دولت انقلابی جوان 😊✋
امامخامنهای:
سال ۱۴۰۳ مثل سال ۱۳۶۰ پر از سختی و مشقت بود...😔
هدایت شده از 💡نور افکن
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مسئول خائن رو اینطور بی آبرو کنید طبق فرمایش امیرالمومنین علیه السلام
🎙استاد رجبی دوانی
#تاریخ_اسلام
💡؛نور اَفکن، پرتوئی برای ذهنهای روشن؛🔆
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@noorafcan
دولت انقلابی جوان 😊✋
🤔۱۹۰۰میلیارد تومان هزینه بازسازی یک استادیوم ورزشی از پول بیت المالی ک اغلب ورزشکاران، فقط رنگ و بو
این هم یک نمونه دیگر از حماقت های گردانندگان وضعیت امروز
طرف در ذیل سایه امنیت به سختی به دست آمده فعلی در زیر شدید ترین تحریم های کشورهای زورگوی غربی و فشارهای جنگ و تهدیدهای مستقیم، در کشور میلیاردها دلار سرمایه کسب کرده است بعد آقا با تی شرت چروک و ابروهای در هم کشیده، انگار که ما مال پدرش را خورده باشیم از باور قلبی اش می گوید.
که امسال سال پایان تاریکی و غلبه نور است! انگار تا به حال توی فاضلاب بوده و کف این تونل متعفن تاریک به این جایگاه و مکنت رسیده است.
ای تف بر این دستهایی که نمک ندارند.
هدایت شده از معرفت
⭕️ چرا رهبری فرمود حوادث سال ۱۴۰۳ شبیه حوادث سال ۶۰ بود؟!
پ.ن :
🔹 درست بعد از سالی که بزرگترین ضربات مهلک بر ایران وارد شد و همه تصور میکردند این انقلاب و نظام رمقی برای ادامه ندارد، در سال بعد بزرگترین فتح و پیروزی برای ایران اسلامی محقق شد.
🔹 دردها و سختیهای سال ۱۳۶۰ مختص ایران بود و دردهای سال ۱۴۰۳ به وسعت جبهه مقاومت.
فتحالفتوح سال ۱۳۶۱ مختص ایران بود و انشاءالله فتحالفتوح ۱۴۰۴ و پس از آن به وسعت جبهه مقاومت...
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
هدایت شده از حمید رسایی
3.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔹️ گفتگوی رسایی با خبرگزاری دانشجو (۱)
🎥 رسایی: با ژ۳ روی پشتبام، مراقب صندوق رأی بودم؛ با یک فریب شیرین، طلبه شدم
حمید رسایی در گفتگو با SNNTV در «ویژه برنامه ٠۴»:
🔸عکسی از من با ژ۳ در شعبه اخذ رأی انتخابات مجلس هست که ماندگار شده.
🔸آن روز، در پشتبام مسجد سادات اخوی در خیابان ایران مستقر بودم.
🔸سه برادر بودیم و هر سه عضو پایگاه بسیج. به خاطر تحرکات منافقین و فضای امنیتی آن سالها، تأمین امنیت صندوقهای رأی با بچههای بسیج بود.
🔸دو سال بعد، در جبهه با یک طلبه آشنا شدم که ما را به قول معروف فریب داد؛ یعنی تشویق و ترغیب کرد که وارد حوزه علمیه بشوم.
🔸همزمان با طلبگی هم رفتوآمد به جبهه داشتیم، تا زمانی که قطعنامه صادر شد و من روی درس و بحث متمرکز شدم.
تصویر با اسلحه ژ۳ رسایی را اینجا ببینید:
https://eitaa.com/rasaee/16610
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
5.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔹️ گفتگوی رسایی با خبرگزاری دانشجو (۲)
🎥 از احمد توکلی تا احمدینژاد؛ چرا رسایی در سال ۸۴ از مسیر توکلی جدا شد و از احمدی نژاد حمایت کرد؟
حمید رسایی در گفتگو با SNNTV در «ویژه برنامه ٠۴»:
🔸سال ۸۴ آقای احمد توکلی من را به مرکز پژوهشها دعوت کرد. ما از سال ۸۰ با ایشان آشنا بودیم و قرار شد در انتخابات از بین چند نامزد، از کسی حمایت کنیم که رأی بیشتری دارد. من گفتم حمایت میکنم ولی مشروط بر اینکه گزینه بهتری نباشد.
🔸نزدیک خرداد ۸۴ دوباره جلسهای داشتیم. آقای توکلی گفت بیایید و از قالیباف حمایت کنید. من گفتم اگر بخواهم از قالیباف حمایت کنم، فقط سکوت میکنم! چون بسیاری از ارزشهایی که ما سر منبر میگفتیم را ایشان نداشت و اگر حمایت کنم، مردم میگویند اینکه خودش خلاف اون حرفاست.
🔸در آن مقطع، احمدینژاد را به شعارهای انقلاب نزدیکتر دیدیم. حتی به آقای توکلی گفتم تو مبانی و مواضع اقتصادی قالیباف را قبول داری؟ گفت نه، شبیه آقای هاشمی است. گفتم پس چرا حمایت کنیم؟ مگر با آقای هاشمی خصومت شخصی داشتیم؟
🔸البته بعدها احمدینژاد هم در ادامه مسیر، رفتارهایی داشت که قابل دفاع نبود.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از حمید رسایی
5.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔹️ گفتگوی رسایی با خبرگزاری دانشجو (۳)
🎥 رسایی: به همه حمایتهایم از احمدینژاد در دولت نهم افتخار میکنم همانطور که به همه انتقادهایم هم افتخار میکنم
حمید رسایی در گفتگو با SNNTV در «ویژه برنامه ٠۴»:
🔸در دولت نهم، احمدینژاد شعارهای انقلاب را با افتخار بیان میکرد و ما هم با افتخار حمایت کردیم. انتخاب درستی بود.
🔸در دو سال آخر دولت دهم و بعد از آن هم که دولت و احمدی نژاد به حاشیه رفت، صریح نقد کردم و از این هم خجالت نمیکشم.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 واکنش رسایی به رد صلاحیت در مجلس نهم چه بود؟ / کنایه رسایی به فتنه گران ٨٨: با اینکه رد صلاحیت شدم، نه شیشهای شکستم، نه پمپبنزینی آتش زدم، نه به اصل شورای نگهبان حمله کردم.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از حمید رسایی
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 رسایی: اختلاف ما با لاریجانی و قالیباف در مجلس سر ارث و میراث نبود، سر رعایت کردن آییننامه بود و هست
حمید رسایی در گفتگو با SNNTV در «ویژه برنامه ٠۴»:
🔸اختلاف ما با آقای لاریجانی و حالا با آقای قالیباف، دعوای شخصی یا بر سر ارث و میراث نبوده و نیست؛ بحث رعایت قانون و آییننامه مجلس بود.
🔸آقای لاریجانی سیاستمدارتر بود، سلیقهای عمل میکرد ولی آن را کادوپیچی شده اجرا میکرد. امروز هم متأسفانه همان مسیر ادامه دارد.
🔸اوایل مجلس دوازدهم، خدمت آقای قالیباف رفتم و گفتم دعاگوی شما هستم؛ همانطور که در دوره آقای روحانی، با وجود همه اختلافات، در دعاهایم برایش موفقیت میخواستم. چون مردم، موفقیت مسئولان را موفقیت جمهوری اسلامی میدانند.
🔸اگر آییننامه رعایت شود، ما هیچ مشکلی نداریم اما وقتی سلیقهگرایی جای قانون را میگیرد، مجبوریم تذکر بدهیم، پیگیری کنیم و بایستیم تا مسیر اصلاح شود.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1