هدایت شده از کانال علی محمدی(گنجیزه
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆😄🔻
اگر جرات داری
این کار رو امروز انجام بده
خدایی #منم 😄 دعا کن
عیدتون مبارک
#علی_محمدی_گنجیزه | عضو شو👇
https://eitaa.com/joinchat/3234070804C33f7713af0
🌺🌸🌸🌺🌸🌱
هدایت شده از سعیدیسم ✅
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از مشفقون
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این متن سیاسی نیست و ربطی به انتخابات ندارد!
🔸 فیلم بالا از آقای پزشکیان منتشر شده و در حالی که بعضی خوشحالند که ایشان طرف رادیکالیسم نرفته اما دارای اشتباه واضحی است.
🔸 مشکل اصلی در نوع نگاه و منطق ایشان است.
🔸 این حرف های ایشان گرچه به ظاهر درست است ولی ناشی از منطق رایج ولی غلط «احترام به عقاید دیگران» است.
🔸 هر منصفی، اگر مختصری در این موضوع بیندیشد بالوجدان خواهد فهمید که نمی توان هر عقیده ای را محترم دانست.
🔸 به عنوان مثال آیا عقیده دشمنان ایران (مثل نتانیاهو) نسبت به ایران را محترم می دانید؟ عقیده آن خانمی که خودش را همسر حضرت حجت(عج) می داند چه طور؟ یا آن فردی که خودش را خدا می داند!؟ عقیده بت پرستان، گاو پرستان یا آلت پرستان را چه طور!؟
🔸 اگر منطق «احترام به هر عقیده ای» را قبول دارید، چگونه بت شکنی حضرت ابراهیم، سوزاندن و به دریا انداختن گوساله سامری توسط حضرت موسی، بت شکنی رسول خدا(ص) و به طور کلی رفتار انبیاء عظام را توجیه می کنید؟
🔸 یک عقیده اگر حق باشد، ارزش دارد و در نتیجه محترم است.
ولی اگر حق و صحیح نباشد، باطل است و هیچ ارزشی ندارد و در نتیجه محترم هم نمی باشد.
🔸 البته اینکه هر عقیده ای محترم نیست به معنای «تحمیل عقاید»؛ «توهین و تحقیر صاحب آن عقیده»؛ «گفتگوی علمی نداشتن» و «محدود کردن تفکر» نیست.
🔸 اما واضح است که حاصل تفکر افراد، لزوما عقاید صحیح و حق نیست.
پ.ن: پیشنهاد میکنم بخش ششم از کتاب آینده انقلاب اسلامی ایران، اثر شهید مطهری در مورد آزادی عقیده را مطالعه بفرمایید.
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
هدایت شده از داداش کوچیکه
❣حاج آقای لواسانی امام جمعه سابق لواسان درباره این کلیپ نوشت:
🔹کارخانه معظم به ثمن بخس به اسم خصوصی سازی تحویل یکی شد و طرف تولید را متوقف کرد و کارگران را به خاک سیاه نشاند و با او برخورد شد و حالا به اسم امنیت سرمایه داری تاکید می کند حتما مخالفم! این کاریکاتور نئولیبرالیسم است که حتی در نسخه اصل آن سراغ نداریم. صدای پای روحانی می آید.
#هفت_تپه
🇮🇷 کانال داداش کوچیکه👇
❣ @dada69
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢رئیس جمهور و «جهاد مقابله با سبک زندگی غربی»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در بیانیه #گام_دوم، یکی از هفت اولویت اول کشور در چهلساله دوم انقلاب اسلامی را مقابلهی «جهادی»، «همهجانبه» و «هوشمندانه» با سبک زندگی غربی میدانند و میفرمایند:
«تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیانهای بیجبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملّت ما زده است؛ مقابله با آن، جهادی همهجانبه و هوشمندانه میطلبد.»
🔹سبک زندگی، میوهی باورها و ارزشهاست. میوه باورهای اومانیستی و ارزشهای لیبرالیستی که در ساحتهای مختلف زیست فردی و اجتماعی نمود پیدا کرده است، سالیانی است تحت عنوان «سبک زندگی آمریکایی» یا «سبک زندگی غربی» در جهان اسلام ترویج میشود. تناول از این میوه یا بیتفاوتی نسبت به عرضه آن در بازار مسلمین، موجب تغییر ذائقه برخی از جوانان و خانوادهها و به دنبال آن موجب تغییر باورها و ارزشهای اسلامی و گرایش به باورها و ارزشهای لیبرالی شده است. قرآن کریم این معادله و این ارتباط را به زیبایی بیان میکند:
ثُمَّ كانَ عاقِبَةَ الَّذينَ أَساؤُا السُّواى أَنْ كَذَّبُوا بِآياتِ اللَّهِ وَ كانُوا بِها يَسْتَهْزِؤُن (روم، ۱۰)
آرامآرام سرنوشت کسانی که کارهای بد مرتکب شدند، تکذیب آیات خدا و به سخره گرفتن آنها بود.
♦️اکنون پرسش و مطالبه ما از نامزدهای محترم ریاست جمهوری این است که:
اولاً، اهمّ مصادیق شایع سبک زندگی غربی در جامعه اسلامی را که موجب خسارتهای بیجبران اقتصادی و سیاسی و فرهنگی در جامعه شده است، بیان کنند، تا فهم آنان از این مقوله مهم را بدانیم.
ثانیاً، به توجه به مسئولیتهای مهمی که هر کدام از نامزدهای مختلف در طول چند دهه اخیر در کشور داشتهاند، انتظار داریم که سابقه و کارنامه خود در این خصوص را برای مردم گزارش دهند.
و ثالثاً، برنامه همه جانبه و هوشمندانه خود را در خصوص مواجهه با ترویج سبک زندگی غربی در جامعه اسلامی تشریح کنند.
#انتخابات
#سبک_زندگی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از بر پا
در همین انتخابات باید انتخاب کنید
🔺اگر بعد از دولت روحانی و نتایج غیر قابل دفاع و بیتدبیری و ناامیدی مشهود بعد از آن، و بعد از شهادت شهید محبوب خدمت، و نتایج دولت صادق و مخلصش ، هنوز میبینی امثال خاتمی و آخوندی و ظریف و غیره و غیره جرات میکنند حول یک طرف جمع شوند و تو نگران رای آوردن همان یک طرف هستی، و میبینی داری رای مردم را از دست میدهی، بدان یک جای کارت گیر دارد. بدان این وضعیت غیرعادی است، بدان باید چارهای جدیتر بیندیشی.
🔺خیلی وقت است، مردمسالاری گره خورده به مدیریت افکار عمومی. مدیریت افکار عمومی، گره خورده به رسانه، رسانه تبدیل شده به پلتفرمهایی که محیط زیست جدیدی را برای ما درست کرده، محیط زیستی که نقش جهت دادن به فضای ذهنی شهروندانش را بر عهده دارد. حتما از رفقایتان شنیدهاید، چرا کف خیابان اینقدر ذهن مردم از ما دور است، کف خیابان نیست برادرم، کف رسانه هایی است که تو آنجا زندگی نمیکنی، دو کار انجام داده اند، یک اینکه به هزار فریب مردم را سوق میدهند به یک محیط زیست مجازی و قانعشان میکنند که اینجا بهتر است، دوم آنکه آنجا حکمرانی میکنند، پنهانتر از آنکه عموم مردم متوجه شوند که چطور ذهنشان سوق پیدا میکند.
🔺حالا نگاه کنید به اتفاقی که افتاده:
یک عامل موثر همین فضای حکمرانی مجازی یله و رها است. حکمرانی که آخرین سنگر دنیای مدرن است. پر از مکر و فریب برای آنکه افکار عمومی مردم را جهت دهند.
یک عامل موثر من و تویی هستیم که سر کاریم، مشغول ضایع کردن و مسخره کردن یکدیگر، تا کاهش پیدا کنیم، کم و کمتر شویم، خسته شویم، خیال کنیم کاری کردهایم.
یک عامل دیگر هم البته هست. چی؟
🔺خون.
خون دخترکان و پسرکان غزه ای، خون پاک سیدابراهیم و اصحابش، خون جاری در تاریخ که خون سیدالشهدا و اصحابش است.
خون.
همانکه اینگونه ورق سیاست را برگردانده و مردم قهر کرده با عاقبتشان را سر ذوق آورده و اینگونه ادبیات و کنشگری نامزدها را پاک و تطهیر کرده، و سد کثیف رسانه دجالها را شکسته، و در حال زیر و رو کردن تاریخ است.
🔺ما چه میکنیم؟ کجا ایستاده ایم؟ مدد میدهیم به مردمسالاری ناب خونین شهدا یا مدد میدهیم به دیکتاتوری مدرن مجازی، همانگونه میشویم که سیدابراهیم یادمان داد، یا آنگونه میشویم که دشمن میپسندد، همان سیاقی را دنبال میکنیم که سیدعلی فریاد میزند( جهاد تبیین، احیای امر، دوری از دوقطبی، دوری از لجن پراکنی، دوری از بیتقوایی مجازی، دوری از تهمت و توهین و دروغ و خاله زنک بازی) یا همان سیاقی میشویم که اسرائیل و ایران اینترنشنال و غرب وحشی دنبال میکند(یقه گیری، سستی، حرف مفت زدن و ضریب دادن،)
🔺تا وقتی مسوولین به این بلوغ برسند که حکمرانی مجازی را سامان دهند بر محور مردمسالاری و از دست طاغوت رهایش کنند، ما باید عقلانیت و اخلاق را حاکم کنیم و این شدنی نیست مگر با ایجاد یک لشکر جهادتبیین، با ارتباط حقیقی ولایی بین خودمان. اگر چنین نکنیم به قول رهبری سیلی میخوریم، باور کنید سیلی میخوریم، همه با هم سیلی میخوریم.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 اشتباه وحدت!
این تحلیل را با دقت بخوانید چون دیدگاه شما را نسبت به #انتخابات ۱۴۰۳ عوض خواهد کرد
بعضی از دوستان انقلابی، نگران تکرار انتخابات سال ۹۲ هستند و البته اصل این نگرانی قابل احترام است ولی فضای انتخابات ۴۰۳ بسیار متفاوت از انتخابات سال ۹۲ است به چند دلیل،
اولاً این انتخابات زودهنگام به خاطر شهادت شهید جمهور آقای رئیسی دارد انجام می شود و اکثریت مردم با حضور میلیونی خود در تشییع پیکر شهدای خدمت نشان دادند می خواهند به کسی رای بدهند که دنباله رو رئیسی شهید باشد.
ثانیاً مردم هنوز دهه ۹۰ و دوران ریاست جمهوری حسن روحانی را فراموش نکرده اند که چه اوضاع بحرانی را گذراندند و نمی خواهند دولت سوم روحانی را تجربه کنند.
ثالثاً در همان انتخابات سال ۹۲ حضور ولایتی و رضایی و مواجه مستقیم و دعوا با دکتر جلیلی و قالیباف باعث ریزش رای شد و از آن گذشته، روحانی در آن انتخابات با فاصله چند صدهزار رای توانست انتخاب شود وگرنه انتخابات به دور دوم کشیده میشد.
رابعاً، پزشکیان هم خیلی با روحانی فرق دارد چون نه مثل اون سخنور است نه مثل او کلید نشان می دهد و دائما می گوید که من متخصص نیستم و ظاهراً هنوز باورش نشده تایید صلاحیت شده و دچار سردرگمی است و البته با تنفس مصنوعی اصلاح طلبان هم نمی تواند این نقص فاحش خود را جبران کند لذا حساب کردن و ترساندن از لولو پزشکیان اشتباه بزرگی است هرچند باید حواسمان هم نسبت به فعالیت های او باشد .
و دلائل دیگر...
حال با این تفاصیل، بعضی دوره افتاده اند و بعضاً با خبرسازی کذب، فشار می آوردند که دکتر جلیلی باید به نفع قالیباف کنار برود و تنها استدلالشان این است که سال ۹۲ تکرار نشود!
به نظر می رسد هر دو نفر یعنی جلیلی و قالیباف باید در صحنه باشند و اگر می خواهند کسی هم کنار بکشد باید قالیباف به نفع جلیلی کنار بکشد.
ماندن هر دو در صحنه و رقابت جدی بین این دو نفر نه تنها باعث ریزش رای نمی شود بلکه باعث جذب آراء خاموش هم می شود چون مردم هر دو را به نوعی نماد رییسی شهید می دانند و رقابت جدی بین نیروهای انقلاب واقع می شود و کنار کشیدن یکی از این دو این مسأله مهم هم از بین می رود.
این نکته مهم را فراموش نکنید که بخشی از مردم که تمایل به اصلاح طلبان هم دارند به قالیباف رای خواهند داد نه پزشکیان چون سبد رای قالیباف از اصلاح طلبان هم است.
پس بین جلیلی و قالیباف و پزشکیان، قالیباف را انتخاب می کنند چون جلیلی را نماد انقلابی و پزشکیان را هم اصلاح طلب تندرو می دانند ولی قالیباف را نماد اعتدال می دانند لذا به او رای می دهند
اما کنار کشیدن جلیلی به نفع قالیباف، اولا همه سبد رای جلیلی به قالیباف نمی رود و به دیگران می رسد و ثانیا خیلی از افراد که بین سه گانه جلیلی و قالیباف و پزشکیان ، قالیباف را انتخاب کرده بودند با دوگانه قالیباف و پزشکیان به پزشکیان رای خواهند داد نه قالیباف
لذا کنار کشیدن جلیلی هم به ضرر جبهه انقلاب است و هم به ضرر رای قالیباف
#ادامه_دارد
🔥 @Moohem
هدایت شده از حجره انقلاب
نبود؟؟
این پهلوانپنبههایی که
نظرسنجیها رو دستکاری میکنن
به جای این کارهای چندش،
یهنفرشون وجود داشته باشن
با اشتری مناظره کنن
یا ثابت میشه که اشتری شیاد و کذّابه
یا اینکه جریان انقلابی به ذات شما پِی میبره و با لگد از قطار انقلاب پرتتون میکنه پایین
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
هدایت شده از حجره انقلاب
ما نسبت به برخی دیدگاههای اشتری ایرادات اساسی داشته و داریم
همانگونه که بزرگان شما در مسألهٔ حجاب و عفاف لال شده بودند و حتی به نیروی مظلوم انتظامی حمله میکردند
اشتری هم در قضیه حجاب غلط عمل کرد
ولی رویکرد وحید اشتری نسبت به اصولگراهایِ حقهباز و قدرتپرست و رذل بسیار درست بوده
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
هدایت شده از حجره انقلاب
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: من آدم خشک مقدسی نیستم اما نباید اختلاط زن و مرد باشد در جامعه
#حیا
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
هدایت شده از رحا مدیا
💢 سال 1358 بود. در راه بازگشت از نماز عیدقربان، در خودرو با ضرب گلوله منافقین،به امام شهیدش پیوست و ذبیحِ انقلاب شد.
💠 شهید آیت الله سید محمدعلی قاضی طباطبایی
#عید_قربان
🌐 رحا مدیا 👈 عضو شوید👇🏻
🆔 @rahamedia