eitaa logo
دوستداران ولایت
768 دنبال‌کننده
12.5هزار عکس
9.1هزار ویدیو
37 فایل
صرفا جهت روشنگری،جهاد تبیین،بصیرت وآگاهی از برنامه های دشمن جهت آمادگی وتوانایی کافی درمقابله بانقشه های دشمنان دوستان عزیز،تبلیغات ارسال لینک ضدنظام وغیراخلاقی ممنوع می‌باشد کپی آزاد به شرط صلوات برمحمدو آل محمد(ص) لینک کانال @doostdaranvelayat
مشاهده در ایتا
دانلود
📃پیام هشت ماده ای امام به قوه قضاییه/3 🔸فقط باید به وظیفۀ نهی از منکر به نحوی که در اسلام مقرر است‏‎ ‎‏عمل نمایند و حق جلب یا بازداشت یا ضرب و شتم صاحبان خانه و ساکنان آن را ندارند،‏‎ ‎‏و تعدی از حدود الهی ظلم است و موجب تعزیر و گاهی تقاص می باشد. و اما کسانی که‏‎ ‎‏معلوم شود شغل آنان جمع مواد مخدره و پخش بین مردم است، در حکم مفسد فی‏‎ ‎‏الأرض و مصداق ساعی در ارض برای فساد و هلاک حرث و نسل است و باید علاوه بر‏‎ ‎‏ضبط آنچه از این قبیل موجود است آنان را به مقامات قضایی معرفی کنند. و همچنین‏‎ ‎‏هیچ یک از قضات حق ندارند ابتدائاً حکمی صادر نمایند که به وسیله آن مأموران اجرا‏ ‎‏اجازه داشته باشند به منازل یا محلهای کار افراد وارد شوند که نه خانۀ امن و تیمی است و‏‎ ‎‏نه محل توطئه های دیگر علیه نظام جمهوری اسلامی، که صادر کننده و اجرا کنندۀ چنین‏‎ ‎‏حکمی مورد تعقیب قانونی و شرعی است.‏ 8️⃣ جناب حجت الاسلام آقای موسوی اردبیلی رئیس دیوانعالی کشور، و جناب‏‎ ‎‏آقای نخست وزیر موظفند شرعاً از امور مذکوره با سرعت و قاطعیت جلوگیری‏‎ ‎‏نمایند. و لازم است در سراسر کشور، در مراکز استانداریها و فرمانداریها و بخشداریها‏‎ ‎‏هیأتهایی را که مورد اعتماد و وثوق می باشند انتخاب نمایند و به ملت ابلاغ شود که‏‎ ‎‏شکایات خود را در مورد تجاوز و تعدی مأمورین اجرا، که به حقوق و اموال آنان سر‏‎ ‎‏می زند بدین هیأتها ارجاع نمایند و هیأتهای مذکور نتیجه را به آقایان تسلیم، و آنان با‏‎ ‎‏ارجاع شکایات به مقامات مسئول و پیگیری آن متجاوزین را موافق با حدود و تعزیرات‏‎ ‎‏شرعی مجازات کنند.‏ 🔸باید همه بدانیم که پس از استقرار حاکمیت اسلام و ثبات و قدرت نظام جمهوری‏‎ ‎‏اسلامی با تأیید و عنایات خداوند قادر کریم و توجه حضرت خاتم الاوصیا و بقیة الله ‏‎ ‎‏ـ ارواحنا لمقدمه الفداء ـ و پشتیبانی بی نظیر ملت متعهد ارجمند از نظام و حکومت، قابل‏‎ ‎‏قبول و تحمل نیست که به اسم انقلاب و انقلابی بودن خدای نخواسته به کسی ظلم شود،‏‎ ‎‏و کارهای خلاف مقررات الهی و اخلاق کریم اسلامی از اشخاص بی توجه به معنویات‏‎ ‎‏صادر شود.‏ 🔹باید ملت از این پس که حال استقرار و سازندگی است احساس آرامش و امنیت‏‎ ‎‏نمایند و آسوده خاطر و مطمئن از همۀ جهات به کارهای خویش ادامه دهند، و اسلام‏‎ ‎‏بزرگ و دولت اسلامی را پشتیبان خود بدانند، و قوۀ قضاییه را در دادخواهیها و اجرای‏‎ ‎‏عدل و حدود اسلامی در خدمت خود ببینند، و قوای نظامی و انتظامی و سپاه پاسداران و‏‎ ‎‏کمیته ها را موجب آسایش و امنیت خود و کشور خود بدانند. و این امور بر عهدۀ همگان‏ ‏است، و کار بستن آن موجب رضای خداوند و سعادت دنیا و آخرت می باشد، و تخلف‏‎ ‎‏از آن موجب غضب خداوند قهار و عذاب آخرت و تعقیب و جزای دنیوی است. از‏‎ ‎‏خداوند کریم خواهانم که همۀ ما را از لغزشها و خطاها حفظ فرماید، و جمهوری اسلامی‏‎ ‎‏را تأیید فرموده و آن را به حکومت عالَمی قائم آل محمد ـ صلی الله علیه و آله ـ متصل‏‎ ‎‏فرماید «اِنّه قریب مجیب». والسلام علی عبادالله الصالحین.‏ ‏‏روح الله الموسوی الخمینی‏‏» (24آذر 1361/صحیفه امام، ج17، ص 139-143)
🔰‌فشار حداکثری دیگر فایده ندارد! 🍃🌹🍃 🔹نشریه «هیل» نزدیک به کنگره آمریکا در یادداشتی به قلم «جیمز دورسو» تحلیلگر مسائل خارجی به دلایل متعددی درباره اینکه چرا فشار حداکثری ترامپ علیه ایران کارساز نخواهد بود، اشاره کرده است. 🔸هیل می‌نویسد: «روابط عربستان سعودی و ایران از سال ۲۰۲۳ نزدیک‌تر شده و دو کشور روابط دیپلماتیک با یکدیگر را شروع کرده‌اند. محمدبن‎سلمان چندی پیش با رئیس‌جمهور ایران صحبت کرد و روابط اقتصادی میان دو کشور رو به ازدیاد است. سران امارات متحده عربی و ایران هم در ماه اکتبر نخستین دیدار رودررو را برگزار کردند و مراودات تجاری میان تهران ـ ابوظبی نیز رو به ازدیاد است. مضاف بر این، ایران و قطر هم در حال تلاش برای گسترش دادن پیوندهای اقتصادی هستند.» 🔹این نشریه اضافه می‌کند: «وضعیت بازار نفت نسبت به ۲۰۱۸ تغییر کرده است. صادرات نفت ایران از کمتر از ۵۰۰ هزار بشکه در نیمه دوم سال ۲۰۱۹ افزایش پیدا کرده و سال به سال بیشتر شده است. علاوه‎براین ایران شبکه خود برای دور زدن تحریم‌ها را افزایش داده است.» ‌‎‌‎‌
عضویت در کانال👇👇👇 @doostdaranvelayat https://eitaa.com/doostdaranvelayat
بسم الله الرحمن الرحيم قسمت اول : فقط به من نگاه کن : یکی از سخت‌ترین جاهایی که می‌شود نبض رابطۀ شما با خدا را گرفت، نبض! چقدر با خدا ارتباط دارید؟ هنگامی است که با دیگران عصبانی می‌شوی یا خوشحال می‌شوی یا ناراحت می‌شوی یا می‌رنجی! یا می‌رنجانی! روابط اجتماعی‌ام را چه‌کار کنم؟ روابط عبادی‌ام را چه‌کار کنم؟ مسائل تغذیه را چه‌کار کنم؟ خدا می‌آید می‌فرماید من! می‌فرماید من! تو فقط به من نگاه کن! من همه چیز را مرتب می‌کنم! می‌فرماید تو رابطه‌ات رابا من درست کن،من رابطۀ تو را با خلق خودم درست خواهم کرد. هرکی مشکلات در روابط اجتماعی داشت برگردد سر نماز، فقط بگوید خدایا من و تو. او با دیگران مهربان است، او از مردم انتظاری ندارد که با مردم خوب است. او رها شده از مردم که بد و خوب بودن با او برایش فرقی نمی‌کند. او رها شده و پیوسته به جای دیگری، نقطۀ دیگری توجه او را جلب کرده، دائماً با اوست! که با همه خوب است! دوستانِ من دردسر بهتان ندهم، هرکسی دید در روابط اجتماعی‌اش مشکل دارد، یا می‌رنجد یا می‌رنجاند او روابطش با خدا درست نیست، همین، همین، همین بس. آقا من دعوا دارم با دیگران، می‌‌ رنجم، افسرده شدم، می‌رنجانم! ظالم شدم! نگاهت به خدا خیلی خراب است، توکلت کم است! خدا را رازق نمی‌دانی! زندگی‌ات را دست این و آن می‌دانی که عصبانی می‌شوی از دست دیگران و غمگین می‌شوی و می‌رنجی! اگر آن رابطه قشنگ شد این رابطه‌ها خورده‌ ریز همه درست خواهد شد.(ادامه دارد...)
بسم الله الرحمن الرحيم قسمت دوم : نگاه خدا : خدایی که نگاه می‌کند، خدایی است که با نگاهش عمل می‌کند.این یعنی با نگاهش می‌دهد و با نگاهش می‌گیرد. نگاه خدا، عمل خداست. اینطور نیست که ابتدا نگاه کند و بعد عمل کند. خودِ نگاه عمل است. خودِ نگاه سرشار از انرژی است. ‌فرزانگان خداپرست آموخته‌اند که همچون خدا با نگاه عمل کنند. چنین کسانی برای‌شان محقق گشته‌است :اتَّقُوا فِراسَةَ المؤمنِ ؛ فإنّهُ يَنظُرُ بنورِ اللّه ِعَزَّ و جلَّ - پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمودند: بترسيد از فراست مؤمن! زيرا او با نور خداوند عزّ و جلّ مى بيند.(كنز العمّال : 30730) ‌ای دوست، نگاه ذهنی و شرطی‌شده‌ و پر قضاوتت را کنار بگذار تا خداوند بخشنده و مهربان تو را چنین نگاهی ببخشد. فقط نگاه : اگر بتوانی فقط نگاه کنی - فقط نگاه ، تو به حوزه مشاهده وارد شده ای. و فقط نگاه، یعنی نگاهی که منبعث از هیچ احساسی نیست، آلوده به خواهشی نمی باشد، هیچ قضاوتی ندارد، خالی از برداشت است و بدنبال کشف چیزی نیست، و در یک کلام در سکوت محض بسر می برد چنین نگاهی شاید برای کسانی که عمری نگاه فضول داشته اند، غیر ممکن به نظر رسد. اما به واقع نه تنها ناممکن نیست، بلکه آن ساده ترین، سالمترین و در عین حال هوشمندانه ترین نوع نگاه است. آن فراآگاهی زنده، تنها و تنها در چنین کیفیتی سراغت می آید.(پایان)
بسم الله الرحمن الرحيم امروز گفتمان مقاومت جهانی شده است : امام خمینی (ره) نشان دادند که مسلمانان اگر بخواهند عزت، شوکت و حیات دوباره و پیشرفت پیدا کنند، باید این غده سرطانی را با جراحی خارج کنند و قطعا راهی جز محو‌ این رژیم نیست. دشمن به خوبی متوجه شد که حرکت ملت ایران اگر شتاب پیدا کند، اسراییل که هیچ بلکه دیگر قدرت‌های استکباری را به زیر خواهد کشید ولذا توطئه‌ها و غایله‌های مختلف، جنگ تحمیلی و ترورها را آغاز کردند و اگر از این توطئه‌ها عبور کردیم نتیجه همین مجاهدت‌ها است. امروز به راحتی از خدمات و فداکاری‌ های شهید سردار سلیمانی شهید زاهدی و شهید نیلفروشان در غزه سخت می‌ گوییم زیرا کاری کردند کارستان چرا که بعد از به شهادت رساندن سید حسن نصرالله و درحالی که صهیونسیت‌ ها گمان می‌کردند، مقاومت را به سمت میرایی می‌برد، حماسه های بزرگی خلق شد. وقتی دوران دفاع مقدس به پایان رسید بسیاری از سرداران غصه خوردن که چرا شهید نشدند ولی نمی‌دانستند که روزی باید شهیدالقدس شوند که یکی از آنها حاج علی زاهدی است که در میدان‌های نبرد همواره به دنبال شهادت بود. امروز غرب و رژیم صهیونسیتی مانده‌اند که با مقاومت چه کنند زیرا با مقاومت مواجه هستند متعلق به منطقه خاصی نیست و به لحاظ گفتمانی در مقیاس جهانی گسترش یافت است. راهپیمایی‌های چند صدهزار نفری در دانشگاههای جهان برگزار می‌شود. امروز مقاومت در قالب حزبی از مستضعفین در کل دنیا جهانی شده است. اگر روزی ایران اسلامی تنها بود و شهید داد ولی امروز ملت‌ های جهان به حرکت درآمده‌اند و این یعنی آماده شدن جهان برای ظهور و اینکه ایستادگی‌ ها در مقیاس جهانی در حال ثمر دادن است. مسیر ما یک مسیر درست نورانی و یک مسیر تضمین شده از سوی حق و راه دشمن یک راه شیطانی و در حال باطل شدن است. امروز شعار 45 ساله مرگ بر اسراییل در دانشگاههای جهان سرداده می‌شود، مردم بدانند که راه شهدا و راه ملت ایران و راه مقاومت تا رسیدن به قله‌های افتخار ادامه دارد و هیچ خللی در مسیر آن بوجود نخواهد آمد. دشمن باید بداند که دوران بمباران‌ها و آواره کردن‌ها گذشته است و شرارت های آنها جبهه مقاومت را مقاوم‌تر و زمینه سازی ظهور امام زمان (عج) را به همراه دارد.
عضویت در کانال👇👇👇 @doostdaranvelayat https://eitaa.com/doostdaranvelayat
⭕️ کفتارهای اروپا و دولت ما 🔹 انگلیس، فرانسه و آلمان در نامه‌ای به شورای امنیت اعلام کرده‌‌اند آماده فعال کردن«سامانه برگشت خودکار تحریم‌ها»(snapback mechanism)بر اساس قطعنامه 2231 شورای امنیت علیه ایران هستند. 🔹آنچه کفتارهای اروپایی را علیه ما "فعال و دلیر" کرده ، اعلام ضعف و ذلت و گدایی مذاکره از جانب ظریف و پزشکیان و حامیان و اطرافیانشان است. 🔹کاسبان برجام(ظریف ،عراقچی ، تخت روانچی و...) می دانستند در برجامی که پذیرفته(و بابتش صدها سکه طلا و میلیاردها تومان حق ماموریت از بیت المال به جیب زده اند)چه امتیازات و حقوق یک طرفه ای به طرف‌های اروپایی داده اند و برهمین مبنی از ابتدای دولت پزشکیان،در تحرکاتی هماهنگ، دادن علامت به دولتهای سه گانه اروپایی را آغاز کردند : ▪️همه نداریم و نمی توانیم های پزشکیان و تاکیدهای او بر "زمین گذاشتن سلاح" از سوی ایران ▪️فشار به جامعه با قطع برق و قطع گاز و تاکید مداوم بر کمبود بنزین و... ▪️مذاکرات و گفتگوهای پنهان و آشکار گروه ظریف با غربیها ، ▪️تاکید هزار باره و روزانه دولت و حامیانش ( از پزشکیان گرفته تا الیاس حضرتی و خانم سخنگو و بخشدار ذلت آباد سفلی) بر FATF و لزوم پذیرش آن، ▪️و انتشار مطلب ظریف در رسانه شورای روابط خارجی آمریکا، چراغ سبز های پی در پی به اروپا بود تا اهرمهای فشار علیه کشورمان را فعال کنند!(تحریم صنعت هوانوردی و کشتیرانی ج.ا.ا در چند ماه گذشته و تهدید به فعال کردن "سازوکار ماشه"(snapback) در روزهای اخیر) 🔹 هدف مشترک کفتارهای اروپا و دولت پزشکیان، تسلیم ج.ا.ا در برابر غرب و خلع سلاح کامل آن و تبدیل جمهوری اسلامی ایران به حکومت هایی مانند مصر و اردن است. ماموریت دولت پزشکیان تکمیل روندی است که از دولتهای هاشمی و خاتمی آغاز و در دوران روحانی تا میانه مسیر را طی کرد. روند سازش با آمریکا و نظام سلطه،برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی و پذیرش برتری کامل غرب در فرهنگ و اقتصاد و سیاست و کنار گذاشتن همیشگی استقلال! 🔹 این جماعت از پذیرش این روند ذلت بار و تحقیر آمیز( تنزل جایگاه ج.ا از قدرت اول منطقه به سطح کشورهای ورشکسته و مفلوکی مانند اردن یا مصر) بدنبال بدست آوردن نان و امنیت هستند! در حالی که کشورهای مانند مصر و اردن هنوز امکان تامین برق ۱۸ ساعت برق در شبانه روز برای مردم شان را ندارند و برای اداره کشور به شدت نیازمند دریافت کمک و صدقه از آمریکا و اروپا و رژیمهای جنوبی خلیج فارس هستند! 🔹آنهایی که دولت بنی صدر را درک کرده اند می دانند خطر دولت پزشکیان برای استقلال و امنیت فراگیر ایران(امنیت اقتصادی، فرهنگی و سیاسی) بسیار بیشتر از زیانهایی است که ریاست جمهوری بنی صدر به کشورمان وارد کرد( چون دولت پزشکیان در زمانی به دنبال ذلت و حقارت ملت و کشور است که ما در نزدیکی قله های عزت و سربلندی قرار داریم) و به همین دلیل است که بیش از خطر اسرائیل و آمریکا و اروپا باید مراقب اقدامات پزشکیان و اطرافیانش باشیم،چون دشمنان خارجی همواره با نمایش ضعف و خیانت سیاسیون داخلی راه تسلط بر جوامع انقلابی و مستقل را پیدا کرده اند
🟢 کارفرمایان غربی برای زدن جرقه در ایران شب و روز تلاشند 🔹 همه لشکر خود را بسیج کردند از خودکشی سنجری، اعتصاب رونقی تا کنسرت پرستو احمدی همگی در این پازل تعریف می‌شود، اعتراضات صنفی نیز تارگت بعدی آنهاست. 🔹 دعواهای زرگری بر سر قانون حجاب و بالا گرفتن مناقشات بیهوده بر سر اجرای قانون و اتهام زنی طرفین به یکدیگر در همین راستا ارزیابی میشود. 🔹 تشکیک در صحت اصل بیانات رهبری ، حاشیه سازی بر سر تفاسیر خلاف متن صریح، زیر سوال بردن قدرت و اقتدار رهبری و اتهام زنی به مسئولین نظامی بازی در همین پازل خطرناک است. 🔹در این نقشه، طرح موضوع استیضاح یا استعفای رئیس جمهور خواسته طیف های رادیکال هر دو جریان سیاسی کشور است. در گام بعدی با القای گسترده شبهه دشمنان که سپاه و رهبری نگذاشتند رئیس جمهور کار کند، کشور را به آشوب کشیده و مردم را در مقابل یکدیگر قرار میدهند. 🔹تکلیف جریان رادیکال غرب گرا روشن است، هشیار باشیم که ما به اسم انقلابی گری و دفاع از انقلاب بر نظام زخم نزنیم. از وقایع فتنه ۱۴۰۱ و روایت سازی دشمن درس بگیریم.
🔻پنجاه روز از تجاوز اسرائیل به خاک ایران گذشت/ تعلل در وعده‌صادق۳ چگونه خطای محاسباتی دشمن را تشدید می‌کند؟ 🔹حالا ۴۸ روز از اولین حمله رسمی رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران می‌گذرد. حمله‌ای که رهبر انقلاب درباره آن فرمودند: «در خصوص این غلطی که کردند، خودشان با اهداف خاص بزرگ‌نمایی می‌کنند اما کوچک‌انگاری آن و اینکه بگوییم چیزی نبوده و اهمیتی نداشت هم غلط است. آنها درباره ایران دچار خطای محاسباتی هستند چرا که ایران و جوانان و ملت ایران را نمی‌شناسند و هنوز نتوانسته‌اند قدرت، توانایی، ابتکار وارده ملت ایران را درست بفهمند که ما باید این را به آنها بفهمانیم. 🔹پس از این سخنرانی رهبر انقلاب، مطالبه پاسخی محکم و گسترده برای بهم زدن خطای محاسباتی دشمن توسط مردم انجام شد و مسئولان و فرماندهان نظامی نیز در هر سخنرانی از نزدیک بودن پاسخ ایران سخن می‌گفتند. با وجود گذشت بیش از ۱ ماه و نیم از این غلط صهیونیست‌ها اما گویا تعللی در حال رخ دادن است که دشمن را دوباره دچار خطای محاسباتی کرده است. 🔹روزنامه تایمز اسرائیل روز پنجشنبه به نقل از مقامات نظامی اسرائیل نوشت: «ارتش رژیم صهیونیستی بر این باور است که به دلیل ضعیف شدن گروه‌های نیابتی ایران در خاورمیانه و سقوط چشمگیر دولت اسد در سوریه، فرصتی برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران فراهم شده است.» این روزنامه در ادامه با استناد به سخنان منابع نظامی خود می‌نویسد: «با سقوط دولت بشار اسد و نابودی پدافند هوایی مدرن سوریه، رژیم صهیونیستی اکنون به برتری کامل هوایی در منطقه دست یافته است که این برتری هوایی در سوریه می‌تواند مسیر امن‌تری برای هواپیماهای نیروی هوایی اسرائیل برای انجام حملاتی در ایران فراهم کند.» 🔹روز پنجشنبه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم جعلی نیز پیام ویدیویی خطاب به مردم ایران منتشر کرد و در آن پیام ضمن حمایت دوباره از فتنه «زن، زندگی، آزادی» بیان کرد: « این، آینده ایران است و زودتر از آنچه فکر کنید با هم به این آینده خواهیم رسید». 🔹دونالد ترامپ، رییس‌جمهور منتخب آمریکا نیز که به‌عنوان شخصیت سال مجله تایم انتخاب شده است، در گفت‌وگو با این مجله احتمال حمله نظامی به ایران را رد نکرد و در پاسخ به سوال خبرنگار این مجله پس از مکثی بیان کرد: «هر چیزی ممکن است رخ دهد.» 🔹وال استریت ژورنال نیز ساعاتی پیش به نقل از مقام‌های آگاه گزارش داد برخی اعضای تیم دونالد ترامپ که سقوط حکومت بشار اسد را بررسی می‌کنند، به طور جدی در حال ارزیابی گزینه‌های موجود به منظور جلوگیری از دست‌یابی ایران به سلاح هسته‌ای از جمله «با حمله‌های هوایی پیشگیرانه» هستند. 🔹همچنین سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل گفت: «به دنبال تضعیف گروه های نیابتی ایران در خاورمیانه و سقوط رژیم اسد در سوریه، نیروی هوایی اسرائیل به آمادگی خود برای حملات احتمالی علیه تاسیسات هسته ای ایران آماده می شود؛ ارتش معتقد است که ایران منزوی شده است و برنامه هسته ای خود را به سمت بمب اتم پیش میبرد». 🔹این آماده سازی افکار عمومی توسط حاکمان ایالات متحده و رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد تاخیر به وجود آمده برای پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی، آنها را دچار خطای محاسباتی بیشتری نسبت به توانایی ایران کرده و در صورت عدم پاسخ مناسب و به موقع در روزهای آینده و بهم نزدن این خطای محاسباتی، هیچ بعید نیست که دوباره شاهد حمله‌ به خاک مقدس ایران باشیم. 🔹به نظر می‌رسد برنامه‌ریزی برای پاسخ محکم به رژیم صهیونیستی و ایالات متحده در روزهای آینده باید به مهمترین دغدغه مسئولان و مهمترین مطالبه مردم ایران تبدیل شود.
عضویت در کانال👇👇👇 @doostdaranvelayat https://eitaa.com/doostdaranvelayat
✅ نیکزاد، نائب رئیس مجلس: قانون عفاف و حجاب ابلاغ خواهد شد مگر اینکه توافقی شده باشد/شورای عالی امنیت ملی ۳ ماه این قانون را مسکوت گذاشته بود! 🔸 خبرنگار: آقای نیکزاد! آقای قالیباف گفته بود که ۲۳ آذر ماه قانون حجاب را ابلاغ می کند اما این کار را انجام نداد، آیا امروز ابلاغ می کند یا...؟ 🔸نیکزاد: اطلاعی ندارم، چون قرار است این قانون را آقای رئیس مجلس ابلاغ کند منتها کلیات قضیه این است که اگر از جای خاصی که قانونی باشد و بالاتر از آن مصوبه باشد، ابلاغ شود دست نگه دارید، در غیر این صورت قرار است آقای رئیس مجلس قانون را ابلاغ کند 🔸خبرنگار: آقای دبیری معاون پارلمانی دولت عنوان کردند که قرار است دولت برای قانون عفاف و حجاب اصلاحیه ارسال کند، آیا این اصلاحیه مانع ابلاغ آن شده است؟ 🔸نیکزاد: قانوناً خیر، مگر اینکه توافقی شده باشد. آقای رئیس جمهور درباره همین موضوع عفاف و حجاب صحبت کرده بود و شورای عالی امنیت ملی گفته بود فعلاً ۳ ماه مسکوت بماند، لذا اگر وقت تمام شود، بنای آقای رئیس مجلس این است که ابلاغ کند.