هدایت شده از 🪴* رهنمای طریق *🪴
1.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنجشنبه است و ياد درگذشتگان😔
🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
🙏 التماس دعا 🙏
🥀🍃🥀🍃🥀
🌹اسم پنجشنبه كه می آيد
ناخودآگاه ياد مسافران بهشتی می افتيم
با هدیه ای به زیبایی فاتحه وصلوات
یادی کنیم از آنها،روحشون شاد و یادشون گرامی
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌹بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ،
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِين
اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيم صِرَاطَ الَّذِينَ
أَنعَمتَ عَلَيهِم غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
🌹بِسْمِ اللهِ الْرَّحْمَنِ الْرَّحِيمِ
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ،اللَّهُ الصَّمَدُ
لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ،وَ لَمْ يَكُن له کفو احد
🌱⃟🌸๛ *
=====🍃🌺🍃=====
https://eitaa.com/joinchat/3210084356Cf7e71112fd
=====🍃🌺🍃=====
هدایت شده از کانال اطلاع رسانی مراسمات استان گیلان
🟢 افزایش حقوق ها در راه است...
🔸اطلاعیه جدید افزایش حقوق بنا به درخواست دولت با ۲۰درصد برای حداقل حقوق بگیران شاغلین و بازنشستگان کشوری و لشکری و تآمین اجتماعی موافقت شد و در حقوق مرداد ماه ۱۴۰۲ اعمال خواهد شد.
#کانال اطلاع رسانی مراسمات استان گیلان👇
@marasemat_gilan
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ بی تدبیری و ترسهای خود از هنجارشکنان را به نام تدبیر و عقلانیت فاکتور نکنید❗️
🔰 برخی از مسئولین و خواص هستند که به نام تدبیر، هوشمندی، عقلانیت و ... به نوعی در حال خلع سلاح کردن #پلیس در برابر هنجارشکنان هستند، اما در حقیقت، عرصه را برای جولان #ولنگاران باز کرده اند.
به این گروه باید گفت که #کوته_بینیها، #بی_تدبیریها، #ترس خود از هنجارشکنان و هزینه ندادنهای خود را به نام #تدبیر و #عقلانیت و #هوشمندانه بودن، فاکتور نکنید!
⚠️ اتفاقاً در تاریخ انقلاب برخی بوده اند که فراوان از این واژه ها استفاده کردند اما در نهایت مایه درس #عبرت شدند.
⏪ مثلاً دولت روحانی با نام تدبیر و عقلانیت وارد میدان شد و در آن دوران، تفکر انقلابی، با انواع و اقسام برچسب ها مانند تندرو و ... روبرو شد، اما در نهایت، کشور و مردم را وارد بحران و چالش کردند که هنوز هم برخی اثرات زیان بار آن ادامه دارد.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ شروع به کار رسانه های زنجیره ای اصلاح طلبان برای فتنه ای جدید
🔸هماهنگی رسانه های زنجیره ای اصلاح طلب انتخاب، جماران، اصلاحات نیوز و شرق با همراهی رسانه های معاند نظام خبر از شروع فتنه ای جدید در روزهای باقیمانده تا سالمرگ مهسا می دهد.
🔸این رسانه ها نوک پیکان حملات خود را همچنان به سوی روحانیت نشانه گرفته اند تا با شگرد همیشگی خود یعنی تقطیع و تحریف اخبار علت بوجود آمدن این دوقطبی ها در کشور را حوزه روحانیت معرفی کنند.
🔸سال گذشته در چنین روزهایی و قبل از شروع فتنه همین رسانه های زنجیره ای اصلاح طلبان بودند که با حمله به گشت ارشاد و طرح حجاب و عفاف، زمینه ایجاد فتنه را برای اغتشاش گران فراهم کردند.
🔸امسال هم با سناریوی تکراری و نخ نما شده، با دامن زدن به دوقطبی بی حجابی و گشت ارشاد در حال تدارک برای ایجاد فتنه ای جدید هستند.
🔸در این روزه های باقیمانده این رسانه های زرد نویس قطعاً تمام تلاش خود را برای به آشوب کشیدن کشور خواهند کرد.
‼️تکرارِ این خط تخریب اتفاقی نیست.
#رحیم_کربلائی
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir