احکام روزه🍃🌹
(قسمت هشتم )
موارد وجوب کفاره یا مد طعام بر روزه دار:
1⃣ کسی که به سبب عذری مثلا #مریضی یا #کهولت_سن نمی تواند روزه بگیرد و عذر او تا ماه رمضان سال آینده ادامه دارد قضای روزه از او ساقط است ولی به ازای هر روز باید ۷۵۰ گرم #مد_طعام به فقیر بدهد.
2⃣کسی که روزه ماه رمضان به سبب عذری مثل #سفر از او قضا شده، تا ماه رمضان سال آینده فرصت دارد که آن را قضا کند و در غیر این صورت علاوه بر قضا باید #کفاره_تاخیر که به ازای هر روز ۷۵۰ گرم #مد_طعام است به فقیر بدهد.
📚بنا به نظر بعضی از مراجع تاخیر بدون عذر #معصیت است.
3⃣اگر روزه دار یکی از #مبطلات_روزه را به صورت عمدی مرتکب شود مثلا عمدا چیزی بخورد یا استمناء کند علاوه بر قضای آن روز باید #کفاره_عمد که اطعام ۶۰ فقیر یا ۶۰ روز، روزه است را انجام دهد.
4⃣اگر فردی به خاطر عذری احتمال دهد که روزهی ماه مبارک رمضان بر او #واجب نیست و به همین دلیل #روزه نگیرد ولی بعداً معلوم شود که روزه بر او واجب بوده، علاوه بر قضا، #کفاره هم بر او واجب است. (صرف احتمال عدم وجوب روزهی ماه مبارک رمضان برای #افطار کافی نیست).
🔺قیمت #مد_طعام و #کفاره_تاخیر به ازای هر روز:
۸ هزار تومان
🔺قیمت #کفاره_عمد به ازای هر روز:
۴۸۰ هزار تومان
⭕️ نکته مهم:
در صورتی که خود شخص قصد دارد #کفاره را بدهد نباید پول، به #فقیر بدهد بلکه باید به ازای هر روز ۷۵۰ گرم مد طعام از خوراکی ها تهیه کرده و به فقیر بدهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #قطعه_صوتی
🌙 خداوند در هر شب ماه رمضان سه بار ندا می دهد...
🎙آیت الله مجتبی تهرانی
#حدیث_زندگی
#ماه_رمضان
🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@donyavii
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
دعاء الافتتاح-محمد داود.mp3
14.1M
💠فایل صوتی: دعای افتتاح
🔸 با نوای: محمد داوود
🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@donyavii
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸نقل قول رهبری از مرحوم سید علی قاضی درباره اهمیت نماز شب
🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@donyavii
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
💠پيامبر خدا صلى الله عليه و آله
🔸 ما أبدلنی اللَّهِ خیرا مِنْهَا ، صدقتنی إِذْ کذبنی النَّاسِ و واستنی بِمَالِهَا اذ حرمنی النَّاسِ ، و رزقنی اللَّهُ الْوَلَدُ مِنْهَا و لمیرزقنی مِنْ غیرها
🔹خدا زنی بهتر از خدیجه به من نداد. هنگامی که مردم تکذیبم میکردند، او مرا تصدیق کرد و هنگامی که مردم مرا تحریم کردند، با ثروتش کمکم کرد. و خدا از او فرزندانی به من داد در حالی که از دیگر زنانم به من فرزندی نداد.
📗شیخ مفید، الافصاح، ص217
☑️ وفات امّ المؤمنین حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها تسلیت باد
🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@donyavii
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠استوری حدیث: ام المؤمنین خدیجه کبری(س)
🔸حدیثی از پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم)
16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠زیارت نامه حضرت خدیجه (س)
🔹السَّلامُ عَلَیْكِ یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا زَوْجَةَ سَیّـِدِ الْمُرْسَلِینِ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا مَنْ أَنْفَقَتْ مالَها فِی نُصْرَةِ سَیِّدِ الاَْنْبِیاءِ، وَ نَصَرَتْهُ مَااسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاَْعْداءَ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیلِ، فَهَنِیئاً لَكِ بِما أَوْلاكِ اللهُ مِنْ فَضْل، وَالسَّلامُ عَلَیْكِ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكاتُهُ .
🔸سلام بر تو اى مادر مؤمنان، سلام بر تو اى همسر سرور فرستادگان، سلام بر تو اى مادر فاطمه زهرا سرور بانوان دو جهان، سلام بر تو اى نخست بانوى مؤمن، سلام بر تو اى آن كه دارائیش را در راه پیروزى اسلام و یارى سرور انبیا هزینه كرد و دشمنان را از او دور ساخت، سلام بر تو اى آن كه بر او جبرئیل درود فرستاد، و سلام خداى بزرگ را به او ابلاغ كرد، این فضل الهى گوارایت باد و سلام و رحمت و بركاتش بر تو باد.
🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@donyavii
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
✍رسول خدا(ص) فرمودند
کسیکه نعمتش زیاد شد ذکر الحمدلله را بسیار بگوید و کسیکه اندوهش زیاد شد بسیار ذکر استغفار بگوید (استغفرالله ربی و اتوب الیه) و کسیکه فقر بر او فشار آورد ذکر «لاحول و لاقوه الابالله العلی العظیم» را بسیار بگوید که این ذکر فقر را از او برطرف میکنید
📚منبع:اصول کافی
همچنین از امام صادق(ع) در بحارالانوار جلد۸۶ صفحه۱۶۱ نقل شده است که هرکس هرروز صد مرتبه بگوید : لاحول و لاقوه الابالله العلی العظیم. فقر به او نخواهد رسید
🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@donyavii
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🧡💛💚
🌺 #جرعهای_از_معرفت
💠حاج اسماعیل دولابی رحمت الله؛
🔸 شبهای #ماه_رمضان است، اغلب شما جوان هستید.
🔸وضو بگیرید
🔸نماز بخوانید
🔸کم حرف بزنید
🔸کم قصه بگویید !
🔸 این چیزهایی که در تلویزیون نشان میدهند برای تفریح است یا برای بچهها ! شما که روزه دارید کمتر این و آن را گوش دهید ، کمی به کارهایتان برسید. نیم ساعت یا یک ساعت بعد از نماز در سجاده بنشینید و خدا را یاد کنید.
🔸افطار که کردید، بدنتان که آرام گرفت ، به دعایی ، به ثنایی یک دقیقه خدا را یاد کنید. با خودتان خلوت کنید ، به قرآن نگاه کنید ، یا اینکه اصلا ساکت بنشینید ، این خیلی قیمتی است.
🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@donyavii
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
دعاۍروزدهمماهمبـارکرمضان🌙
بہنیابـتازشهید #مجید_قربانخانی❤🌷
🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@donyavii
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄