🛑📸 دعای روز نهم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ نصیباً من رَحْمَتِکَ الواسِعَةِ واهْدِنی فیهِ لِبراهِینِکَ السّاطِعَةِ وخُذْ بناصیتی الى مَرْضاتِکَ الجامِعَةِ بِمَحَبّتِکَ یا أمَلَ المُشْتاقین.
🔹خدایا قرار بده برایم در آن بهره اى از رحمت فراوانـت و راهنمایی ام کن در آن به برهان و راههاى درخشانت و بگیر عنانم به سوى رضایت همه جانبه ات به دوستى خود اى آرزوى مشتاقان.
@doa_va_zekr
نوروز از نگاه امام جعفر صادق (علیهالسلام)
🔻امام صادق عليهالسلام:
ما مِن يَومِ نَيروزٍ إلاّ و نَحنُ نَتَوقَّعُ فِيهِ الفَرَجَ لأِنَّهُ مِن أيّامِنا و أيّامِ شِيعَتِنا
🌸 هيچ نوروزى نيست مگر آن كه ما در آن روز منتظر فرج [ظهور قائم آل محمّد صلياللهعليهوآله] هستيم؛ چراكه #نوروز از روزهاى ما و شيعيان ماست.
📚 مستدرك الوسائل، ج ۶، ص ۳۵۲
@doa_va_zekr
🌸دعای روز اول سال جدید منقول از حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام
@doa_va_zekr
♻️ نکته قرآنی:
🔹هوَ مَعَكُمْ أَيْنَ مَا كُنْتُمْ
🔸او با شماست، هرجا که باشید.
📗سوره حدید، آیه ۴
↩️ این آیه هشدار جدی قرآن به همه ما خصوصا" کاندیداها و حامیان آنان است!!
@doa_va_zekr
با یکی از تجارتخانه های تهران قرارداد بسته بودند تا در ایام عید برنج و روغن و در شش ماه آخر سال خاکه ذغال بین فقرا تقسیم کنند
روی کاغذهای کوچکی می نوشت: «بولایتک یا علی» یا «یا امیرالمؤمنین» یا «یا علی بن ابی طالب»
و بین فقرا تقسیم می کرد افراد نیازمند با این کاغذها که حکم بُن خرید را داشت به تجارتخانه می آمدند و مایحتاجشان را تهیه می کردند.
@doa_va_zekr
به سند معتبر از حضرت امیر المؤمنین صلوات الله علیه منقول است که: کسی که خواهد او را در قیامت به کَیل وافی ثواب کامل بدهند باید که بعد از هر نماز این آیه را بخواند: سُبْحَانَ رَبِّكَ رَبِّ الْعِزَّةِ عَمَّا يَصِفُونَ ﴿۱۸۰﴾وَسَلَامٌ عَلَى الْمُرْسَلِينَ ﴿۱۸۱﴾وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۱۸۲﴾
📚عین الحیات/ص942
@doa_va_zekr
🔻 مستحبات و مکروهات را بشناسیم...
🔵 دعای رسول خدا هنگام مشاهده میوه نوبر
▫️ عَنِ الصَّدُوق فِی الْمَجَالِس مُسْنَداً عَنْ وَهْبِ عَنِ اَلصَّادِقِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ أَبِيهِ عَنْ آبَائِهِ عَلَيْهِمُ السَّلاَمُ عَنْ عَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: كَانَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ إِذَا رَأَى اَلْفَاكِهَةَ اَلْجَدِيدَةَ قَبَّلَهَا وَ وَضَعَهَا عَلَى عَيْنَيْهِ وَ فَمِهِ ثُمَّ قَالَ اَللَّهُمَّ كَمَا أَرَيْتَنَا أَوَّلَهَا فِي عَافِيَةٍ فَأَرِنَا آخِرَهَا فِي عَافِيَةٍ.
أقول: ورواه الطبرسی فی المکارم بحذف «وفمه»، وفی کتاب معاذ الجوهریّ مسنداً عن ابن أبی عمیر عن أبی عبداللَّه علیه السلام مثل ذلک: لکن بحذف لفظ «فی عافیه» الأوَّل.
🔹 امام صادق سلام الله علیه از پدران بزرگوارشان، از امیرالمؤمنین صلوات الله علیهم اجمعین روایت کردهاند که:
هرگاه رسول خدا صلی الله علیه و آله ميوه تازهاى(ميوه نوبر) مىديد، آن را مىبوسيد و بر ديدگان و دهان خود مىگذاشت و میفرمود:
«اَللَّهُمَّ كَمَا أَرَيْتَنَا أَوَّلَهَا فِي عَافِيَةٍ فَأَرِنَا آخِرَهَا فِي عَافِيَةٍ.»(۱)
مؤلف گوید:
این روایت را طبرسی در کتاب مکارم با حذف عبارت «وَ فَمِهِ» آورده است.
و در کتاب معاذ جوهری به صورت مسند از ابن ابی عمیر از امام صادق سلام الله علیه مثل این روایت نقل شده لکن عبارت «فِي عَافِيَةٍ» (اول) حذف شده.
_____________________________________
۱. خداوندا همانگونه كه اين ميوه را با سلامتى به ما دادى، آخر آن را نيز با سلامتى به ما بنمايان.
📚 سنن النبی، باب ما نودر من سننه صلی الله علیه و آله فی ادعیته و اذکاره و لواحقها
@doa_va_zekr
🔴اول نماز یا افطار؟
✍امام باقر عليه السلام : در ماه رمضان ابتدا نماز بخوان، سپس افطار کن؛ مگر این که همراه عده ای بودی که منتظر افطار بودند. اگر قرار بود تو نیز با آنان افطار کنی، با ایشان مخالفت نکن و ابتدا افطار کن و در غیر این صورت ابتدا نماز بخوان.
راوی پرسید: چرا این کار را کنم و ابتدا نماز بخوانم؟! فرمودند: چون دو وظیفه برای تو پیش آمده است: افطار و نماز؛ پس با چیزی شروع کن که بر دیگری برتری دارد و آن نماز است.
سپس فرمودند: و تو روزه داری؛ پس اگر نمازت را با حالت روزه به جا آوری و روز را پایان دهی، برای من دوست داشتنی تر است.
📚 وسائل الشیعه، ج ۱۰، ص ۱۵۰، ح ۲
@doa_va_zekr
🙏🏼 نماز شب دهم ماه رمضان برای افزایش روزی و نیل به رستگاری
قال امیرالمؤمنین علیه السلام: مَنْ صَلَّى فِي اللَّيْلَةِ الْعَاشِرَةِ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ عِشْرِينَ رَكْعَةً، يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ الْحَمْدَ مَرَّةً وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ثَلَاثِينَ مَرَّةً، وَسَّعَ اللَّهُ تَعَالَى عَلَيْهِ رِزْقَهُ وَ كَانَ مِنَ الْفَائِزِين.
📙 (بحارالأنوار، ج97، ص383 به نقل از اربعین شهید)
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: هرکس در شب دهم ماه رمضان20 رکعت نماز بخواند، در هر رکعت یک حمد و سی بار سوره توحید، خداوند روزی را بر وی وسعت بخشیده و از رستگاران خواهد بود.
@doa_va_zekr
✅ درس اخلاق آیت الله خوشوقت
🌷 آثار روزه گرفتن:
یکی از منافع و نتایج روزه گرفتن این است که قوای حیوانی انسان موقتاً ضعیف میشود. قدرت حیوانی انسان وابسته به شکم است.
وقتی انسان یک وعده غذا نمیخورد و شکمش خالی میشود، قوای حیوانیاش رو به ضعف میرود و گرایش انسان رو به بالا تقویت میشود و توجه به خدا در او بیشتر میشود و توجه به کارهای خیر و خوب و فضیلت بیشتر میشود. این از آثار خوب روزه گرفتن است.
@doa_va_zekr
4_6041880204958242184.mp3
3.65M
♦️تحدیر (تند خوانی) قرآن کریم
جزء دهم
حجم ۳/۵ مگابایت
زمان ۳۰ دقیقه
التماس دعا
@doa_va_zekr