الی، شخصیت اصلی رمان ماهی روی درخت، همیشه آن قدر زیرک بوده است که بتواند آدم های باهوش را دست بیاندازد. او هربار که به مدرسه ای جدید می رود، قادر است ناتوانی اش در خواندن را با پرت کردن حواس دیگران به چیزی دیگر پنهان کند. اما کمک گرفتن از دیگران او را می ترساند؛ اصلا مگر می شود بیماری خنگی را درمان کرد؟ با این حال، معلم جدید او آقای دانیلز، کودکی خلاق و باهوش را زیر نقاب این دختر دردسرساز می بیند. با کمک او، الی یاد می گیرد تا کمتر به خودش سخت بگیرد و متوجه می شود که بیماری دیسلکسیا [خوانش پریشی] نباید مایه ی شرمساری او باشد. الی با به دست آوردن اعتماد به نفسش، جرأت خود بودن را پیدا می کند و جهانی سرشار از فرصت ها به رویش گشوده می شود. شخصیت اصلی این رمان می فهمد که برچسب های اجتماعی نمی توانند او[و آدم های دیگر] را محدود کنند و اینکه ذهن های برتر، همیشه مانند هم فکر نمی کنند.
لیندا موللی هانت، رمانی سرشار از احساسات و نویدبخش را به خوانندگان عرضه می کند که با هرکسی که در طول عمر خود، به این فکر کرده است که به خاطر یکسان نبودن با بقیه، دچار مشکل است، ارتباط برقرار می کند.
"هر ناهماهنگی با جمع و جامعه نشانهی بیماری و اختلال نیست؛ شاید نشانهی نبوغ باشد و حتی اگر نبوغ نباشد، تاکیدی است بر تفاوت آدمها ... امید است خانوادهها با شنیدن این داستان، بیشتر به تفاوتهای فرزندانشان توجه کنند."
#کتاب
#مدرسه_دخترانه_ایران
@dokhtarndabirestani
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
چشن “چله تابستان” که به آن “چله تموز” نیز گفته میشود، دقیقاً در چهلمین روز تابستان هر سال برگزار شده و در آن بلندترین روز سال را جشن میگیرند. چله تابستان مانند شب چله (شب یلدا) که بلندترین شب سال است از اهمیت ویژهای نزد ایران باستان برخوردار بوده و به همین دلیل نیز هر ساله در ۱۰ مرداد جشنی برپا میشود.
تموز در اصل گرمترین روز سال است که در آن “چله بزرگ” برگزار میشود. با توجه به اینکه طبیعت بهعنوان پایه و اساس ساختار برگزاری جشنها در فصول مختلف سال است و در این روزها بیشتر کشاورزان محصول خود را برداشت میکنند، جشن چله تابستان یا جشن طولانی ترین روز سال مصادف با برداشت محصول بوده و مردم برای سپاسگزاری به درگاه خداوند این جشن را برپا میکنند.
#مدرسه_دخترانه_ایران
@dokhtarndabirestani
حوض نقاشی فیلمی به کارگردانی مازیار میری محصول سال ۱۳۹۱ ایران است و در آن شهاب حسینی، نگار جواهریان، فرشته صدرعرفایی، سپهراد فرزامی، سیامک احصایی و الهام کردا بازی کردهاند. این فیلم در صدر آرای تماشاگران سی و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر قرار داشت.
مریم و رضا با آدمهای دیگر فرق دارند، آن هم نه یک فرق ساده، بلکه بسیار بزرگ، آنها هر دو دچار معلولیت ذهنی هستند و باید تلاش کنند تا به دیگران ثابت کنند این تفاوت بزرگ را با معجزه عشق حل کردهاند. ولی کنار پذیرفتن این تفاوت برای تنها پسرشان که بر خلاف آنها کاملا سالم و مثل بقیه آدم هاست، به اندازه ای سخت است که از خانه میگریزد…
#مدرسه_دخترانه_ایران
@dokhtarndabirestani
مدرسه دخترانه ایران
قسمت اول ماهی روی درخت #داستان_صوتی #مدرسه_دخترانه_ایران @dokhtarndabirestani
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
محمدعلی رجایی دومین نخستوزیر و دومین رئیسجمهور ایران بود. وی در زمان ریاستجمهوری در حادثهٔ انفجار در دفتر نخست وزیری ترور شد. محمدعلی رجایی دارای درجهٔ کارشناسی ریاضیات از دانش سرای عالی و کارشناسی ارشد آمار بوده و پیش از انقلاب ۱۳۵۷ ایران، به دبیری ریاضیات اشتغال داشتهاست. پس از انقلاب در کابینه مهدی بازرگان وزیر آموزش و پرورش بود و با انتخاب سید ابوالحسن بنیصدر به عنوان رئیسجمهور، رجایی به عنوان نخستوزیر معرفی شد. وی از ۱۱ مرداد ۱۳۶۰ تا ۸ شهریور همان سال، یعنی به مدت ۲۸ روز، رئیسجمهور منتخب مردم بود.
یکی از ویژگی هایی که موجب شده تا شهید رجایی از اذهان فراموش نشود حمایت وی از مستضعفان بود به طوری که در کلامی از این شهید آمده است: شما باید هر وقت من را می بینید، بپرسید چه می کنی؟ و حتی سر من فریاد بکشید؛ البته فریادی برادرانه و همچون اعضای یک خانواده، که برای مستضعفان چه کرده ای؟
ویژگی های شهید رجایی بسیار شاخص و برجسته است به طوری که مقام معظم رهبری در خصوص این شهید فرمودند من، شهيد رجايی را به عنوان يکی از اسوه های بزرگ تقوا، اخلاص و ايمان می شناسم؛ این ویژگی ها ما را بر آن داشت تا گوشه ای از زندگی این شهید را در این گزارش بازگو کنیم، زندگی که درسی بزرگ برای همه ماست و ما را در مسیر و خط شهدا قرار می دهد.
#تاریخ
#مدرسه_دخترانه_ایران
@dokhtarndabirestani
کتاب رویای دویدن، رمانی نوشته ی وندلین ون درانن است که اولین بار در سال 2011 منتشر شد. جسیکا پس از این که در یک سانحه ی رانندگی یکی از پاهایش را از دست داد، فکر می کند که زندگی اش به پایان رسیده و خبر این که در آینده خواهد توانست با پای مصنوعی دوباره راه برود نیز در حال او تأثیری ندارد. زمانی که تمام زندگی کسی در دویدن خلاصه می شود، راه رفتن دوباره با پای مصنوعی چه اهمیتی می تواند داشته باشد؟ پس از مدتی، دختری به نام رزا وارد زندگی جسیکا می شود که قرار است درس هایی که از آن ها عقب افتاده را به او آموزش دهد. با پیشروی داستان، رابطه ی پرفراز و فرود اما صمیمانه ای میان این دو شکل می گیرد. جسیکا با حمایت خانواده، دوستان، مربی و هم تیمی هایش ممکن است دوباره بتواند در مسابقه ی دو شرکت کند. اما اکنون این موضوع، دیگر برای جسیکا کافی نیست. او نمی خواهد که فقط از خط پایان بگذرد بلکه می خواهد رزا نیز در این اتفاق با او شریک باشد.
قسمت هایی از کتاب رویای دویدن
"زندگی ام به آخر خط رسیده! بعد از همه ی رویاهای شیرینی که مورفین برایم آورد، واقعیت عین یک کابوس انتظارم را می کشد. واقعیتی که توان رو به رو شدن با آن را ندارم. آن قدر گریه می کنم تا خوابم ببرد. ای کاش وقتی از خواب بیدار می شوم، همه چیز تمام شده باشد. ولی هربار که بیدار می شوم، همین کابوس را توی بیداری می بینم!"
"چیزی را فهمیدم. آن ماجرا برای من، خط پایان نبود... این تازه خط شروع من است."
#مدرسه_دخترانه_ایران
@dokhtarndabirestani
مدرسه دخترانه ایران
قسمت دوم ماهی روی درخت #داستان_صوتی #مدرسه_دخترانه_ایران @dokhtarndabirestani
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا