چرا قوانین پوشش برخی استارتآپها شبیه سفارتخانههای خارجی است؟
🔹اقدام شبکهای سکوهای اینترنتی فراتر از موضوع کشف حجاب است؛ ماجرای بازداشت معاون بینالملل سرآوا (هلدینگ بالادستی دیجیکالا) به اتهام جاسوسی نظامی نشان داد که حکایت سکوهای اینترنتی مستقر در ایران، عمیقتر از یک کسبوکار صرف است.
🔹موضوع زمانی جالب میشود که وزارت خارجهٔ آمریکا به پلمب ساختمان اداری دیجیکالا که برای کشف حجاب کارکنان آن صورت گرفته بود واکنش نشان داد و از آن در نشست خبری خود صحبت کرد.
در اینجا از سازمانی بخوانید که CIA برای ارتباطگیری با بخش خصوصی کشورهایی مثل ایران تاسیس کرد.
@Farsna
23.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
👌حتما ببینید و منتشر نمایید
♨️نقد بسیار عالی بر اساس متن جدید لایحه به اصطلاح عفاف و حجاب!
از؛
#سیدفخرالدین_موسوی
کشور در خلا عدم اجرای قوانین باقی مونده و این ترک فعلی هست که هر سه قوه باید نسبت بهش پاسخگو باشن چون با وجود قوانین مکفی پیشین، همهی وقت خودشون رو صرف بررسی و تصویب این لایحهی مشکوک کردن لایحهای که متاسفانه با هدف خلع ید پلیس و آمر به معروف و سست کردن بنیادهای دینی و شرعی قوانین نگارش شده
👌 نشر حداکثری حتما ببینید
👌 لایحه عفاف و حجاب
| سیدفخرالدین موسوی
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥منظور قالیباف از تصمیمات سخت چیست؟
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این برنامه مربوط به تیر۱۴۰۰ و قبل از روی کار آمدن دولت سیزدهم است.
#دولت_منحوس_روحانی
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سلبریتیها هرکار دلشان بخواهد میکنند چون قانون نیست!
🔹سلبریتیها در همهجای دنیا اغلب در روزهای بحرانی به داد کشور میرسند. اینجا اما ماجرا برعکس است. آنها هرکاری دلشان بخواهد میکنند؛ از دعوت به جنگ خیابانی تا توهین به مقدسات. همۀ اینها بهخاطر نبود قانون درست است.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
81.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بدهی ۲۰ میلیارد دلاری دولت
🔻 اگر میخواهید بدانید که چرا با وجود فروش یک میلیون و پانصد هزار بشکه نفت در روز توسط دولت آقای رئیسی یعنی افزایش بیش از ۱۰ برابری نسبت به دولت فلج قبلی، هنوز گشایش قابل توجهای در معیشت مردم رخ نداده، به این گزارش توجه نمایید.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
18.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زدن آجر به سر و ماشین آمر به معروف
❌انقدر دست به دست کنید تا مسئولین پیگیری کنند و مجرم فراری بازداشت کنند
#پایان_مدارا
#دختران_انقلاب
فورررری/ یک قدم مونده نحوه بررسی لایحه حجاب اصل ۸۵ بشه
اگه میخوای بدونی اصل ۸۵ چه مزاياي داره بیا لینک زیررررر👇👇
🆔 eitaa.com/joinchat/1880490424Cb168e66e38
✅✅ بهترين تصميمي که نمایندگان میتونستن بگیرن همین بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دکتر زرشناس: کسانی امروز منتقد اقتصاد هستند که سالها سیاستهای خودشان در ایران اجرا شده است
دکتر شهریار زرشناس (عضو هیات علمی دانشگاه):
🔸کسانی باید پاسخگوی 30 سال مشکلات اقتصادی ایران باشند که نظراتشان در اقتصاد ایران اجرا شده و حالا در رسانههایشان نشستهاند و قیافه منتقد به خود گرفتهاند.
🔸کسانی که آمدند روی همین صندلی نشستند و منتقد بودند، باید پاسخگو باشند نه منتقد، چون سیاستهای خودشان بوده که سالها در اقتصاد ایران اجرایی شده است.
🔸سیاست نئولیبرالی دانشگاه و بیمارستان پولی از دوره هاشمی در ایران اجرا شد، و این هم نتیجهی آن است؛ و اگر هم سیاستهایشان کامل اجرایی میشد، قطعا وضع بدتر بود.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🖌#یادداشت_روز
🔹سکه لایحه عفاف روی دیگری هم دارد! (روزنامه کیهان)
✍ حسین شریعتمداری
1️⃣ نزدیک به ۱۰ ماه از پیدایش پدیده پلشت کشف حجاب میگذرد و متاسفانه در این مدت شاهد مقابله چندانی با آن نبودهایم! انفعال مسئولان محترم در قبال پدیده کشف حجاب در حالی است که به وضوح میدانند، کشف حجاب علاوهبر آنکه حرام شرعی و حرام قانونی است، پدیدهای عفتسوز و خانوادهبرانداز نیز هست از این روی، مقابله جدی با این هنجارشکنی از یکسو برای نجات فریبخوردگان و از سوی دیگر برای پاکسازی جامعه از توطئه بدخواهان، ضروریتر از آن است که تساهل و انفعال در آن جایی داشته باشد. اکنون سؤال این است که انفعال ده ماهه با چه توجیه قانونی و منطقی صورت پذیرفته است؟! و آیا این انفعال در اجرای نص صریح قانون، مصداق روشنی از «ترک فعل» نیست و مرتکبان مشمول بازخواست نمیباشند؟!
2️⃣ انفعال در اجرای قانون و همچنین مقابله با کشفِ حجاب دارای پیامدهای خسارت بارِ ذیل خواهد بود :
اولاً؛ این پدیده عفتسوز را در نگاه افراد فریبخورده (یعنی اکثریت کشف حجابکنندگان) کم اهمیت جلوه میدهد و ادامه آن را بیمانع دانسته و تنها در حد و اندازه یک تخلف جزئی تلقی میکنند (که کردهاند)
ثانیاً؛ سرویسهای اطلاعاتی دشمن را که صحنهگردان اصلی هستند با احساس موفقیت! روبهرو میسازد (که ساخته است)
ثالثاً؛ به این توهم دامن میزند که اگر مقابله با کشف حجاب ضرورت حیاتی داشت، چرا بیش از ده ماه در مقابل آن سکوت کرده و اقدام قابل توجهی انجام ندادهاند و تازه بعد از گذشت ده ماه به فکر مقابله افتادهاند؟!
رابعاً؛ این پرسش را پیش میکشد که مگر برای مقابله با کشف حجاب قانون نداشته و نداریم؟! و اگر این هنجارشکنی در قوانین جاری پیشبینی و جرم تلقی شده، چرا به اجرا در نیامده است؟! ...
ادامه مطلب 👈 ( https://kayhan.ir/fa/news/270431 )
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
15.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیالوگهای جالب بین آقای فروشنده و خانمی که کشف حجاب کرده بود
امر به معروف تراز 👌
@BisimchiMedia
.
👈 معرفی دوره رایگان و کاربردی 👉
💎 آموزش امربه معروف و نهی از منکر💎
.
🎙️ فایل های صوتی | آمــــــوزش
امـر به مـعروف و نهی از مـنکر
👤 استاد کامران صاحبی - روانشناس دینی
_~~~_🍃🍁👇🔻👇🍁🍃_~~~_
📌 فایل صوتی جلـــسه اول 👇
▶️ https://eitaa.com/kamransahebii/2058
📌 فایل صوتی جلـــسه دوم 👇
▶️ https://eitaa.com/kamransahebii/2157
📌 فایل صوتی جلـــسه سوم 👇
▶️ https://eitaa.com/kamransahebii/2194
📌 فایل صوتی جلـــسه چهارم 👇
▶️ https://eitaa.com/kamransahebii/2327
📌 فایل صوتی جلـــسه پنجم 👇
▶️ https://eitaa.com/kamransahebii/2338
📌 فایل صوتی جلـــسه ششم 👇
▶️ https://eitaa.com/kamransahebii/2480
📌 فایل صوتی جلـــسه هفتم 👇
▶️ https://eitaa.com/kamransahebii/2488
📌 فایل صوتی جلـــسه هشتم 👇
▶️ https://eitaa.com/kamransahebii/2724
_~~~_🍃🍁👇🔻👇🍁🍃_~~~_
☎️ ارتباط با مسئول ثبت نام در دوره های
استاد کامران صاحبی - روانشناس دینی
https://eitaa.com/kamransahebii_admin
.
🔴جوابیه آقای احمدحسین شریفی به آقای علیدوست
«نقدهایی عقیم» به «مدافعان حریم»
یکی ازاساتید فقه،که پیشتر باکنایه ودر لفافه در دفاع ازبیحجابی سخنانی گفته بود و وقتی موردنقد ناقدان قرار گرفت، برخوردی عالمانه وفقیهانه ازخود نشان نداد؛ اخیراً نیز درقالب کوتاهنوشتی، «احساس تکلیف» کرده است که به جای ارائه دفاعی درست ازانقلاب و نظام اسلامی، به زعم خودبه نقد برخی ازدفاعهای نادرست «مجاهدان عرصه تبیین» از نظام و انقلاب اسلامی بپردازد! در این میان نکاتی گفته است که این بنده هم «احساس تکلیف» کردم! که به اختصار ملاحظاتی را درباره آنها بیان کنم:
۱.گفتهاند کسانی که اندک تخلفات زمان امیرمؤمنان علیه السلام را برای توجیه تخلفات مسؤولان نظام جمهوری اسلامی «جسیم» میکنند، خوب است «از برخورد قاطع، روشن، سریع و عبرتآموز حضرت هم بگویند ... رفتار امام را با ابنهرمه مطالعه کنند»
ای کاش، برای اینکه نقد دلسوزانه ایشان به سیاهنمایی و امیدکُشی و بدبینسازی مخاطبان نسبت به انقلاب منجر نشود، میافزودند: و کسانی که اندک تخلفات موجود در جمهوری اسلامی را همگام و همزبان با دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی «جسیم» میکنند و چنین وانمود میکنند که همه مسؤولان نظام فاسد و ناکارآمد و ناتواناند، خوب است از کارآمدیهای افتخارآمیز و پیشرفتهای اعجابانگیز نظام مقدس جمهوری اسلامی و عدالتگستری آن و همچنین از برخوردهای قاطع، روشن و علنی آن با مفسدان سیاسی و اقتصادی و فرهنگی، در هر سطح و مرتبهای که باشند، هم بگویند و در این باره هم مطالعه کنند. اعدام مفسدانی مثل فاضل خداداد، مهآفرید خسروی و امیرمنصور آریا؛ برخوردهای عبرتآموز با مفسدانی مثل غلامحسین کرباسچی، مرتضی رفیقدوست، بابک زنجانی، محمدرضا رحیمی، حمید بقایی، حسین فریدون، شهرام جزایری، مهدی هاشمی، فائزه هاشمی، اکبر طبری، .... و دهها گردنکلفت دیگر را هم ببینند و بدانند که نظام مقدس جمهوری اسلامی هرگز دربرابر فساد و مفسد کوتاه نیامده و نمیآید.
۲.گفتهاند فسادهایی که در زمان امیرمؤمنان بود «هیچ ربطی به امام نداشته و میراثی بوده که از حاکمان و حاکمیت ناتوان و فاسد قبل به ارث رسیده است و حضرت نمیتوانستند با سرعت و به راحتی آنها را ریشهکن کنند»
ای کاش این را هم میافزودند: همچنین فسادهایی که در جمهوری اسلامی وجود دارد هیچ ربطی به نظام جمهوری اسلامی و رهبران آن ندارد؛ بلکه میراثی بوده که از حاکمان و حاکمیت ناتوان و فاسد قبلی به ارث رسیده یا محصول ناکارآمدی مدیران غربزده و دلباختگان و دلدادگان کدخدا بوده و ریشهکنی همه این فسادها به راحتی و با سرعت ممکن نیست.
۳.اما عجیبترین جمله آن نوشته که اگر نویسنده محترم آن را با توجه نوشته باشد و به لوازم آن آگاه بوده باشد، نشانههای خوبی را منعکس نکرده است، این است که نوشتهاند: «دفاع از انقلاب و نظام البته با پذیرش برخی کاستیها، خود تحریمی و … راه دیگری دارد که صاحبان احساس تکلیف در اینباره باید به آن بپردازند»
درباره این جمله دو ملاحظه کوتاه را بیان میکنم:
أ.واژه «خودتحریمی» از اصطلاحاتی است که مخالفان انقلاب و دشمنان ولایت برای بیان هزینههای «مقاومت در برابر استکبار» و احمقانه بودن «مقاومت و ایستادگی» دربرابر آمریکا و استکبار جعل کردهاند؛ آیا نویسنده محترم ما نیز همین معنا را مراد کردهاند؟! آیا مقاومت در برابر استکبار و آمریکای جنایتکار و دفاع از استقلال را کاری احمقانه میدانند؟! اگر چنین نیست، لطفاً بفرمایند منظورشان از خودتحریمی نظام و انقلاب که آن را قابل دفاع نمیدانند، چیست؟
ب.فقیه محترم ما، با بیانی کنایهآلود چنین نوشتهاند: «دفاع از انقلاب و نظام … راه دیگری دارد که صاحبان احساس تکلیف در اینباره باید به آن بپردازند». صرف نظر از نیشی که در این عبارت به مدافعان انقلاب و نظام زده شده است، این جمله مشعر به آن است که خود ایشان تکلیفی برای دفاع از انقلاب و نظام اسلامی بر دوش خویش احساس نمیکنند! آیا غیر از این است؟! اگر چنین باشد، آیا خود را در جبهه «ساکتان» قرار ندادهاند؟ و آیا سکوت، در هنگامهای که همه گرگهای عالم چنگ و دندانهای خود را برای دریدن این نظام مقدس اسلامی که ثمره خود صدها هزار شهید است، تیز کردهاند، کمتر از «خیانت» است؟ آیا گناه چنین سکوتی در پیشگاه الهی بخشیدنی است؟
۴.و بالاخره اینکه نویسنده محترم ما، در پایان نوشته خود چنین توصیه میکند:
«خوب است کسانی که وظیفه خطیر و ظریف دفاع از انقلاب اسلامی را بر دوش میگیرند، اَبرو راطوری آرایش نکنندکه چیزی از چشم باقی نماند!و بُن همان شاخهای را که بر آن نشستهاند،به دست اره نسپارند»توصیه نیکویی است که امیدوارم خودایشان الگوی حکیمانهای از «دفاع درست» از«انقلاب» و «نظام اسلامی»،و بنیانهای انسانشناختی، ارزششناختی،سیاسی واجتماعی نظام مردمسالاری دینی ارائه دهند.
♻️ تدوین کنندگان لایحه عفاف و حجاب، اظهار شرمندگی کنند و برخورد بازدارنده با هنجارشکنی را یاد بگیرند
🔻بر اساس گزارش یورونیوز، اخیراً در فرانسه قانونی در مورد فعالیت اینفلوئنسرها (افراد مشهور و تاثیرگذار در شبکه های اجتماعی و ...) تصویب شده که تخطی اینفلوئنسرها از مفاد این قانون میتواند مجازات تا دو سال #حبس و ۳۰۰ هزار یورو #جریمه نقدی را برای آنها به همراه داشته باشد.
✍️پ.ن:
🔹اگر قیمت هر یورو 50 هزار تومان باشد(این روزها بیشتر از این عدد است)، 300 هزار یورو، معادل 15.000.000.000 (پانزده میلیارد تومان) می شود❗️
🔹همه قانون نویسان، جریمه را برای بازدارندگی و به هم زدن محاسبات مجرمان وضع می کنند. از همین رو، مشاهده می کنیم که در فرانسه برای تخطی اینفلوئنسرها از یک قانون، علاوه بر حبس، جریمه سنگین می گذارند.
⚠️ آن وقت در کشور ما عده ای لایحه عفاف و #حجاب پیشنهاد داده اند که براساس آن، اگر کسی کشف حجاب کرد (یعنی حرام شرعی، حرام سیاسی و جرم مشهود مرتکب شد)، بار اول اگر او را مشاهده کردند، به او تذکر یا پیامک اخطار می دهند!
👈 در مورد جریمه مراحل بعدی هم وقتی میزان این جریمه ها را با جریمه فرانسوی ها مقایسه می کنیم، به نوعی باید جرایم ذکر شده را شوخی بدانیم!
زیرا متناسب با وضعیتی که در آن قرار داریم تنظیم نشده و بازدارندگی ندارد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
4_5830262523424674333.mp3
13.88M
🎧 #کلیپ_صوتی | قرائت کامل زیارت آلیاسین به همراه بیانات و ذکر حضرت آیتالله خامنهای از فرازهای آن
💻 Farsi.Khamenei.ir
💬 #تحلیل_و_تبیین | مبلغ؛ حلقه وصل مردم و جریان علم و تمدن
📝 یادداشتی به قلم دکتر محمدهادی همایون عضو هیئت علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق(ع)
🔹 موضوع تبلیغ یکی از عناصر و ارکان جدانشدنی وظایف حوزههای علمیه در کنار تولید علم است. همانطور که رهبر انقلاب هم فرمودند «تبلیغ» وسیله و ابزار رسیدن به اهداف دین خداست. انقلاب اسلامی مردم ایران برخلاف انقلابهای دیگر که شاید مبتنی بر جنبشهای مسلحانه و غیره بودهاند، انقلابی مبتنی بر آگاهی مردم بود و در جریان آن ارتباط محکمی بین علما و مردم و همه ارکان جامعه برقرار شد. اگر قرار باشد به سمت تمدن نوین اسلامی و زمینهسازی ظهور برویم، در آنجا هم مسئله آگاهی مطرح خواهد بود. بدون آگاه شدن عموم مردم نمیتوانیم مسیری را که پیش رو داریم بهراحتی طی کنیم. این آگاهی در گرو آموزش و تبلیغ است.
🔹 آموزش بخشی از این جریان است و تبلیغ بخش دیگری از آن بوده که بخش مهمتر و بزرگتری است؛ چون قسمت قابلتوجهی از مردم چه در مدرسه و چه در دانشگاهها و حوزههای علمیه درگیر فرآیند آموزش میشوند؛ ولی موضوع عموم مردم موضوع تبلیغ است.
🔍 ادامه یادداشت را بخوانید👇
khl.ink/f/53490
💬 #یادداشت_هفته | صدهاهزارجوان، پیشران حرکت انقلاب
👈🏼 چرا رویش جوانانی همچون شهید مصطفی صدرزاده، نشانه بالندگی انقلاب و استمرار ارزشهای آن در نسل های جدید است؟
🔻 «نقطهی امیدآفرین این است که در این تلاش همهجانبهی دشمن، شما میبینید در چنین شرایطی که دشمن شمشیر را از رو بسته، دانشجوی انقلابی در فلان دانشگاه فحش ناموسی میشنود، از میدان خارج نمیشود؛ طلبهی بسیجی زیر شکنجه به شهادت میرسد، حاضر نیست حرفی را که دشمن میخواهد بر زبان جاری کند. مجاهدان فداکار، مدافعان حرم، فعّالان سختکوش جهاد تبیین، گروههای کمک مؤمنانه، اردوهای جهادی، اینها همه جوانهای این کشورند. با وجود اینترنت، با وجود شبکههای اجتماعی، با وجود اینهمه لغزشگاهها، جوانهای ما در این راه دارند حرکت میکنند.»۱۴۰۲/۳/۱۴ سطرهای بالا، بخشهایی از بیانات رهبر انقلاب اسلامی در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی است. ایشان در ادامه با ذکر یک نمونه از این مصادیق، باب دیگری از تحلیل موفقیت انقلاب اسلامی در انتقال ارزشها از نسلی به نسل دیگر را بازگو کردند. اتفاقی که نه تنها مایه امیدواری است بلکه درست، نقطه مقابل تحلیلهای مغرضانه دشمنان است: «شما میبینید از یک روستا یک شخصیّت منوّر و نورانی برمیخیزد؛ از یک روستای اطراف شهریار یک جوان فداکار و نورانی مثل مصطفی صدرزاده به وجود میآید. ما از این مصطفی های صدرزاده در تمام سرتاسر کشور بسیار داریم، هزاران داریم؛ اینها همه امیدبخش است.» ۱۴۰۲/۳/۱۴
🔻 نمونه اعلای انسان انقلاب اسلامی
🔹 "اگر شما کار اعزام مرا جور نکنید، هرجا بروم میگویم که شما کاری نمیکنید. هرجا بروم میگویم دروغ است که شهدا عند ربهم یرزقون هستند، میگویم روزی نمیخورید و هیچ مشکلی از کسی برطرف نمیکنید. خودتان باید کارهای من را جور کنید." اینها را همان جوانی گفته بود که ۱۰ سال بعد، حضرت آیتالله خامنهای در سالگرد ارتحال امام خمینی نامش را پشت تریبون بردند و او را نمونهای از رویشهای انقلاب اسلامی دانستند که حتی سالهای سخت دهه شصت را هم به یاد ندارند. اولین نسلی که با فاصله از انقلاب و جنگ پا به دوران جوانی گذاشته و از قضا، دشمن برای استحاله جمهوری اسلامی امید زیادی به این نسل بسته بود. در اوج تابستان ۱۳۹۲ مصطفی تصمیم گرفته بود کسب و کارش را تعطیل کند و راهی سوریه شود. به گفته خودش قرار بود در اولین اعزام به عنوان آشپز راهی میدان شود که به دلایلی از پای پرواز در فرودگاه او را برگرداندند. مصطفی هم با زبان روزه و دل پر، تمام مسیر برگشت از فرودگاه تا خانه در شهریار را گریه کرده و بعد از آن هم به همراه همسرش رفته بود مزار شهدای گمنام و عبارات بالا را بر زبان رانده بود. تمام زندگی برای مصطفی، عرصه جهاد بود. حتی زمانی که در اوج مبارزات سیاسی و فرهنگی پیش از بحران سوریه، خبری از توپ و تانک و گلوله نبود، مسلک مصطفی جهاد بود و مقدم بر همه جهادها هم جهاد با نفس. حرفهایی بر زبان میراند و توصیههایی میکرد که نشان می داد از زمین و زمان بریده و گوش به عالم شهود سپرده. در همان ایام به دوستانش گفته بود: "وقتی کار فرهنگی را شروع می کنید با اولین چیزی که باید بجنگیم خودمان هستیم، وقتی که کارتان میگیرد و دورتان شلوغ می شود تازه اول مبارزه است زیرا شیطان به سراغتان می آید اگر فکر کرده اید که شیطان می گذارد شما به راحتی برای حزب الله نیرو جذب کنید، هرگز، اگر می خواهید کارتان برکت پیدا کند به خانواده شهدا سر بزنید، زندگی نامه شهدا را بخوانید سعی کنید در روحیه خود شهادت طلبی را پرورش دهید، سخنان مقام معظم رهبری را حتما گوش کنید، قلب شما را بیدار می کند و راه درست را نشانتان میدهد، دعای ندبه و هیئت چهارشنبه را محکم بچسبید، خودسازی دغدغه اصلی شما باشد."
🔻 افوض امری الی الله
🔹 حتی چند سال بعد وقتی در پاسخ به کسی که گفته بود برای شهید شدن به سوریه میروی، گفته بود "ما حتی برای شهید شدن هم به سوریه نمیرویم! برای رضای خدا میرویم حالا اگر شهادت را هم داد که داد اگر هم نداد که نداده است! افوض امری الی الله!" انگار نه انگار این مصطفی بخشی از همان نسلی است که بعد از دفاع مقدس، طبق تحلیل های اندیشکدهها و رسانههای غربی، قرار بوده سپاه اجنبی باشند برای استحاله جمهوری اسلامی از درون! در حرفها و جملات مصطفی دلبستگی به مکتب عاشورا و مقاومت برای برپا بودن پرچم اسلام، هویدا بود. جوانِ مجاهدِ داستان تبدیل به یک عارف شهودی شده بود که دیگر شهادت هم برایش موضوعیت نداشت. شهادت برای مصطفی طریقیت داشت برای ادای تکلیف و رضای خدا! بعد از بحران آمریکایی-صهیونیستی تروریسم تکفیری هم که دیگر صحنه خیلی واضح شده بود. برای همین هم با وجود همه بالا و پایین شدنهای روزگار دست از تلاش برای رفتن به سوریه برنداشته بود.
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #یادداشت_هفته
🔹 جوانی که روزهای نوجوانی را در مسجد و پایگاه بسیج محل گذرانده و حالا هم تمام فکر و ذکرش، بچههای محل و رشد فکری و فرهنگی آنهاست، بیتابتر از آن بود که باب جهاد و شهادتی را که به رویش باز شده را از فکر و خیال بیرون کند. به هر دری زد تا بلکه بتواند با اسم و نام رسمی اعزام شود و شد. با همه اینها اما خدمت در بخشهای پشتیبانی و لجستیکی جبهه مقاومت برایش رضایتبخش نبود و در اعزامهای بعدی سعی کرد خودش را به خط مقدم نبرد برساند.
🔻 بهم زدن نقشه استکبار با نسل سومیها
🔹 ظاهراً موانع و بهانه ها برای توقف و نرفتن مصطفی کامل بود، اما او کسی نبود که به راحتی تن به این مسئله بدهد. در نهایت و با لطایف الحیلی با هویت یک رزمنده افغانستانی خودش را به سوریه رساند و در نهایت هم با فداکاری و رشادتها و با پشتکاری که از خود نشان داد، در تیپ فاتحِ رزمندگان افغانستانیِ مدافع حرم موسوم به «فاطمیون» مسئولیت گرفت و بازوی مدیریتی شهید حاج قاسم سلیمانی در بخشی از جبهه مقاومت شد.روزهای عجیبی بود. فرمانده بلندآوازه مقاومت که روزهای گرم و سرد دفاع مقدس را چشیده بود حالا به کمک جوانان دهه هفتادی و شصتی که در روزهای دفاع مقدس، دوران نوزادی و طفولیتشان را میگذراندند یا به دنیا نیامده بودند، مشغول بر هم زدن نقشههای اردوگاه استعمار و استکبار بود. از قضا موفق هم بودند. سپاه سلیمانی در قامت مأمور مکلف شده اردوگاه انقلاب اسلامی در جبهه مقاومت، پر از جوانانی بود که طبق محاسبات دو دهه قبل دشمن باید الان مامور به استحاله جمهوری اسلامی میبودند اما قضیه عکس شده بود. مصطفی و امثال مصطفی و نسل او در عین بعضی تفاوتها اما همان شخصیتی را پیدا کرده بودند که بسیجیان در دهه ۶۰ در جبهههای جنگ داشتند؛ با این تفاوت که برخلاف آنها که در مرزهای جغرافیای سیاسی ایران با دشمن بعثی میجنگیدند، اینها در سرزمینهایی چند هزار کیلومتر دورتر از مرزهای رسمی کشور میجنگیدند. این رویش نسل جدید انقلابی البته در فضایی بود که دشمن همه توان خویش را برای تهاجم فرهنگی و فراموشی ارزشهای دفاع مقدس به راه انداخته بود: «یک حرکت وسیع فرهنگی علیه کشور ما در دههی ۷۰ شروع شد؛ حالا شما نگاه کنید؛ متولّدین دههی ۷۰، امروز دارند میروند بهعنوان مدافع حرم جان میدهند، سر میدهند و نیرو میدهند؛ نعششان برمیگردد! چه کسی این را حدس میزد؟ در همان دورانی که آن تهاجم وسیع فرهنگی بود، این گلها در بوستان جمهوری اسلامی شکفته شدند، این نهالها روییدند، حججیها درست شدند.» ۱۳۹۷/۵/۲۲
🔹 بسیجیان خمینی در مدافعان حرم بازتولید شده بودند با این تفاوت که دیگر نه پشت دروازههای خرمشهر و آبادان و قصر شیرین بلکه در پشت مرزهای فلسطین اشغالی میجنگیدند. انقلاب اسلامی برخلاف همه طراحیها و زمینهسازیها نهتنها متوقف نشده که در عین همه مشکلات و موانع پیش رفته بود. حالا بهتر میتوان راه و افق روشنی را دید که حضرت آیتالله خامنهای مدام نوید آن را میدهند: «جوان ایرانی، مورد کینهی دشمنان است... از اوّل انقلاب تا امروز جوانها بودند که کارهای بزرگ را در جبهههای مختلف، میدانهای مختلف، به عهده گرفتند و پیش بردند...در همین زمان معاصر شما، شهید حججی، مصطفی صدرزاده، آرمان علیوردی، روحالله عجمیان. اینها برجستهاند، نقطههای واقعاً برجستهاند. هزارها، دهها هزار، صدها هزار جوانِ ایرانیِ مسئولیّتشناس امروز وجود دارند؛ اینها موتور حرکتند، اینها موتور پیشران حرکت کشور و حرکت نظامند.» ۱۴۰۲/۱/۲۹
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📣 مروری بر تولیدات رسانه KHAMENEI.IR در هفتهای که گذشت...
📹 نماهنگ | جهاد تبیین عاشورایی ملت ایران
khl.ink/f/53482
📹 نماهنگ | هرکس ایران را دوست دارد...
khl.ink/f/53485
🎧 کلیپ صوتی | احیاگر دین پیغمبر(ص)
khl.ink/f/53390
✍ تحلیل و تبیین | رسالت حوزههای علمیه؛ تبلیغ، تحقیق و موعظه
khl.ink/f/53481
✍ تحلیل و تبیین | حکمرانی امید
khl.ink/f/53487
✍ تحلیل و تبیین | مبلغ؛ حلقه وصل مردم و جریان علم و تمدن
khl.ink/f/53490
✍ تحلیل و تبیین | علیه زمینخواری و فساد با رسمی کردن معاملات غیرمنقول
khl.ink/f/53483
💬 تحلیل و تبیین | گفتوگو با آقای دکتر حاجی حیدری
khl.ink/f/53455
💬 تحلیل و تبیین | گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین سرلک
khl.ink/f/53480
💬 تحلیل و تبیین | امام سجاد، امام جهاد و مبارزه
khl.ink/f/53475
💬 تحلیل و تبیین | تسلیم مقابل دشمن ناشی از ضعف درونی است
khl.ink/f/53479
🖼 خط حزبالله ۴۰۴ | صدها هزار جوان، پیشران حرکت انقلاب
khl.ink/f/53491
🌷 بخش نوجوان
nojavan.khamenei.ir
💻 سایر زبانها
KHAMENEI.IR
✅ایران چهارمین کشور طلاق در جهان است
📚روزنامه اطلاعات، ۲۶ بهمن ۱۳۵۰
🔻چی شد !
مگر نمی گفتند زمون شاه رفاه اقتصادی داشتیم
مگر طلاق رو همیشه مرتبط با فقر نمی دانستید ؟
گروه پژوهشی آرتا
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تبلیغ خزنده اینترنشنال در حمایت از همجنسبازها و ازدواج سفید؛ مهمترین شیوه مقاومت و مخالفت، ازدواج سفید و ارتباط دو همجنس با یکدیگر است!
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔻 ۲میلیون تریاکی در ایران ١۵ میلیونی
✍یکی از مهمترین خدمت رضاشاه در ایران نوین، تریاکی کردن مردم بود. از جمعیت حدود ۱۵ میلیونی ایران، ۲ میلیون تریاکی داشتیم.
📚 منبع :روزنامه اطلاعات، ۲۹ آذر ۱۳۵۵
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احسنت بر سازنده ی این فیلم
زمان فیلم ۵:۱۵ است.
توصیه میکنیم ده و نیم دقیقه وقت بگذارید و فیلم را دوبار پشت سرهم تماشا کنید.
ایکاش می شد، صداوسیما بجای تبلیغات چای عالی، شهر فرش، و امثالهم
این کلیپ رو هر روز و شب پخش می کرد و مردم را روشن مینمود.
@Modafeaneharaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حساسیت زدایی در مقابل انحراف و حمل بر صحت و خوش باوری علما،#رمز کامیابی انگلستان در#انحراف_مشروطیت
چه شد که غربیها، مشخصاً انگلیسیها، در این مسئله کامیاب شدند... که شیخ فضلالله جلو چشم همین مردم به دار کشیده شود.
اینها توانستند...علما - را #فریب بدهند و #حقیقت را برای اینها پوشیده نگه دارند و اختلاف ایجاد کنند
حرفهایی را که از سوی روشنفکرها و بهوسیلهی عمال حکومت گفته میشد و وعدههایی را که داده میشد #حمل_بر_صحت_میکردند.
اینطور میگفتند که: #شما_دارید_عجله_میکنید؛ #سوءظن دارید؛ #اینها_قصد_بدی_ندارند؛ #اینها_هم_هدفشان_دین_است!
انسان میبیند که #حساسیت_آنها_را_در_مقابل_انحراف_کم_کردهاند؛ اما #حساسیت بعضیها مثل مرحوم آشیخ فضلالله باقی ماند.
یک جمع دیگری از همین جبهه، این #حساسیت_را_از_دست_دادند و دچار #خوشباوری و #حُسنظن و شاید هم نوعی #تغافل شدند.
امام اشتباه نکرد که هدفی را که اتخاذ کرده بود، در سایهی تنبیه و #ظاهرسازیهای_شعارهای_دیگران گم کند و فراموش کند.این،اساس کار موفقیت امام بود که #مستقیم_به_طرف_هدف_پیش_رفت؛#متأسفانه این کار را زعمای روحانی و مشروطه نکردند و برایشان #غفلت ایجاد شد؛ فلذا #اختلاف شد. اختلاف که به وجود آمد، آنها تسلط پیدا کردند. وقتی قدرت دست آنها آمد، #دیگر_کاری_نمیشد_کرد
📣اگر میخواهیم از تجربهی مشروطیت استفاده کنیم، #نباید_بگذاریم_این_اشتباه_تکرار_شود؛ یعنی بایستی آن #هدفی را که انقلاب اسلامی ترسیم کرده، صریح و #بدون_هیچگونه_مجامله در نظر داشته باشیم.
https://farsi.khamenei.ir/amp-content?id=3338
#لایحه_حجاب
#عدول_از_حجاب_شرعی
#عادی_سازی_انقلاب
هدایت شده از امینی
22.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
🎥افشاگری بیسابقه تلویزیون درباره زهرا رهنورد
❇️صدا و سیما در واکنش به بیانیه زهرا رهنورد در مورد حجاب، با پخش یک مستند به اظهارات او پاسخ داد.
♻️افشاگری بیسابقه تلویزیون درباره زهرا رهنورد
❇️صدا و سیما در واکنش به بیانیه زهرا رهنورد در مورد حجاب، با پخش یک مستند به اظهارات او پاسخ داد.
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
🏴 گذار از عاشورای اموی به عاشورای حسینی
🔸بی اعتنائی مدرن های ایرانی بویژه غالب اصحاب علوم انسانی و اجتماعی به فرهنگ سوگواری عاشورا حتی به مثابه مساله پژوهشی در یکصد سال گذشته امری نیست که نیاز به اثبات داشته باشد.
🔸روشنفکران ایرانی از همان آغاز شکل گیری با این فرهنگ حس خوبی برقرار نکردند و توجه به آن را فناتیک و متعصبانه ی دینی می پنداشتند. به همین خاطر، غالباً نصوص دینی این فرهنگ را نه می خواندند و نه می شنیدند و نه به مخاطبان شان توصیه می کردند.
🔸با وصف این، مدتی است که فرهنگ عاشورایی بویژه بخش فرهنگ سیاسی آن مورد توجه جماعتی از روشنفکران و جامعه شناسان قرار گرفته است و از قصه پر غصه عاشورا سخن می گویند و منابع مطالعاتی آن را معرفی می کنند و مخاطبان شان را به خوانش عاشورای مکتوب فرا می خوانند. آیا در این جماعت سکولار اندیش تحول معرفتی و علقه ای پدید آمده است؟
🔸خان کرم و معرفت مجلس ابا عبدالله الحسین علیه السلام بر روی همگان حتی روشنفکر سکولار باز است و نباید چنین تحولی را فی الجمله انکار کرد. ولی پذیرش این امر، لااقل نسبت به ذهنیت های ایدئولوژیک روشنفکری بسیار محل شک و تردید است.
🔸وقتی جامعه شناس این جهانی در انتظار ظهور عاشورای سکولار شده ای است که هیچ پیوندی با حکومت دینی و سیاست ندارد و محدود به همان مجلس روضه خانگی بی بی و محله و صنفی است و هیچ ظهور و بروزی در عرصه عمومی ندارد، از چنین انتظاری نمی توان باور کرد که جامعه شناس سکولار دل صافی با عاشورا پیدا کرده است.
🔸چرا باید روشنفکری سکولار نگران پیوند عاشورا با حکومت دینی و سیاست و حضور آن در عرصه عمومی باشد؟ چرا آنان خواهان عاشورای سکولار هستند؟
🔸 عاشورای سکولار همان عاشورای اموی است و هيچ نسبتی با عاشورای حسینی ندارد. عاشورای اموی از سیاست و عرصه عمومی دور است و مبلغ و پایه گذار حکومت دینی نیست و با حکومت های دنیوی کنار می آید. سر در لاک خود دارد و صرف اشک و آه عاری از معرفت حسینی است و همراه با تفاخر مردانه و تبرج زنانه است.
🔸انتظار اموی مسلکان از فرهنگ عاشورایی چنین فرهنگی است. چنانکه روشنفکری سکولار نیز همین انتظار را دارد. اما آیا آنچنانکه جامعه شناس سکولار گفته است، چنین عاشورایی در حال ظهور است یا آنکه ظهور یافته است و در حال گذار از آن هستیم؟
🔸عاشورای اموی، لااقل در دوره پهلوی تجربه شده است بلکه اساساً ساخته و پرداخته پهلوی ها با همدستی عناصر فرهنگی شان بوده است. بعد از آنکه پهلوی اول نتوانست از طریق سرکوب و خشونت مجلس امام حسین علیه السلام را محو و نابود کند، پهلوی دوم متأسی از سیاست معاویه ای به مدل عاشورای اموی روی آورد. تا جایی که خود نیز در مجلس عزای عاشورای اموی شرکت می کرد.
🔸اما همان زمان منبر عاشورای حسینی ممنوع بود و واعظ و بانی و عزادارش تحت تعقیب و تبعید و حبس قرار می گرفت. و همین عاشورای حسینی بود که حکمرانی دینی را جایگزین نظام دیکتاتوری کرد. در واقع آن عاشورای واقعی که در حال ظهور است، عاشورای حسینی است.
🔸عاشورای حسینی در مدت کمی توانست قدرت سیاسی و اجتماعی خود را به جهانیان نشان دهد. فرهنگ دفاع مقدس را پدید آورد و شر جریان های تکفیری داعش و القاعده را از مردم منطقه کوتاه کرد و صهیونیسم را به عقب راند و مدافع حرم و امنیت تربیت کرد.
🔸آشفتگی و پریشان حالی جبهه معارض و سکولار هم در همین امر است. به همین خاطر است که با همدستی متحجرین و آخوندهای درباری در صدد احیای عاشورای اموی برآمده اند.
🔸 تکرار تجربه سکولار سازی عاشورا یا همان احیای عاشورای اموی نا ممکن نیست ولی خیلی سخت و دور از انتظار است. چون فرهنگ عاشورای حسینی سلام الله علیه جهانی شده است. این فرهنگ با انقلاب اسلامی از مرزهای شیعی عبور کرده است و امروز حتی در شهرهای متروپل غربی " روز حسین " برگزار میشود و معرفت اندیشانه به سوگ عزای حسینی می نشینند و از نهضت کربلا درس می گیرند.
✍ مهدوی زادگان
@mahdavizadegan
متخلفان حکمرانی علوی و خاطر مسؤولان قانونشکن نظام اسلامی را تطهیر و تأمین نکنید | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/14020517000182/%D9%85%D8%AA%D8%AE%D9%84%D9%81%D8%A7%D9%86-%D8%AD%DA%A9%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%88%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%D9%85%D8%B3%D8%A4%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D8%B4%DA%A9%D9%86-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%B7%D9%87%DB%8C%D8%B1
🔹 برش از متن:
👇👇👇
ویژگی منبر و موعظه خوب معرفت افزایی و روشنگرانه بودن آن است. چنانکه مجلس خطابههای جناب حجتالاسلام حاج آقای عالی از این ویژگی برخوردار است. ایشان در ایام عزاداری ابا عبدالله الحسین علیه السلام در محضر ولی فقیه به نکات خوبی اشاره کردند که بعضاً پاسخ مستدل و محکم به شبهاتی است که بدخواهان و دشمنان نظام اسلامی طرح کرده اند.
بخشی از این شبهات که در تولید آن متحجرین و عافیت اندیشان حوزوی نیز سهیمند، هجمه آوردن به اسلامیت جمهوری اسلامی است. آنان از موضعی آرمان گرایانه و غلوّ آمیز جمهوری اسلامی را به دلیل وجود پاره ای نا بسامانی های اقتصادی و اجتماعی در تعارض با اسلام مطرح میکنند و ایراد میگیرند که اگر این نظام اسلامی است، چگونه است که وضعیت موجود مطلوب نیست و کارگزارش فساد میکند. پس، این نظام اسلامی نیست....
مگر نه این است که حسنات الابرار، سیئات المقربین. عثمان بن حنیف از شاگردان و مریدان مقرب امام علی علیه السلام است و حضرت از او انتظار حتی نشستن بر سر سفرهای که اغنیا بر آن حاضر و فقرا غایب بودند را ندارد. اگر این کار در نظر آن حضرت بزرگ نبود به عثمان بن حنیف تذکر نمیداد. ولی در نظر آقای علیدوست اندک و غیر جسیم آمده است. چون به زعم ایشان کار عثمان صرف نشستن بر سر سفرهای بود که اغنیا بر آن حاضر و فقرا غایب بودند.
چطور ایشان تخلف کارگزار امیرالمؤمنین را اندک و غیر جسیم میداند. بلکه همان اندکش زیاد است و جسیم. ایشان این تخلف را برای کارگزار جمهوری اسلامی بزرگ میداند و به همین خاطر دست به قلم شده ولی برای کاگزار حکمرانی علوی غیر جسیم میداند!
طبیعی است که این گونه سفید نماییها از کارگزار متخلف حکمرانی علوی برای کارگزار متخلف جمهوری اسلامی تامین خاطر میآورد نه آن گونه سخنرانیها.
✍ داود مهدوی زادگان
@mahdavizadegan
🔻یک شرکت سوئدی با نام پامگرنت، سرمایهگذار دیجیکالا، کافهبازار، دیوار، شیپور و ... در ایران؛
👈 گفتنی است، این شرکت سوئدی دقیقا در سال ۱۳۹۲ شمسی تاسیس شده و اولین جایی هم که سرمایهگذاری کرده، ایران بوده ...
👈 اتهام عماد ادوارد شرقی در سال ۱۳۹۷ جاسوسی نظامی بود؛ ماجرای بازداشت عماد شرقی، معاون بینالملل سرآوا، هلدینگ بالادستی دیجیکالا به اتهام جاسوسی نظامی، نشان داد که حکایت سکوهای اینترنتی مستقر در ایران، عمیقتر از یک کسب و کار صرف است ... در گزارش ۲۲ سپتامبر ۱۹۹۱ روزنامه واشنگتن تحت عنوان «دنیای جدید کودتاهای بدون جاسوس» نقل قول قابل تاملی از بنیانگذار یهودی NED آمده است؛ آلن وینستین صریحاً میگوید: "بسیاری از کارهایی که ما امروز انجام میدهیم، ۲۵ سال پیش بهطور مخفیانه توسط CIA انجام میشد." هدف نهایی NED در جنگ سرد، فتح بدون شلیک یک گلوله بود ...
👈 ... سیامک نمازی روز ۲۲ مهر ۱۳۹۵ در ایران بازداشت شد؛ یکی از حوزههای فعالیت نمازی، استارتآپها بود؛ سیامک نمازی از نوامبر ۲۰۰۵ تا مارس ۲۰۰۶ عضو NED بود؛ بنیاد NED نمازی را به موسسه CIPE معرفی میکند؛ سیامک نمازی تعریف میکند: "با چند تن از دوستان صحبت کردم که چرا یک دانشگاه مدیریت در ایران نمیزنیم؟ ... آنها من را به سایپ (CIPE) معرفی کردند؛ سایپ گفت که من پول اساتیدی که میخواهید بیاورید را میدهم."
👈 حضور استارتآپهای ایرانی در این جشنواره با حمایت دولت یازدهم به عنوان امنیتیترین دولت تاریخ پس از انقلاب رخ داد؛ دشوار است تصور کنیم دولتی که عمده وزرای آن از جناحی خاص در وزارت اطلاعات بودند، از عقبه این کنفرانس اطلاع نداشتهاند.
👈 دیجیکالا یکی از شرکتهای حاضر در کنفرانس ۲۰۱۵ iBRIDGES در برلین بود؛ مدتی بعد، هلدینگ سرآوا یکی از سرمایهگذاران دیجیکالا در اردیبهشت ۱۳۹۵ بیانیهای با این مضمون داد که ۶۰ میلیون یورو سرمایه اروپایی جذب کرده است! ... در این بیانیه آمده: «شرکت سرمایهگذاری پامگرنت (Pomegranate) شریک اروپایی سرآوا، موفق به جذب ۶۰ میلیون یورو سرمایه ی جدید از دهها سرمایهگذار اروپایی شد» ...
👈 لازم به ذکر است که شرکت پامگرنت همزمان در شرکتهایی نظیر کافهبازار، علیبابا، نوار، باهمتا و شیپور، سرمایه تزریق کرده است؛ همزمانی دو واقعه در سوئد با این جذب سرمایه قابل تامل است؛ شرکت پامگرنت (Pomegranate) سال ۲۰۱۴ تاسیس شد و بلافاصله در یک پروژه ایرانی سرمایهگذاری کرده است؛ از طرفی، فردی ایرانیتبار به نام آزیتا راجی در بهمن ۹۴ به عنوان سفیر جدید آمریکا به سوئد میرود؛ راجی از سوی دولت اوباما، مسئول سفارت آمریکا در سوئد شد ...
👈 این به اصطلاح استارتآپها در یک هلدینگ مشترک هستند؛ به عنوان نمونه؛ آپارات، فیلیمو، سینما تیکت، صباویژن و آپارات کودک متعلق به هلدینگ صبا ایده است؛ یا در نمونهای دیگر، هلدینگ سرآوا سرمایهگذار بالادستی گروه دیجیکالا، گروه علیبابا، گروه پژواک، نوار، باهمتا، شیپور و هلدینگ هزاردستان است؛ گروه دیجیکالا خود شامل دیجیکالا، دیجی استایل و فیدیبو است؛ گروه علیبابا خود شامل علیبابا، جاباما و زورق است؛ هلدینگ هزاردستان خود شامل کافهبازار، دیوار و بلد است؛ گروه پژواک خود شامل فاینال تارگت، ادرو و اینتوورک است؛ تخفیفان، الوپیک و چیلیوری نیز از جمله سکوهایی است که سرآوا در آن سرمایهگذاری کرده است؛
👈 نکته جالب ماجرا اینجاست که وزارت خارجه آمریکا نیز نسبت به پلمب ساختمان اداری دیجیکالا واکنش نشان داد! متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا میگوید پلمب ساختمان شرکت دیجیکالا حامل این پیام است که حکومت این کشور از هیچ اقدامی برای کنترل زنان و دختران، حتی «بستن راه تنفس» شرکتهای استارتاپی محلی رویگردان نیست؛ معلوم نیست چرا واشنگتن باید به وقایع یک شرکت در ایران، واکنش نشان دهد؟ ... |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ خطها باید مشخص شود/
یکی از مظلوم ترین و صاحب بصیرت نافذه... شهید آیت ( لطفا به هر کلیپی که در مورد این شهید ساخته شده و مواضع ایشان با دقت پیگیری بفرمائید - کسی که از همان ابتدا خود را با فراماسونهای نفوذی و منافق درگیر نمود و پاداش آنرا هم با دریافت ۶۰ تیر در بدن مطهرش , صبح روزی که قرار بود مدارک خیانت میرحسین موسوی و ...را به مجلس ارائه کند دریافت نمود و اما هنوز که هنوز است افراد بسیار اندکی قدر مواضع ایشان را ... پیشنهاد وجود سپاه در کنار ارتش که ضامن بقای این انقلاب بوده و هست یکی از ... )
اولین رأی گیری شفاف و جنجالی در مجلس شورای اسلامی پس از انقلاب؛ شهید آیت حامی اصلی شفافیت!
۱۴ مرداد ماه، سالروز شهادت شهید #حسن_آیت با ضرب ۶۰ گلوله/ تقاضای جالب شهید آیت در خصوص تقاضای شفافیت رأی نمایندگان مجلس نسبت به اعتبارنامه خودش در سال ۱۳۵۹
کاری کرده بودند که کسی جرأت نداشت با آیت راه برود و حرف بزند/ اما شهید آیت میخواست خطها مشخص شود.