💢7200 عروس و داماد یمنی با حمایت هیئت زکات دولت نجات ملی صنعا به خانه بخت رفتند. رهبر انصارالله: علیرغم توطئههای دشمن، مسیر زندگی ادامه دارد.
🔹این مراسم با حمایت هیئت زکات دولت نجات ملی صنعا زندگی خود را شروع و پس از سخنرانی سید عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن به خانه بخت رفتند.
🔹سید عبدالملک الحوثی در سخنرانی خود به مناسبت ازدواج جوانان یمن تاکید کرد که این کشور با توطئههای دشمنان مقابله خواهد کرد و علیرغم این دشمنیها، مسیر زندگی ادامه دارد.
🔹رهبر انصارالله ادامه داد: ملت یمن با وجود سختیها، مشکلات، تحریم و شرایط اقتصادی دشوار اما همچنان به مسیر زندگی خود ادامه میدهند.دشمنان یمن سعی کردند مظاهر زندگی را در این کشور با قتل، قحطی، تحریم و جنگ نرم از بین ببرند تا جوانان آن را فاسد کنند.
🔹 سید عبدالملک الحوثی در پایان کلام خود تاکید کرد: ما امروز پیام استواری در برابر دشمنان و مقابله با تمامی مشکلاتی را می فرستیم و در مقابل تمام توطئههای دشمنان، ایستادهایم.
🔸کانال مطالعات یمن
@yemenstudies_ir
61.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 7200 عروس و داماد یمنی با حمایت هیئت زکات دولت نجات ملی صنعا به خانه بخت رفتند
@dolatedin
💢 دستورات جدید طالبان: توقف کار و فعالیت برای اقامه نماز جماعت
🔹 ادیشاو: دستورات جدید طالبان نشانگر دوران سابق #عربستان است که در آن مردم، کار و مغازه خود را ترک می کردند تا در #نماز جماعت شرکت کنند.
🔹طالبان اخیرا فرمان جدیدی را در ولایت بدخشان #افغانستان صادر کرده است که به موجب آن از مردم خواسته شده است که از کار و فعالیت خود برای شرکت در نماز جماعت دست بکشند.
🔹مسئولان امر به معروف و نهی از منکر طالبان در بدخشان سوار بر یک خودرو شده و از طریق بلندگو اعلام کردند که تمام مغازه داران و رانندگان خودرو در فیض آباد مرکز شهر بدخشان با فرا رسیدن وقت نماز جماعت دست از کار بکشند.
🔹گفته میشود طالبان نسبت به اولین روزهای به قدرت رسیدنشان تغییر کردهاند، اما واقعیت چیز دیگری را نشان میدهد.
@dolatedin
💢استفاده عربستان از حج برای اعمال فشار در پرونده جنگ یمن
🔹گاردین: #عربستان_سعودی به عنوان بخشی از کارزار لابیگری برای متوقف کردن تحقیقات سازمان ملل در مورد نقض حقوق بشر توسط طرفهای درگیری در جنگ #یمن، برای همراه کردن3اندونزی با خود، از تهدید به ایجاد محدودیت در #حج برای اتباع این کشور بهره برده است.
🔹#اندونزی و #توگو که به قطعنامه تحقیقات مستقل درباره جنگ یمن در سال ۲۰۲۰ رأی ممتنع داده بودند اما امسال، هر دو کشور به این قطعنامه رأی منفی دادند.
🔹مقامات سیاسی و منابع دیپلماتیک و فعال با آگاهی از تلاشهای لابیگری، این دو رأی منفی را حاصل یک کارزار سعودی برای شکست تلاشهای شورای حقوق بشر سازمان ملل به منظور انجام تحقیقات مستقل در جنگ یمن توصیف میکنند.
🔹گفته میشود؛ ریاض به اندونزی - پرجمعیتترین کشور مسلمان جهان - هشدار داده است که اگر مقامات این کشور به قطعنامه مذکور رأی منفی ندهند، برای انجام سفر حج اتباع اندونزی محدودیتهایی ایجاد میکنند.
🔹همچنین عربستان، به کشور آفریقایی توگو نیز در زمان رأیگیری اعلام کرد که سفارت جدیدی در ریاض افتتاح خواهد کرد.
🔹جان فیشر، مدیر دیدهبان حقوق بشر در ژنو، گفت این دو رأی منفی، حاصل تلاش عربستان سعودی و متحدان آن و استفاده از تهدید و تطمیع کشورها بوده است. حاصل این رأیها پایان دادن به نظارت مستقل بینالمللی بر جنگ یمن از جنبه حقوق بشر بود.
🔹تلاش عربستان در نهایت زمانی به نتیجه رسید که شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد (HRC) در ماه اکتبر علیه تمدید تحقیقات مستقل جنایات جنگی رأی داد؛ این قطعنامه با ۲۱ رأی مخالف در برابر ۱۸ رأی موافق شکست خورد و هفتکشور به آن رأی ممتنع دادند. (ترجمه ایکنا)
@dolatedin
💢 روند اسلام گرایی در ژاپن و تغییر ساختار جمعیتی
🔹میدل ایست آی: تعداد مسلمانان در #ژاپن روبه افزایش است، به طوری که این کشور به موطنی برای افزایش جمعیت مسلمانان تبدیل شده است.
🔹میدل ایست آی با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد مسلمانان در ژاپن روبه افزایش است . این مسئله تنها به دلیل مهاجران نیست، بلکه به دلیل گرویدن ژاپنی به دین مبین اسلام است.
🔹در این گزارش آمده است: تعداد مساجد از چهار مسجد در دهه ۸۰ به ۱۱۰ مسجد امروز رسیده است. شهر کوبه، ششمین شهر بزرگ ژاپن و مرکز استان هیوگو موطن نخستین مسجد در ژاپن است که سال ۱۹۳۵ میلادی ساخته شد.
🔹ساخت بزرگ ترین مسجد در این کشور معروف به «توکیو کامی»پس از گذشت سه سال از ساخت نخستین مسجد در سال ۱۹۳۸ میلادی توسط ترک ها انجام شد. سپس بازسازی و افتتاح آن در سال ۲۰۰۰ میلادی صورت گرفت. گنجایش مسجد اصلی درتوکیو به یک هزار و ۲۰۰ نمازگزار می رسد.
🔹میدل ایست به نقل از پرفسور«هیروفومی تانادا» کارشناس ژاپنی در امور اسلام نوشت: تعداد مسلمانان در مجمع الجزایر ژاپن بین ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار مسلمان در سال ۲۰۱۰ میلادی بوده است.
🔹تانادا می گوید: این تعداد در سال ۲۰۲۰ میلادی به ۲۳۰ هزار یعنی دوبرابر رسید که از این تعداد ۱۸۳ هزار نفر آنها غیرژاپنی و از کشورهای #اندونزی، #پاکستانی و #بنگلادشی هستند. مسلمانان عرب نزدیک به شش هزار نفر آنها تشکیل می دهد. این درحالی است که نزدیک به ۴۶ هزار آنها از مسلمانان ژاپنی هستند.
🔹در این گزارش آمده است: با وجود افزایش بسیار زیاد تعداد مسلمانان، آنها همچنان درصد بسیار کمی از ساکنان ژاپن را تشکیل می دهند. تعداد جمعیت ژاپن ۱۲۶ میلیون نفر است که بیشتر آنها از شینتو و بودا پیروی می کنند.
🔹تانادا افزایش تعداد مسلمانان در این کشور را با افزایش مهاجرت مرتبط می داند و می گوید: مهاجران مسلمان برای کار،تحصیل و اسکان به ژاپن آمده است. گرویدن به اسلام از سوی ژاپنی ها برای ازدواج افزایش یافته است.
🔹تانادا معتقد است که ژاپن باید خود را با این تغییر جمعیتی وفق دهد و برای همزیستی چند فرهنگی تلاش کند و بر نیاز بر افزایش تعامل بین فرهنگ اصرار کند.
🔹این پرفسور وجود مطالب منفی درباره مسلمانان در ژاپن را نفی نمی کند و دلیل آن را پوشش رسانه ای حملات تروریستی منتسب به مسلمان می داند.
🔹تانادا در دهه ۹۰ در پروژه های پژوهشی در مصر فعالیت می کرد و کتاب «مساجد در ژاپن: فعالیت های اجتماعی برای مسلمانان ساکن ژاپن» را تالیف کرد.
🔹در این گزارش آمده است: مجمع الجزایر ژاپن شاهد افزایش تعداد مسلمانان از نسل دوم و سوم هستند. این مسلمانان دورگه ای خواهند بود که در معرض تنوع فرهنگی قرارخواهند گرفت. به همین دلیل باید پل هایی بین جامعه کنونی و جامعه مسلمان ایجاد شود.
🔹در این گزارش آمده است: ژاپن درحال تطبیق با رشد گردشگری اسلامی و جامعه مسلمان آن است. درحال حاضر نزدیک به ۸۰۰ رستوران حلال در ژاپن وجود دارد که غذاهایی حاوی گوشت حلال تایید شده ارایه می دهند نه گوشت خوک و نه الکل.
🔹براساس این گزارش، موسسه های بسیاری نیاز مسلمانان را پاسخ می دهند. دولت ژاپن حتی بخش خصوصی تلاش زیادی برای استقبال از مسلمانان در ژاپن انجام می دهد.
@dolatedin
هدایت شده از اندیشکده مرصاد
✍️ رسوایی فروش مدرک به دانشجویان عراقی؛ از تعلیق دانشگاه اسلامی لبنان تا زنگ خطر برای دانشگاه ادیان و مذاهب قم
👤 میز نهادها
🔹پس از رسوایی فروش هزاران مدرک تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) توسط دانشگاههای لبنان به دانشجویان عراقی، شک و شبهه در مورد ۲۷۰۰۰ مدرک اعطاشده به عراقیها در دو سال گذشته شدت گرفته است. در این میان، نگاهها بیش از همه به الجامعة الإسلامیة لبنان، وابسته به مجلس اعلای شیعیان لبنان، و ایران، بزرگترین مقصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی عراقی، دوخته شده است.
🔹قاضی فائق زیدان، مدرک کارشناسی ارشد و در ۲۰۲۰ دکتری خود را از دانشگاه اسلامی لبنان در حالی اخذ کرده است که در دادگاه عالی فدرال عراق سمت داشته و سپس ریاست مجلس عالی قضایی را بر عهده گرفته است. حمید الغزی، دبیر کل شورای وزیران نیز از همین دانشگاه و به همین شکل در سال ۲۰۲۱ دکترا گرفته است.
🔹نزدیک به ۶۰ هزار دانشجو (عراقی) در ایران مشغول به تحصیل هستند که بیشتر این دانشجویان در دو شهر قم و مشهد مشغول به تحصیل میباشند.
🔹دانشگاه ادیان و مذاهب قم در ترم جاری تحصیلی، نزدیک به ۶ هزار دانشجوی خارجی را پذیرش کرده است که از این میان، نزدیک به ۴ هزار نفر دانشجوی تحصیلات تکمیلی عراقی و ۲ هزار نفر دانشجوی کارشناسی افغانستانی هستند.
🔹جذب نزدیک به ۴ هزار دانشجوی عراقی برای سال تحصیلی جاری در حالی است که وزارت علوم عراق در مکاتبهای با دانشگاه ادیان و مذاهب در تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، تصریح کرده است که سقف پذیرش برای این دانشگاه مطابق با رویه گذشته و همچون جامعة المصطفی(ص)، تنها ۷۰۰ نفر است. حازم باقر، مدیر بخش بورسیه وزارت علوم عراق، در این نامه زنگ خطر را برای دانشگاه ادیان به صدا درآورده و گوشزد میکند که دانشگاه باید برای پذیرش «اعضای هئیت علمی» اقدام کند و در صورت ادامه روند بهکارگیری «اساتید مدعو»، در به رسمیت شناختن دانشگاه ادیان و مذاهب تجدید نظر خواهد شد.
🔹یکی از مطالبی که در روزهای اخیر در گزارشهای خبرگزاریهای معاند با ایران پیرامون رسوایی اخیر بازخوانی شد، نقل قولی قدیمی از عبدالمجید الراوی، بازرس کل وزارت علوم عراق در بیش از ۱۰ سال پیش بود که در آن مدعی شده بود ۹۹ درصد مدارک دانشگاهی اخذشده از ایران، جعلی است.
🔹این همه هشداری است تا دانشگاههای ایرانی با توجه به رشد بیسابقه پذیرش دانشجویان عراقی، نسبت به رعایت آییننامههای پذیرش، تحصیل و فارغالتحصیلی دانشجویان خارجی بیش از پیش دقت نمایند. گذشته از آنکه رسوایی اخیر حساسیتها را نسبت به این موضوع افزایش داده است، ابعاد و پیامدهای سیاسی این مسئله نیز به راحتی میتواند آن را به دستاویزی برای بدخواهان ایران، عراق و لبنان بدل کند.
👈 متن کامل این یادداشت را در اینجا دنبال کنید.
©️ @mersadcss 🔷🔷🔷
⭕️ آغاز فعالیت هشتمین مجمع بینالمللی مجمع ترویج صلح در امارات
🔹متن نیوز: فعالیتهای هشتمین مجمع بینالمللی ترویج صلح (#منتدی_تعزیز_السلم) در #امارات از روز یکشنبه آغاز شده و تا هفتم دسامبر ادامه خواهد داشت.
🔹این مجمع با حمایت عبدالله بن زاید، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی و به ریاست شیخ عبدالله #بن_بیه، #مجلس_الإمارات_للإفتاء_الشرعی و رئیس مجمع ترویج صلح برگزار شده است.
🔹در جلسه افتتاحیه، نهیان بن مبارک، وزیر #مدارا و #همزیستی امارات، #محمد_العیسی، دبیرکل #رابطة_العالم الإسلامی، شیخ #نورالحق_قادری، وزیر امور دینی و هماهنگی بین ادیان در جمهوری #پاکستان و عبدالله بن بیه، رئیس انجمن ترویج صلح حضور داشتند.
🔹این مجمع با عنوان "شهروندی فراگیر، از وجود مشترک تا آگاهی مشترک" با حضور نمایندگان دولتها، رهبران برجسته دینی، صدها نفر از دانشگاهیان و روحانیون از مذاهب و ادیان مختلف و با حضور دهها جوان پژوهشگر برگزار میشود.
✍️ امارات همزمان با برگزاری نمایشگاه #اکسپو_۲۰۲۰ در این کشور، #دیپلماسی_مذهبی خود را نیز در راستای تقویت گفتمان دینی تسامح و تساهل شدت بخشیده است. چند روز پیش با حضور #احمد_الطیب، شیخ #الازهر، نخستین جلسه حضوری #مجلس_حکماء_المسلمین پس از تعطیلیهای دوران کرونا در امارات برگزار شد و در حاشیه آن شیخ الازهر با محمد بن زاید، رئیس امارات دیدار کرد.
🔸برگزاری مجلس تعزیز السلم به ریاست بن بیه، رهبر دینی برجسته اهل موریتانی و ساکن در ابوظبی که گفتمان تساهلگرای امارات را نمایندگی میکند، گامی دیگر در این راستا است. برگزاری این همایش دینی با حضور دهها رهبر مذهبی جهانی در مکانی چشمنواز و مدرن، حرکت بیسابقهای است که خود به خوبی نشان میدهد که رهبران امارات چگونه پروژهای دینی را پیشران پروژههای اقتصادی و سیاسی خود قرار دادهاند.
@dolatedin
18.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 چگونه دین در تیکتاک و اینستاگرام رونق میگیرد؟
📣 گزارش تازه بیبیسی انگلیسی از روشهای تازه #تبلیغ دین در #شبکههای_اجتماعی
🔹راهبهها، ائمه جماعات و راهبان بودایی از جمله کسانی هستند که ویدئوهای کوتاه موفق - و اغلب مفرح - را در رسانههای اجتماعی به اشتراک میگذارند.
🔹در تیکتاک، هشتگهای #ChristianTikTok و #Diwali و #Islam میلیاردها بار استفاده شده است.
🔹در این ویدئو #مبلغان تأثیرگذار #مسیحی، #مسلمان و #یهودی توضیح میدهند که چرا این کار را انجام میدهند و کارشان چه بازخوردهایی داشته است.
#روش_تبلیغ
@dolatedin