eitaa logo
💞دختر چراغ خونه💞
3.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
5.1هزار ویدیو
163 فایل
پاتوق دخترونه🌸😍 📌کپی مطالب با #ذکر_سه_صلوات آزاد است😇 🌹🌱مشاوره رایگان 👇 @Mjeragekhoneh 🌹🌱تبادل،انتقادوپیشنهاد: @SH313F
مشاهده در ایتا
دانلود
💞دختر چراغ خونه💞
🌷🕊 #معرفی_الگو #شهیده_طاهره_هاشمی ♡༺🌸⃟💕 ¦⇢ @do313khtar
. دوستای خوبم سلااااام✋🏻🥰 سیده طاهره هاشمی هستم متولد سال 1346_امل تو دوره ی تحصیلم شاگرد ممتازی😃 بودم، طوری که توجه همه ی معلم هام رو به خودم جلب کرده بودم. .
. چه کنیم،ما اینیم دیگه😌 تعریف از خود نباشه،دختر و بودم😉 .
. اما در عین حال ترسی از بیان حقیقت نداشتم😠 و انتقاداتمو با صراحت با معلم هام در میون میذاشتم?😀 .
. در جریان پیروزی انقلاب✊👊 با اینکه 10 ساله م بیشتر نبود 👼اما تو اکثر تظاهرات ها✊✊ به همراه خونواده ام شرکت می کردم...🙂 بعد پیروزی انقلاب✨✊😃 هم عضو انجمن اسلامی مدرسه شدم .
. و سعی می کردم دوستان و آشنایان رو با اسلام عزیز💕 آشنا کنم..😌 البته☝️ در کنار همه ی این ها به چیزهایی که می گفتم، عمل می کردم.👇👇👇 .
. 💠(بعلهههه بچه شیعه باس وقتی حرف میزنه عمل کنه😌)💠 .
. اذان ✨که می گفت وضو می گرفتم و منتظر دوستام می موندم تا اون هام بیان و با هم نماز بخونیم💕. به این میگن وحدت ما ✊بچه شیعه ها💕☺️ .
. 💠گوش به فرمان امام بودم،✋ میگم دوستان بچه شیعه باس باشه☝️😍 .
. تو این مدت هر کاری می کردم تا به معبودم نزدیک تر بشم💕 چون بهم الهام شده بود که میشم🥺💔✨ .
. یه شب قبل از شهادتم 🕊🌹 خواب😴 شهید بهشتی و یارانش و 2تن از بچه های انجمن اسلامی رو دیدم که خبر شهادتم🕊🌹 رو بهم دادن😃 .
. 👤بالاخره سیده خانم ما تو 6 بهمن ماه سال 1360 در حالیکه برای رزمنده هایی که در شهر مستقر بودن، مشغول جمع آوری دارو💉 و غذا🍚🍲 بودن، مورد رگبار ملحدین و سربداران قرارگرفتن😢😭 و آسمونی شدند🕊🌷 .