هرکهرادیدمنصیبوقسمتیدادیخدا،
قسمتِماکنفدای"زینبکبری"شدن!
انتقاد شریعتمداری از دعوت صداوسیما از ظریف
🔹مدیرمسئول روزنامهٔ کیهان: دعوت از ظریف یک اقدام نامتعارف است و فاقد توجیه منطقی و قانونی است. کاش صداوسیما از جناب پزشکیان برای حضور در سیما دعوت میکرد.
🔹مخصوصاً اینکه کنفرانس خبریِ از قبل اعلامشدهٔ ایشان به تعویق افتاده و معلوم نیست چرا هنوز انجام نشده است.
🔹 ظریف مسئولیت رسمی ندارند و جایگاه کنونیِ ایشان یک جایگاه درونحزبی است و از این روی دعوت از ظریف نمیتواند توجیه قابلقبولی داشته باشد.
🔹به اعتقاد بنده، ظریف قبلاز حضور یکطرفه در تلویزیون باید به چند سؤال دربارهٔ عملکرد خود توضیح بدهند و کاش برادر عزیزمان جناب آقای جبلی قبلاز دعوت از ظریف برای حضور یکطرفه، از برخی کارشناسان برای پرسش چند سؤال راهبردی از ایشان هم دعوت به عمل میآوردند.
📌
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ به سخنرانی طوفانی و فوقالعادهی شاگرد علامه زرآبادی در عالم رویا، نمرهی پایینی میدهند! و میگویند شما ملاک قبولی را نداشتید!
استاد_شجاعی
آه حـســیــــــــن....
ته گودال.......
قصه ما ب سر رسید
😭😭😭😭🖤
#عصر_عاشورا
عمریست
عزادار
آن کهنه پیراهنیم
که کوفیانِ بیحیا دریدنش....
#امیریحسینونعمالامیر💚
أَلسَّلامُ عَلَى الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ
سلام بر آن اعضا قطعه قطعه شده...
#ناحیهمقدسه🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
تا خود حشر بر سنان لعنت...