🔻خواص بی نظیر تلاوت این سوره ها
سليمان جعفرى گويد: از حضرت ابى الحسن عليه السّلام(امام کاظم) شنيدم كه ميفرمود: هيچ كس نيست كه از دوران كودكى به عهده گيرد كه در هر شب سورۀ« قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ اَلْفَلَقِ »و سورۀ«قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ اَلنّٰاسِ» را هر كدام سه بار بخواند و سورۀ«قُلْ هُوَ اَللّٰهُ أَحَدٌ»را صد بار و اگر نتواند پنجاه بار بخواند جز اينكه خداى عزوجل از او بگرداند هر نوع ديوانگى و جنزدگى و پيش آمدهایی كه كودكان دچارش شوند، و نيز مرض تشنگى و فاسد شدن معده و جوشش خون را تا زمانى كه بدان مداومت كند تا به پيرى رسد و اگر خود را به خواندن آن پابند كند يا ديگرى بر آن وادارش كند (يعنى اگر خودش سواد ندارد يا خواندن نتواند بر او بخوانند) تا روزى كه خداى عزوجل جانش را بگيرد، محفوظ ماند.
📚اصول کافی/ ترجمه مصطفوی/ج۴/ص۴۲۹
@doa_va_zekr
🌺 آداب معاشرت 🌺
رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
هر کس در عیب جویی برادر (دینی) خود قدم بردارد، مانند این است که عورت و آبروی او را در برابر مردم آشکار ساخته است
✍🏼 در زمان حال که انتشار اخبار به سادگی صورت می گیرد، باید به شدت دقت کرد تا به راحتی آبروی دیگران را نبریم.
📚 وسائل الشیعه/ج8/ص408
@doa_va_zekr
🌺 آداب معاشرت 🌺
امام صادق علیه السلام:
هر که به برادر مومن خود به خاطر خدا طعام دهد چنان است که صد هزار نفر از دیگران را طعام داده باشد و نیز به سدیر صراف فرمود: چه چیزی مانع تو است که هر روز یک بنده آزاد کنی؟ گفت:توانایی اش را ندارم.
فرمود: هر روز یک مسلمان را طعام بده که چنین ثوابی دارد. سدیر پرسید: فقیر یا ثروتمند؟ امام فرمود: ثروتمند هم گاهی هست که تقاضای طعام دارد.
📚 حلیه المتقین/فصل هفتم/ح5
@doa_va_zekr
🔅 امام صادق علیه السلام:
✍️ إنّ المَيِّتَ إذا ماتَ بَعَثَ اللّهُ مَلَكا إلى أوجَعِ أهلِهِ، فَمَسَحَ على قَلبِهِ فَأنساهُ لَوعَةَ الحُزنِ، و لو لا ذلكَ لَم تَعمُرِ الدنيا
🔴 هرگاه كسى بميرد، خداوند فرشتهاى را به سوى دردمندترين عضو خانواده او مىفرستد. پس بر قلب او دستى مىكشد و سوز و گداز غم را از ياد او مىبرد و اگر چنين نبود، دنيا آباد نمىشد.
📚 الكافی جلد۳ صفحه۲۲۷
@doa_va_zekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤍 آموزش عالیترین دعا به شیعیان توسط امام رضا علیهالسلام!
#استاد_شجاعی
@doa_va_zekr
◼️ ذکر توصیه شده امام زمان علیهالسلام برای توسل به حضرت عباس علیه السلام
🔵 آیت الله مرعشی نجفی (ره) فرمودند:
یکى از علما میگفت من مشکلى داشتم به مسجد جمکران رفتم درد دل خود را به محضر امام عصر عرضه داشتم و از وى خواستم که نزد خدا شفاعت کند تا مشکلم حل شود.
براى همین منظور به کرّات به مسجد جمکران رفتم ولى نتیجه اى ندیدم . روزى هنگام نماز دلم شکست و عرض کردم : مولاجان ، آیا جایز است که در محضر شما و در منزل شما باشم و به دیگرى متوسل شوم ؟ شما امام من مى باشید، آیا زشت نیست با وجود امام حتّى به علمدار کربلا قمربنى هاشم (ع ) متوسل شوم و او را نزد خدا شفیع قرار دهم ؟!
از شدت تاثر بین خواب و بیدارى قرار گرفته بودم . ناگهان با چهره نورانى قطب عالم امکان ( عجل الله تعالى فرجه الشریف ) مواجه شدم .
بدون تامل به حضرتش سلام کردم .
حضرت با محبت و بزرگوارى جوابم را دادند و فرمودند:
نه تنها زشت نیست و نه تنها ناراحت نمى شوم به علمدار کربلا متوّسل شوى ، بلکه شما را راهنمائى هم مى کنم که به حضرتش چه بگویى.
چون خواستى از حضرت ابوالفضل علیه السلام حاجت بخواهى ، این چنین بگو:
🔴 یا اَبَا الغوث اَدرِکنى
🔵 اى آقا پناهم بده
📚 لاله هاى رنگارنگ ، ص ۱۱۴
@doa_va_zekr
📩 #مجله_دینی | سریعترین دعا
⚠️ برای تو دو برابر آن خواهد بود...
@doa_va_zekr
💠 دعا کردن
🔹 امام صادق(علیه السلام):
خدا روزى #مومنان را از جایی میرساند که فکرش را هم نمی کنند. علتش این است که وقتی مومن نداند روزی اش از کجا خواهد رسید، زیاد #دعا میکند.
📚 توحید صدوق/ ص402
✍🏼 اگر انسان نداند روزیش از کجا می آید، ناخواسته دست به دعا برداشته و از رزّاق حقیقی میخواهد که او را، روزی بیشتر و بهتر عنایت فرماید.
@doa_va_zekr
🖤تقدیر خدا از آستین تدبیر او بیرون آمده بود تا جان چهارمین حجت خدا به وسیلۀ بیماری حفظ شود. زینالعابدین در آخرین ملاقات با پدر از او پرسیده بود: کار منافقان امت پیامبر با پیامبرزادهشان به کجا کشید؟ و سیدالشهدا در جواب، این آیه را تلاوت کرده بود
📚مجادله: ۱۹
@doa_va_zekr
✨﷽✨
🔴چگونه براي خودم و فرد ديگري که مثلا غيبتش را کرده ام، استغفار بگويم؟
پاسخ:
الف: استغفار برای خودتان را می توانید با جملات استغفر الله ربی و اتوب الیه، الهی العفو، داشته باشید.
ب: اگر حق الناسی مانند غیبت به گردن دارید و در صدد جبران آن هستید بايد از آن فرد حلاليت بطلبد،
✨اگر حلاليت طلبيدن، موجب ايجاد اختلاف و كينه و نزاع مي شود، لازم نيست حلاليت طلبيد، بلكه بايد توبه و استغفار كرد، و براي آن فرد نيز استغفار و طلب بخشش كرد
«سُئِلَ رَسُولُ اللَّهِ ص مَا كَفَّارَةُ الِاغْتِيَابِ قَالَ تَسْتَغْفِرُ لِمَنِ اغْتَبْتَهُ كَمَا ذَكَرْتَهُ
از پيامبر سوال شد كه كفاره و راه جبران غيبت كردن چيست؟ فرمودند: اين است كه هر وقت ياد آن فردي كه غيبتش را كردي، افتادي، برايش استغفار كني. »
و با انجام كارهاي خير مانند صلوات فرستادن، قرآن خواندن، و هديه ثواب آن كارها به آن فرد كم كم اثرات بد آن را از بين برد. پس هر جا حلاليت طلبيدن باعث مفسده بيشتر مي شود ، لازم نيست حلاليت بطلبيد، توبه و استغفار كافي است.
📚 شيخ صدوق، من لا يحضره الفقيه، انتشارات جامعه مدرسين قم، 1413 ه.ق، ج 3، ص 377.
@doa_va_zekr