📌 رزمایش انوار هدایت در محکومیت هتک حرمت به قرآن کریم
♦️با حضور پر شور بسیجیان حوزه مقاومت بسیج حضرت خدیجه (س) و حضرت زینب (س)
✨با برنامه های متنوع (گروه تواشیح و خطابه خوانی و...)
🕰 زمان : شنبه مورخ ۱۴۰۲/۶/۴
ساعت ۹:۳۰ صبح
🏢 مکان :سمنان.طبقه فوقانی مسجد ولی عصر ،درب جنب داروخانه
✨ منتظر قدوم سبزتان هستیم
❇️قرارگاه ثامن الائمه (ع) خواهران با همکاری پایگاه نور الزهراء
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
4.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هنوز براندازها و اصلاحطلبا تحلیل ندادن که عضویت ایران در #بریکس شکست سیاستهای رهبر ایرانه؟! 😂
خامنهای تسلیم شو دیگه
@Afsaran_ir
هدایت شده از مقاومت نیوز🇮🇷۳۱۳
▪️اندراحوالات نجاست خواران وطنی ...
#مقاومت_نیوز 👇
http://eitaa.com/moghavemat_news313
دولت انقلابی جوان 😊✋
▪️اندراحوالات نجاست خواران وطنی ... #مقاومت_نیوز 👇 http://eitaa.com/moghavemat_news313
یه عده چقدر کثیف و وحشی هستن چجور دلشون اومد با بچه همچین کاری کنند😭😭
هدایت شده از 𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیلسیاسی
⭕️ جمعه هایی متفاوت از رئیسی و روحانی
کاربران شبکه های اجتماعی تصاویری از روحانی و رئیسی را در روزهای تعطیل این دو منتشر کرده و با کنایه به جمعه های متفاوت این دو پرداخته اند...
@ghavvam
هدایت شده از ❌پاسخ به شبهات❌
زمان:
حجم:
588.3K
#استاد_علی_تقوی
✅دو سنت خوب که باید احیاشون کنیم😊
╔═ 💎💫═╗
@aamerin_ir
╚═💫💎═╝
بـه آمـرین بپیـوندیـد👆
╔═💎💫══╗
@shobaahat
╚═══💫💎╝
به کانال پاسخگویی به👆 شبهات بپیوندید.
#نشر_حداکثری #بی_تفاوت_نباشیم
هدایت شده از کانال اطلاعرسانی سایت ره توشه
📣 سفر ترکیه ما
🔺نظر یک هموطن نسبت به ترکیه قبل و بعد از سفر به این کشور
سلام
من و همسرم و دو تا بچه هام، همون قشری از جامعه هستیم که تا نصف شب پای سریال های ماهواره و ترکی خوابمون میبره. اصلا تلویزیون ایران نمی بینیم و تمام اخبارو از اینترنشنال و بی بی سی میدیدیم. اوایل نماز میخوندیم. ولی شوهرم کم کم منو هم بی نماز کرد. حجاب هم که دیگه نگم. معتقد بودیم باید مثل ترکیه آزاد بشه و هر کی هر کار دوس داره بکنه. تا اینکه تیرماه امسال (1402) رفتیم سفر ترکیه.
تصور ما از ترکیه با فیلمایی که دیده بودیم با اونچه در واقعیت دیدیم، زمین تا آسمون متفاوت بود.
ترکیه ای که ما دیدیم، اولین تفاوتش با ایران مردمش بود. مردمی شدیدا پول پرست، شیاد و خطرناک. ما هیچوقت در ایران، از مردم نترسیدیم. ولی توی ترکیه کنار خیابون مردها و زنها و حتی بچه هایی می بینید که مشغول سیگار و دود کردنن. نگم براتون که برای یه مسیر ده دقیقه ای از ما 2.5 میلیون کرایه گرفتن، فقط چون توریست بودیم. و با راننده دیگه ای که باز قصد تیغ زدن داشت ناچار به نزاع شدیم و پلیس خبر کردیم.
درسته! همه میگن توی ترکیه مسجد جدا، کلاب جدا. عیسی به دین خود موسی به دین خود. ولی دیدن مردهای مست و لایعقلی که کنار خیابون و کنار سطل آشغالها دارن استفراغ میکنن و بالا میارن، حال هر کسیو به هم میزنه. وقتی این صحنه ها رو دیدیم واقعا خدا را شکر کردیم که ایرانی هستیم. که این صحنه ها توی ایران نیست. و ای کاش هرگز ایران اینطوری نشه. ای کاش این جمهوری اسلامی که مرتب قبلا بهش غر میزدیم و حتی فحش میدادیم نذاره ایران به اون وضع برسه. آره. بذار بگن میخواد به زور مردمو ببره بهشت، بذار بگن. بهتر از اینه که ما رو به زور ببرن جهنم دنیا و آخرت.
از وضع اقتصادی و گرانی شون نگم. تورم فوق العاده بالاست و برای یک پرس دلمه ساده شون، 800 لیر، تقریبا 1.5 میلیون پول دادیم. یک تیشرت ساده رو 1میلیون و 800 هزار تومان بهمون قالب کردن و توی رودربایستی مجبور شدیم بخریم!!
بدترین حسی که توی ترکیه داشتیم، حس ناامنی بود. حتی برای یک سرویس رفتن ساده زنانه، مردای حال بهم زنشون دنبالمون کردن و با دعا تونستیم از مهلکه فرار کنیم
آره. این کشور مکان های توریستی خیلی باحالی داره. اماکن تاریخی شونو به بهترین و مدرن ترین شکل حفظ کردن و مراقبت میکنن. طبیعت و جزیره های زیبایی داره استانبول. ولی همه اینها در یه کشوری هست که اخلاق توش مُرده. انسانیت کمیابه و سکولار بودن (هر کس به دین خود) این سرزمینو به انسانهای بی بند و بار و هرج و مرج اخلاقی تبدیل کرده.
شاید باورتون نشه. وقتی به فرودگاه امام خمینی رسیدیم با دیدن مامورای نیروی انتظامی توی فرودگاه از شدت شوق، فقط گریه میکردیم. چون با دیدن شون مملو از آرامش و امنیت شدیم. شوهرم بغض کرده بود و میگفت اینهایی که الان داریم با دیدن شون اشک میریزیم همونان که توی اینترنشنال برای کشتن شون کف و هورا میکشن و ما قبلا تماشا میکردیم.
ما نگرانیم. دوست داریم این حکومت که تا الان جلو بی دینی را گرفته، نگذاره ایران بشه ترکیه. نذاره خیابونای ما مردم ما اخلاق و پاکی ما نابود بشه. تا قبل از این عِرق و علقه ای به جمهوری اسلامی نداشتیم . ولی الان میدونیم چقدر کار حکومت مون مهم و حیاتی هست. چقدر مهمه توی این دنیای ناپاک، این قطعه خاک دنیا پاکیزه بمونه. پس الان با این حکومت هستیم. دعا کنید برای همه اونایی که مثل قبلا و الانِ ما فکر میکنن.
به امید رشد فکری همه مردم ایران
🔺سارا آذری. استان سمنان.
https://eitaa.com/joinchat/978518016Ca863e69b6c
📣 اخبار ریزُ درشتِ استان سمنان👆
هدایت شده از جهان در سپیده دم طلوع دلربای امام عصر (عج)
25.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
`
کی ببینیم همو، کجا ببینیم همو؟
متی ترانا و نراک
کربلا ببینیم همو..♥️
هدایت شده از طنز سیاسی
✅آکام صالحی:کسی که در ایام اغتشاشات به آقای رییسی شیرینی تعارف کرد به دلیل تهدید تجزیه طلبا از سنندج کوچ کرد!
🔸آکام صالحی فعال رسانه ای: آقای رییسی خبری داری ؟ با خبر شدم که آقا فیض الله همون بزرگ مردی که در وسط اغتشاشات به شما شیرینی تعارف کرده بود به خاطر تهدید ضد انقلاب و تجزیه طلبا مجبور شده مغازه خود را تعطیل و از شهر سنندج کوچ کند!
🔸متاسفم برای مسئولینی که از این بزرگ مرد حتی یک تقدیر کوچک به عمل نیاوردند!مسئولین خجالت نمی کشید؟!
🆔@Tanzsiysii