هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🚨رجانیوز برای اولینبار بررسی میکند
🔻گزارشی از یک پرونده جاسوسی مهم سازمان منافقین در دهه شصت/ ماجرای فرورفتن در باتلاق ارتباط با مجاهدین خلق
🔹 این مطلب، گزارشی از یک پرونده جاسوسی مهم سازمان منافقین در دهه شصت است. آنچه این کیس را با سایر کیسهای جاسوسی این سازمان متفاوت میکند، این است که اعضای این شبکه جاسوسی نهتنها با سازمان مجاهدین خلق قرابتی نداشتهاند، بلکه سالها از منتقدان و مخالفان آن بودهاند. اما در یک بازهی زمانی و بر اساس تحلیلی غلط، تصمیم به همکاری با این سازمان گرفتند. این انتخاب شاید در نگاه خود آنها موقت و تاکتیکی بود، اما مثل فرورفتن در باتلاقی بود که هرچه میگذشت، بیشتر در آن فرومیرفتند.
🔹سید حسین سیدتفرشیها سال ۱۳۳۳ در خانوادهای مذهبی در تهران به دنیا آمد و دوران تحصیل را در مدارس مذهبی این شهر مثل دبیرستان علوی و جعفری گذراند. او پیش از انقلاب در رشته مکانیک دانشگاه شیراز پذیرفته میشود. تحصیلش در شیراز باعث پیوند خوردنش با جریانهای مذهبی دانشگاه شده و او را به یکی از اعضای فعال کتابخانه انجمن اسلامی و نمازخانه دانشگاه تبدیل میکند. تفرشیها هرچند هیچگاه عضو تشکیلات و گروه خاصی نمیشود، اما مثل خیلی از بچههای مسلمان دانشگاه، تحتتأثیر افکار دکتر شریعتی است، مخالف مارکسیستها است و برای مجاهدین خلق هم بهعنوان یک گروه مسلمان و مبارز احترام قائل است.
🔹 باتوجه به این فضای ذهنی، مارکسیست شدن مجاهدین خلق در سال ۵۴ او را هم مثل خیلی از جوانان مسلمان نسبت به سازمان بدبین میکند و او نیز مثل خیلی از جوانان مذهبی آن موقع دنبال پاسخ به این سؤال است که مارکسیست شدن سازمان نتیجه انحراف ایدئولوژیک بنیانگذارانش بوده یا نتیجه یک کودتای فرصتطلبانه؟
⬅️ادامه این گزارش را در سایت رجانیوز بخوانید:
🌐http://rajanews.com/node/377546
✅️ @Rajanews_com
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻وقتی استاد دانشگاه تهران بدیهیات سیاست را متوجه نمیشود!/ شعارهایی مثل «نه غزه نه لبنان» در دانشگاهها تئوریزه میشوند
حسن مهدی تبار:
🔹️دکتر رئیسی نژاد در ویدئویی که اخیرا از او منتشر شده حرفهایی زده است که اهانت به شان علم روابط بین الملل است و میشود به لحظه لحظهی آن ایراد گرفت. وقتی میگوییم شعارهایی مثل «نه غزه نه لبنان» در دانشگاهها تئوریزه میشوند از امثال همین صحبتها حرف میزنیم که تاسف آور است.
🔹️اولا در ویدیو از جبهه مقاومت به عنوان گروههای نیابتی ایران نام برده شده است. این حرف اگر در کوچه بازار زده بشود طبیعی است اما صاحب پر فروشترین کتاب دانشگاه تهران چرا باید چنین حرفی را بگوید؟ گروه نیابتی که از اسم آن مشخص است که چی هویتی دارد گروهی است که مطیع شما است، از طرف شما و برای شما با دشمن شما میجنگد.
🔹️اما برای هرکسی واضح است که گروههای مقاومت فرمانبر ایران نیستند. اگر جز این بود بزرگترین عملیات حماس با عنوان طوفان الاقصی بدون فرمان ایران انجام نمیشد. ایران بهدلیل اشتراکات هویتی و منفعتی مرکز پیوند دهندهی شبکهی مقاومته و جبههی مقاومت، چیزی فراتر از بخشی از شبکهی ایران نیست.
🔹️این مباحث در بحثهای مربوط به «Network power» مطرح شده است و عجیب است که جناب دکتر از این مباحث مطلع نیستند. ثانیا، گفته شده « ایران در منطقه هزینه امنیتی پرداخت کرده و سودی دریافت نکرده پس طبیعی است که بازرگان ایرانی و .. نسبت به فعالیت منطقهای ایران بیتفاوت و حتی معترض باشند.»
🔹️دقیقا بر طبق کدام منطق نفع فعالیت امنیتی با آوردهی اقتصادی سنجیده میشود؟ در موضوع امنیت شما با بحث بقا مواجه هستید. داعش تا چند کیلومتری مرزهای شما پیشروی کرده و شما باید با آن مقابله کنید. کشور در تهدید راهبردی قرار گرفته است، اونوقت شما محاسبه میکنید مقابله با داعش چه نفع اقتصادی برای ایران دارد؟
🔹️اگر محاسبه سود و زیان اقتصادی هم مطرح باشد در حالت برعکس اتفاق میافتد؛ یعنی گفته میشود اگر رقیب، دشمن پیشروی امنیتی کند، کشور چه خسارتهای اقتصادی میبیند. نه اینکه عمل امنیتی راهبردی با سود اقتصادی احتمالی برآورد بشود. در غیر این حالت کنشگری امنیتی دولتها اساسا قابل توجیه نبود.
🔹️همین حالا حمایت ایالات متحده از اوکراین چه نفع اقتصادی برای او دارد ؟ ایالات متحده از اقتصاد هزینه میکند تا امنیت خودش را تامین کند. این سوال «کهچی» که رئیسی نژاد میپرسد دقیقا به دلیل حرفهای امثال خود او در جامعه رواج پیدا کرده است. حرفهایی که برای جامعه در بحث امنیت انتظار اقتصادی ایجاد کرده است. چرا که گوش جامعه به دهن اساتید و رسانهایاست.
✅️ @Rajanews_com
هدایت شده از سیاستِ فطرت( مجتبی زارعی )
✍️ مجتبی زارعی : چرا شورای عالی انقلاب فرهنگی ، دولت ، پلیس امنیت اجتماعی و مجلس در مقابل عریانیزاسیون ساکت اند؟
🔺️برای یک کاندیدای دور دوم انتخابات در تهران شاید مضر باشد که با آقایان محترم؛ خسروپناه ،وزیر کشور ، سردار رادان، وزیرارشاد،سازمان تبلیغات و حوزه ی علمیه درباره یورش های سازمان یافته به پوشش و زیست عفیفانه تهران سخنی انتقادی داشته باشداما عقلانیت قدسی و عقلانیت محاسبه گرو ابزاری هردو حکم میکند که ترک فعل شما را مورد انتقاد قراردهیم؛ این سکوت چه توجیهی دارد!؟
🔺️بنده به عنوان یک شهروند وبنام نهادمقدس و تمدنی خانواده سکوت قرارگاه فرهنگی کشور رامورد اعتراض قرار می دهم؛دربرخی محلات و بعضی مراکز پایتخت اباحه گری ترویج می شود؛سازمان یافتگی اش مثل روز روشن است ؛ درتلاش دشمن برای ایجاد مخاطرات جنسی برای فردای پایتخت تردیدی وجودندارد؛
✔️اولویت کشور اقتصاد ومعیشت است امامبنای قوام ایران ، عفت و نجابت است ؛ کیست که نداند جامعه عفیف پیش نیاز پیشرفت متوازن است ؛ نگذارید انفعال بر قرارگاههای فرهنگی غلبه کند ؛ توده ایرانیان مخالف پروژه ی عریانیزاسیونِ هدایت شده از سوی شبکه ضاله بهائیت درپایتخت هستند ؛
✔️مقابل دو قطبی جعلی حجابِ اختیاری و حجاب اجباری ساخته ی بهایی ها ، دوگانه ای واقعی تر ایرانی وجود دارد و آن همانا "خانواده های عفیف" // "کلونی های اباحه گر" است وقدرت اولی هزاران باربیشتر ازدومی است اما فشلی قرارگاه فرهنگی کشور داردهمه چیز راخراب می کند !
🟥 مجتبی زارعی ؛ دانشیار فلسفه سیاسی دانشگاه تربیت مدرس و کاندیدای دور دوم انتخابات تهران ری اسلامشهر شمیرانات و پردیس
هدایت شده از علیرضا زادبر
💢کینه خواص! جامعه را می سوزاند
.
.
به تاریخ نگاه کنید. از لحاظ صفت روانی دشمنانِ سرسخت علی(ع) در کنار تمامی ویژگی ها، یک "صفت مشترک" دارند. یعنی هر چه این صفت در آنها بیشتر باشد، نسبت به علی(ع) سرسخت تر رفتار می کنند. صفت و حالتی نیست جز: کینه از علی(ع).
علت آن شدت "کینه ورزی" چه بود؟
علی امامِ ضد منافع اقلیت بود.
.
.
ولید در بستر بیماری بود، مردم امام حسن(ع) را به عیادت او بردند. ولید در لحظات مرگ گفت: از تمام آنچه بین من و مردم واقع شده توبه میکنم. مگر آنچه بین من و پدرت واقع شده که توبه نمیکنم!
شرح نهج البلاغه ج۴ ص۸۲
.
علت این شدتِ در "کینه ورزی" چه بود؟
.
کینه آنقدر شدید و ریشه دار بود که حضرت وصیت نمود دفنشان مخفیانه باشد و کسی از محل دفن آگاه نباشد تا نبش قبر کنند. مضجع امام سال ها بعد توسط اماممعصوممعرفی شد.
در دستگاه رسمی حکومت ابلاغیه بود در خطبه ها علی(ع) را لعن کنند!
فضایل او را پنهان بدارند.
در دل دوستداران او رعب ایجاد کنند
می گفتند علت کم کاری علی(ع) ترس از جنگ بوده اس!! علی(ع) و ترس!!!!
....
باید پرسید کینه نسبت علی(ع) چرا پس از شهادت ایشان به پایان نرسید؟ چرا این کینه در تاریخبافی نماند؟ پاسخ همان است: علی(ع) و مرام علی(ع) بر ضد منافع اقلیت است. اقلیت همان خواص شکم گنده ظاهرالصلاح حاکم بر بیت المال در دوران خلیفه دوم و سوم بودند. همان ها که از بدر کینه علی(ع) را به دل داشتند. کینه خواص، جریان حق را در جامعه می سوزاند. بالاترین سطح کینه همین است. در ظهر عاشورا هم بیش از حسین(ع) که روبرویشان بود، کینه پدر حسین(ع) را در دل داشتند.
.
ماه علی(ع)
.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
گزارش بی بی سی از روی ناو آمریکا - @mrtahlilgar.mp3
11.92M
🔗 تحلیل / استیمسون: ایران به قاتل سلیمانی باج نخواهد داد ترامپ خیلی حرف بزند اتمی خواهند شد
🎙️ اندیشکده انگلیسی در واکنش به گمانه زنی ها درباره پیروزی ترامپ: ایران حریف قاتل سلیمانی خواهد شد. آنها به ترامپ باج نخواهند داد، ماجرا بیخ پیدا بکند ایران از بمب اتمی خود رونمایی خواهد کرد...
ویدیوها را در کانال اختصاصی شبنامه ببینید
👇🇮🇷
https://t.me/shabnameh110
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
@mrtahlilgar1
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟣آدرس غلط ندهیم! فرافکنی بس است!
🔹خودمان بیش از اینستاگرام و فضای مجازی و تهاجم فرهنگی غرب، در ولنگاری عدهای از زنان و دختران مقصریم!
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻آیا کشوری را سراغ دارید که به صورت رایگان و با هزینه بیتالمال و با بهترین دوبله و کیفیت، فیلمها و سریالهای منعکسکننده ارزشها و فرهنگهای بیگانه و بعضاً کاملاً مخالف با ارزشها و فرهنگ خودش را برای مردم خود به نمایش بگذارد؟
🔻آیا کشوری را سراغ دارید که دهها سال به صورت روزانه و مداوم در قالب نمایش فیلم و سریال، مستقیم یا غیرمستقیم، زنان نیمهبرهنه شرقی و غربی را به عنوان الگوی زنان موفق به جامعه دینی خودش معرفی کند؟
🔹بله، از بدو تأسیس تلویزیون در ۱۱ مهر ۱۳۳۷ تاکنون این رویه بر تلویزیون ایران حاکم بوده است. زمانی که حبیب ثابت و فرزندش ایرج، دو عضو از جامعه بهائیان ایران، نخستین بار تلویزیون را وارد ایران کردند و به نمایش فیلمهای آمریکایی پرداختند، تا بیست سال بعد از آن یعنی تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ کارکرد اصلی تلویزیون نمایش برهنگی و ترویج فرهنگ غرب در میان مخاطبان ایرانی خود بود.
🔸اما در آن زمان اغلب مردم یا امکان بهرهمندی از تلویزیون را نداشتند و یا به دلیل گرایشهای شرعی، تمایلی به استفاده از آن نداشتند به همین دلیل تلویزیون نتوانست تأثیرگذاری فرهنگی خود را در میان قاطبه مردم ایران برجای گذارد.
♦️اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و شکلگیری صدا و سیمای جمهوری اسلامی و توسعه شبکه برق و زیرساختهای رفاهی، مردم و خانوادههای مسلمان با طیب خاطر البته بعضاً با احتیاط، به مشاهده تلویزیون پرداختند. سؤالات شرعی مردم از امام(ره) و سایر مراجع تقلید درباره موسیقیهای پخش شده از صدا و سیما و مشاهده صورت زنانی که در پخش زنده حضور دارند و ... همگی نشان از دغدغه فرهنگی و ارزشی مردم در دهه اول انقلاب داشت.
🔸اما مع الاسف مدیران صدا و سیمای ما اکثر زیرساختهای ایجاد شده و دهها شبکهی تلویزیونی را در اختیار پخش فیلمها و سریالهای شرقی و غربی قرار دادهاند و در مجموع ۶۵ سال است که زنان و دختران عفیف و محجبه این سرزمین تحت شدیدترین فشارهای روانی برای کنار گذاشتن عفت و حجابشان قرار گرفتهاند! بنابراین بعد از یک تهاجم فرهنگی ۶۵ساله علیه حجاب و عفاف، مشاهده زنان بیحجاب در جامعه جای تعجب ندارد. تعجب از زنان و دخترانی است که هنوز چادر و حجاب بر سر دارند! تعجب از مردانی است که هنوز غیرت مردانگی خود را حفظ کردهاند!
🔹به هر حال نیازی به گفتن ندارد که بخش نه چندان اندکی از زنان و مردان و دختران و پسران این سرزمین در یک تهاجم چند ده ساله توسط ابزارهای خودمان و با هزینههای بیتالمال مسلمین، ارزش چندهزار ساله عفاف و حجاب خود را رها کردهاند. پس بهتر است فکری به حال خودمان و مدیریت فرهنگی خودمان کنیم تا اینکه دائماً از تهاجم فرهنگی غرب و اینستاگرام و فضای مجازی سخن بگوییم!
🔻توجه: البته این سخن به معنای نادیده گرفتن عوامل دیگر (مثل ماهوارهها و ولنگاری مدیریتی در فضای مجازی و ...) در «عفتزدایی» و «غیرتسوزی» نیست. اما معتقدم نقش صدا و سیمای خود ما را در زوال فرهنگ ایرانی اسلامی نباید نادیده گرفت.
شناخت علل و عوامل ناهنجاریهای اجتماعی و وزندهی دقیق به هر کدام از عوامل، مهمترین گام برای درمان ناهنجاریهاست. باید مواظب باشیم که آدرس اشتباه ندهیم و نگیریم.
#حجاب
#فرهنگ
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از حسین مرادی | آنتی شبهات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌پاسخ به شبهه ظرف شیر زیر یک دقیقه😐مگه قدیم ظرف یه بار مصرف بوده😱 پس مولا چطوری شیر پخش میکرده!!
#با_آنتی_شبهات_حاضرجواب_باش
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
🔰حسین مرادی | آنتی شبهات
https://eitaa.com/joinchat/2832793798C05e7802b0b
هدایت شده از صدای مردم
38.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅بخش6
فیلم سینمایی
دیدن این فیلم جرم است⛔️
خلاصه داستان: همسر یک بسیجی توسط یک تبعه انگلیسی-ایرانی مست مورد تعرض قرار می گیرد و بچه اش سقط می شود. او می خواهد که مرد مجازات شود اما مسئولین بلندپایه وارد میدان شده و می گویند او باید بی خیال مجازات این فرد شود... بخاطر منافع ملی...!؟ این فیلم رو به صورت کامل میتونید از سایت های معتبر خریداری کرده و تماشا کنید.
#سینما_انقلاب
👆🏻
هدایت شده از علیرضا زادبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیرون از قدرت، دور از عمل
اینکه اسلام میلی و تفسیر به رای از اسلامِ جناب آقامیری بارها نقد شده است و به یقین میتوان گفت او "اسلام شناس" نیست بلکه براساس وقایع روز و ذائقه مخاطب(فالوئر) دین را به این طرف و آن طرف می کشاند دیگر بر همگان مشهود است. آنچه در این ویدئو اهمیت دارد "موقعیت" است.
اجازه دهید بگویم "موقعیت" یعنی چه؟
اساسا سنجش افراد، افکار و جربانها بدون قرارگرفتن در "موقعیت" امری ناقص و غیرعاقلانه به شمار می آید. موقعیت آقامیری ها همیشه نقد یکطرفه بوده، موقعیت او و بسیاری مثل او در حکم همان املا نانوشته و نداشتن غلط است. من آن زمان که دادگاه روحانیت حکم به خلع لباس او داد عرض کردم: چاره این نیست، چاره قرار دادن او در "موقعیت" است. از موقعیت سخنران یک طرفه و متکلم وحده باید به موقعیت مناظره آورده شود. از موقعیت معترض و منتقد باید در موقعیت مسول قرار گیرد. شما همین چند ثانیه را ببینید. موقعیت تغییر کرد، خود او نیز تغییر کرد.
موقعیت او را به سمت پاسخ دادن و دادن آزادی به مخاطب برد اما او عصبانی شد و اینگونه واکنش نشان داد. حال آنکه او در مقام قدرت سیاسی نیست، اگر در موقعیت قدرت سیاسی قرار گیرد چه خواهد کرد؟
باید موقعیت ساخت!
آدمها در موقعیت ها شناخته خواهند شد
همه ما در آن موقعیت ها ثابت میشویم
ادعا داریم یا بر آنچه میگویم عامل هم هستیم
خدا ما را در موقعیت، رسوا نسازد
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
ترور#شهیدصیادخدایی در تهران بر عهده کیست؟
در کتاب "TARGET TEHRAN"
بیان شده بود #صیادخدایی برای بیش از ۱۰ سال مسئول ترور صهیونیستها خارج از ایران بود،
اکنون #نفتالیبنت در #والستریتژورنال به صراحت مسئولیت ترور ایشان را بر عهده گرفت و نوشت؛
"به عنوان نخست وزیر به نیروهای امنیتی اسرائیل دستور دادم تهران را مجبور به #پرداختهزینه کند. پس از اینکه ایران در فوریه ۲۰۲۲ دو #حملهنافرجامپهپادی به اسرائیل انجام داد اسرائیل یک #پایگاهپهپاد در خاک ایران را منهدم کرد (ماهیدشت، کل سوله پهپادی با ۶ پهپاد انتحاری منهدم شد) یا خیر).
آنها وقتی در #خانه ضربه می خورند، ناگهان #ترسو می شوند.
آنها و به خوبی دریافته بودند که حتی اگر در ایران هم حمله کنند، #پاسخمستقیمی دریافت نخواهند کرد که نگران باشند،
هر چند بارها ایران از کانال فلسطینیها به صهیونیستها در تلاویو در قالب عملیاتهای استشهادی ضربه زد و کشتههای بسیاری گرفت.
باید از #درگیریهایموضعی با حزباللهلبنان و حماس دوری و ضربه را #داخلایران وارد کرد، زیرا #مقاماتایرانی را افرادی #بزدل میداند. حسابی که در آخر موفق نبود و امروز در آتش درگیری با حماس و حزب الله هستند و ضریب عملیاتها در داخل ایران نسبت به سابق به طور محسوس کاهش پیدا کرده است،
در این مقاله نفتالی بنت ایران را بدلیل سیاست #ساختشبکهایازنیابتیها برای ضربه به اسقاطیل تحسین میکند و میگوید، اقدامی #آسان و #کمهزینه اما #بسیارهوشمندانه و #موثر از سوی ایران بود.
در استراتژی جدید، ترورها را #پنهان نمیکنند و در سطح نخست وزیری فاش میکنند
@aledavood
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
⭕️سید علیرضا آلداود در گفتگو با خبرگزاری بین المللی قرآن مطرح کرد:
🔴توصیههایی برای ارتقای امنیت سایبری + صوت
💠یک کارشناس فضای مجازی ضمن توصیه به مخاطبان برای ارتقای امنیت سایبری گفت: اگر بهترین ابزارهای امنیتی دنیا را داشته باشید، اما یک مخاطب سادهلوح و زودباور باشید، خیلی راحت با طراحی عملیات مهندسی اجتماعی شما را فریب خواهند داد.
🔴سیدعلیرضا آلداود، کارشناس سواد رسانهای در گفتوگو با ایکنا درباره روشهای محافظت از ابزارهای دیجیتالی در برابر حملات احتمالی سایبری گفت: مهمترین موضوعی که مخاطبان باید مدنظر قرار دهند، این است که دانش و سواد دیجیتالی خود را برای کار با ابزارها و نرمافزارها و سختافزارها ارتقا دهند.
🌐 https://iqna.ir/fa/news/4103335
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️فضای سایبر؛ محیط زیست جدید انسانها
⭕️چرا باید سواد رسانه ای خود را ارتقا دهیم؟
🎙 سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید