eitaa logo
🇮🇷 کانال جبهه ولایتمداران
117 دنبال‌کننده
14.7هزار عکس
12.2هزار ویدیو
103 فایل
#کانال_جبهه_ولایتمداران https://eitaa.com/doodca
مشاهده در ایتا
دانلود
33.Ahzab.16-18.mp3
4.8M
🔹سوره احزاب سوره ۳۳ قرآن کریم استاد قرائتی تفسیرنور ⚘تفسیر آیات ۱۸_ ۱۶ سوره احزاب⚘ الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج
♨️ وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برکنار شد! رادیو ارتش صهیونی: 🔹نتانیاهو ، گالانت را از وزارت جنگ برکنار و کاتز را بجای او منصوب کرد... ♨️ لیبرمن خواستار برکناری نتانیاهو شد! آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسبق رژیم: 🔹اگر برکناری وزیر جنگ، در اوج جنگ امکان دارد، پس امکان برکناری نخست وزیری که در وظایف خود ناتوان است هم، ممکن است، قطعا باید یک کمیته تحقیق دولتی تشکیل شود. ♨️ یائیر لاپید رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: 🔹برکناری گالانت در بحبوحه جنگ، یک اقدام جنون آمیز است. ♨️ شوک شبانه به نتانیاهو، پلیس به دفتر نخست‌وزیری یورش برد 🔹در اقدامی بی‌سابقه، نیروهای پلیس رژیم، شبانه دفتر نتانیاهو را مورد بازرسی قرار دادند. 🔹این بازرسی می‌تواند در ارتباط با دو پرونده حساس باشد: درز اطلاعات جنگی از دفتر نخست‌وزیری و تلاش برای دستکاری صورت‌جلسات نشست‌های جنگی که امروز از آن پرده‌برداری شده است. .♨️ تجمع صهیونیست‌ها در تل‌آویو 🔹معترضان به نتانیاهو با بستن خیابان ایالون تل آویو اعتراض خود را نسبت به اقدام برکناری گالانت اعلام و فریاد زدند «نتانیاهو امنیت اسرائیل را به خطر می‌اندازد. ♨️ نتانیاهو بدلیل تهدیدات تظاهرکنندگان، دفتر خود را به مکان نامعلومی ترک کرد.
6.65M
💥چطور از جنگ با اسرائیل لذت ببریم؟ 🥇نشر فوری🥇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قال علی علیه السلام الْبُخْلُ عَارٌ، وَالْجُبْنُ مَنْقَصَهٌ، وَالْفَقْرُ یُخْرِسُ الْفَطِنَ عَنْ حُجَّتِهِ، وَالْمُقِلُّ غَرِیبٌ فِی بَلْدَتِهِ. بخل ننگ است و ترس مایه نقصان، فقر شخص زیرک را از بیان دلیلش گنگ مى سازد و آنکس که فقیر و تنگدست است حتى در شهر خود غریب است.
بخل آن است که انسان حاضر نباشد چیزى از مواهب خداداد را در اختیار دیگران بگذارد، هرچند امکانات او بسیار بیش از نیازهاى او باشد و نقطه مقابل آن سخاوت و کرم است که گاه سبب مى شود انسان حتى وسائل مورد نیاز خود را به دیگران ببخشد و خود به کمترین مواهب حیات قناعت کند.
عار بودن بخل و افتخار بودن کرم و سخاوت بر کسى پوشیده نیست، زیرا اولًا بخل سبب نفرت مردم از بخیل مى شود و افراد نزدیک و دور از او فاصله مى گیرند و ثانیا بخل سبب سنگدلى و قساوت است، زیرا بخیل ناله مستمندان را مى شنود و چهره رقتبار آنها را مى بیند و در عین حال به آنها کمکى نمى کند و این مایه قساوت است.
ثالثا بخل سبب مى شود که بسیارى از منابع اقتصادى از گردش تجارى سالم خارج شود و به صورت کنز و اندوخته در آید در حالى که گروههایى در جامعه ممکن است به آن نیاز داشته باشند.
رابعاً افراد بخیل گاه به زن و فرزند خود نیز تنگ و سخت مى گیرند به اندازهاى که مرگ او را آرزو مى کنند و این عار و ننگ دیگرى است.
خامسا افراد بخیل به سبب دلبستگى فوق العاده غیر منطقى به مال و ثروتشان از نظر تفکر اجتماعى بسیار ضعیف و ناتوانند و این هم ننگ و عار دیگرى است،
2_ ترس مایه نقصان مى شود ؛ (وَالْجُبْنُ مَنْقَصَهٌ)
افراد ترسو هرگز نمى توانند از قابلیتها، شایستگى ها و استعدادهاى خود استفاده کنند و نتیجه آن عقب ماندگى در زندگى است.