eitaa logo
🇮🇷 کانال جبهه ولایتمداران
129 دنبال‌کننده
35.9هزار عکس
33.5هزار ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ya emam hossein
❗️چرا امام خامنه اي همیشه از این دولت و دولت‌ها تعریف می‌کنند دلیل چیه با اینکه اینهمه دولت کمکاری داره _پاسخ بسیار مهمه دقت کنید نفاق یعنی در پس پرده و پنهان از دیده شدن گاهی مواقع علنی شدن نفاق خطرات بسیار بزرگتری داره از مخفی ماندن _در طول انقلاب یکبار نفاق علنی شد منافقین نبرد علنی رو شروع کردند و ۱۷ هزار ایرانی شهید شدند امروز عده ای اقداماتی انجام میدند تا رهبری حرفهایی بزنند،آنها حرف را بهانه و از پرده ی نفاق بیرون بیرون،حالا فکر کنید نفاق علنی شده،چندین گروه مسلح تجزیه طلب داریم،مریم رجوی و سلطنت طلب کنارش و بدتر از همه منافقینی که کلی پست منصب دارند .این خطر بسیار قدرتمندیه این تدبیر در طول اسلام همیشه بوده پیامبر هم چهره ی منافقین رو می‌دیدند اما نبرد رو علنی نکردند چون جنگ داخلی چیزی از اسلام واقعی نمیزاشت به تدبیر ولی ایمان داشته باشید از روز اول انقلاب اسلامی . هاشمی گوربگور شده راهش جدا بود . تفکرش جدا بود . نگاهش به غرب بود . ولی اون گوربگورشده صبر انگلیسی در پیش گرفت تا فرصت مناسب برسد . و آرام آرام ریشه فتنه و دودستگی را زیاد کرد . و امروز این ریشه فتنه و برانداز خمین اصلاحات هستند خیلی کثیف تر از منافقین و داعش . هستند ..
استوری مهران غفوریان پس از رنجش مردم از توهین به نمادهای تاریخی ایران در برنامه ای که او و سیامک انصاری اجرا کردند
هدایت شده از سرباز ولایت ج آ
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻مدیر شبکه من‌وتو، خطاب به اپوزیسیون؛ کارنامه نیم قرن فعالیت شما صفر است | شما حتی نمی‌توانید دو هزار نفر را جمع کنید ▪️کیوان عباسی، مدیر شبکه ورشکسته من‌وتو در اظهاراتی تند، عملکرد اپوزیسیون ایرانی را عامل اصلی کاهش مخاطبان شبکه خود دانسته و می‌گوید: «چرا امروز سه میلیون نفر برنامه‌های ما را نمی‌بینند؟ بزرگ‌ترین مشکل متوجه اپوزیسیون است؛ اپوزیسیونی که در آزمون‌های مختلف مردود شده و توان بسیج حتی دو هزار ایرانی در خارج از کشور را هم ندارد. خب کنار بروید دیگر!» ▪️عباسی با انتقاد از تظاهرات‌های محدود و بی‌خاصیت در خارج گفت: «پنجاه سال چشم‌تان به خارج بوده. پانزده نفر می‌روند تظاهرات و یک‌سری کاغذ دست می‌گیرند. خب نروید، نکنید؛ مردم را دلسردتر می‌کنید.»
🇮🇷 کانال جبهه ولایتمداران
اطمینانی که ظریف به ملت ایران داد ـــــــــــــــــــــــ 🚨پایگاه خبری #پاسدار_نیوز 💠 https://eita
ای بیشرف منافق . بیخود خودت بودی . اون پدرو مادرت کثافت تو بودند که مثل سگ توله اش را تربیت کردند تا وفادار به شیطان بمانی . لقمه حرام . . خائن . امریکا بگور اول و آخرتو خندیده . و با کمک تو و شیخ کذاب ایران را به پرتگاه بردید . ایکاش ملت ایران اون گردنت را قلاده می بستن مثل سگ شهر به شهر تورا می بردند تا درس عبرتی بود برای بقیه .. متاسفانه نه قانون و نه مردم ما هیچکدامشون چنین شجاعت را نداشتند . و این خائنین هرکاری و هر توهین و بی احترامی را دوست دارند دارند به قانون و مردم می کنند .
🇮🇷 کانال جبهه ولایتمداران
🔻 عاقبت تلخ خیانت به وطن....
الهی روز بروز زندگیتون بدتر ازاین باشد . و عاقبت جهنمی برایتان باشد . نون مملکت را زهرمار کردید . نمکدان شکستید . چقدر شماها حرام لقمه بودید . نمک خوردید حرمت نمک را نداشتید . خدا عذابتان را زیادتر کند . سگهای نشمنگاه لیس اروپایی و امریکایی . . دربدرهای وطنفروش .
هدایت شده از سرباز ولایت ج آ
🔻فحاشی منصوبان و هواداران قالیباف علیه نیروهای انقلابی: نافهم سیاسی، بیشرف، نفاق جدید، شکر زیادی می‌خورید! 🔹️شب گذشته رهبر انقلاب با تاکید بر حفظ انسجام فرمودند: در برابر دشمن، همه با هم باشید. در بین اقشار مختلف یا جناحهای سیاسی مختلف اختلافاتی وجود دارد، اختلافاتی هست، باشد؛ لکن در مقابل دشمن مثل دوران جنگ دوازده‌روزه همه در کنار هم قرار بگیریم. 🔹️با این وجود مشاورین و تیم رسانه‌ای محمدباقر قالیباف، خیلی زود سخنان رهبری را دست‌مایه عقده‌گشایی‌های خود قرار دادند و عملا با خرج کردن از نام رهبری، علیه توصیه‌های پدرانه ایشان عمل کردند 🔹️این چندمین باری است که جریان حامی رئیس مجلس پس از سخنان وحدت‌آفرین رهبر انقلاب اقدام به ایجاد شکاف در جریان انقلابی کرده و برای غربگرایان خوش‌رقصی می‌کنند.