هدایت شده از 🇮🇷 نیمه پنهان 🇮🇷
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌗روایت رهبر انقلاب درباره تنظیم شجرهنامه ایشان توسط علامه طباطبایی. ۱۴۰۲/۸/۱۷
🗓 سالروز درگذشت علامه طباطبایی
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
هدایت شده از خبرگزاری فارس
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اسلامی: راجعبه فشارهای آژانس به ایران از آقای گروسی بپرسید
🔹رئیس سازمان انرژی اتمی در پاسخ به خبرنگاری که گفته بود «آژانس در ۲۰ سال گذشته فشارهای زیادی به ایران وارد کرده؛ آیا آژانس حمایتی هم از ایران داشته است؟» گفت: این سؤال را باید از آقای گروسی بپرسید.
🔹گروسی در پاسخ به این سؤال گفت: اینکه آژانس از کشوری که معاهدهٔ انپیتی را پذیرفته، بازرسی کند، به این معنی نیست که باید به آن کشور جایزه هم بدهد. مسئلهٔ بازرسی قابل بحث نیست.
@Farsna
ایام فاطمیه ۱۴۰۳ در چه زمانی است؟
ایام فاطمیه ۱۴۰۳ در تقویم شمسی به شرح زیر است:
دهه فاطمیه
تاریخ شروع تاریخ پایان
دهه اول فاطمیه
سه شنبه ۲۲ آبان
جمعه ۲ آذر
دهه دوم فاطمیه سه شنبه ۱۳ آذر
پنجشنبه ۲۲ آذر
تاریخ دقیق آغاز ایام فاطمیه در تقویم قمری برابر است با:
ایام فاطمیه ۱۴۰۳ در تقویم قمری به شرح زیر است:
دهه فاطمیه
تاریخ شروع تاریخ پایان
دهه اول فاطمیه
۱۰ جمادیالاول ۱۴۴۶
۲۰ جمادیالاول ۱۴۴۶
دهه دوم فاطمیه ۱ جمادیالثانی ۱۴۴۶
۱۰ جمادیالثانی ۱۴۴۶
شاید این سؤال برای شما مطرح شود که دهه فاطمیه چند روز است؟ دررابطه با این موضوع باید بگوییم ایام فاطمیه ۶ روز است. سه روز در ماه جمادیالاول و سه روز در ماه جمادیالثانی؛ اما به شکل دو دهه برگزار میشود. عرف مردم از دهم تا بیستم جمادیالاول را بنا بر روایت ۷۵ روز، دهه اول ایام فاطمیه میدانند. همچنین از اول تا دهم جمادیالثانی را بنا بر روایت ۹۵ روز را ایام فاطمیه میدانند.
ایام فاطمیه چیست؟
درباره ایام فاطمیه ۱۴۰۳ روایات مختلفی وجود دارد. بسیاری از افراد این سؤال را مطرح میکنند که ایام فاطمیه چیست؟ ایام فاطمیه چند روز است؟ ایام فاطمیه از کی شروع میشود؟ دررابطهبا این سؤالات باید بگوییم، ایام فاطمیه بر اساس روایات مختلف، تاریخهای متفاوتی دارد.
زمان شهادت حضرت زهرا (س) از ۴۰ روز تا ۶ ماه بعد از رحلت پیامبر ذکر شده است؛ اما بااینوجود، علمای شیعه ۷۵ روز بعد از رحلت و یا ۹۵ روز بعد از رحلت پیامبر را، زمان شهادت حضرت زهرا میدانند. باتوجهبه این موضوع، در پاسخ به این سوال که «ایام فاطمیه از کی شروع میشه؟» باید بگوییم که در واقع ۷۵ روز بعد از بیست و هشتم صفر، یعنی سیزدهم تا پانزدهم جمادیالاول را فاطمیه اول مینامند.
در این ایام بسیاری از شیعیان با خرید کتیبه و پرچم و … و آراستن منازل و هیئتها و تکایا خود را برای عزاداری آماده میکنند. در واقع پرچمها و کتیبهها نمادی از آغاز دهه فاطمیه برای ما ایرانیان محسوب میشوند.
تاریخ شهادت حضرت فاطمه (س)
فاطمیه از وقایع مسلم تاریخی محسوب میشود و منابع معتبر اهلسنت و شیعه بر صحت این ایام گواهی میدهند. شروع ایام فاطمیه برای هیچ شیعه یا سنی غیر متعصب و منصفی، انکارکردنی نیست. بر اساس آیات و روایات تاریخی، حضرت زهرا سلامالله علیها مدتی بعد از رحلت پیامبر و در جریان هجوم عدهای از مردم به خانه ایشان و آتشزدن دربخانه، آسیب دیدند و در بستر بیماری افتادند.
بعد از گذشت مدت کوتاهی، ایشان بر اثر بیماری در مدینه به شهادت رسیدند. پیکر حضرت فاطمه (س) به وصیت خود ایشان مخفیانه و شبانه دفن شد و قبرش هیچگاه مشخص نشد؛ ازاینرو تاریخ فاطمیه به طور دقیق مشخص نیست و نقلقولهای مختلفی در منابع تاریخی و روایات مختلف برای دهه اول فاطمیه و دهه دوم فاطمیه ذکر شده است.
دررابطهبا اینکه ایام فاطمیه کی هست باید بگوییم که عدهای ۴۰ روز، برخی ۷۲ روز، گروهی ۷۵ روز، برخی ۹۵ روز و برخی دیگر ۶ ماه بعد از رحلت پیامبر را تاریخ فاطمیه میدانند. بنا بر قول مشهور نزد شیعه، سوم جمادیالثانی سال ۱۱ هجری قمری، اصلیترین تاریخ دهه فاطمیه است.
🔅 #حدبث
پيامبر_اکرم صلىالله عليه وآله:
✍️ إنّ أعظَمَ النّاسِ مَنزِلَةً عِندَ اللّه ِ يَومَ القِيامَةِ أمشاهُم في أرضِهِ بالنَّصيحَةِ لِخَلقِهِ؛
💠 بامنزلتترينِ مردم نزد خداوند در روز قيامت كسى است كه در راه خيرخواهى براى خلق او، بيش از ديگران قدم بردارد.
📚 الکافی، ج۲، ۲۰۸
📌دستاوردهای دولت مردمی🪴
[به مردم بگویید تا یادشان بماند]🪞
✍شهید رئیسی چه کرد که مردم خاموشی را درک نکردند؟
1. افزایش ظرفیت تولید برق:
یکی از اهداف اصلی دولت افزایش ظرفیت تولید برق از طریق تعمیر و بهرهبرداری از نیروگاههای موجود و احداث نیروگاههای جدید بود. این امر به کاهش خاموشیها و تأمین نیازهای انرژی کشور کمک کرد.
2. توسعه انرژیهای تجدیدپذیر:
دولت تلاش کرد تا استفاده از منابع تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی و بادی را گسترش دهد. این اقدام به کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی و ارتقاء پایداری انرژی کمک میکند.
3. تجدید ساختار مدیریت انرژی:
به منظور بهبود بهرهوری و استفاده بهینه از منابع انرژی، دولت بهدنبال اصلاح و بهروزرسانی مدیریت در وزارت نیرو و دیگر نهادهای مرتبط بود.
4. افزایش صادرات برق:
با توجه به ظرفیتهای بالای تولید برق، دولت برنامههایی برای افزایش صادرات برق به کشورهای همسایه ایجاد کرد.
5. کاهش تلفات شبکه برق:
برنامههای مختلفی برای کاهش تلفات برق در شبکه انتقال و توزیع انرژی اجرا شد، که شامل بهروزرسانی زیرساختها و استفاده از تکنولوژیهای نوین بود.
6. گسترش خدمات برقرسانی به مناطق محروم:
یکی از اهداف دولت، تأمین برق برای مناطق دورافتاده و محروم بود تا عدالت اجتماعی در دسترسی به انرژی برقرار شود.
♨️ این اقدامات نشاندهنده تلاش دولت شهید رئیسی در جهت بهبود زیرساختها و افزایش بهرهوری در حوزه برق و انرژی کشور بود. اقداماتی که میتواند چراغ راه دولت آقای پزشکیان باشد.
#دولت_کار_و_امید #شهید_رئیسی #الگوی_خدمت