نور مجرّد، ج۳، ص۲۱۵). ایشان در جای دیگری تأکید کردهاند در این زمان که پرچم اسلام به دست آیتالله خامنهاى است و ثقل رهبرىِ امّت اسلام بر دوش ایشان است و با وجود اینهمه مخالفین و دشمنانى که دارند، باید براى ایشان در منبرها دعا کرد، و علاوه بر آن، در مظانّ استجابت دعا و در دل شبها که دعا مقرون به اجابت است براى ایشان دعا کنید تا خداى تعالى، معظّمٌله را از خطرات ظاهری و باطنی و کید و مکر دشمنان و مخالفین، مصون بدارد و ایشان بتوانند در سایۀ عنایات و تأیید و نصرت پروردگار، حافظ احکام اسلام باشند(نور مجرّد، ج۱، ص۱۹۹). همچنین علامه طهرانی، اعتبار و وجاهت اسلام را به ایشان گره زدند و گفتند امروز، عَلَم اسلام در دست حضرت آیتالله خامنهاى است و تعظیم ایشان، تعظیم اسلام و تضعیف ایشان، تضعیف اسلام است و هر سخن و عملى که منجرّ به تضعیف ایشان شود، «حرام مُسلّم» و «معصیّت کبیره» است و گناهى است که بخشوده نمىشود، مگر اینکه صاحب آن سخن و آن عمل، تدارک کرده و هر کس را که نسبت به ایشان بدبین نموده و حکومت اسلام را در چشم وى تضعیف نموده اصلاح کند و تصوّر باطل او را تصحیح نماید(نور مجرّد، ج۳، ص۲۳۸). تعبیر «تضعیف»، تعبیر بسیار لطیفی است که با «مخالفت» و «معارضه» و «فتنهگری»، تفاوت فراوان دارد و چهبسا عملی که در ظاهر، اصطکاک و تضادی ندارد، با یک یا چند واسطه، منجر به تضعیف گردد. با اینهمه، ایشان حتی تضعیف ولیّفقیه را نیز حرام مُسلّم و معصیّت کبیره میدانند. دراینحال، روشن است که حکم کسانیکه فتنهانگیزی میکنند و آشکارا، به مخالفت با ولیّفقیه میپردازند و جامعه را بر ضد ایشان، تحریک و تهییج میکنند چیست. ما در دهههای گذشته، چنین تجربههای داشتهایم که نیروهایی از درون نظام سیاسی، فتنه افکندهاند.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ چه کسی میداندار باشد؟
📝 موضع صریح رهبر معظم انقلاب دربارهی معیارهای انتخاب وزرای دولت چهاردهم
🔸«چه کسی میخواهد میداندار باشد؟ آن کسی را باید میداندار کرد که «امین» باشد، «صادق» باشد، «متدیّن» باشد، از بُن دندان «معتقد به جمهوری اسلامی و به نظام اسلامی» باشد. «ایمان» یک شاخص مهم است. «امید به آینده»، نگاه مثبت به افق، یکی از شاخصههای مهم است. «تشرّع»، متشرّع بودن، یکی از معیارهای مهم است. «اشتهار به پاکدستی و صداقت» یک معیار است. این معیارها باید رعایت بشود؛ هم رئیسجمهور محترم اینها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند... «سابقهی سوء» نداشته باشند؛ این یک معیار است. «نگرش ملّی» داشته باشند؛ یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و مانند اینها نشوند، نگاه ملّی به کشور داشته باشند. «کارآمد» باشند.» ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆اینقدر که کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا در ایام انتخابات جهاد تبیین میکنند حاجی راجی نکرده 😉
♦️ترامپ نمایشگاه زده داره در مورد تورم آمریکا در دوران بایدن حرف میزنه!
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از روزنه
41.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دفاع مستدل و شجاعانه خانم کبری خزعلی از نیروی انتظامی در مسئله حجاب
@rozaneebefarda
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
آیا مجلس دوازدهم اشتباه مجلس پنجم را تکرار میکند؟
مجلس پنجم با ریاست ناطق نوری در اختیار جناح راست بود و حدود یک سال پس از شروع به کارش دولت خاتمی روی کار آمد. اما برخلاف خیلی از پیش بینی ها تمام وزرای پیشنهادی خاتمی به مجلس _حتی تندروترین آنها_ توانستند از مجلس رای اعتماد بگیرند. اتفاقی که از آن سال تا به امروز دیگر در هیچ مجلسی تکرار نشد! اما نتیجه این اتفاق چه بود؟
مجلس پنجم همان ابتدا با کرنش فراتر از اندازه مقابل دولت جدید، کار خودش را سخت کرد و یک سال بعد نشانه های پشیمانی نمایندگان از رای اعتماد به کل کابینه آغاز شد.
مجلس پنجم خرداد ۷۷ مجبور شد وزیر کشور وقت (عبدالله نوری) را استیضاح کند و چندی بعد به سراغ استیضاح مهاجرانی رفت که البته موفق نشد و او در جایگاه وزارت فرهنگ باقی ماند. مدتی بعد هم دری نجف آبادی از وزارت اطلاعات استعفا داد. در مجموع دولت خاتمی چالش های زیادی با مجلسی که به تمام وزرایش رای اعتماد دادند داشت و بعدا خیلی از نمایندگان از اعتماد اولیه شان به کل کابینه پشیمان شدند و آنکارشان را خوش بینی غیرواقع بینانه میدانستند.
۲۷ سال پس از آن تجربه مهم، نمایندگان مجلس دوازدهم میتوانند انتخاب کنند که چه مسیری را خواهند رفت؟ رای دادن به تمام وزرا یا بررسی دقیق سوابق و عملکرد گزینه های پیشنهادی و انتخاب افراد قوی و کارآمد و پاکدست؟ عملکرد امروز ما، نطقهای موافق و مخالف و رای مثبت یا منفی ما به تک تک افراد در تاریخ ثبت خواهد شد و تاریخ درباره آن قضاوت خواهد کرد.
@Sabety_ir ✅
هدایت شده از پس کوچههای انقلاب (محمد صادق کوشکی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بهترین عدلیه دنیا
🔹 تصور می کنید اعضای این باند سرقت مسلحانه که قبل از دزدیدن اموال مردم ، روح و روان و آرامش وحس امنیت مردم را به غارت برده و باعث ایجاد حس دائمی ترس در میان قربانیان خود(مخصوصا زنان و دختران بی گناه)شده اند در سالهای آینده چه سرنوشتی پیدا خواهند کرد؟
🔹اگر خیال می کنید اعدام شده یا در زندان مشغول تحمل حبس ابد هستند و دیگر امکان سلب امنیت مردم را نخواهند داشت سخت در اشتباهید! چون :
▪️سردسته این باند حداکثر ۴ یا ۵ سال دیگر( پس از آزادی از زندان) باند بزرگتری تشکیل داده و به صورت تخصصی مشغول سرقت مسلحانه از طلافروشی ها خواهد بود.
▪️اعضای باند هم(پس از تحمل ۲تا ۳ سال زندان)،برای خود دار و دسته ای تشکیل داده و هر یک در گوشه ای از این مملکت به سرقت مسلحانه از منازل مردم اشتغال پیدا خواهند کرد.
🔹 عدلیه ما در جهان نظیر ندارد ! (چون دانشکده های حقوق ما به صورت تمام وقت مشغول آموختن حقوق متهمان به قضات و دادستانهای آینده اند و آموزش حقوق قربانیان جرائم و جنایتها را فراموش کرده اند!)
@pas_kouchehaie_enghelab
هدایت شده از اخبار ویژه
#بسیار_مهم
🔹آخرین وضعیتِ وزرایِ لبمرزیِ دولت در بهارستان؛
🔻تاریخِ جمعبندی: ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۵۰
▪️به ترتیب افرادِ زیر در معرضِ خطرِ عدم رای اعتماد در مجلس شورای اسلامی هستند:
▪️۱. محمدرضا ظفرقندی؛ وزارت بهداشت
▪️۲. احمد میدری؛ وزارت کار
▪️۳. سیدرضا صالحی امیری؛ وزارت میراث
▪️۴. محمد اتابک؛ وزارت صمت
▪️۵. فرزانه صادق مالواجرد؛ وزارت راه
▪️۶. محسن پاک نژاد؛ وزارت نفت
درباره این اسامی نکات زیر گفتنیست؛
▪️۱. علیرغم تخصص و تعهد "ظفرقندی" و تایید آن توسط بخش زیادی از نخبگان، ولی جوسازیِ سنگین علیه وی و بازنشر مصاحبه ظفرقندی علیه مجلس، توانسته روزهای خوبی را برای مخالفانش رقم بزند.
▪️۲. علیرغم نطقِ خوبِ "احمد میدری" ولی کماکان کفهی وزنهیِ مخالفان او سنگین است. تلاشهای علی ربیعی و اطرافیان او برای حفظ میدری در مجلس شدت گرفته است، برخی منابع نیز گفتند که در صورت افتادن میدری، شاید "علی ربیعی" شخصا و مجددا نامزد پست وزارت رفاه شود؛ البته این بستگی دارد که صالحی امیری از مجلس رای اعتماد میگیرد یا خیر. خاستگاهِ ماهیتی "ربیعی" و "صالحی امیری" هر دو یک وزارتخانه است.
▪️۳. "سیدرضا صالحی امیری" روزهای بهتری را نسبت به شنبه و یکشنبه گذرانده و اگر فردا بتواند در صحن مجلس به خوبی از خود و برنامههایش دفاع کند، زمینِ بازی به نفعش جابهجا میشود. راس منفی کمیسیون فرهنگی با ترکیبِ خاصِ خود علیه "صالحی امیری" شاید نسبت به کف صحن مجلس خیلی مهم نباشد!
▪️۴. "محمد اتابک" علیرغم مخالفان زیاد و همچنین دفاعِ جدی منتقدینش از موضع خودشان، ولی توانسته کمی شرایط خود را بهبود ببخشد. تلاشهای #غیررسمی زیادی برای اتابک در حال انجام است که اگر محقق شود شرایطش عوض خواهد شد و اگر شکست بخورد، درسِ عبرت کابینه خواهد شد.
▪️۵. "فرزانه صادق" با نطقِ خوب و ایجاد موجِ مثبت، نزدیکِ صندلیِ یک وزارت راه است.
▪️۶. "محسن پاک نژاد" هم این روزها با حمایت ویژهیِ بخشهایی از حاکمیت که روزی نیرویِ آنها بوده، بازی را تا حد زیادی به نفع خودش تغییر داده است. لابیهای سنگین و نیمهسنگینِ "پاک نژاد" او را از وزیرِ حتمیِ سقوط کننده" به گزینه ۶ لیست سقوطیها کشانده است. نطقِ روزِ دفاع پاک نژاد، یکی از مهمترین بخشهایِ کمپین رایِ اعتماد وی است.
پی نوشت #مهم: علیرغم تلاشهای مهم و یکدست برای گرفتنِ رایِ اعتمادِ همهی وزرای پیشنهادی در مجلس، ولی باید صبر کرد و دید مجلس به دنبالِ عمل به وظیفهی قانونی خود است یا در آینده سیبلِ انتقادات افکار عمومی بابت ضعفهای برخی وزرا خواهد شد!
#علی_قلهکی
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c