هدایت شده از قاصدک
❤️🔥 محصولات با ، مشاوره ی فوق العادس که تو رو به نتیجه ی دلخواهت می رسونه 😍💯
‼️ اَندامت و پوستت رو درست کن ، هر چی بپوشی بهت میاد💯
‼️ پودرکلاژن نخوری به سرعت پیر میشی😱
♨️ بهترین اندام با شیاف های حجم دهنده ی سینه و باسن 😍 بدون عوارض و گیاهی و ارگانیک 🌱
🛑 خوشتیپتر و خوشگلتر میشی بزن روش 👇
https://eitaa.com/joinchat/2059928102C7ab597d6e6
https://eitaa.com/joinchat/2059928102C7ab597d6e6
‼️مشاورش داروشناسه😍برو مدرکشوببین👆
15.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلام خدا
🍃ان الله تعالى أنزل كتابا هاديا بين فيه الخير و الشر فخذوا نهج الخير تهتدوا، و اصدفوا عن سمت الشر تقصدوا.
🍃همانا خداوند سبحان كتابى را فرو فرستاد كه هدايت كننده است و نيكى و بدى را در آن بيان فرموده است. پس راه خير و نيكى را در پیش گيريد تا هدايت شويد و از راه شر و بدى دورى كنيد تا به سر منزل حق برسيد.
📘#خطبه_167
🌹 @dobare_zendegi 🌹
📩 #مجله_دینی | معراج نماز
⚠️ نماز، فرشته میآفریند ...
🌹 @dobare_zendegi 🌹
🔸 خواص عاشورایی:
عبد اللّه بن مُسلم بن عقيل
💠عبد اللّه ، فرزند مسلم بن عقيل و مادرش رُقَيّه دختر امام على عليه السلام بود. سنّ او هنگام شهادت ، ۲۶ سال گفته شده است. روز عاشورا عبدالله نزد امام حسین آمد و اجازه میدان خواست. آن حضرت فرمود: هنوز از شهادت مسلم زمان زیادی سپری نشده و مصیبت او از خاطرهها فراموش نشده. دست مادرت را بگیر و از این صحنه دشوار بیرون برو.
🔺عبدالله عرض کرد: پدر و مادرم به فدایت! من آن کسی نیستم که زندگی دنیای پست را بر حیات جاودانی ترجیح بدهم. تقاضای من این است که این جان ناقابلم را برای قربانیات بپذیری! آن حضرت تقاضای او را پذیرفت و عبدالله قبل یا بعد ار علی اکبر (ع) عازم میدان شد.
♦️او در سه مرحله نزدیک به صد نفر را به هلاکت رساند. سپس عمرو بن صبیح، تیری به سوی وی پرتاب کرد. او دست خویش را بر پیشانی نهاد؛ آن تیر دست و پیشانی او را به هم دوخت که نتوانست از هم جدا کند. تیر دیگری به قلب وی زد و قلبش را شکافت. فردی دیگر نیزهای به قلبش زد و او را به شهادت رساند.
#امام_حسین_علیه_السلام
#خواص_عاشورایی
#عبدالله_بن_مُسلم_بن_عقيل
#بصیرت
(دانشنامه امام حسین(ع)، ص۱۶۰-۱۶۱)
🌹 @dobare_zendegi 🌹
#سلام_امام_زمانم❣
🌼 السلام علیک فی آنآء لیلک و اطراف نهارک...
🌷 سلام بر تو ای مولایی که در شب تیرهی غیبت، همه از تو نور می جویند؛
و در روز ظهورت، همه با آفتاب تو راه بندگی را میپویند.
سلام بر تو و بر روز ظهورت 🌹❤️
#اللهمعجللولیکالفرج 🤲🍃
#امام_زمان
🌹 @dobare_zendegi 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیتالله علوی گرگانی: ای جوان ۴ روز بیشتر زنده نیستی در عزای امام حسین(ع) تماشاچی نباش
🔹بروید در جمعیت و به سینه و سر بزنید و مجالس عزا را گرم کنید.
🌹 @dobare_zendegi 🌹
⚜سبک زندگی قرآنی :
🍃فرصت را از دست ندین🍃
🍂با تدبر در سوره مبارکه انشقاق، می فهمیم که در طول عمر، زندگینامه ی انسان نوشته و ثبت میشه و روز قیامت، این زندگینامه رو به او تحویل میدن.
⚡️آدمهای خوب، با دیدن کتاب زندگیشون، مسرور و خوشحال میشن، و آدمهای بد، ناله و فریادشون بلند شده و سپس وارد جهنم میشن.
✅پس :
🔸تا فرصت هست، زندگینامه تونو مرور و بازبینی کنید و اگه نیازی به اصلاحات داره، انجام بدین.
🌹 @dobare_zendegi 🌹
💠 #اشتیاق بهشت
🔸 رسول خدا صلی الله علیه و آله:
همه مردم مشتاق بهشت هستند در حالى که بهشت مشتاق فقرا مى باشد.
📚 بحارالانوار/ج72 /ص 49
✍🏼 در روایت دیگری آمده است:هیچ روزى نمى گذرد مگر آنکه یک ملک از تحت عرش ندا مى دهد: اى فرزند آدم، مال کمى که تو را کفایت کند بهتر است از ثروت زیادى که تو را به طغیان افکند.
🌹 @dobare_zendegi 🌹
🔸 خواص عاشورایی:
اَدهَم بن اُمیّه بصری
🔻 ادهَم فرزند اُمیه از جمله دعوت کنندگان به امامت امام حسین ع به شمار می آید . پدر او یکی از یاران و راویان حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله و از بزرگان شیعه در بصره بود.
🔺از امام باقر علیه السلام نقل شده که وی از شیعیان بصره بود و در جلسات منزل بانوی شیعی، ماریه دختر منقذ عبدی که از شیعیان فعال بصره بود، حاضر می شد. آن خانه محل تجمع دوست داران اهل بیت علیهم السلام بود.
🔹امام حسین علیه السلام نامه ای خطاب به بزرگان شیعه در بصره نوشت و آنها را به یاری خود دعوت کرد. اهالی بصره دعوت امام ع را پذیرفتند و ادهم بن امیه نیز یکی از دعوت کنندگان بود.
♻️ پس از دستگیری تعدادی از شیعیان بصره توسط ابن زیاد، ادهم همرته با یزید بن ثُبیط و پسرانش از بصره خارج شد و در مسیر کوفه به امام ع ملحق شد و تا کربلا همراه ایشان بود. او در روز عاشورا در حمله اول در ۴۵ سالگی به شهادت رسید.
#امام_حسین_علیه_السلام
#خواص_عاشورایی
#ادهم_بن_امیه
#بصیرت
(اخبار الطوال؛ص۲۸۰_ تاریخ طبری ج۵ص۳۸۵)
🌹 @dobare_zendegi 🌹
⭕️رحلت "شيخ طوسی" عالم بزرگ شيعه
🔹شیخ ابوجعفر محمد بن الحسن طوسی معروف به شیخُ الطّائفه از ستارگان درخشان جهان اسلام در سال ۳۸۵ قمری در خراسان به دنیا آمد. در ۲۳ سالگی به بغداد مهاجرت کرد و تا پایان عمر در عراق ماند. او پنج سال ازمحضر شیخ مفید و ۲۳ سال هم از خدمت سیدمرتضی بهره مند شد.
🔺شیخ طوسی پس از استادش سید مرتضی، ریاست علمی و فتوایی شیعه را بر عهده گرفت و به علت یک سلسله آشوب های به وجود آمده از سوی مخالفان، خانه و کتابخانه اش به تاراج رفت. سپس شیخ از بغداد به نجف اشرف مهاجرت کرد و در آنجا حوزه ی علمیه نجف اشرف را تاسیس نمود.
💢دو اثر بسیار مهم شیخ طوسی با نام "تَهذیب" و "اِستِبصار" در کنار کتاب "کافی" از کلینی و "من لایَحضُرُه الفَقیه" از شیخ صدوق کتب چهارگانه حدیث شیعه را تشکیل می دهند. شمار آثار شیخ طوسی به بیش از ۵۰ جلد می رسد. او سرانجام در ۲۲محرم سال ۴۶۰ قمری در ۷۶ سالگی رخ در نقاب خاک کشید و در نجف اشرف به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#شیخ_طوسی
🌹 @dobare_zendegi 🌹
📚#معرفی_کتاب
🌟عنوان:ما بعد الحسین علیه السلام 🌟
✍️به قلم:سید علی اصغر علوی
🖨ناشر:نشر معارف
📜📓📜📓📜📓📜📓📜
🌟درباره کتاب مابعدالحسین علیه السلام
با نام امام حسین علیه السلام میشود یک فرهنگنامه نوشت! میشود همهٔ فرهنگها را با امامحسین (ع) به وجد آورد؛ اما هدف اصلی تألیف این اثر، تغییر نگاه و ایجاد باور در خواننده است. خواننده در پایان اثر به جهانبینی عاشورایی خواهد رسید و عالَم را از منظر عاشورا تحلیل و تفسیر خواهد کرد. با عینک «با امامحسین (ع) یا بی امامحسین (ع)» میتوان مابقی پدیدهها را هم تماشا کرد. این اثر فرصت تماشای چند موضوع را از باب نمونه، عهدهدار شده است؛ بهعبارت دیگر این اثر جای طولانی شدن دارد؛ اما تلاش بر این بوده که کتاب مختصری باشد. بهعنوان نمونه میتوان همهٔ شاخههای مختلف علومانسانی را وارد این مجموعه کرد؛ اما در این اثر فقط به اقتصاد و مدیریت و قضاوت پرداختهایم و جای تعمیم به عرصههایی مانند جامعهشناسی، فلسفه، هنر و... خالی است. درواقع سرفصلها و عناوین بسیاری وجود دارد که در این اثر به آنها پرداخته نشده است.
📓این کتاب سعی دارد عشق به امام حسین را بیشتر از قبل در دل مومنان شعلهور کند.
📚خواندن کتاب مابعدالحسین علیه السلام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام عاشقان امام حسین (ع) پیشنهاد میکنیم.
📜📓📜📓📜📓📜📓📜📓
#کتاب_عاشورایی
🌹 @dobare_zendegi 🌹