یک نصیحت به آقایان سعودی!
رهبر معظم انقلاب:
🔸در مسئلهی یمن بنده یک حرف نصحیتآمیزی به آقایان سعودی دارم که این واقعاً از روی نصیحت و خیرخواهی است: چرا جنگی را که یقین دارید در آن پیروز نمیشوید ادامه میدهید؟ اصلاً احتمال پیروزی سعودیها در جنگ یمن هست؟ احتمالش هم نیست. با این همّتی که مردم یمن دارند، با این شجاعتی که رهبرانشان دارند نشان میدهند، با این ابتکار عملی که در بخشهای مختلف دارند، احتمال پیروزی وجود ندارد. خب جنگی که در آن احتمال پیروزی وجود ندارد، چرا ادامه پیدا میکند؟ یک راهی پیدا کنید خودتان را از این جنگ خارج کنید.
🔸مردم یمن هم مردم صبوری هستند و در این قضیّه به معنای واقعی کلمه مظلوم واقع شدند و خب خدای متعال هم به مظلومین کمک میکند و مردم مقاوم یمن، مردم مقاوم فلسطین انشاءالله مشمول لطف الهی خواهند بود.
۱۴۰۱/۰۱/۲۳
🚨 مطلقاً معطل مذاکرات نشوید
رهبر معظم انقلاب:
🔸بحمدالله دیپلماسی کشور در جهت خوبی حرکت میکند. مسئولان مطلقاً معطّل مسئله هستهای نشوند و بر اساس واقعیات کشور به برنامهریزی و اقدام برای حل مشکلات بپردازند.
🔸وزیر امور خارجه و مسئولان مذاکرهکننده گزارشهای دقیقی را به مراکز داخلی می دهند. افراد مؤمن، افراد انقلابی، افراد پُر جدّ و جهد، پُرکار مشغول کارند، دارند در این زمینه کار میکنند. نقد و اظهار نظر درباره عملکرد آنها هم ایرادی ندارد به شرط اینکه از سوءظن و بدبینی به دور باشد و همچنانکه بارها گفتهام موجب تضعیف عناصر میدان و ناامیدی مردم نشود.
🔸طرف مقابل که بدعهدی کرد و از برجام خارج شد الان احساس درماندگی و بن بست میکند اما نظام اسلامی که با اتکای به مردم از مشکلات زیادی عبور کرده، از این مرحله هم عبور خواهد کرد.
🔸اینکه آمریکاییهای مغرور صریحاً اعتراف میکنند که فشار حداکثری علیه ایران شکست خفت بار خورده، موضوع بسیار مهمی است که نباید فراموش شود. ۱۴۰۱/۰۱/۲۳
4_5789659603415336106.mp3
4.21M
💫 فضیلت و پاداش روزهی روز دوازدهم ماه مبارک رمضان در حدیثی از پیامبر اسلام(ص)
👤 استاد بسیطی
💫نماز بسیار با فضیلت شب چهاردهم ماه مبارک رمضان (امشب)
🌷در روایتی از امام علی علیه السلام در مورد نماز شب چهاردهم ماه رمضان آمده است:
هر كه ۶ ركعت نماز (۳تا نماز ۲رکعتی) در هر ركعت بعد از حمد، ۳۰ مرتبه سوره إِذا زُلْزِلَتِ الْأَرْضُ را بخواند، خداوند، سختى مردن و [برخورد] نكير و منكر را بر او آسان گرداند.
📗چهل حدیث شهید اول، حدیث چهلم
🌸 هر که دعا مجیر را در ایام البیض (روزهای ۱۳،۱۴،۱۵) ماه رمضان بخواند گناهانش آمرزیده می شود، هرچند به عدد دانه های باران و برگهای درختان و ریگهای بیابان باشد و خواندن آن برای شفای بیمار و ادای دین و بی نیازی و توانگری و رفع و اندوه سودمند است.
👈 این دعا در مفاتیحالجنان موجود است
✅ امروز روز سیزدهم ماه مبارک رمضان است.
✅ عوامل و راهکارهای کسب سعادت دنیا و آخرت از منظر آموزههای وحیانی
1️⃣ ایمان به خدا
قرآن کریم در سوره «العصر» افرادی را از خسران همیشگی مستثنی کرده است و آنها افراد مومن و صالحاند که به فلاح و رستگاری نائل میشوند.
2️⃣ خودسازی و تهذیب نفس
قرآن مجید پس از یازده سوگند به صراحت میفرماید: سعادت و رستگاری برای کسی است که روح و جان خود را از پلیدیها تطهیر کند و بدبخت کسی است که به ناپاکیها بگراید(شمس-۹)
3️⃣ یاد خدا
قرآن کریم مهمترین عامل و وسیله اطمینان و آرامش روح را یاد خدا میداند و میفرماید:
« با یاد خدا دلها آرام میگیرد»( رعد- ۲۸) و اعراض از یاد خدا را عامل بدبختی و سیهروزی انسان میداند و میفرماید: هر کس از یاد من روی گرداند، زندگیاش سخت (تباه) میشود(طه-۱۲۴)
4️⃣ عمل صالح
قرآن مجید اموری همانند: جهاد در راه خدا با مال و جان، امر به معروف و نهی از منکر، شکر نعمتهای الهی، توبه و... را مایه حیات و سعادت انسان میداند.
5️⃣ همنشینی با بزرگان و کریمان
پیامبر گرامی اسلام(ص) میفرماید: سعادتمندترین مردم کسی است که با افراد بزرگوار و کریم همنشین باشد.
(بحارالانوار ج۷۴ ص۱۸۵)
6️⃣ پند و عبرتپذیری
امام علی(ع) میفرماید: سعادتمند کسی است که از سرنوشت دیگران پند و عبرت گیرد.(نهجالبلاغه، خطبه ۸۵)
7️⃣ عاقبت به خیری
امام صادق(ع) از امام علی(ع) نقل میکند: «حقیقت سعادت این است که آخرین مرحله زندگی انسان با عمل سعادتمندانهای پایان پذیرد و حقیقت شقاوت این است که آخرین مرحله عمر با عمل شقاوتمندانهای خاتمه یابد»(تفسیر نمونه ج۹ ص۲۵۰)
8️⃣ آخرتگرایی از بستر دنیا
انسان عاقل، سعاتمندی را در امور فانی و متغیر نمیجوید، و متاع قلیل، لذت زودگذر و ناپایدار در این دنیا نمیتواند تضمین کننده سعادت انسان باشد.
امام علی(ع) میفرماید:«سعادتمندترین فرد کسی است که لذت فانی (دنیا) را برای لذت باقی (آخرت) رها کند»
(غررالحکم، ج۲ ص۴۴) /کیهان
❗️سالی یک یا دو امتحان سنگین داریم
🔸 خدا دنيا را برای #آزمون, خلق كرد. اصلاً دنيا كلاس #امتحان است، منتها امتحانها دو قسم است؛ گاهی امتحان، هر روز است ولی گاهی امتحانهای سنگين، سالی يك بار يا دو بار است.
🔸 گاهی يك بار يا دو بار انسان يا #بيمار میشود يا #مال فراوانی به او پيشنهاد میدهند يا #مقامی به او پيشنهاد میدهند و در بوتهی آزمايش قرار میگيرد، وگرنه امتحانات جزئی هر روز و هر لحظه هست.
👤 #آیت_الله_جوادی_آملی
#جلسه_درس_اخلاق (۱۳۹۵/۱۱/۲۸)
🙏🏼 دعای شب هجدهم ماه رمضان منقول از رسول خدا صلّی الله علیه و آله
دعای پیامبر صلّی الله علیه وآله در شب هجدهم ماه رمضان عبارت است از:
« الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي أَكْرَمَنَا بِشَهْرِ رَمَضَانَ، وَ أَنْزَلَ عَلَيْنَا فِيهِ الْقُرْآنَ وَ عَرَّفَنَا حَقَّهُ، وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى الْبَصِيرَةِ، أَسْأَلُكَ بِنُورِ وَجْهِكَ، يَا إلَهَنَا وَ إلَهَ آبَائِنَا الْأَوَّلِينَ، أَنْ تَرْزُقَنَا التَّوْبَةَ، وَ لَا تَخْذُلَنَا وَ لَا تُخْلِفَ ظَنَّنَا بِكَ، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ اعْفُ عَنَّا وَ ارْحَمْنَا إنَّكَ أَنْتَ الْجَلِيلُ الْجَبَّارُ» (بحارالأنوار، ج 98، ص78 به نقل از البلدالامین)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»