eitaa logo
مهدویت
320 دنبال‌کننده
749 عکس
58 ویدیو
3 فایل
کانال مهدویت برایه ظهورآقا امام زمان عج مدیرکانال @DMmddm ایدی کانال @dmnhyd http://eitaa.com/joinchat/2304442387C396c5b593a
مشاهده در ایتا
دانلود
نفس زکیه کیست؟ یکی از علائم و نشانه‌های حتمی ظهور، قتل نفس زکیه است چنان‌که امام ‌صادق ‌علیه‌السلام فرمود: پیش از قیام قائم پنج علامت حتمی است: یمانی، سفیانی، صیحه آسمانی، قتل نفس زکیه، فرورفتن بیداء...(۱) شیخ مفید از امام‌ باقر(ع) روایت می‌کند که فرمود: فاصله بین قتل نفس زکیه و ظهور قائم بیش از پانزده‌ شبانه‌روز زیادتر نیست(۲) مقصود از نفس زکیه، نفس کامل، پاک و پاکیزه است کلمه زکیه از ریشه زکی به ‌معنای رشد کرد و پاکیزه‌شده می‌باشد و مقصود از رشد در اصطلاح اسلامی، تکامل با علم، اخلاص و فداکاری است، البته ممکن است با دقت بیشتری برای کمال دو معنی در نظر بگیریم: معنای اول: کمال، عبارت است از آنچه خواسته اسلام است از یک فرد مسلمان که در درجه بالای ایمان، اراده و ازخودگذشتگی باشد؛ بنابراین مقصود از نفس زکیه یکی از اشخاص با اخلاص و آزمایش‌شده در دوران غیبت کبرا خواهد بود که بر اثر فتنه‌ها و انحرافات حاکم در آن زمان به شهادت می‌رسد معنای دوم: مقصود از کمال، برائت از آدم‌کشی می‌باشد که به‌ همین معنی در قرآن مجید آمده است: آیا نفس زکیه‌ای را بدون اینکه کسی را کشته باشد تو کشتی؟ کار زشتی انجام دادی(۳) و شاید از اینکه در اخبار، تعبیر به نفس زکیه شده است، به این خاطر بوده که می‌خواستند مفهوم قرآنی را بگویند آنچه معنای اول را تقویت می‌کند، آن است که از این روایات آنچه به ذهن می‌رسد، نفس زکیه انسانی است که بر اثر شخصیت والای او، آن‌ قتل، اهمیتی بسزا دارد، و اهمیت قتل نیز درباره اشخاص آزمایش‌شده و بااخلاص است، که در سطح بالاتری قرار گرفته باشند تا جلب نظر کند و موجب تأثر و تأسف عمیق مردم گردد، ولی قتل یک فرد معمولی بی‌گناه نوعا‌ً‌ اهمیتی در جوامع ندارد و جلب نظر نمی‌کند ضمن اینکه اگر کسی می‌خواهد نشانه و علامت شود، می‌بایست در مورد کسی باشد که در بین مردم شناخته شده باشد والا نمی‌تواند نشانه ظهور باشد بنابراین، معنای اول با مجموع روایات سازگارتر بوده و معنای دوم چنین انطباق و تناسبی ندارد محدث قمی در این ‌رابطه می‌گوید: نفس زکیه آن پسری است از آل محمد صلی‌الله‌علیه‌ وآله که در مابین رکن و مقام کشته شود(۴) درباره علت و کیفیت کشته شدن وی در روایتی از وجود مقدس امام باقر (ع) چنین نقل شده است:  قائم به اصحاب خود می‌گوید: ای قوم! اهل مکه مرا نمی‌خواهند، ولی من کسی را به سوی آنان می‌فرستم، تا برایشان اتمام حجت کند و به آنچه سزاوار است، مانند من بر آنها احتجاج کند پس مردی از اصحاب خود را می‌خواهد، و به او می‌فرماید: به سوی اهل مکه برو و بگو: ‌ای اهل مکه! من فرستاده از طرف فلانی به سوی شمایم، و او به شما می‌گوید: به درستی که ما اهل‌ بیت رحمت و معدن رسالت و خلافت هستیم و ما از فرزندان محمد و از تبار و سلاله پیامبرانیم و به درستی که ما مورد ظلم و ستم واقع گردیده و مقهور شدیم از زمانی که پیامبرمان از دنیا رفت، تا امروز، حق ما از ما گرفته شده است، پس اکنون ما شما را به یاری می‌طلبیم؛ پس یاری کنید چون آن جوان این کلام را بگوید، مردم به سوی او بروند و او را بین رکن و مقام ذبح کنند و او است نفس زکیه (۵) ۱. کمال‌الدین‌، شیخ صدوق، ص۶۵۰ ۲. الارشاد مفید، با ترجمه، ساعدی‌خراسانی، ص۶۹۷ ۳. کهف: ۷۴ ۴. منتهی‌الآمال، شیخ‌ عباس قمی، ج۲،‌ ص۳۳۷ ۵. بحارالانوار، علامه مجلسی، ج۵۲، ص۳۰۷ کانال مهدویت .•°|♡ @dmnhyd ♡|°•.
مَن سَمعَ رَجُلاً یُنادی یا لَلمُسلِمین فَلَم یُجِبهُ فَلَیسَ بِمُسلِمٍ هرکس بشنود صداي مسلمانانی را که فرياد مي کنند مسلمانان به فريادمان برسيد، و او کمک نکند ديگر مسلمان نيست کانال مهدویت .•°|♡ @dmnhyd ♡|°•.
کانال مهدویت .•°|♡ @dmnhyd ♡|°•.
چند روز مانده به پایان سال1398 بیایید که ﺩﻋﺎ کنیم هیشکی ﺩﻟﺶ ﻧﮕﯿﺮﻩ ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﮔﺮﻓﺖ، ﺧﺪﺍ ﯾﻪ ﻫﻢﺻﺤﺒﺖ ﺧﻮﺏ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺳﺮ ﺭﺍﻫﺶ ﺩﻋﺎ کنیم ﻫﯿﭽﮑﺪﻭممون ﺍﺷﮑﯽ ﺍﺯ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﯿﺎﺩ ﺍگرم اﻭﻣﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﺩﻋﺎ کنیم هیشکی ﺩﻟﺶ ﭘﺮ ﻧﺸﻪ ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﭘﺮ ﺷﺪ؛ ﭘﺮ ﺑﺸﻪ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ، ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﺩﻋﺎ کنیم هیشکی ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ؛ ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ ﺩﻋﺎ کنیم ﻫﺮ ﮐﯽ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺗﻮ ﺩﻟﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻬﺶ ﺑﺮﺳﻪ و ﺩﻋﺎ کنیم حکمت خدا با آرزوهامون یکی باشه … الهی آمین 🙏 کانال مهدویت .•°|♡ @dmnhyd ♡|°•.
🔹چهل حدیث آخرالزّمان:💌🙏 ✳️۱- در آخرالزمان، ثروتمند شدن به وسیله ی غصب و تجاوز است. حضرت محمد(ص) ✳️۲- در آخرالزمان، به مؤمنان واقعی ابله و بی عقل می گویند. امام صادق(ع) ✳️۳- در آخرالزمان، ریا فراوان می شود. حضرت محمد(ص) ✳️۴- در آخرالزمان، از اسلام فقط نام آن باقی می ماند. حضرت محمد(ص) ✳️۵- در آخرالزمان، حق کاملا پوشیده می شود. حضرت علی(ع) ✳️۶- در آخرالزمان، اسراف می ڪنند؛ حتی در آب وضو و غسل. حضرت محمد(ص) ✳️۷- در آخرالزمان، شب ها دیر می خوابند و نماز صبح قضا می شود. حضرت محمد(ص) ✳️۸- در آخرالزمان، مؤذّنان به مظلومان پناهنده می شوند. حضرت محمد(ص) ✳️۹- در آخرالزمان، قبله ی مردان زنانشان خواهند بود. حضرت محمد(ص) ✳️۱۰-در آخرالزمان، مردم از علما می گریزند. حضرت محمد(ص) ✳️۱۱-در آخرالزمان، مؤمن پست و فاسق عزیز می شود. امام حسن عسکری(ع) ✳️۱۲-در آخرالزمان، زنان بد حجاب و عریان می شوند. حضرت علی(ع) ✳️۱۳-در آخرالزمان، علما را با لباس زیبا می شناسند. حضرت محمّد(ص) ✳️۱۴-در آخرالزمان، اسلام چون ظرف واژگون شده می ماند. حضرت علی(ع) ✳️۱۵-در آخرالزمان، برای حفظ دین باید از محل گناه گریخت. حضرت محمد(ص) ✳️۱۶-در آخرالزمان، گناه خویش را به گردن خدا می نهند. حضرت محمد(ص) ✳️۱۷-در آخرالزمان، بعضی از علما ریاڪار می شوند. حضرت محمد(ص) ✳️۱۸-در آخرالزمان، امّت حضرت محمد(ص) هفتاد و سه گروه می شوند. حضرت محمد(ص) ✳️۱۹-در آخرالزمان، بهترین مونس مردم ڪتاب است. امام صادق(ع) ✳️۲۰-در آخرالزمان، عبادت را وسیله برتری طلبی می دانند. حضرت علی(ع) ✳️۲۱-در آخرالزمان، حج را برای تجارت انجام می دهند. حضرت محمد(ص) ✳️۲۲-در آخرالزمان، سلامت دین در سڪوت بیشتر است. امام زمان(عج) ✳️۲۳-در آخرالزمان، زشتی ها افزایش می یابد. حضرت علی(ع) ✳️۲۴-در آخرالزمان، به علت گناه باران در وقتش نازل نمی شود. حضرت محمد(ص) ✳️۲۵-در آخرالزمان، هر ڪس بیشتر در خانه بماند ایمانش حفظ می گردد. امام باقر(ع) ✳️۲۶-در آخرالزمان، مؤمنان اعمالشان را با ریا انجام می دهند. حضرت محمد(ص) ✳️۲۷- در آخرالزمان، رشوه را به اسم هدیه حلال می ڪنند. حضرت محمد(ص) ✳️۲۸-در آخرالزمان، گرد و غبار ربا همه را فرا می گیرد. حضرت محمد(ص) ✳️۲۹-در آخرالزمان، حضرت عیسی(ع) پشت سر امام زمان زمان(عج) نماز می خواند. حضرت محمد(ص) ✳️۳۰-در آخرالزمان، هر ڪه دینش را حفظ ڪند اجر پنجاه صحابه پیامبر را دارد. حضرت محمد(ص) ✳️۳۱-در آخرالزمان، شیعیان واقعی با گریه بر امام حسین(ع) دل مادرش را شاد می ڪنند. حضرت محمد(ص) ✳️۳۲-در آخرالزمان، از فتنه ها به قم پناه ببرید. امام صادق(ع) ✳️۳۳-در آخرالزمان، بعضی از مردم گرگ صفت می شوند. حضرت محمد(ص) ✳️۳۴-در آخرالزمان، مردم غصه از بین رفتن دینشان را نمی خورند. حضرت محمد(ص) ✳️۳۵-در آخرالزمان، هیچ چیز سخت تر از مال حلال و دوست باوفا یافت نمی شود. امام هادی(ع) ✳️۳۶-در آخرالزمان، حفظ زبان بهترین ڪار است. امام باقر(ع) ✳️۳۷-در آخرالزمان، مؤمن واقعی از غصه آب می شود. حضرت علی(ع) ✳️۳۸-در آخرالزمان، در اوج فتنه ها به قرآن پناه ببرید. حضرت محمد(ص) ✳️۳۹-در آخرالزمان، ارزش دین در نظر مردم پایین می آید و دنیا باارزش می شود. حضرت محمد(ص) ✳️۴۰-در آخرالزمان، مرد از زنش اطاعت ڪرده و از پدر و مادرش نافرمانی می ڪند. حضرت محمد(ص),,' 📚منبع ڪتاب چهل حدیث آخرالزمان کانال مهدویت .•°|♡ @dmnhyd ♡|°•.
یاصاحب الزمان...! یک طرف دست دعا و یک طرف بارگناه… این تناقض ها نمک پاشیده روی زخمتان..... کانال مهدویت .•°|♡ @dmnhyd ♡|°•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا