حتی اگر همهی کودکان را بکشید،
باز هم یک #موسی زنده خواهد ماند...
#غزه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#مرگ_بر_اسرائیل
#راهپیمایی بزرگ حمایت از مردم #فلسطین
شنبه ۲۷ آبان
ساعت ۱۵
میدان انقلاب
مزار مطهر شهیدان گمنام دریاچه شهدای خلیج فارس
https://eitaa.com/Shohadaye_ba_vafa
@jazeerebehesht
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
__مادر دکتر عزيزی، بسیار زیبا راز شهرت او را برملا کرد.🌺
#دانلود_ویژه 👌👌👌
#آسمون حضرت زهرا رو تو زندگیت پیدا کن
🖌 تنگ نظری پیرامون علوم انسانی را کنار بگذارید
یادداشت نویس روزنامه اعتماد معتقد است که رئیس شورای تحول علوم انسانی زیاد به پر و پای علوم انسانی می پیچد و دنبال اسلامی شدن آن است. او می پرسد که " آخر اين علوم انساني غربي دقيقا كدام علوم است و قرار است نوع اسلامي آن با آنها چه توفير و تفاوتي داشته باشد؟".
تمام سخن در همین است که آخر این علوم انسانی غربی چه متاعی است که تنگ نظرانه با هم نشینی اندیشه اسلامی با آن مخالفت می شود؟ هر بار که بحث اسلامی شدن علوم انسانی پیش می آید با طرح مساله ای انحرافی و موهوم ( کنار گذاشتن علوم انسانی غربی ) علیه آن تهاجم رسانه ای به راه می افتد.
اینکه ایشان هنوز نمی داند علوم انسانی غربی یا بگوییم علوم انسانی سکولار و علوم انسانی اسلامی وجود دارد و مرز میان این دو دسته علوم را تشکیک می کند، تعجب آور است نه اینکه باور به چنین دو گانه ای تعجب آور باشد.
اگر آن اندیشمندان غربی که ایشان اسامی برخی از آنها را ذکر کرده است باور به تفکیک علوم انسانی به غربی و اسلامی ندارند، می گوییم پس چرا بر این تفکیک اصرار می ورزند؟ چرا علوم را به سکولار و غیر سکولار، دینی و غیر دینی تقسیم می کنند؟ چرا علوم را به مدرن و غیر مدرن یا پیشا مدرن، علوم این جهانی و الهیاتی تقسیم می کنند؟
اگر تفکیک میان اندیشمندان سکولار و غربی با متفکران اسلامی درست نیست، پس چرا همه را در یک اردوگاه فکری قرار نمی دهید و میان آنها فقط با ملاک شخصی و فردی مرز بندی نمی کنید؟
بیائید بزرگانی چون فارابی و ابن سینا و سهروردی و شیخ طوسی و خواجه نصیر و ملاصدرا و حکیم سبزواری و علامه طباطبایی و مرتضی مطهری و علامه جعفری و علامه مصباح یزدی رحمت الله علیهم را هم کنار اندیشمندان غربی بخوانید و این بزرگان را نیز از سازندگان علوم انسانی بدانید تا دیگر منازعه ای باقی نماند.
اگر هر گونه منازعه بنیادی را نفی می کنید؛ پس نباید در فهم چیستی علوم انسانی کار را منحصر در منابع اندیشمندان غربی کرد. بلکه باید وسعت نظر داشت و دیدگاه اندیشمندان مسلمان را نیز دخالت داد. چنانکه کارنامه شورای تحول علوم انسانی همین امر را نشان می دهد.
بر این اساس است که می گوییم این رئیس شورای تحول نیست که به پر و پای علوم انسانی می پیچد بلکه کسانی این کار را می کنند که تنگ نظرانه می خواهند محدوده علوم انسانی با همان متفکران غربی شناخته شود و با هر گونه دخالت اندیشه اسلامی در قلمرو علوم انسانی مخالفت می ورزند. نگاه سکولار است که نمی گذارد علوم انسانی بسط پیدا کند و تعریف حقیقی خود را پیدا کند.
مسلماً اراده معطوف به اسلامی شدن علوم انسانی بنایی بر کنار گذاشتن اندیشمندان غربی را ندارد. بلکه خواهان توسعه و بسط علوم انسانی بر پایه خوانش اندیشه اسلامی است. چنانکه نامه مرحوم امام خمینی ره به گورباچف بر همین نظر استوار بود که قلمرو فهم علوم انسانی را محدود به نظریات متفکران غربی نسازید.
✍ داود مهدوی زادگان
@mahdavizadegan
🖌 نگاه راهبردی حکمرانی ولایی به امر ورزش
نگاه راهبردی نتیجه برقراری نسبت بنیادی میان غایات حکمرانی و عمل است. در اثر چنین رویکردی است که کنشگری ها در همه عرصه های حکمرانی در راستای تحقق غایات نظام سیاسی سامان دهی می شود. نگاه راهبردی است که جایگاه این عرصه ها را ارتقاء می دهد و اهمیت آنها را دو صد چندان می گرداند.
ویژگی بارز مقام معظم رهبری در امر حکمرانی این است که از افق تحقق غایات نظام اسلامی به عرصه های حکمرانی نگاه می کند. لذا ایشان همواره در تعامل و گفتگو با مردم و مسئولین بر این نگاه راهبردی وفادار مانده است. چنانکه ولی فقیه در دیدار هفته گذشته شان با ورزشکاران مدال آور ( ۱/ ۹/ ۱۴۰۲ ) از نگاه راهبردی به تفسیر جایگاه ورزش در جمهوری اسلامی پرداختند.
ولی فقیه در این دیدار صمیمانه نگاه راهبردی جمهوری اسلامی به ورزش را بر پایه غایت سیاسی " ایران قوی " تبیین کرده است. شعار ایران قوی از مهم ترین غایاتی است که ولی فقیه خود را ملزم به پی گیری آن از مسئولین و گفتگو با مردم کرده است. ایشان در هر فرصتی غایت ایران قوی را گوشزد می کند:
" به مسئولین کشور و ملّت عزیزمان میخواهم توصیه بکنم سعی کنند قوی بشوند؛ به قول شاعر خراسانی ما: «برو قوی شو اگر راحت جهان طلبی». باید قوی بشوید؛ هم در اقتصاد قوی بشوید، هم در علم قوی بشوید، هم در فنّاوری باید قوی بشوید، هم در دفاع نظامی باید قوی بشوید؛ باید قوی بشوید. تا قوی نشوید، دشمنها به شما طمع خواهند کرد، به شما تعرّض خواهند کرد، تجاوز خواهند کرد. این توصیهی اوّل که توصیهی همیشگی من است و من خودم تا توان دارم و تا توفیق از طرف پروردگار داشته باشم، این قضیّه را دنبال میکنم؛ مسئولین هم موظّفند دنبال کنند". ( بیانات: ۲۶/ ۹/ ۱۳۹۹ )
بر همین اساس است که ولی فقیه با نگاه راهبردی به تبیین جایگاه و اهمیت ورزش در جمهوری اسلامی می پردازد. ورزش در این نگاه به مثابه کنشی روزمره و عادی تلقی نمی شود. چون ورزش در نسبت با غایت" ایران قوی " تفسیر شده است. از نیازمندی ها و لوازم شکل گیری ایران قوی اهمیت دادن به مقوله ورزش است. ایران قوی به جامعه ای با روحیه ی ورزشی نیاز دارد. ورزش جسم آدمی را چابک و سرحال نگه می دارد و رخوت و سستی را از جامعه دور می سازد. از این رو، ولی فقیه لازمه ایران قوی را در ورزش قوی می دانند و از همین منظر به لوازم تحقق ورزش قوی اشاره کرده است:
من میگویم ایران قوی باید ورزش قوی داشته باشد. ما شعار «ایران قوی» دادهایم دیگر؛ ورزش ایران قوی باید یک ورزش قوی باشد ( بیانات: ۱/ ۹/ ۱۴۰۲ )
✍ داود مهدوی زادگان
👉 @mahdavizadegan
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇵🇸این بهترین برداشت از سخنرانی حسن نصرالله بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا در عمل فقط ایران و نیروهای نیابتی ایران توان نبرد با صهیونیست ها را دارند و از دیگر کشورهای اسلامی جز حرافی و حرکات نمادین بخاری بلند نمی شود؟
پاسخ را مفتی اهل سنت مصری به شما می دهد
@BisimchiMedia
عکس سمت چپ علینقی کاشانی از تجار یهودی متمول ایران و پدربزرگ مادری محمد جواد ظریف
🔹آقای ظریف اخیراً گفتند: قرار نیست ما جای مستضعفین بجنگیم، مردم از پرداخت هزینه خسته شدهاند. نیازی هم نیست ما هزینه بپردازیم.
🔹همه چیز واضحه یا بیشتر توضیح بدم؟
@emswar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این وحشی دیوانه، مظهر اسرائیل است!
🆔 @Masaf
برومند از خانه سینما رفت
🔹سینماگرانی که مُدام به سانسور و دخالت سیاست و حکومت در سینما معترض هستند تکجمله «مرضیه برومند» در مراسم خاکسپاری «داریوش مهرجویی» در مبارزه با اسرائیل را تاب نیاوردند و او را مجبور به استعفا از خانه سینما کردند.
🆔 @Masaf
رحیم پور ازغدی: روحانی به عنوان «مجتهد عادل» برای خبرگان رهبری نامزد شده؛ ملت میخواهند تعریف شورای نگهبان از «اجتهاد و عدالت» را در این موردخاص ببینند
🔹رحیم پور ازغدی در توئیتی از ثبت نام روحانی، رئیس جمهور سابق برای مجلس خبرگان انتقاد کرد.
وی نوشت: آقای حسن روحانی به عنوان «مجتهد عادل» برای خبرگان رهبری نامزد شده. ملت میخواهند تعریف شورای محترم نگهبان از «اجتهاد و عدالت» را در این موردخاص، از نزدیک ببینند.
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ از حاج مهدی سلحشور بخاطر بیان این سخنان که به نوعی پاسخی به اظهارات چند روز قبل محمدجواد ظریف بود تشکر میکنیم.
دوستان توجه داشته باشید اظهارات سخیفِ ظریف، هم به سمع و نظر بچه های محور مقاومت رسیده ، هم مورد تشویق نتانیاهو قرارگرفته!
و البته مطمئن باشید در آینده، بعد از پیروزی نهایی و نابودی کامل رژیم صهیونیستی حالا در هر زمان، این حرف ظریف مورد سواستفاده و استناد مخالفین ایران در بین مردم فلسطین برای ایجاد اختلاف بین دو ملت ایران و فلسطین، قرار میگیره
به هر حال امثال صادق زیبا کلام های ایران در همه کشورها وجود دارن که بخوان سیاه نمایی کاذب از دوستان و یا سفید نمایی کاذب از دشمنان واقعی داشته باشن
#طوفان_الاقصی
📌 خبر فوری سراسری
https://eitaa.com/joinchat/3170697458Cfd44a7e938