هدایت شده از ف.ح
1.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدراعظم آلمان: ایران قدرت نظامی عجیبی دارد🔥
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151
هدایت شده از ف.ح
◾️آیت الله سید احمد نجفی ساعتی پیش دعوت حق را لبیک گفت.
🔹این عالم ربانی از شاگردان آیت الله خوئی، آیت الله حکیم و علامه طباطبائی، تحصیلات خود را تا مقطع دبیرستان در تربت حیدریه به پایان رسانید، پس از ملاقاتی با مرحوم آیت الله حاج شیخ محمد کوهستانی به مشهد مشرف شد و در محضر استاد مرحوم حاج محمد ادیب نیشابوری و مرحوم استاد آقا میرزا احمد مدرسی به تلمذ پرداخت، سپس در سال ۱۳۴٠ به قم مهاجرت نمود، در سال ۱۳۴۱ به نجف مشرف شد و تا سال ۱۳۴۹ با اجازه امام خمینی به تهران آمد.
🔹امام در ضمن دست خطی ایشان را «سید الاعلام» خطاب نمودهاند، این عالم ربانی ، داماد عالم عارف مرحوم آیت الله حاج شیخ عباس قوچانی و وصی مرحوم آیت الله العظمی قاضی بودند.
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151
هدایت شده از ف.ح
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان مرحوم آیت الله سیداحمد نجفی درباره آیت الله العظمی امام خامنهای:
🔺«اونی که نور داره علامت داره»
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151
هدایت شده از اخبار مقاومت اسلامی
🔴 محمد الهندی معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی:
درست است که «اسرائیل» می تواند به بیمارستان الشفاء یا میدان مرکزی غزه برسد، اما سربازانش نمی توانند از خودروهای زرهی خود پیاده شوند.
#طوفان_الاقصی
@akh_moq_is
هدایت شده از اخبار مقاومت اسلامی
🔴 چین خواستار نشست اضطراری شورای امنیت شد
🔻الجزیره:
چین خواستار تشکیل جلسه اضطراری شورای امنیت در روز جمعه در مورد حملات اسرائیل به بیمارستانها در غزه شد.
🔺رئیس بیمارستان شفا در غزه:
رژیم صهیونیستی از بامداد امروز تا این لحظه ۴ مرتبه این بیمارستان را بمباران کرده است.
هدایت شده از گلهای سرخ مدافعان حرم حضرت زینب سلام الله علیه
☑️#مهم 🚨| شبکه الاقصی اعلام کرد که مجاهدان گردانهای شهید عزالدین قسام شاخه نظامی حماس از صبح امروز تاکنون ۸ خودروی زره پوش رژیم صهیونیستی (۵ تانک، یک بولدوزر و یک بیل مکانیکی حفاری) را منهدم کرده و با شلیک راکت ضد نفر از طریق پهباد و همچنین حملات خمپارهای، تجمع نظامیان صهیونیست را در حجر الدیک هدف قرار داده و حملاتی موشکی نیز به تل آویو و پایگاههای نظامی رعیم و کیبوتس نیریم انجام داد.
☑️ @abozahra1
هدایت شده از بیداری ملت
🔴ران بن یشای، تحلیلگر نظامی روزنامه یدیعوت: هنوز هیچ نشانهای مبنی بر فروپاشی سازمان حماس در غزه وجود ندارد و اسرائیل هنوز هیچ جنگجویی از آنها را ندیده که دستانش را به نشانه تسلیم بالا آورده باشد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از 🌷محبان صاحب الزمان(عج)🌷
تفسیر سوره ماعون، یوسف شیخ.m4a
حجم:
12.74M
*«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
🌼تفسیر سوره ماعون
🎙یوسف شیخ
🕧 زمان 12 دقیقه و 58 ثانیه
🌏مجتمع اهل البیت علیهم السلام
🌼سوره ماعون👇
هدایت شده از اخبار مقاومت اسلامی
🔴منابع اسرائیلی از کشته شدن فرمانده زرهی، سرهنگ «شلداق زئور»، در محور غرب غزه و منشی وظیفه او، «آنی اویدان» خبردادند.
🔻«شلداق» بالاترین رتبه تلفات ارتش اسرائیل تا به امروز محسوب می شود.
🔻او همچنین طرح طوفان با تانک ها را ارائه کرد که به نظر می رسد شکست خورده است.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این نوجوان فلسطینی آرزوش این بود که لوح نقرهیی یوتیوب رو بگیره اما توسط صهیونیستها شهید شد
حالا ریکشن یه یوتیوبر با ۳۵ میلیون فالور...
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
هدایت شده از زاغ سیاه🇵🇸🇮🇷
2.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا