Azan Marhoum Aghati.mp3
1.05M
⚜اذان
⚜چه ضرب آهنگِ
⚜قشنگی است
⚜می گوید
⚜خدا همین نزدیکیست
⚜گوش کن
⚜«الله اکبر»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اِلهی...
یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد
یا عالی بِحَقِّ علی
یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه
یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحَسن
یا قدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن
عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ
صاحبَ العصرِ والزّمان🤲
#وصیت_شهید 🍃
آن چیزی که ماندگار است افکار اسلامی است. ما باید از کسانی خط بگیریم که از افکار ناب اسلام و ائمه خط گرفته باشند این احزاب از روی هوی و هوس برنامه هایی در جهت نفی اسلام و اثبات مبانی ضد خدایی دارند و در نهایت نابود شدنی اند.
فرازیازوصیت #مهدی_امینی
#سالروز_شهادت
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری درباره برخی نقل قولهای غیر مستند از رهبر انقلاب اسلامی و مسئولان دفتر ایشان
▪️◾️▪️
▪️نقل قولهای غیر مستند و یا برداشتهای شخصی فاقد اعتبار است
▪️متن اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری: در روزهای اخیر مشاهده شده است که برخی از نامزدهای محترم انتخابات ریاست جمهوری و یا اعضای ستاد و افراد منتسب به آنها در اظهارنظرها و موضع گیریها، نقل قول هایی ناقص و یا نادرست از رهبر انقلاب اسلامی و یا مسئولان دفتر معظم له بیان کرده اند. اعلام میدارد هرگونه نقل قولِ غیرمستند به اسناد موجود و مکتوب از بیانات و اظهار نظرهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و اکتفا به برداشت های شخصی و دریافتهای شفاهی از بیانات ایشان و یا مسئولان دفتر معظم له فاقد اعتبار و استناد است. انتظار میرود همگان نسبت به این موضوع توجه لازم را داشته باشند و از تکرار آن پرهیز شود.
⭕️ قاضی قلابی در کهگیلویه دستگیر شد
فرمانده انتظامی کهگیلویه:
♨️ فردی که با جعل عنوان قاضی کشیک دادگستری خود را به شهروندان معرفی و از آنها کلاهبرداری میکرد دستگیر شد.
⛔️ از متهم
▪️یک مهر قاضی کشیک،
▪️یک کارت کارکنان فراجا و مجوز تردد به اماکن نظامی و قضایی،
▪️مهر کارشناس تصادفات راهنمایی و رانندگی،
▪️ یک مهر کارشناس بیمه مرکزی،
▪️مهر اساتید دانشگاه علوم پزشکی یکی از استانهای همجوار
▪️و تعدادی ورقهٔ مهرشدهٔ مراجع قضایی و انتظامی کشف شد.
✍🏻مطابق ماده ۵۲۳ قانون مجازات اسلامی جرم جعل عبارت است از اینکه شخصی به قصد تقلب و بدون اجازه صاحب آن نسبت به ساختن نوشته یا مهر یا سند یا تراشیدن یا خراشیدن یا قلم بردن یا الحاق یا نابود کردن یا اثبات یا سیاه کردن یا الصاق یک نوشته به نوشته دیگر بدون اجازه صاحب آن اقدام نماید.
🔸جرم جعل از زمره جرایم غیرقابل گذشت محسوب می شود و رضایت بعدی شاکی خصوصی، مرتکب را از تعقیب کیفری و مجازات معاف نمی کند.
مجازات جعل سند
حسب مادتین ۵۳۲-۵۳۶ تعزیرات قانون مجازات اسلامی، مجازاتی که در خصوص جعل اسناد رسمی است بیشتر از مجازات جعل اسناد غیر رسمی می باشد. لذا ، مجازات مطروحه عبارت است از: حبس ۶ ماه تا ۲ سال و پرداخت جریمه نقدی ۳ تا ۱۲ میلیون ریال.
🔺️بازداشت عنصر وابسته به سازمان تروریستی موساد در قم
سازمان اطلاعات فراجا:
🔹️در پی شهادت رئیس جمهور آیت الله رئیسی و همراهان ایشان در سانحه سقوط بالگرد و رصد عناصر فعال در اغتشاشات ۱۴۰۱؛
👈فردی که دارای سوابق متعدد در اغتشاشات بوده و اقدام به توهین به شهدای خدمت و سیاهنمایی علیه پلیس در فضای مجازی کرده بود، شناسایی و بازداشت شد.
⭕️ در تحقیقات تکمیلی مستنداتی مبنی بر ارتباط وی با سازمان تروریستی موساد، ایفای نقش رسانهای و همکاری با شبکههای ماهوارهای معاند و ضد انقلاب محرز شد.
🔹️متهم روانه زندان شده و پرونده در دست بررسیهای تکمیلی بیشتر می باشد.
نفوذ