🌿🌾🌿
✅خداوند همواره ناظر اعمال ماست...
✍فقیری پسری کم سن و سال داشت. روزی به او گفت: با هم برویم از میوه های درخت فلان باغ دزدی کنیم. پسر اطاعت کرد و با پدر به طرف باغ رفتند. با این که پسر می دانست که این کار زشت و ناپسند است ولی نمی خواست با پدرش مخالفت کند.
سرانجام با هم به کنار درخت رسیدند، پدر گفت: پسرم! من برای میوه چیدن بالای درخت می روم و تو پایین درخت مواظب باش و به اطراف نگاه کن، اگر کسی ما را دید مرا خبر بده. فرزند در پای درخت ایستاد. پدرش بالای درخت رفت و مشغول چیدن میوه شد. بعد از چند لحظه، پسر گفت: پدر جان، یکی ما را می بیند. پدر از این سخن ترسید و از درخت پایین آمد و پرسید: آن کس که ما را می بیند کیست؟ فرزند در جواب گفت:
«هُوَ اللهُ الّذی یری کلّ اَحد و یَعلمُ کلّ شئٍ: او خداوند است که همه کس را می بیند و همه چیز را می داند». پدر از سخن پسر شرمنده شد و پس از آن دیگر دزدی نکرد.
📚معارف اسلامی، شماره 77
🌹 @dobare_zendegi 🌹
🔴 حسرت خوبان در روز قیامت
✍ روز قيامت حسرت سراسر وجود انسان را فرامى گيرد، حتّى خوبان نيز حسرت مى خورند كه اى كاش در دنيا، اعمال نيك بهتر و بيشترى انجام مى دادند.
📚 کتاب معاد، استاد قرائتی
🌹 @dobare_zendegi 🌹
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹اثرات دعا بر سر قبر پدر و مادر🌹
🎙 #استاد_عالی
🌹 @dobare_zendegi 🌹
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 #استاد_پناهیان
" بهشت و جهنم
🌹 @dobare_zendegi 🌹
🔴 نویسندگان نامه عمل
✍ از آیات و روایات استفاده میشود که فرشتگان نویسنده نامه اعمال، از امانت و قداست برخوردارند و نگهبانان درستکار و عاری از خطا و دروغ هستند. نویسندگان اعمال خوب و بد متفاوتند.
🔷 به روایت شیخ صدوق، امام امیرالمؤمنین علی علیه السلام از کنار مردی گذشت که سخنان زاید
بر زبان جاری میآورد. به او فرمود:
ای مرد تو نامه ای را به وسیله دو نویسنده عملت برای خدایت املا میکنی پس سخن بگو به آنچه در شأن تو است، و رها کن چیزی را که مناسب تو نیست.
فرشتگان نویسنده اعمال، اگر کسی نیّت به عمل نیکویی کند و انجام ندهد، یک پاداش برای او مینویسند، و اگر عمل کند، ده پاداش. همچنین اگر کسی نیّت عمل بدی کند، تا وقتی آن را بجا نیاورد، چیزی نمی نویسند. و اگر بجا آورد، یک گناه برای او مینویسند.
📚 منبع: کتاب معرفت معاد
🌹 @dobare_zendegi 🌹
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی👌👌
من میخوام؛ از لحظهی ورودم به برزخ ؛
تا وقتی که خدا خدایی میکنه؛
توی بهشتِ امام رضا علیهالسلام، و با ایشون، همراه و همخونه باشم 💫....
چکار باید بکنم ؟
🌹 @dobare_zendegi 🌹
📚ترس از خدا...
رسول خدا صلی الله علیه و آله شبی در خانه همسرشان امّ سلمه بود. نیمه شب از خواب برخاست و در گوشه تاریکی مشغول دعا و گریه زاری شد. امّ سلمه که جای رسول خدا صلی الله علیه و آله را در رختخوابش خالی دید، حرکت کرد تا ایشان را بیابد. متوجه شد رسول اکرم صلی الله علیه و آله در گوشه خانه، جای تاریکی ایستاده و دست به سوی آسمان بلند کرده اند. در حال گریه می فرمود: خدایا! آن نعمت هایی که به من مرحمت نموده ای از من نگیر! مرا مورد شماتت دشمنان قرار مده و حاسدانم را بر من مسلط مگردان!وخدایا! مرا به سوی آن بدیها و مکروه هایی که از آنها نجاتم داده ای برنگردان! خدایا! مرا هیچ وقت و هیچ آنی به خودم وامگذار و خودت مرا از همه چیز و از هر گونه آفتی نگهدار!
در این هنگام، امّ سلمه در حالی که به شدت می گریست به جای خود برگشت. پیامبر صلی الله علیه و آله که صدای گریه ایشان را شنیدند به طرف وی رفتند و علت گریه را جویا شدند. امّ سلمه گفت: یا رسول الله! گریه شما مرا گریان نموده است، چرا می گریید؟ وقتی شما با آن مقام و منزلت که نزد خدا دارید، این گونه از خدا می ترسید و از خدا می خواهید لحظه ای حتی به اندازه یک چشم به هم زدن به خودتان وانگذارد، پس وای بر احوال ما!
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: چگونه نترسم و چطور گریه نکنم و از عاقبت خود هراسان نباشم و به خودم و به مقام و منزلتم خاطر جمع باشم، در حالی که حضرت یونس علیه السلام را خداوند لحظه ای به خود واگذاشت و آمد بر سرش آنچه نمی بایست!
📚بحار، ج 16، ص 217.
🌹 @dobare_zendegi 🌹