🔰 هيچ دعايی بیاستجابت نيست
🔺️ رهبر انقلاب: هيچ دعايی بیاستجابت نيست. استجابت بمعنای اين نيست كه خواسته انسان حتما برآورده شود. استجابت، توجه و التفات خداست؛ ولو آن خواستهای كه داريم تحقق هم پيدا نكند؛ اما همين «يا الله» شما بیگمان لبيكی به دنبال خواهد داشت.
🌋 @doostibakhoda
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
22.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام خمینی(ره) خطاب به مردم فلسطین:مشکلات شما مشکلات ماست و مسلمین باید ید واحده باشند علیه همه ستمگران
مقام معظم رهبری: فلسطین آزاد خواهد شد
🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره عجیب و تکاندهنده شهید حاج قاسم سلیمانی در افطاری فرماندهان
🌋 @doostibakhoda
امام على عليه السلام:
مَنِ اهتَمَّ برِزقِ غَدٍ لم يُفلِحْ أبَدا
كسى كه غم روزى فردا را بخورد، هرگز رستگار نشود
غررالحكم حدیث9113
🌋 @doostibakhoda
همان اندازه که به #ظاهر اهمیت می دهیم ، لازم هست که به #باطن و دل و قلبمون هم اهمیت بدهیم که زندگی زیبا و لذت بخشی داشته باشیم و شامل این حدیث نشیم :
امام على عليهالسلام :
ما أقبَحَ بِالإنسانِ باطِنا عَليلاً و ظاهِرا جَميلاً :
یعنی : چه زشت هست كه آدمى ، #باطنى_بيمار و گناهکار و #ظاهرى_زيبا داشته باشه !
منبع : کتاب غرر الحكم
🌋 @doostibakhoda
🔹 حضرت محمد (ص) :
✍ سه نفر هستند که هنگام دیدار با خدا از هر دری که بخواهند وارد بهشت میشوند :
1⃣ کسی که #خوش_اخلاق باشد .
2⃣ کسی که هم در #خلوت هم در #حضور_مردم از #خدا_بترسد .
3⃣ کسی که جر و بحثِ بی فایده و بیهوده را رها کند ، حتی اگر حق با او باشد .
📚 منبع : اصول کافی ، ج۲ ، ص ۳۰۰ .
🌋 @doostibakhoda
✨﷽✨
🌼آيا کسي که نماز نميخونه يا نمازش به تاخير ميفته ممکن است در تسلط شیطان باشه؟
✍پاسخ: پيامبر اکرم (ص) مي فرمايد:
شيطان هميشه از فرزند آدم وحشت دارد و فاصله مي گيرد تا زماني که نمازهاي پنج گانه اش را در وقتش به جا مي آورد، پس هرگاه آنها را ضايع کرد بر وي جرأت پيدا مي کند و او را به گناهان بزرگ وارد مي سازد.(2)
البته همانطوريکه خداوند نيز در قرآن کريم فرموده است اين تسلط و اغواگري حاصل کوتاهي عبد و همراهي او با شيطان است وگرنه خداوند براي شيطان قدرت تسلط بر بندگانش را قرار نداده است.
💥در قرآن آمده است:
ابليس گفت: پروردگارا! به سبب آنكه مرا گمراه ساختى، من هم در زمين بدي ها را برايشان مي آرايم و همه را فريب خواهم داد. مگر بندگان مخلَصت را ... خداوند فرمود: همانا براى تو بر بندگان من تسلطّى نيست، مگر آن گمراهانى كه تو را پيروى كنند.(2)
📚1. الکافي، ج3، ص269.
📚2. حجر، 39-42.
🌋 @doostibakhoda
۔↴#انتظاࢪیعنے . . .🌿•
ساعتـ⏱گوشیت📲
همیشهروي ساعتیکوک کن
تادعـــایفــــرج پخش بکنه
┄┄┅┅┅❅💠❅┅┅┅┄┄
🌋 @doostibakhoda
مورد داشتيم طرف سوسيس کالباس نميخورده ميگفته گوشتش مطمئن نيست. بعد راحت غيبت ميکرده و گوشت مرده ميخورده.
من ديگه حرفى ندارم.
يک دقيقه سکوت!
💢آقای قرائتی میگفت: اگر يك نوار ده تومانى داشته باشى حاضر نيستى صداى گربه روى آن ضبط كنى، ولى حاضرى روى نوار مغزت هر چرت و پرتى را ضبط كنى! چرا شنيدن دروغ و تهمت و غيبت و ... برايت بى اهميّت است؟!
یکی نزد حکیمی آمد و گفت :خبرداری فلانی درباره ات چه قدر غیبت و بدگویی کرده ؟؟؟حکیم با تبسم گفت :او تیری را بسویم پرتاب کرد که به من نرسید ... تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟؟؟
👈 یادمان نرود هیچوقت سبب نقل کینه ها و دشمنیها نباشیم
🌋 @doostibakhoda