بسم الله الرحمن الرحيم
پاسخ قسمت اول :
از وقتی واتسآپ و وایبر و ... به بازار آمده و در دسترس مردم قرار گرفته است، برای برخی به حجت اول تبدیل شده است، گمان میکنند که هر چه به صورت پیامی در آنها نوشته میشود، یا درست است یا دست کم مهم است و حتماً باید یا پذیرفت و یا پاسخ داد! در حالی که این یک بازی خوردن و انفعال است. حالا یکی آن قدر نادان بوده که مسئله انسانیت یا دین را با کار عکاس و آرایشگر مقایسه کرده و مثال آورده است، آیا باید مثل یک نظریه فلسفی، سخنی حکیمانه و یا نقدی عالمانه به آن توجه نمود و اگر مقبول نشد، پاسخ داد؟ پس ما نیز اگر پاسخی میدهیم، به خاطر دغدغه ذهنی شما کاربر گرامی است، نه این که ارزشی برای این قبیل شعارهای پوچ و انشاهای مغرضانه قایل باشیم. اینها حتی ارزش تفکر، پاسخ، مقابله و نقد هم ندارند. هر کسی که شب خوابش نمیبرد، یک جملهای مینویسد و روی وایبر میگذارد و راحت می خوابد، بعد بقیه باید تا بیدار شدند آن را بخوانند و یا لایک بگذارند و یا جواب دهند! این یک بازی احمقانه است.
الف) - در هر حال، نویسنده خودش متکبر بوده، گمان کرده که همه همین طور هستند!بسیاری از عکاسان،شاعران، نقاشان، بازیگران،نویسندگان،آرایشگران ... و سایر هنرمندان،آثار دیگران را قبول دارند و حتی میستایند و الگوی خویش قرار میدهند.
ب) - امروزه در فلسفه غرب، رسماً و بسیار وقیحانه و با صراحت مطرح می کنند که انسانها سه دستهاند: انسانهای درجه یک، که نژاد سفید امریکایی و اروپایی میباشند حتی صهیونیست سفید اروپایی بر صهیونیست شرقی برتری دارد - انسان های درجهدو، که مردمان کشورهای در حال توسعه و وابسته به غرب می باشند انسانهای درجه سه، که مردمان فقیر، مستضعف، بدبخت، مستعمره، مستثمره ... و عموماً معترض و آزادیخواه میباشند؛ و می گویند: رواست هر گروه در راه منافع و لذایذ گروه بالاتر فنا شود. یعنی همه باید فدای گروه اول که انسانهای درجه یک هستند شوند. و البته میبینیم که تمامی سیاستهای فرهنگی، اقتصادی، نظامی، تروریستی و ... نیز در همین جهت است.
ج) - مسلمانان، نظر شخصی ندارند، مگر آن که فقط نامشان مسلمان باشد و نسبت به اسلام هیچ علم، آگاهی و گرایشی نداشته باشند. نظر آنها، همان است که خداوند خالق انسان و جهان بیان نموده است.
در این بحث دو مقوله مطرح است: یکی فرد - انسان در عرصه حیات فردی و اجتماعی، و دیگری دین . و در هر مورد مهم این است که خداوند متعال چه می فرماید، نه این که عکاسان و آرایشگران و یا مغرضان و خودپسندان و متکبران و کافران چه میگویند؟!(ادامه دارد...)
بسم الله الرحمن الرحيم
پاسخ قسمت دوم :
و البته گواه عقل و فطرت بشر نیز همان است که خدا میفرماید.
انسان برتر : انسان، یک موجود بالقوه و خام است که در سایه تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش، ساخته و پخته می شود. پس به همان تناسب شکل میگیرد و در درجات متفاوتی از - أَعْلی عِلِّیِّینَ ؛ تا - أَسْفَلَ سَافِلِينَ - سوره تین آیه 5 - قرار میگیرد. هم میتواند: خلیفة الله شود... و هم میتواند كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ - گردد.(اعراف بخشی از آيه 179)
حال انسان برتر کیست؟ چه ویژگی هایی دارد؟ آیا مردان برترند؟ آیا زنان برترند؟ آیا اتباع نظام سلطه برترند؟ آیا اهالی یک نژاد خاص مثل سفید غربی برترند؟ آیا ثروتمندان برترند؟ آیا دارندگان تکنولوژیهای اقتصادی یا نظامی و مرگبار برترند؟
اینها نقسیم بندیهای جهان مدعی امروزی است که بر دو پایه ثروت و قدرت صورت پذیرفته است.
اما مسلمان نگاه میکند که خدا چه کسی را کاملتر و برتر میداند، و خداوند علیم و حکیم میفرماید،شعبهها،نژادها و زبانهای گوناگون برای علم، شناخت، تعاملات و میباشد، اما متقیها برترند،ازهرقبیله و نژادی که میخواهد باشند:
يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ - اى مردم، بىترديد ما همه افراد نوع شما را از يك مرد و زن آفريديم، و شما را قبيله هاى بزرگ و كوچك قرار داديم تا همديگر را بشناسيد پس در ميان شما برترى نژادى، زبانی، اقتصادی و ... نيست، بلكه مسلّما گرامىترين شما در نزد خدا، پرهيزكارترين شماست؛ همانا خداوند بسيار دانا و آگاه است.(سوره حجرات آیه 13)
دین برتر : دین یعنی نوع نگرش به عالم هستی جهانبینی و قوانین منطبق با آن به اصطلاح ایدئولوژی یا به تعبیر صحیحتر قانون و شریعت.
پس دین، الزاماً اسلام یا مسیحیت نیست، بلکه همگان دین دارند؛ جهان بینی ها و ایدئولوژی های ماده و مادیگرا نیز نوعی دین هستند. تمامی ایسم ها، نوعی دین هستند، پس کافران نیز دین دارند، چنان که در (سوره کافرون آیه 6) میفرماید به آنها بگو: لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ - دين شما از آن خودتان، و دين من از آن من.
حال اگر سؤال شود که دین برتر کدام است؟، باید اول سؤال شود که ملاک تشخیص چیست؟ و دوم سؤال شود که قاضی کیست؟
اگر ملاک هوای نفس باشد، همه دین خود را بهترین و برترین میدانند، اما اگر ملاک عقل باشد، دینی که حق باشد برتر است و حق فقط خداست و دین حق نیز فقط دین خداست.(ادامه دارد...)
بسم الله الرحمن الرحيم
پاسخ قسمت سوم :
اگر قاضی طواغیت باشند، دینی که سلطه دارد برتر است، اگر چه دین طاغوت و فرعون در هر زمانی باشد.از این منظر، امروزه دین برتر، دین شیطان پرستی در اشکال متفاوت آن است، از بودیسم در شرق گرفته تا فراماسون در غرب و دین سرمایهداری، قدرت و لذت در سرتاسر جهان.
اما اگر قاضی خداوند علیم، حکیم، خالق و مالک باشد، او دین حق را در تسلیم محض و عبادت و بندگی خالص خود میداند و هیچ شرک و شریکی را در بندگی مخلوقاتش نمیپذیرد، یعنی اسلام خالص و ناب محمدی صلوات الله علیه و آله. لذا فرمود: إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوْتُواْ الْكِتَابَ إِلاَّ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَمَن يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللّهِ فَإِنَّ اللّهِ سَرِيعُ الْحِسَابِ - همانا دين نزد خدا تنها اسلام است، و اهل كتاب در آن اختلاف نكردند مگر بعد از آنكه به حقانيت آن يقين داشتند و خصومتى كه در بين خود داشتند وادار به اختلافشان كرد و كسى كه به آيات خدا كفر بورزد بايد بداند كه خدا سريع الحساب است.(سوره آل عمران آیه 19)
و بسیار قاطعانه و صریح فرمود: وَمَن يَبْتَغِ غَيْرَ الإِسْلاَمِ دِينًا فَلَن يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ - و هر كه جز اسلام دينى بطلبد هرگز از او پذيرفته نمىشود و او در آخرت از زيانكاران است.(سوره آل عمران آیه 89)
نتیجه :
پس اگر سؤال شود چه تعداد انسان روی زمین است؟ پاسخ مسلمان و کافر این است که قریب به هشت میلیارد، اما اگر سؤال شود: انسان برتر کیست، پاسخ اسلام و بالتبع مسلمان این است که با تقواترینها، برترینها هستند. انسانهای کاملتری هستند.(ادامه دارد...)
بسم الله الرحمن الرحيم
پاسخ قسمت چهارم :
اگر سؤال شود چه تعداد دین وجود دارد؟ پاسخ مسلمان و کافر این است که صدها یا هزاران و شاید به تعداد انسان ها دین وجود داشته باشد؛ اما اگر سؤال شود: دین برتر کدام است؟، پاسخ اسلام و بالتبع مسلمین این است که دین خدا برترین است که مطابق با عقل و فطرت و نظام آفرینش میباشد.
حالا اگر کسی خوشش نیاید، مشکل از خود اوست که با حقایق هستی، نظام آفرینش، حکم عقل و فطرت بشری، سازگاری ندارد.
دین انگلیسی و امریکایی : حق متعدد نیست، پس دین حق نیز متعدد نیست، توحید یعنی همین وحدت در جمیع جوانب.
بدیهی است که خداوند علیم، حکیم، واحد و اَحد، هزاران هزار نبی فرستاده، اما هزاران هزار دین نفرستاده است. پس نزد او فقط یک دین بر حق است.
اگر یک دین بر حق است، پس بقیه باطل هستند و باطل را انسان میسازد و شیطان آن را در نظرش زینت میدهد. ندیدید برخی تا اسمهایی چون: هاوکینک - بودریار - هگل - ژاک ژان روسو - فروید - داروین و ... را می شنوند، دیگر چشمشان کور، گوش شان کر و فهمشان تعطیل میشود؟ این همان زینت شیطان است.
شیطان چه ابلیس و چه جنودش از جنّ و انس، خالق نیستند که بتوانند چیزی را خلق کنند، بلکه فقط در آن چه هست، بدل میزنند و تقلبی را جای اصلی قالب میزنند و غالب میکنند، از جمله ادیان باطل را به جای دین حق بدل میزنند.
پس تمامی دینهای باطل چه اسلام و مسیحیت و یهودیت انحرافی باشد و چه ایسمهای متفاوت، همه ساخته و پرداخته شیاطین هر عصری میباشند. این که دیگر خیلی روشن است، منکری نمیتواند داشته باشد و جای بحث ندارد.(پایان)
بسم الله الرحمن الرحيم
قسمت اول :
الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَيَخْشَوْنَهُ وَلَا يَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَكَفَى بِاللَّهِ حَسِيبًا- همان كسانى كه پيامهاى خدا را ابلاغ مىكنند و از او مىترسند و از هيچ كس جزخدا بيم ندارند و خدا براى حسابرسى كفايت مىكند.(سوره احزاب آیه 39)
تبلیغ : خداوند سبحان در بارۀ وظیفه و تکلیف پیامبرانش فرمود: مَا عَلَى الرَّسُولِ إِلَّا الْبَلَاغُ -رسول وظیفهای جز ابلاغ ندارد. (سوره مائده بخشی از آیه 99)
و خطاب به دیگران فرمود: فَاعْلَمُوا أَنَّمَا عَلَى رَسُولِنَا الْبَلَاغُ الْمُبِينُ - بدانيد كه بر عهده پيامبر ما فقط رساندن پيام آشكار است.(سوره مائده، بخشی از آیه 92)
اما، نکتۀ قابل توجه آن که دیگران نیز جز تبلیغ رسالتی ندارند و کاری انجام نمیدهند؛ چنان که آن چه میگوییم،حتی لحن سخن گفتن ما،چگونگی آرایش و پوشش، هر نوع نشست و برخاست در هر مکانی یا محولی، مواضعی که اتخاذ میکنیم و هر کاری که انجام میدهیم، نوعی تبلیغ میباشد.
اهداف - تبلیغ، چه تبلیغ دین خدا باشد، یا تبلیغ کفر و شرک و یا حتی تبلیغ کالاها و خدمات، دو هدف و وجه دارد: هدف و وجه اول معرفی است؛ هدف و وجه دوم جذب میباشد.
سیاستگذاری -در تبلیغ، سیاستگذاری تبلیغاتی اصل است وابزار تبلیغاتی،چون رسانه، تریبون، منبر، کتاب، با پوستر و بنر، همه وسائلی برای تحقق سیاستها میباشند؛اگر سیاست تبلیغاتی درست نباشد، نه تنها مبالغ کلان هزینه و انواع ابزارها، کارآیی مفیدی نخواهند داشت، بلکه گاه تبلیغ را به ضد تبلیغ مبدل می سازند!
پیام - در هر تبلیغی، گاهی پیام به صورت مستقیم ایفاد میگردد و گاهی به صورت غیر مستقیم القا میگردد؛ مانند بیشتر فیلمها و سریالهای ایرانی، که به تقلید از فیلمهای امریکایی و اروپایی، مروج فرهنگ منحط فمینیسم می باشند!
در این قصهها، مرد در هر موقعیتی که باشد، پدر باشد، یا همسر، یا برادر، یا مدیر و شریک، نقش منفی داشته باشد یا مثبت، موجودی خطاکار و مضر معرفی می شود و مرد خوب در این فیلمها و سریالها، مردی است که پیش از شروع داستان مُرده باشد؛ تازه اگر همسران و فرزندانش سر قبر او به جای فاتحه، با مشت بر سنگ قبرش نکوبند و نگویند: تو به ما بد کردی!(ادامه دارد...)
بسم الله الرحمن الرحيم
قسمت دوم :
و یا حتی در تبلیغات تجاری میبینید که بیشتر مردها، احمق معرفی میشوند، از فروشگاه لوازم خانگی، دوچرخه یا سرویس خواب می خواهند و فرزندشان به آنها یادآوری میکند که برای خرید یخچال و تلوزیون آمدهایم! یا بچه 5 ساله، به پدرش یاد میدهد که درکدام بانک یا بیمه سرمایهگذاری کند!
در انواع تبلیغات برای شرکتهای بیمه، این پیام منتقل و القا میشود که اگر پدر بیمه عمر داشته باشد، مرگش مهم نیست! یعنی نقشی جز درآمد و تقبل هزینهها ندارد که بیمه جبران میکند!
در بیشتر تبلیغات تجاری برای مواد مصرفی خانه، میبینید که مرد پیشبند بسته و در آشپز خانه مشغول ظرفشویی است و زن، بسیار زیبا، شیک و جذاب، با مایۀ ظرفشویی وارد میشود و کار مرد را آسان میکند.
پیام آشکار و پنهان تمامی این تبلیغها، همان رواج فرهنگ منحط فمینیسم میباشد!
ضد تبلیغ - ضد تبلیغ نیز نوعی تبلیغ است؛ یعنی معرفی و جذب رویکردی، بر خلاف و متضاد با رویکردی دیگر؛ که شبهه از روشهای ضد تبلیغ میباشد.
هر تبلیغی، در عین حال، ضد تبلیغ علیه نقطۀ مقابل خود میباشد. به عنوان مثال: دعوت و تبلیغ توحید، ضد تبلیغ علیه کفر و شرک است - یا بد حجابی، ضد تبلیغ علیه حجاب می باشد و بنابراین،دقت داشته باشیم که تمامی مواضع، گفتارها و رفتارهای ما، تبلیغ و در عین حال ضد تبلیغ میباشند؛ لذا باید دقت نماییم و بکوشیم که هر چه انجام میدهیم، به ویژه آن چه بر زبان می آوریم، یا مینویسیم، تبلیغ برای اسلام عزیز باشد تا در زمرۀ -الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ - كسانى كه پيامهاى خدا را ابلاغ مىكنند. قرار گیریم.
وَمَنْ أَحْسَنُ قَوْلًا مِمَّنْ دَعَا إِلَى اللَّهِ وَعَمِلَ صَالِحًا وَقَالَ إِنَّنِي مِنَ الْمُسْلِمِينَ - گفتار چه كسی بهتر است از آنكس كه دعوت به سوی خدا میكند و عمل صالح انجام میدهد و میگويد: من از مسلمان هستم.(سوره فصلت آیه 33)(پایان)
بسم الله الرحمن الرحيم
این همه تأکید بر ولایت فقیه چرا؟
انسان فطرتاً علاقه دارد کارش نتیجه داشته باشد؛ خصوصا اگر از جان برای کاری مایه گذاشته باشد. شهدا که مهمترین دغدغههایشان را در وصیتنامه هایشان مینوشتند، و بیش از هر کسی نگران حفظ آرمان و اثر جانفشانی هایشان بودند، چرا به طور میانگین در هر وصیتنامه 4 مرتبه بر تبعیت از رهبری و ولایت فقیه تأکید کردهاند؟
سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در یکی از سخنرانیهای خود که در یادواره شهدای مدافع حرم ایراد میکرد، در خصوص موضوع عاقبت به خیری سخنان مهمی را بر زبان آورد:
برادران، رزمندگان، یادگاران جنگ؛ یکی از شئون عاقبت به خیری نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب است. والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری همین است. والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری، رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد. در قیامت خواهیم دید، مهمترین محور محاسبه این است.
رئیس جمهور: منابع نداریم، بودجه نداریم، من قولی نمی دهم...
الف: قبلی ها از آسمان برای شان نازل میشد؛
ب: دولت عُرضه تلاش و تولید ندارد؛
ج: مشکل منابع نداریم ( اتاق فکر پشت پرده دولت، بنای ایجاد نارضایتی عمومی دارد ) به قول خودشان اعتراضات مدنی برای تحمیل خواسته های سیاسی به حاکمیت!!
حسین علی پور
بسم الله الرحمن الرحيم
قسمت اول :
از ديدگاه پيامبر(ص) حكمتهای وضو چيست؟
مرحوم صدوق (ره) نقل فرموده كه رسول خدا (ص) پس از نماز صبح بين الطلوعين در مسجد می نشستند و به سؤالات مردم پاسخ می دادند.
روزی دو نفر نوبت گرفته در محضر حضرت سؤالاتی طرح كنند. حضرت به اولی فرمود: گرچه شما قبل از آن برادر آمديد، لكن نوبت خود را به ايشان بدهيد. چون شما اهل كرم و ايثار هستيد او كار لازمی دارد و مستعجل است. ادب رعايت نوبت را حضرت در آنجا آموختند. بعد فرمودند: من بگويم برای چه كاری آمده ايد يا شما می گوييد؟ عرض كردند يا : رسول الله شما بفرماييد.
فرمود: يكی برای يادگرفتن مسائل حج و ديگری برای سؤال و آموختن مسائل وضو آمده است. آنگاه سؤالها را جواب دادند.
وضو گرفتن، يعنی شستن صورت و دستها و مسح سر و پاها؛
شستن صورت، يعنی خدايا هر گناهی كه با اين صورت انجام دادم آن را شستشو می كنم كه با صورت پاك به جانب تو عبادت كنم. و با پيشانی پاك سر بر خاك بگذارم.
شستن دستها در وضو يعنی خدايا ازگناه دست شستم و گناهانی را كه با دستم مرتكب شده ام، با شستن دست، آن را تطهير می كنم.
مسح سر در وضو يعنی خدايا از هر خيال و باطل و هوس خام كه در سر پروراندم، سرم را تطهير می كنم و آن خيالهای باطل را از سر به دور می افكنم.
مسح پا يعنی خدايا من از جای بد رفتن پا می كشم و اين پا را از هر گناهی كه با آن انجام داده ام تطهير می كنم.
اگر كسی بخواهد نام مبارك حق تعالی را بر زبان آورد، بايد دهان را تطهير كند. مگر می شود با دهان ناشسته انسان نام خدا را ببرد؟ بايد دهان را با آب مضمه كند و بشويد.
------------‐--------------------------------------------
چرا شیعیان دستها را از بالا به پایین می شویند در حالی که دیگران از پایین به بالا می شویند؟
پاسخ :همگی میدانيم كه وضو يكی از مقدمات نماز است.در سوره مائده می خوانيم : يا أَيُّهَـا الّذينَ آمَنُوا إِذا قُمْتُمْ إِلَى الصَّلاةِ فَاغْسِلُوا وُجُوهَكُمْ وَأَيديَكُمْ إِلَى المَرافِقِ وَ امْسَحُوا بِرُؤسِكُمْ وَ أَرْجُلَكُمْ إِلَى الكَعْبَيْنِ - ای افراد با ايمان هرگاه برای نماز به پا خاستيد، صورت و دستهای خود را تا آرنج بشوييد و سر و پاها را تا كعبين دو برآمدگی مسح كنيد.(سوره مائده بخشی از آیه 6)
در جمله نخست - فَاغْسِلُوا وُجُوهَكُمْ وَأَيديَكُمْ إِلَى المَرافِق- لفظ أيدی به كار رفته كه جمع يد به معنی دست است و با در نظر گرفتن دو مطلب روشن می شود كه چرا بايد دستها را از بالا به پايين شست.(ادامه دارد...)
بسم الله الرحمن الرحيم
قسمت دوم :
1- كلمه يد در زبان عربی استعمالات مختلفی دارد و گاه صرفاً به انگشتان دست، گاه به انگشتان تا مچ، گاه به انگشتان تا آرنج، و بالأخره گاه به كلّ دست از سر انگشتان تا كتف، اطلاق می شود.
2- مقدار واجب از شستن دست در وضو فاصله ميان مرفق تا سر انگشتان است، لذا قرآن لفظ إِلَى المَرافِق را به كار برده تا مقدار واجب را بيان كند.
نتيجه می گيريم: چون لفظ يد كار بردهای گوناگونی دارد، كلمه إلی در إِلَى المَرافِق - بيانگر مقداری از اجزاء عضو است كه بايد شسته شود يعنی بايد دستها تا آرنج شسته شود نه كمتر و نه بيشتر و هرگز ناظر به كيفيت غَسل و شستوی دست كه مثلاً از بالا به پايين صورت گيرد يا از پايين به بالا نيست، اما كيفيت شستشو چگونه است؟ آن مربوط به عرف وعادت است و معمولاً از بالا به پايين می شويند.
فی المثل اگر پزشك دستور دهد پای بيمار را تا زانو بشوييد، پای وی را از بالا به پايين می شويند، نه بالعكس يا اگر انسانی به رنگكاری بگويد اين اتاق را تا سقف رنگ كن ، هيچگاه از پايين ديوار آغاز نمی كند، بلكه از بالا شروع كرده تا به پايين برسد. از اين رو، شيعه اماميه معتقد است كه در هنگام وضو، صورت و دستها را بايستی از بالا به پايين شست و خلاف آن را صحيح نمی داند. زيرا كلمه تا در زبان فارسی، و يا إلی در زبان عربی، در اين موارد، ناظر به بيان مقدار محل عمل است نه كيفيت انجام آن.
گذشته از اين، سيرة ائمه اهل بيت، كه عِدل قرآنند، بيانگر كيفيت شستن است و آنان دستها را از بالا به پايين می شستند.
زبان وضو :
خدایا با فکر خود بسیار خیال های باطل نمودم که بعضی از آن افکار باطل مرا به گناه و رو سیاهی کشاند.
پروردگارا: با چشمانم معاصی زیادی مرتکب شدم. و با تهمت و غیبت و دروغ به وسیله زبانم آبروی افراد بسیاری را بردم و شخصیت آنها را لکه دار نمودم.
خدایا: با شنیدن غیبت و تهمت و صدای موسیقی و ده ها گناه دیگر به وسیله گوش هایم موجب خشم و غضب را فراهم کردم، و با پاهایم راه های بسیاری را به خطا رفتم.
و چه بسیار من زن و دختر غافل و بی خبر با پوشیدن لباس و جوراب نازک، و نمایان کردن بدن و پاهایم و، خنده و و اطوار و حرکات سبک، مردان و جوانان زیادی را تحریک و منحرف نمودم و موجب شادی شیطان شدم.(ادامه دارد...)
بسم الله الرحمن الرحيم
قسمت سوم :
خدایا: وقتی به خود می نگرم می بینم ما با این اعضای بدنی که برای رشد و کمال و استفاده مشروع به طور امانت در اختیارم نهادی جز خیانت کاری نکردم. با این که همه اینها را سالم به من عطا فرمودی، ولی در اثر غفلت و پیروی از هوی و هوس و فریب شیطان آن ها را به وسیله گناه سیاه و آلوده نمودم،و چه جرم و خیانت و جنایتی از این بالاتر.
خدایا: اکنون که برای عبادت و نماز می خواهم به محضر اقدست مشرف شوم، از پیشگاه با عظمتت درخواست می کنم مرا که از فرق سر تا نوک انگشتان آلوده ام، پاک و طاهر گردانی و با حالت ندامت و پشیمانی از گذشته به درگاهت آمده ام تا به عبادت و ناله و گریه از گناهانم درگذری، و قلب و سائر اعضایم را به نور وضوء و نماز و جمالت منوّر سازی.
چنین وضوء گرفتن است که انسان را متحوّل می سازد و نور خواهد بود و نمازگزار را آماده نماز واقعی می گرداند.
درس امام سجاد (عليه سلام) در دعای بيستم صحيفه سجاديه می فرمایند :
عَمّرْنِي مَا كَانَ عُمُرِي بِذْلَةً فِي طَاعَتِكَ، فَإِذَا كَانَ عُمُرِي مَرْتَعاً لِلشّيْطَانِ فَاقْبِضْنِي إِلَيْكَ - تا هنگامی كه عمرم در راه طاعت تو می گذرد به من عمر بده و آنگاه كه عمرم چراگاه شيطان شود، جانم را بگير.
يک نگاه روح انسان را آلوده می کند نجس می کند، اگر از روی شهوت به نامحرم نگاه کنی، روحت نجس می شود، به يک مومن با حقارت نگاه کنی، روحت نجس می شود، به يک مومن با عصبانيت و خشم نگاه کردی روحت نجس می شود حق نداری نگاه کنی، اين چشم و گوش طيبند. پس حيات طيب را از آنها نگير، تا به خيانت وارد شوی، خبيث می شود، از طيب خارج و خبيث می گردد.
در روز قيامت به انسان گفته می شود: أَذْهَبْتُمْ طَيِّبَاتِكُمْ فِي حَيَاتِكُمُ الدُّنْيَا وَاسْتَمْتَعْتُم بِهَا - پاک ها خود را در زندگى دنيايتان خودخواهانه صرف كرديد و از آنها برخوردار شديد. (سوره احقاف بخشی از آيه 20)
تمام پاکی ها و طيبات خود را از بين بردی، لذت خود را بردی ديگر طيب نياوردی، به تو چشمی طيب دادم چشم خبيث آورده ای، گوش طيب داده بودم گوش خبيث آوردی مرتب به غيبت گوش دادی، به لهو لعب و موسيقی های مبتذل گوش داده ای، مگر آزادی؟! تو عبدی!
خدا در روز قيامت می گويد: وَقِفُوهُمْ إِنَّهُم مَّسْئُولُونَ - اين بشر را نگه داريد من از او سوال دارم.(سوره صافات آيه 24)
چرا چشم و گوشت را پليد کردی؟ چرا زبانت را پليد کردی؟ چرا قلبت را پليد کردی؟ تمامی سرمايه های پاکی را که در دنيا داده بودم با لذت از بين بردی، اکنون که به محضر ربوبی رسيدی هيچ سرمايهای نداری!
از آن حيات طيبه بهرهای نداری! همين رسوبات گناه است.(پایان)
بسم الله الرحمن الرحيم
سالروز شهادت سیدة النساء العالمین، حضرت فاطمة الزهراء علیها السلام
دَخَلَتْ اُمُّ سَلَمَة عَلى فاطِمَةَ عليهاالسلام فَقالَت لَها: كَيفَ أَصبَحتِ عَن لَيلَتَكِ يا بِنتَ رَسُولِ اللّه ِ صلي الله عليه و آله؟ قالَتْ: اَصْبَحْتُ بَيْنَ كَمَدٍ وَكَرْبٍ، فُقِدَ النَّبِىُّ وَظُلِمَ الْوَصِىُّ، هُتِكَ وَاللّه ِ حِجابُهُ... روزى ام سلمه براى عيادت حضرت فاطمه عليهاالسلام آمد و پرسيد: اى دختر پيامبر شب را چگونه به صبح آوردى شب و روزت چگونه مىگذرد؟ حضرت عليهاالسلام فرمود: به صبح آوردم در حالى كه تاريكى غم و انده مرا فراگرفته است، پيامبر از دست رفت و وصى او مظلوم واقع شد، حَريم و حرمت پيامبر شكسته شد! ...(مناقب آل ابى طالب، ج 2: 205)
درد انسان یا جامعۀ جاهل، سطحینگر، خودبین و متکبر، درد خودش، بدنش و مال و اموالش میباشد؛ اما درد انسان کامل، انسان عاقل، مؤمن و با بصیرت، درد دین، درد اسلام، درد مظلومیتِ ولایت و امامت و انحراف مسلمانان از حق میباشد؛ اگر چه خودش مجروح شده باشد و در بستر، منتظر پایان سفر، دوری و شهادت باشد!
32.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جولانی کشته شد! در صورت رسیدن معارضین به حمص، سوریه سقوط می کند
محمد ندیمی
@tahlilgar_siasi _. ..mp3
8.7M
جولانی کشته شد! در صورت رسیدن معارضین به حمص، سوریه سقوط می کند
محمد ندیمی
48.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ سوریه امپراطور بعدی منطقه را تعیین میکند، نبرد بزرگ بین اخوانیان و شیعیان، فروپاشی اتحادیه اروپا
محمد ندیمی
@tahlilgar_siasi ، ،.mp3
16.93M
جنگ سوریه امپراطور بعدی منطقه را تعیین میکند، نبرد بزرگ بین اخوانیان و شیعیان، فروپاشی اتحادیه اروپا
محمد ندیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرکات عربی مهدی قایدی، سامان قدوس و شهریار مغانلو با لباس عربی در مراسم روز ملی امارات!!!
👈 وقتی پای پول وسط باشه، رقص عربی و لباس عربی و زبان عربی و ... هم زیبا میشه ‼️
شرف و انسانیت و وطن دوستی چند ؟؟؟