18.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢حساب و کتاب اعمال!
🎤استاد احمد احمد نعینع
📖سوره إسراء آیه ۱۴-۱۳
🔹وكُلَّ إِنسَانٍ أَلْزَمْنَاهُ طَائِرَهُ فِي عُنُقِهِ وَنُخْرِجُ لَهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ كِتَابًا يَلْقَاهُ مَنشُورًا (۱۳) اقْرَأْ كِتَابَكَ كَفَىٰ بِنَفْسِكَ الْيَوْمَ عَلَيْكَ حَسِيبًا (۱۴)
🔸و هر انسانی، اعمالش را بر گردنش آویختهایم؛ و روز قیامت، کتابی برای او بیرون میآوریم که آن را در برابر خود، گشوده میبیند! (این همان نامه اعمال اوست!) (۱۳) (و به او میگوییم:) کتابت را بخوان، کافی است که امروز، خود حسابگر خویش باشی! (۱۴)
🌹 @dobare_zendegi 🌹
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️دوربین مخفی؛ غافلگیری مادر وقتی پسرش بیخبر از خارج برگشته!
#دوربین_مخفی
🌹 @dobare_zendegi 🌹
📌 ولادت امام خمینی (رهبر انقلاب اسلامی)
🔹 حضرت آیتالله العظمی سید روحالله موسوی، معروف به امام خمینی (ره)، در روز بیستم جمادیالثانی سال ۱۳۲۰ قمری، همزمان با میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها)، از پدری به نام "سید مصطفی موسوی" و مادری به نام "هاجر احمدی" در شهر خمین دیده به جهان گشودند. ایشان از نسل سادات حسینی بوده و خاندانشان به تقوا و دیانت مشهور بودند.
🔸 امام خمینی (ره) در کودکی پدر خود را از دست دادند؛ چرا که سید مصطفی، پدر ارجمند ایشان که از روحانیون مبارز و دارای نفوذ بود، توسط جعفرقلیخان و رضاقلی سلطان خمینی (از اشرار منطقه) مورد سوءقصد قرار گرفت و به شهادت رسید.
🔹 ایشان پس از گذراندن دروس ابتدایی در زادگاه خود، به محضر آیتالله شیخ عبدالکریم حائری در اراک راه یافتند و سالها از ایشان بهره بردند. سپس با تأسیس حوزه علمیه قم، به همراه استاد خود به شهر قم هجرت کردند.
🔸 با رحلت آیتالله بروجردی، امام خمینی فعالیتهای سیاسی خود را آغاز نمودند و به عنوان دشمن سرسخت رژیم پهلوی در برابر شاه ایستادند. رژیم پهلوی ایشان را به ترکیه تبعید کرد، اما پس از نزدیک به ۱۵ سال دوری از وطن، در حالی که ملت ایران مشتاق حضور ایشان بود، وارد تهران شدند و رهبری انقلاب اسلامی ایران را به دست گرفتند.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الثانی_۲۰
#ولادت_امام_خمینی
🌹 @dobare_zendegi 🌹
4.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📒 اولین وصیت امام(علیه السلام) : نداشتن شرک به خدا
📌 نهجالبلاغه/ خطبه149/ قسمت4 از 11 قسمت
🎤صوتی استاد مفسر دکتر#محمدعلی_انصاری
#خطبه_149
🌹 @dobare_zendegi 🌹
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ #ویژه_ناشنوایان : ادب، زمینه عاقبت بخیری و سعادت را فراهم میکند
👤 حجت الاسلام والمسلمین#رفیعی
🌹 @dobare_zendegi 🌹