eitaa logo
🇮🇷 کانال جبهه ولایتمداران
113 دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
14.4هزار ویدیو
105 فایل
#کانال_جبهه_ولایتمداران https://eitaa.com/doodca
مشاهده در ایتا
دانلود
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی عظیم ملت در ۲۲ بهمن نشان داد که تهدید دشمن کارساز نبوده است امام خامنه‌ای در دیدار مردم آذربایجان شرقی: 🔹تهدید نرم‌افزاری یعنی دستکاری کردن افکار عمومی مردم؛ یعنی ایجاد اختلاف؛ یعنی ایجاد تردید در محکمات انقلاب اسلامی؛ یعنی ایجاد تردید در پایداری در مقابل دشمن. این کار را دارند می‌کنند. به فضل الهی تا امروز موفق نشدند؛ تا امروز وسوسه دشمن نتوانسته دل مردم ما را تکان بدهد و جوانان ما را از عزم و از حرکت باز بدارد. 🔹نمونه‌اش همین راهپیمایی عظیم روز ۲۲ بهمن. کجای دنیا چنین چیزی وجود دارد؟ بعد از چهل و چند سال از پیروزی انقلاب، روز پیروزی انقلاب را آحاد مردم و نه نیروهای مسلح نه مسئولین، بلکه توده‌ی مردم، آحاد مردم، بدنه ملت این‌جور گرامی بدارند و با این حجم عظیم وارد میدان بشوند... با همه مشکلاتی که وجود دارد. 🔹مردم مشکلاتی دارند، توقعاتی دارند، توقعات به حقی دارند اما اینها مانع نمی‌شود از اینکه از انقلابشان دفاع کنند. معنایش چیست؟ معناش این است که تهدید نرم افزاری دشمن تا امروز در این کشور و بر این ملت کارساز نبوده است.
بی‌توجهی به سرشماره و متن پیام‌های جعلی با عنوان‌های 👈 "ابلاغیه" و 👈 "شکایت علیه شما" و 🤏 کلیک بر روی لینک‌های ارسالی موجب هک گوشی و برداشت غیرمجاز از حساب شما می‌گردد.
📷 * قاب ویژه از دیدار امروز مردم آذربایجان‌شرقی با رهبر انقلاب*
14031129_46670_1281k.mp3
15.95M
🌷 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی. ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
⁉️ هرگاه مرتکب، مدعی باشد که مجنیٌ‌علیه(کسی که جنایت بر او وارد شده)، حسب مورد در نفس یا عضو، مهدور الدم است (کسی که خونش باطل و هدر است که در برابر آن قصاص یا دیه‌ای نیست) یا وی با چنین اعتقادی، مرتکب جنایت بر او شده است این ادعا باید طبق موازین در دادگاه ثابت شود و دادگاه مؤظف است نخست به ادعای مذکور رسیدگی کند. اگر ثابت نشود که مجنیٌ‌علیه مهدور الدم است و نیز ثابت نشود که مرتکب بر اساس چنین اعتقادی، مرتکب جنایت شده است مرتکب به قصاص محکوم می‌شود ولی اگر ثابت شود که به اشتباه با چنین اعتقادی، دست به جنایت زده و مجنیٌ‌علیه نیز مهدور الدم نباشد مرتکب علاوه بر پرداخت دیه به مجازات مقرر در کتاب پنجم«تعزیرات» محکوم می‌شود. 🌹با حقوق و قوانین کشور خود آشنا شویم 🌹
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هضم این ویدئو بسیار بسیار سنگینه و قلبی نورانی میخواد از دستش ندهید اللهم احفظ قائدنا الخامنه ای نشر حداکثری لطفا از نشر این ویدئو نترسید!
❌مرغ همسایه غازه و برای خوردن غاز باید گرین کارت از همسایه گرفت! 1️⃣ ما ایرانیا ارزش پولمون کمه، ولی میوه سبد سبد می‌خریم! 🔺غربی‌ها ارزش پولشون زیاده، ولی میوه یه دونه یه دونه یا یه قاچ، یه قاچ می‌خرن! 2️⃣ما ارزش پولمون کمه، برنج رو گونی گونی می‌خریم! 🔻اونا ارزش پولشون زیاده، برنج یه کیلو یه کیلو می‌خرن! 3️⃣ما ارزش پولمون کمه، عروسی‌هامون با حضور کل قبیله در تالار یا باغ برگزار میشه! 🔻اونا ارزش پولشون زیاده، مراسم عروسی را در کلیسا فقط با حضور پدر مادر عروس و داماد برگزار می کنند. 4️⃣ما ارزش پولمون کمه، ولی خونه هامون بزرگه و توش سرامیک، فرش، مبل، لوستر، لوازم خانگی درجه یک داریم! 🔻اونا ارزش پولشون زیاده، ولی فقط مبل دارن با لوازم خانگی معمولی!(مثل مسافرخونه) اکثرا خونه مبله کرایه می کنند و اثاثی نمی خرند وقتی خواستند نقل مکان کنند با یک چمدان وسایل شخصی می روند 5️⃣ما ارزش پولمون کمه، از مهمون با ذبح بره، کباب، جوجه، چنجه، ماهی، انواع خورش، تنقلات، میوه و شیرینی پذیرایی می‌کنیم! 🔻اونا ارزش پولشون زیاده، از مهمونشون با چای یا قهوه پذیرایی میکنن! 6️⃣ما ارزش پولمون کمه، فرزندامون را با جهیزیه کامل خونه بخت می‌فرستیم! 🔻اونا ارزش پولشون زیاده، عروس، داماد با یه ساک لباس، می‌رن خونه بخت! 7️⃣ما ارزش پولمون کمه، خانم‌ها انواع دستبد، گردنبند، گوشواره و انگشتر طلا دارند! 🔻اونا ارزش پولشون زیاده، ولی زناشون زیورآلات طلا ندارن! 8️⃣ ما ارزش پولمون کمه، ولی در مصرف مواد آرایشی و انجام عمل های زیبایی بینی ، لب ، گونه، شکم و... خانم ها و کاشت مو آقایانمون در رتبه اول دنیا قرار داریم. (تو هر محله چندتا سالن زیبایی داریم) 🔻اونا ارزش پولشون زیاده، پول برای این کارا یا ندارن یا نمی‌دن! 9️⃣ما ارزش پولمون کمه، در مصرف دارو، آب، برق، گاز، بنزین، رتبه اولیم! 🔺اونا ارزش پولشون زیاده، در این موارد در رتبه آخرن! و در فصل سرما بعلت گرانی انرژی ، با لباس های گرم تو خونه میشینن و میخوابن. 0️⃣1️⃣ما ارزش پولمون کمه، برای امواتمون مراسمات بسیار پرهزینه باجمعیت چندصد نفری برگزار می کنیم! 🔺اونا ارزش پولشون زیاده، هیچ مراسمی برگزار نمی کنند! 1️⃣1️⃣ما ارزش پولمون کمه، با خودروهای شخصی تک نفره می ریم سرکار! 🔺اونا ارزش پولشون زیاده، با وسایل نقلیه عمومی ! 3️⃣1️⃣ ما ارزش پولمون کمه، تا یکی دو روز تعطیل میشه مسیر های شمال کشور از دست مسافر قفل میکنه 🔺اونا ارزش پولشون زیاده،ولی فرصتی برای سفر ندارن چون مرد و زن باید همیشه کار کنن . 4️⃣1️⃣ ما ارزش پولمون کمه، بچه ها را تا ازدواج نکردن پیش خودمون نگه می داریم! 🔺اونا ارزش پولشون زیاده، بلافاصله پس از 18سالگی از خونه بیرون می‌کنن! 5️⃣1️⃣ ما ارزش پولمون کمه، ...! 🔺اونا ارزش پولشون زیاده، ...! ✔️ خوش به حالشون که ارزش پولشون بالاست. و خوش به حالمون که کیفیت زندگمون بالاست. ✍️ در جنگ رسانه ای ، دشمن کاری کرده که ما با این کیفیت بالای زندگی، احساس بدبختی کنیم. ولی در کشورهای دیگه این احساس رو ندارن چرا؟ چون اولاً اونا نه خودشون علیه خودشون حرف میزنن (خودتحقیری) نه دشمنی دارن که علیه اونا در اینستاگرام و چند صد شبکه ماهواره ای شبانه روز تبلیغات منفی کنند. (جنگ شناختی و ادراکی) دوماً اونا نیمه پر لیوان رو می‌بينند ما نیمه خالی رو. 🌹تحت تاثیر القائات دشمن در ایجاد احساس بدبختی نباشیم.
🔷دولت برای خداحافظی با ظریف آماده می‌شود/ پزشکیان لایحه دولت برای قانونی شدن انتصاب ظریف را از مجلس پس گرفت ♦️مسعود پزشکیان طی نامه‌ای به رئیس مجلس، لایحه ارسال شده به مجلس با عنوان «لایحه اصلاح برخی از احکام قانونی مربوط به تابعیت» را از مجلس مسترد کرد. ♦️این لایحه در تاریخ ۲۹ مهر ۱۴۰۳ در مجلس اعلام وصول و به کمیسیون قضایی و حقوقی ارجاع شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردم جهان گروه گروه مسلمان می شوند گسترش اسلام در جهان کلیپی گلچین شده از ملیون ها انسان که در یک سال گذشته مسلمان شدند
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساختمان امنیتی مونیخ، در آستانه فروپاشی خبرنگار بی‌بی‌سی از مونیخ: "همه درحال رسیدن به این نتیجه هستند که این ساختمان امنیتی بعد از اظهارات ترامپ، به هم ریخته و دارد فرو می‌پاشد | این کنفرانس سه روزه، به یک کنفرانس تاریخی تبدیل شده و از جنگ جهانی دوم تا به‌حال، سابقه نداشته که آمریکا اینچنین، زیر پای امنیتی اروپا را خالی کرده باشد." به ما بپیوندید