جنگ بر روی #چادر
آغازش کربلا بود...
دشمن می خواهد چادر از سر زنان بردارد...
اولین هسته مقاومت تشکیل می شود
به فرماندهی
زینب...
#من_از_تبار_زینبم❤️🍃
🌞خورشیدگرفتگی 3 آبان ۱۴۰۱ و نحوه خواندن نماز آیات
🔷🔶 «کل گرفت در تهران ۲ ساعت و ۲۲ دقیقه است که شروع آن به وقت ایران ۱۳:۴۱ بوده و تا ۱۶:۰۹ دقیقه قابل رؤیت است. زمان اوج گرفت با قدر ۶۴ درصد در ساعت ۱۴:۵۸ خواهد بود. برای دیگر نقاط کشور هم نزدیک همین بازه زمانی اتفاق میافتد.
اسباب شرعى وجوب نماز آیات عبارت است از: کسوف خورشید و خسوف ماه، اگرچه مقدار کمى از آنها گرفته شود؛ زلزله و هر حادثه غیرعادى که باعث ترس بیشتر مردم شود مانند بادهاى سیاه یا سرخ و یا زرد که غیرعادى باشند؛ تاریکى شدید، فرو رفتن زمین و ریختن کوه، صیحه آسمانى و آتشى که گاهى در آسمان ظاهر مىشود. در غیر از کسوف و خسوف و زلزله، باید آن حادثه موجب ترس و وحشت بیشتر مردم شود و حادثهاى که ترسآور نباشد و یا موجب ترس و وحشت افراد نادرى گردد، اعتبار ندارد.
🔷 نماز آیات دو رکعت است که هر رکعت آن پنج رکوع و دو سجده دارد و به چند صورت مىتوان آن را بهجا آورد:
🔘چکیده نحوه خواندن نماز آیات:
1 ــ شخص حمد و سوره بخواند به رکوع برود؛ از رکوع سر برمیدارد دوباره حمد و سوره به رکوع میرود تا اینکه 5 رکوع انجام شود. وقتی سر از رکوع پنجم برمیدارد ادامه نماز را میخواند. در ر کعت دوم به همین صورت است تا اینکه باقی نماز را بهصورت طبیعی تمام کند.
وجه بهتر و آسانتر: حمد را میخواند و یک سوره مثل سوره توحید را 5 قسمت میکند. بعد از خواندن هر آیه از سوره توحید، به رکوع میرود تا اینکه 5 آیه و 5 رکوع تمام شود. در رکعت دوم به همین صورت است تا اینکه باقی نماز را بهصورت طبیعی تمام کند.
📖منبع: استفتائات مقام معظم رهبری
هیأت دختران حیدری
🌞خورشیدگرفتگی 3 آبان ۱۴۰۱ و نحوه خواندن نماز آیات 🔷🔶 «کل گرفت در تهران ۲ ساعت و ۲۲ دقیقه است که شر
نماز آیات فراموش نشود.
یا علی
هیأت دختران حیدری
نماز آیات فراموش نشود. یا علی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_1865323399.mp3
8M
💌 #یاری امام زمان عجل الله تعالی فرجه🕊
🎧**هر کی اهلشه
بسم الله**...
#پیشنهاد_ویژه
#راهی_که_همه_شهدا_رفتند🌱🌹
@dokhtarane_heydary