eitaa logo
دوستداران ولایت
766 دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
8هزار ویدیو
31 فایل
صرفا جهت روشنگری،جهاد تبیین،بصیرت وآگاهی از برنامه های دشمن جهت آمادگی وتوانایی کافی درمقابله بانقشه های دشمنان دوستان عزیز،تبلیغات ارسال لینک ضدنظام وغیراخلاقی ممنوع می‌باشد کپی آزاد به شرط صلوات برمحمدو آل محمد(ص) لینک کانال @doostdaranvelayat
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻سپاه در حمایت و همراهی قاطع از مقاومت اسلامی دریغ نخواهد کرد 🔹سپاه پاسداران در بیانیه‌ای در نخستین سالگرد جنایت رژیم صهیونیستی در بمباران بیمارستان "المعمدانی" غزه؛ صحنه سازی‌های دروغین صهیونیست‌ها برای جنایت آفرینی ضد ملت‌های فلسطین و لبنان را فریبی بزرگ برای مشروعیت بخشی به اقدامات غیرقانونی و ضد بشری خود دانست. در بخشی از این بیانیه آماده است: 🔹با گذشت یک سال از جنایت بزرگ رژیم گرگ صفت و شیطانی صهیونیستی در بمباران بیمارستان المعمدانی غزه که منجر به شهادت و مجروحیت صدها انسان بی‌گناه بستری و پناه برده به این مرکز درمانی شد، یادآوری این جنایت هولناک اندوه و تاسف بشریت را برمی‌انگیزد. 🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حق مشروع و قانونی مردم زجرکشیده و مظلوم فلسطین برای احقاق حق تعیین سرنوشت و رهایی از جور و ستم اشغالگران را انکارناپذیر دانسته و در حمایت و همراهی قاطع از مقاومت اسلامی دریغ نخواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری ✅فرود ۱۰ بالگردِ حامل نظامیان مجروح صهیونیست در بیمارستان‌ها 🔹المیادین از تلاش‌های بی‌وقفۀ بالگردهای رژیم صهیونیستی برای انتقال نظامیان مجروح از مثلث عیتا‌الشعب -رامیا و القوزح در جنوب لبنان خبر داد. 🔹در همین ارتباط، منابع عبری‌زبان از وقوع حادثه «غیرعادی» در بیمارستان‌های شمال اسرائیل خبر می‌دهند. 🔹وب‌سایت حدشوت بزمان نیز اعلام کرد ۸ بالگرد نظامی در بیمارستان رمبام در حیفا و بالگرد نهم در بیمارستان بیلنسون‌ در تل‌آویو و بالگرد دهم در بیمارستان شیبا در منطقه تل‌‌هاشومر فرود آمده‌اند.
❌ طبق اعلام منابع 1200 نفر از نیروی های ویژه ارتش سوریه در شمال غرب سوریه در نزدیکی حلب در حالت آماده باش کامل هستند. 🔴 روزنامه الجمهوریه تأیید کرد که ترکیه شروع به مسلح کردن گروه تروریستی تحریر الشام کرده و آنها را برای حمله به حلب آماده کرده است. 🔴خبرگزاری الجزیره هم تقویت نیروهای ارتش سوریه در ادلب و حلب را برای مقابله با گروه های تروریستی، تایید کرد. ❌ فتنه شام
. ♻️ در دیدار نمایندگان تهران با پزشکیان چه گذشت 🔰 حمید رسایی: شب گذشته نشست نمایندگان استان تهران با رئیس جمهور بود. بر اساس زمان تعیین شده، هر یک از همکاران در چند دقیقه مطالبی که از نظرشان مهم بود را گفتند که قاعدتا خودشان یا سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران، آن را اطلاع‌رسانی خواهند کرد. من اما درباره دو موضوع صحبت کردم: ۱. پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام استان تهران و سهم آنها از ۲۰٪ درآمدهای صندوق توسعه ملی که اخیر با درخواست دولت و مجوز رهبر معظم انقلاب، صرفا برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام قابل استفاده است. ۲. ابقای غیرقانونی ظریف درجایگاه معاونت ریاست جمهوری آقای پزشکیان درباره اولی نکته خاصی نگفتند و قرار شدمجمع نمایندگان استان تهران از طریق معاون پارلمانی ایشان موضوع را پیگیری کند. درباره حضور ظریف در دولت اما این جمله قابل تأمل را گفتند:آقای ظریف بیرون مانده بود، اپوزسیون ما می‌شد،داخل دولت که باشد کنترل می‌شود! البته ادعا هم کردند که رهبر انقلاب موافق لایحه ارائه شده دولت و تغییر قانون هستند! این ادعا را در روز نماز جمعه نصر وقتی با معاون حقوقی ایشان (آقای مجید انصاری) صحبت می‌کردم، شنیده بودم که در این چند روز پیگیری هم کردم و مشخص شد اینطور نیست. بلکه آقای پزشکیان طرح مشکل کرده‌اند که از برخی مدیران به خاطر تابعیت فرزندانشان نمی‌توانیم استفاده کنیم و رهبر انقلاب هم فرموده‌اند که اگر قانون شما را منع کرده، از طریق ارائه لایحه درخواست اصلاح قانون کنید. یعنی کار غیرقانونی نکنید نه اینکه پس مجاز هستید اقدام غیرقانونی کنید
🔴 اعتراف عجیب پزشکیان در مورد ظریف 🔹حمید رسایی: از ابقای غیرقانونی ظریف در جایگاه معاونت ریاست جمهوری سوال پرسیدم پزشکیان پاسخ داد: آقای ظریف بیرون مانده بود، اپوزسیون ما می‌شد، داخل دولت که باشد کنترل می‌شود! ✍️ پاسخ عجیبی بود. همه تعجب کردیم. یعنی هر کس به این شیوه عمل کرد، یک پست می‌گیرد! ❌رگ خواب نمایندگان فعلی مجلس در دست اتاق فکر اصلاح طلبان هست که چطوری در کمیسیونها حرف بزنند و در صحن مجلس رای بیاورند و چطوری قانون را نقض کنند و دور بزنند.
21.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹« اخبار جعلی یکی از بزرگ ترین بحران ها در جهان کنونی» ▪️تقریباً هشتاد و یک میلیون حساب در فیس بوک حساب جعلی است! ▫️امروزه توییتر پر از بات ها و ترول ها است از آن ها چه می دانید؟!..
🔴 فارین‌پالیسی: ایران ضربه می‌زند و صبر استراتژیک را کنار گذاشته است ⚠️ نشریه آمریکایی فارین‌پالیسی در بررسی ابعاد راهبردی عملیات موشکی ایران علیه اسرائیل تاکید کرد ایران بخشی از روند مقابله با اسرائیل را تغییر داده و با کنار گذاشتن صبر استراتژیک، مصمم به زدن ضربات مستقیم است. 🔹 این نشریه به قلم یک پژوهشگر دانشگاه علوم اقتصاد و سیاسی لندن نوشت: دومین حمله ایران به اسرائیل با شلیک صدها موشک در تاریخ اول اکتبر، درگیری‌های جاری در منطقه را شدت بخشید. پس از ترور اسماعیل هنیه، رهبر حماس، توسط اسرائیل در تهران و ترور سیدحسن نصرالله، رهبر حزب‌الله و عباس نیلفروشان، فرمانده ارشد سپاه پاسداران در بیروت، ایران حمله عریان، قابل‌توجه و مستقیم علیه دشمن قسم‌خورده‌اش آغاز کرد. 📍تبادل حملات بین ایران و اسرائیل در حال حاضر منجر به شکل‌گیری معادله جدید در منطقه شده و پیامد‌های راهبردی قابل شناسایی است. اولا ایران احتمالا ساختار امنیت ملی و استراتژی نظامی ایران، تعامل با متحدان خود در محور مقاومت را در قالب جدیدی تعریف می‌کند و شکل جدید از بازدارندگی را ارائه می‌دهد. 🔹 بنابراین راهبرد ایران در حوزه خاکستری، که بر درگیری غیرمستقیم هماهنگ با محور مقاومت متمرکز بود، به یک رویکرد مکمل تغییر می‌کند. ایران همچنین رویکرد صبر استراتژیک را کنار گذاشته است. 📍 از پایان جنگ 8ساله با عراق، مقامات ایرانی، راهبردی پنهان را اتخاذ کردند که بر اساس آن هرگونه کنش و واکنشی با لحاظ کردن زمان و مکان موردنظر تهران انجام می‌شود. اقدامات خرابکارانه اسرائیل، «ابهام استراتژیک» را به آنچه که به عنوان صبر استراتژیک شناخته می‌شود، تغییر داد که با عدم اقدام تلافی‌جویانه به واسطه عدم تمایل تهران بر گسترش تنش‌ها مشخص می‌شد. اما حالا ایران برای دومین‌بار صبر استراتژیک خود را کنار گذاشته و به این باور رسیده است که اقدام تلافی‌جویانه، نقطه عطف راهبردی خواهد بود.
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عصبانیت نوری‌زاده: چرا به رضا پهلوی، رضا پالانی می‌گویید؟! 😂 🔻واقعا این درست نیست؛ در ابعاد بسیار گسترده‌ای به شاهزاده، می‌گویند! لقب جدید باید واسش پیدا کنیم😝
رد کردن پیشنهاد ۵۴ میلیارد دلاری توسط سید حسن نصرالله شیخ غازی یوسف حنیه از علمای اهل سنت و رئیس هیئت امنای تجمع علمای مسلمین لبنان در جمع علمای شیعه و اهل سنت کنگان: فرانسوی ها به سید حسن نصرالله پیشنهاد داده بودند در ازای دریافت مبلغ ۵۴ میلیارد دلاری و همچنین ریاست مجلس نمایندگان با حمايت دولت فرانسه، به جنگ ورود نکند و فلسطین را تنها گذارد شیخ غازی میگوید این پیشنهاد با واکنش جدی سید حسن نصرالله مواجه شد و فرمود پستهای شما برایم ارزشی ندارد و حزب الله هرگز فلسطین را رها نمی‌کند، ما تا آخر کنار مردم فلسطین می‌مانیم. رحمت خدا بر سید مقاومت