👆👆👆👆👆👆👆👆👆
هنگامه جان خاطر جم باش ما سکه و طلا و ارز نداریم تف به قبر پدر مادر کسانی که دلار و پول خارجی را به پول خودشان ترجیج بدن و احتکار کنن
از حرفهات پیداست خیلی دلار داری
📣 اعطای بینش
🔹برای عقد دخترم خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم. قبل از عقد، مقام معظم رهبری زوجین را به لطافت و زیبایی نصیحت کردند. بعد از خواندن عقد، پدر داماد به آقا عرض کرد: اجازه می دهید داماد مدحی درباره امام عصر علیه السلام بخواند؟ آقا استقبال کردند. داماد چند دقیقه ای درباره امام زمان علیه السلام مداحی کرد و آقا او را تحسین فرمود.
🔹آقای لاریجانی (ریاست محترم صدا و سیما) که در آنجا حضور داشت، رو به داماد کرد و به شوخی گفت: با صدای خوبی که داری، باید شما را دعوت کنیم تا در صدا و سیما بخوانی!
در این لحظه مقام معظم رهبری با قیافه ای جدی به آقای لاریجانی فرمودند:
طلبه های ما را از دست ما نگیر. سپس رو به داماد کردند و فرمودند: عزیزم خوب درس بخوان. مبادا این حرفها مسیرت را عوض کند و به جای درس دنبال این کارها بروی.
🔹این نکته برای من خیلی جالب بود که گاهی یک شوخی ممکن است مسیر شخصی را عوض کند. بر این اساس مقام معظم رهبری داماد را متوجه ساختند که در موقعیت کنونی فقط باید درسهایش را خوب بخواند.
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با «کاسبان تحریم» یا همان «باسن بوسان» بیشتر آشنا شوید. 🤔
هدایت شده از چریک انقلابی
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آمریکا چه زمانی با یک کشور مذاکره میکند؟
تفاوت تولید قدرت برای ایران در زمان جمهوری اسلامی و پهلوی چه بود؟
👤دکتر علیرضا زادبر
✍ #چریک_انقلابی
📌به کانال #چریک_انقلابی بپیوندید 👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2400125148C641b5bf1ba
هدایت شده از 🇮🇷 آتشنیوز 🇮🇷
✍مردان یمنی از نوجوانان و سالخوردگان در شهرهای تحت سیطره انصارالله برای مقابله با نفوذ و جنگ زمینی دشمن به جبهه ها فراخوانده شدند.
افرادی که در طول این ۱۰ سال در هیچ جنگی شرکت نکردند و تجربه لازم را ندارند هم، در حال اعزام شدن هستند.
انصارالله این جنگ را نیابتی از غزه اعلام کرد.
حتما برای موفقیت فرزندان حضرت زهرا(س) حدیث کسا بخوانید
🌍 کانال خبری🇮🇷#آتـشنـیـوز🇮🇷👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/1891631134Cd2816452eb
هدایت شده از 🇮🇷 آتشنیوز 🇮🇷
⚠️ #خبــــر_مـــــهم
🔻 امارات، عربستان، قطر، ترکیه و اطلاعات آمریکا در حال بسیج داعش، القاعده و اخوان المسلمین در یمن برای حمله به صنعا با حمایت هوایی آمریکا هستند
🌍 کانال خبری🇮🇷#آتـشنـیـوز🇮🇷👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/1891631134Cd2816452eb
هدایت شده از مسعود حسینی
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خارشتربازیا چیه
حامیان مذاکره با آمریکا به اندازه این شتر عقل ندارند که دوبار فریب نخورند و از یک سوراخ دوبار گزیده نشوند
هدایت شده از شیوایی
668K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سال ۲۰۲۵ ، بیمارستان امام خمینی تهران:
برای اولین بار در ایران، جراحان مغز یه جنین رو توی رحم مادر عمل کردن! یه نارسایی خطرناک مغزی با ابزارهای فوقپیچیده و سونوگرافی لحظهای فیکس شد. جنین شانس زندگی سالم گرفت و ایران تو دنیا درخشید. یه شاهکار پزشکی!
#ایران_قوی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج