✅️ کدام نمایندگان مجلس توسط هیئت اجرایی ردصلاحیت شدند؟
🔹«علیرضا نوری قزلجه» نمایندۀ بستانآباد، «جلیل رحیمی جهانآبادی» نمایندۀ تربتجام و «جلال محمودزاده» نمایندۀ مهاباد و «احمد علیرضابیگی، مسعود پزشکیان و علیرضا منادی» ۳ نمایندۀ تبریز اعلام کردند که توسط هیئت اجرایی شهرستان حوزۀ انتخابیۀ خود ردصلاحیت شدهاند.
#عصر_مجلس
📝 @Asre_Majles
✅️اولین شوک انتخاباتی با ردصلاحیت ۷ نماینده منتقد دولت /مخالفت با طرح صیانت و لایحه حجاب هزینه ساز شد؟ /هیات اجرایی، پزشکیان را هم تحمل نکرد
🔹با پایان یافتن فرصت رسیدگی به صلاحیت کاندیداها در هیات های اجرایی، تا این لحظه خبرها حکایت از ردصلاحیت نمایندگان شاخص و منتقد دولت در مجلس فعلی دارد.
🔹نمایندگان منتقد و ردصلاحیت شده ضمن انتقاد از نحوه چینش هیأت های اجرایی وزارت کشور، عدم تایید صلاحیت خود را سیاسی می دانند.
🔹تاکنون ردصلاحیت غلامرضا نوری قزلجه، جلیل رحیمی جهانآبادی، مسعود پزشکیان، جلال محمودزاده، معین الدین سعدی، علیرضا بیگی و علیرضا منادی سپیدان تایید شده است.
🔹جلال محمودزاده، نماینده مهاباد درباره علت ردصلاحیتش گفت: ردصلاحیتم سیاسی و قابل پیش بینی بود. پیشتر تهدید کرده بودند که باید با منتقدان دولت برخورد شود.
🔹نگاهی به اسامی نمایندگان رد صلاحیت شده توسط هیأت اجرایی نشان از آن دارد که این نمایندگان منتقدان تصمیمات جنجالی مجلس چون طرح صیانت و لایحه حجاب بوده اند.
📝 @Asre_Majles
✅️توییت مسعود پزشکیان نماینده ردصلاحیت شده مجلس:
رد صلاحیت اینجانب با استناد به بند ۲ ماده ۳۱
التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی
📝 @Asre_Majles
✅️علیرضابیگی: فرماندار تبریز طی تماس تلفنی با بنده خبر داد که من به دلیل محکومیت پرونده فیدلیتیها رد صلاحیت شدهام.
📝 @Asre_Majles
هدایت شده از شیوایی
تصویری که دانشجویان امروز با بشکههای نفت در اعتراض به فروش نفت کشورهای منطقه به اسرائیل جلوی سفارت ترکیه خلق کردند.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✅️
✅نوری قزلجه رئیس فراکسیون مستقلین مجلس ردصلاحیت شد
🔸 غلامرضا نوری قزلجه، نماینده مردم بستانآباد و رئیس فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی از ردصلاحیت خود برای شرکت در انتخابات مجلس دوازدهم خبر داد.
🔸 او یکی از نمایندگانی بود که گفته بود کسانی که در فیلترینگ دست دارند و طرح صیانت را تصویب کردند با فروشندگان فیلترشکن هم ارتباط دارند.
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
✅دستور مهم آملی لاریجانی به مجلس، دولت و قوه قضاییه /حداکثر 6 ماه فرصت دارید
🔸 رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: قوای سهگانه باید برنامه خود برای اجرای سیاستهای کلی توسعه دریامحور را تا مهلت حداکثر 6 ماهه تهیه و به مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کنند.
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
✅رحیمی جهان آبادی نایب رئیس فراکسیون مستقلین مجلس ردصلاحیت شد
🔸جلیل رحیمی جهانآبادی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس فراکسیون مستقلین توسط هیات اجرایی تربت جام رد صلاحیت شده است؛ وی به تازگی از ثبت نام خود در انتخابات مجلس دوازدهم خبر داده بود.
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
✅ جلال محمود زاده، نماینده مهاباد برای شرکت در دوزادهمین انتخابات مجلس رد صلاحیت شد
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
1.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش رحیمی جهان آبادی، نماینده تربیت جام نسبت به خبر رد صلاحیتش که در رسانه ها منتشر شده!
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
✅ برخی منابع از رد صلاحیت رجب رحمانی نماینده فعلی تاکستان خبر میدهند!
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
✅ طبق گفته برخی منابع اخبار مجلس؛ احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس (افشاکننده فیدیلیتیگیت) ردصلاحیت شده است
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0