eitaa logo
فانوس بصیرت
2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
3.1هزار ویدیو
0 فایل
امام خامنه ای «حفظه الله تعالی»: بصیرت اجازه نمی دهد غبار فتنه کسی را گمراه کند. @donya_st
مشاهده در ایتا
دانلود
رئیس جمهوری انتخاب کنید که تا مدتها بعد از شهادتش اثرات کارهاش رو مردم ببینند. نه رئیس جمهوری که تا سالها بعد، هنوز پرو‌ژه های ناتمامش گردن رئیس جمهورهای بعدی باشه..... به عقب برنمیگردیم.
تورم مواد غذایی در ایران یک سوم شد بانک جهانی: 🔹تورم مواد غذایی ایران در فروردین امسال به ۲۳.۱ درصد رسید که نسبت به یک سال گذشته تا یک سوم کاهش یافته است. 🔹نرخ تورم مواد غذایی در ایران طی ماه می ۲۰۲۳ برابر با اردیبهشت ۱۴۰۲ بالغ بر ۷۷.۵ درصد اعلام شده بود. 🔹در میان کشورهای جهان، آرژانتین با ثبت عدد ۲۹۳ درصد رکورددار نرخ تورم مواد غذایی در جهان بوده است.
قبل از مسئولیت و بعد از مسئولیت
عزیز جان! تو اهل ریاکاری، ادا بازی، شهرت و مطرح شدن نبودی باید انتخاب کرد
1.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹بدترین، بی‌سوادترین، ساده‌لوح‌ترین و خودشیفته‌ترین وزیر امور خارجه تاریخ ‎ را با حمایت رسانه‌ای سنگین و خفه کردن منتقدین و ...تبدیل به بهترین وزیر خارجه ایران و امیرکبیر و مصدق زمان کردند. 🔸رسانه‌های اصلاحات در ‎ همان نقش رسانه‌های آمریکا در دنیا را دارند! امیر صالحی 🔷غرور و تبختر را ببین. می گوید جواب را نمی دهم و رو می کند به نعمتی و جواب جلیلی را می دهد. خجالت آور است.
👇👇 🎊سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها مبارک باد 💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️ انتشار مجدد تابلو نقاشی «مَرَجَ البحرین» به معنی تلاقی دو دریا اثر استاد روح الامین؛ به بهانه سالروز حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام و حضرت صدیقه طاهره فاطمه سلام الله علیها