فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سایبان در مسیر مشایه اربعین نیست
اخیرا کلیپی در شبکه های اجتماعی منتشر شده که ادعا شده بود که در مسیر نجف به کربلا رو دارن سایه بون میزنند که نادرست بود
کلیپ را برای دوستان در گروهها بفرستین تا سوءتفاهم برطرف بشه و دوستان با این پیش فرض ذهنی به پیاده روی نروند.
آن کلیپ سایبان هم مربوط به دسته طویریج در روز عاشورا می باشد و نه ایام اربعین.
خود عتبه از طویریج تا حرم کربلا سایه بان زده بوده و البته طرح نصب سایبان در چند سال آینده احتمالاً اجرایی خواهد شد.
💥 چند فرمایش از رهبر معظم انقلاب (دام عزه) در دفاع از فلسفه صدرایی و پیشنهاد تکامل فلسفه
🟦 نقص فلسفه ما این است که در ذهنیّاتِ مجرّد باقی مانده و امتداد سیاسی و اجتماعی ندارد. شما بیایید این امتداد را تأمین کنید.
«دو سه نکته درخصوص آموزش فلسفه و پژوهش فلسفی عرض میکنم، که خوشبختانه دیدم در ذهن بعضی دوستان هم هست. یکی مسألۀ امتداد سیاسی - اجتماعی فلسفه است که من مکرّر به دوستان گفتهام و الان هم در تأیید فرمایش بعضی از آقایان عرض میکنم؛ منتها نه با تعبیر رنسانس فلسفی؛ نباید به این معنا مطرح شود. ما به رنسانس فلسفی یا واژگون کردن اساس فلسفهمان احتیاج نداریم. نقص فلسفۀ ما این نیست که ذهنی است - فلسفه طبعاً با ذهن و عقل سروکار دارد - نقص فلسفۀ ما این است که این ذهنیّت امتداد سیاسی و اجتماعی ندارد. فلسفههای غربی برای همۀ مسائل زندگی مردم، کم و بیش تکلیفی معیّن میکند: سیستم اجتماعی را معیّن میکند، سیستم سیاسی را معیّن میکند، وضع حکومت را معیّن میکند، کیفیت تعامل مردم با همدیگر را معیّن میکند؛ اما فلسفۀ ما بهطور کلّی در زمینهی ذهنیّاتِ مجرّد باقی میماند و امتداد پیدا نمیکند. شما بیایید این امتداد را تأمین کنید، و این ممکن است؛ کمااینکه خود توحید یک مبنای فلسفی و یک اندیشه است؛ اما شما ببینید این توحید یک امتداد اجتماعی و سیاسی دارد. «لاالهالا اللَّه» فقط در تصوّرات و فروض فلسفی و عقلی منحصر و زندانی نمیماند؛ وارد جامعه میشود و تکلیف حاکم را معیّن میکند، تکلیف محکوم را معیّن میکند، تکلیف مردم را معیّن میکند. میتوان در مبانی موجود فلسفیِ ما نقاط مهمّی را پیدا کرد که اگر گسترش داده شود و تعمیق گردد، جریانهای بسیار فیّاضی را در خارج از محیط ذهنیّت بهوجود میآورد و تکلیف جامعه و حکومت و اقتصاد را معیّن میکند. دنبال اینها بگردید، این نقاط را مشخّص و رویشان کار کنید؛ آنگاه یک دستگاه فلسفی درست کنید. از وحدت وجود، از «بسیط الحقیقة کلّ الاشیاء»، از مبانی ملاّ صدرا، - اگر نگوییم از همهی اینها، از بسیاری از اینها - میشود یک دستگاه فلسفیِ اجتماعی، سیاسی و اقتصادی درست کرد؛ فضلاً از آن فلسفههای مضاف که آقایان فرمودند: فلسفۀ اخلاق، فلسفۀ اقتصاد و.... این، یکی از کارهای اساسی است. این کار را هم هیچکس غیر از شما نمیتواند بکند؛ شما باید این کار را انجام دهید».
🔗 در دیدار جمعی از نخبگان حوزوی (۱۳۸۲/۱۰/۲۹):
🟦 فعلاً آنچه میتواند جامعه را اداره کند، فقه است نه فلسفه. چون فلسفه اسلامی هنوز امتداد عینی پیدا نکرده است.
«فلسفه خوب است؛ نه اینکه فقط خوب است؛ لازم است. در این تردیدی نیست. لکن آنچه زندگی را اداره میکند، عملاً فقه ما است؛ علّت هم این است که فلسفۀ اسلامی در طول زمان امتداد عملی نداشته؛ یعنی این حکمت نظری ما به حکمت عملی امتداد پیدا نکرده؛ در حالی که فلسفههای غربی که از لحاظ نفْسِ فلسفه بودن خیلی کم محتواتر و ضعیفتر از فلسفۀ اسلامی هستند، امتداد عملیّاتی دارند؛ یعنی اگر چنانچه شماها مثلاً فرض کنید که فلسفۀ کانت یا هگل یا مارکس را معتقد باشید، در مورد حکومت نظر دارید، در مورد فرد نظر دارید، در مورد ارتباطات اجتماعی نظر دارید؛ امّا [اینکه] اقتضای فلسفۀ ملّاصدرا یا فلسفۀ فرض بفرمایید که ابنسینا یا دیگری در حکومت یا در فلان [مسئله] چیست، چیزی برای ما روشن نشده. نه اینکه ندارد،
➖ در دیدار اعضای مؤسسه عالی فقه و علوم اسلامی (۱۳۹۷/۱۲/۱۳):
🟦 اجتهاد در فلسفه و کلام، لازم است.
«اگر اجتهاد با همان شیوۀ درست و صحیح خود که تکیه به کتاب و سنت است، و با آن متد معقولِ صحیحِ منطقىِ حسابشدۀ پخته انجام بگیرد، بسیار خوب است. اجتهادها ولو نتائج مختلفی هم داشته باشد، موجب بالندگی است، موجب پیشرفت است. مجتهدین ما، فقهای ما در طول تاریخ فقاهت ما در مسائل گوناگون نظرات مختلفی ایراد کردند. شاگرد بر علیه نظر استاد، باز شاگرد او بر علیه نظر او حرفهایی زدهاند، مطالبی گفتهاند؛ هیچ اشکالی ندارد؛ این موجب بالندگی و پیشرفت است. این اجتهاد باید در حوزه تقویت شود.
اجتهاد مخصوص فقه هم نیست؛ در علوم عقلی، در فلسفه، در کلام، اجتهاد کسانی که فنان این فنون هستند، امر لازمی است. اگر این اجتهاد نباشد، خواهیم شد آب راکد.»
➖ در دیدار طلاب و فضلا و اساتید حوزه علمیه(۱۳۸۹
👌آه،آه،آه
🌹خدا را براین مرد جامع الوجود شکر.
🌹🌹خدارا شکر که این مرد عارف،حکیم،فیلسوف،فقیه متکلم،بهره مند از معارف ناب دینی بانگاه خالص اهل بیت علیهم السلام در میان ما هستند وضرورت دارد برجستگان حوزه و دانشگاه گرد محور وجود ارزشمند ایشان جمع شوند و کار بسیار مهم نظام سازی(سیستم سازی) در زمینه های مختلف عرفان،حکمت،فلسفه و موضوعات مهم فرهنگی، اجتماعی،حاکمیتی،اقتصادی را ایجاد کنند و جهان اسلام و آزاد اندیشان عالم را از سردرگمی،بلا تکلیفی وبی برنامگی نجات دهند.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه:
خونخواهی مهمان عزیزمان را وظیفه خود میدانیم
رژیم صهیونیستی زمینه مجازات سخت را برای خود فراهم ساخت
🔹️در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت شهادت این رهبر شجاع و مجاهد برجسته به امت اسلامی و جبهه مقاومت و ملت سرافراز فلسطین تاکید کردند: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست با این اقدام زمینهی مجازات سختی را برای خود فراهم ساخت و خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود میدانیم.
✏️ متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
✏️ بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
ملت عزیز ایران!
✏️ رهبر شجاع و مجاهد برجستهی فلسطینی جناب آقای اسماعیل هنیه در سحرگاه دیشب به لقاءالله پیوست و جبههی عظیم مقاومت عزادار شد. رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانهی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینهی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت.
✏️ شهید هنیه سالها جان گرامیاش را در میدان مبارزهئی شرافتمندانه بر سردست گرفته و آمادهی شهادت بود، و فرزندان و کسان خود را در این راه تقدیم کرده بود. او از شهید شدن در راه خدا و نجات بندگان خدا باک نداشت، ولی ما در این حادثهی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفهی خود میدانیم.
✏️ اینجانب به امت اسلامی، به جبهه مقاومت، به ملت شجاع و سرافراز فلسطین و بالخصوص به خاندان و بازماندگان شهید هنیه و یکی از همراهانش که با وی به شهادت رسیده است، تسلیت عرض می کنم و علوّ درجات آنان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سید علی خامنهای
۱۰ مرداد ۱۴۰۳ مصادف با ۲۵ محرم ۱۴۴۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔴بیانیه دوم سپاه پاسداران در پی ترور اسماعیل هنیه:
بی تردید این جنایت رژیم صهیونیستی با پاسخ سخت و دردناک جبهه مقتدر و عظیم مقاومت بویژه ایران اسلامی مواجه و برکات مجاهدتهای "شهید القدس" دکتر اسماعیل هنیه در دفاع از آرمان و حقوق ملت فلسطین یاریبخش آنان خواهد بود.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴بیانیه دوم سپاه پاسداران در پی ترور اسماعیل هنیه:
بی تردید این جنایت رژیم صهیونیستی با پاسخ سخت و دردناک جبهه مقتدر و عظیم مقاومت بویژه ایران اسلامی مواجه و برکات مجاهدتهای "شهید القدس" دکتر اسماعیل هنیه در دفاع از آرمان و حقوق ملت فلسطین یاریبخش آنان خواهد بود.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فاز یک چیزایی هست که من می دونم شما نمی دانید برداشتن غلط است.
واقعیت جنگ نامتقارن را باید برای مردم تشریح کرد.
دشمن در وجه هایی دست برتر دارد که ما نداریم. اصلا عجیب نیست که ساختار امنیتی ما در قدرت مواجهه با دشمن یک جاهایی کم بیاورد.
ما ساختار امنیتی مان را نمی فرستیم جاهایی آموزش ببیند باید برود در لبنان در مواجهه با آنها که آموزش دیده اند سعی و خطا کند تا یاد بگیرد «آموزش ضمن خدمت»!
تجهیزات مورد نیازش را باید از همان ها که دشمنش هستند تهیه کند و ....
پس وقتی فلان خلاف کار امنیتی را در کشور دیگری فریب می دهد شاهکار کرده ولی وقتی نمی تواند مهمان دیپلماتیک کشور را محافظت کند یک چیز تقریبا طبیعی اتفاق افتاده نه یک گاف امنیتی بزرگ.
این را تجربه چند سال اخیر به ما ثابت کرده مگر اینکه رسانه، خوانش ما از وقایع را طور دیگری شکل داده باشد
اما همین دشمن ۱۵ مهر (۷ اکتبر) غافلگیر شد.
در یک محدوده کوچک زیر نظرش در حالیکه متر مربع آنجا را شبانه روز زیر نظر دارد مردانی تمرینات انجام دادند و ندید و ...
۷۰ سال جامعه سازی اش در یک حادثه از بین می رود و ....
آری جنگ ما نامتقارن است اگر دشمن در مواردی دست برتر دارد ولی در جاهایی هم ضربه های دریافت می کند که خودش هم نمی داند چرا و چگونه و همین ها معادلاتش را عوض می کند.
به تجهیزات و آموزش باشد دشمن دستش برتر است و به قول آن بنده خدا با یک دکمه اش همه سیستم نظامی ما را مختل می کند.
اما در واقعیت وقتی بازی جنگ می چیند وقتی استراتژی می نویسد و خودش را گالیور و نیروی مقاومت و ایران را لی لی پوت تعریف می کند جنگ را با هزینه بالا از دست می دهد، حتی وقتی خودش را حواصیل و ما را غاز وحشی تصویر می کند هم باز با هزینه بالا جنگ را از دست می دهد.
برای کاهش هزینه های جنگ احتمالی اش میلیون ها و میلیاردها دلار خرج می کند سامانه سلاح جدید برای کارخانجاتی تعریف می کند و تولید می کند اما بازهم در میدان عمل یک گروه نظامی ایرانی که بیسیمش را برای نشنیدن فریادهای نکن! نرو! فرمانده اش خاموش می کند با یک اسلحه ساده و همان قایق تندرو تمام سامانه سلاح چند میلیون دلاری را بی اثر می کند و یک دسته را در آبهای سرزمینی یا حتا خارج از آن! با اشتباه مکان یابش دستگیر می کند و تمام!
حتا موشکی شلیک می شود که هنوز در میدان عملیاتی نشده و پهپادی را می اندازد که قرار بوده نشان قدرت باشد و کلا هشدارها را نادیده می گرفته و رییس جمهوری تشکر می کند که سرنشین دار کناری را نزده اند چون در تجربه آنها با شناختی که از تجهیزات و سطح پیشرفت ما دارند این موشک و ادوات براحتی می توانسته در این فاصله دو هدف را اشتباه گرفته و خطر جنگ را بالا ببرد!!
به هر حال جنگ ما نامتقارن است اگر سردار ما را بزنند ما پایگاه شأن را به خیش می کشیم و ابهتشان را نابود می کنیم!
اگر در کرمان بمب گذاری کنند، پایگاهشان در اربیل و دست ساخته هایشان (داعش) در سوریه را موشک باران می کنیم
اگر سفارتمان را بزنند، پایگاه هوایی شأن را بی اعتبار می کنیم و جاسوس هایشان را زیر ضرب می بریم و...
البته اگر فخری زاده مان را بزنند شاید هنوز جوابی نداده ایم یا به قول آن بنده خدا یک عده از جوانان شان را مجاب کرده باشیم در هتلی پدر موشکی شان را چاقو بزنند و بکُشند و هتل را هم به آتش بکِشند و ...
راهبرد ما در برخورد با جالوت های زمانه مان «كَم مِّن فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ وَاللَّهُ مَعَ الصَّابِرِينَ» است.
و استراتژی دشمن ما اتراف و اسراف و استکبار است.
نه ما با استکبار به جایی می رسیم و نه دشمنان راهبرد فئه قلیله ما را درک خواهند کرد.
آنها و استکبارشان ما و راهبردهای قرآنی مان دو مسیر مختلفیم که در موارد امنیتی هیچ توافقی نمی توانیم داشته باشیم
باید به مردمان مان بفهمانیم در جنگ نامتقارن اگر یکی بزنند ده تا می خورند ولی نه لزوما در همان جهت و با همان شکل.
✍محمد رنجبر
https://eitaa.com/dosstandareitaa
بسم الله الرحمن الرحیم
از پشت دوربین دید در شب
دربارهٔ ترور اسماعیل هنیه و وظیفهٔ ما در این صبح کدر
✍🏼پرستو علیعسگرنجاد
۱
هفتهٔ پیش به ترامپ سوءقصد شد. کجا؟ در قلب آمریکایی که بالاترین بودجهٔ نظامی جهان را دارد. چطور؟ جلوی چشم صدها محافظ و اطلاعاتی و امنیتی. چه شد؟ هیچ. صدا از احدی درنیامد که امنیت آمریکا ضعیف است و رئیس جمهور سابق قماربازش میان حلقهٔ قویترین محافظینش ترور نافرجام را با تکتیرانداز تجربه میکند. مردک هم در هیبت ابرقهرمانی با گوش شکستهٔ کشتیگیروار، مشت پیروزی در هوا تکان داد که کوچکترین ضعفی در رسانهها مخابره نشود.
۲
ترور سکهای دوروست. روی دردناک و حرصدرآورش، نفوذ است، سوءاستفاده از خلأها و ضعفها. روی دیگری هم اما دارد: ترس. وحشت از نبرد مستقیم. کسی که جگر رویارویی ندارد، از قفا و ناغافل میزند. پس تروریست قوی نیست، ترسوست و بیشرف. شرافت نبرد تنبهتن ندارد.
۳
یهود همیشه مثل موش فاضلاب، کارش را با نفوذ و کثافتکاری پیش برده. تاریخ بخوانید میبینید همیشه زیرزیرکی مشغول زدوبند و بزن دررو بوده. مهم است تصویر واقعی یهود را نه در آینهٔ رسانههای پروارشده با دلارهایش، که در تاریخ ببینیم. بدانیم با بزدلان طرفیم و در ذهن خودمان برایشان هیمنه نسازیم. هیمنه از آن خیبرشکنی بود که هرگز شمشیری بر گردهاش ننشست بس که رخبهرخ میجنگید و نمیگریخت…
۴
غزه باتلاق رژیم شده. همه میدانند رژیم تا خرتناق در خون شهدای غزه فرورفته و جنگ را باخته، درست همانطور که آمریکا در ویتنام و افغانستان و عراق بیآبرو شد. آسانترین راه گریز از این مهلکه، تغییر میدان است، تغییر طرف مقابل. رژیم دارد همهٔ زورش را میزند که پای ایران را به جنگ مستقیم باز کند. چطور؟ اینطور:
۵
هنیه، رحمت خدا بر او، در قطر اقامت داشت، قطری که رژیم اشراف کامل و بینقص اطلاعاتی بر آن دارد. زدن هنیه در قطر هیچکاری نداشت، اما لزومی هم نداشت، چون او رئیس شاخهٔ سیاسی حماس بود و مرافعهٔ رژیم با شاخهٔ نظامی است. ترور هنیه در تهران، تقلای رژیم برای
۱-بیاعتبارکردن سازمانهای امنیتی ایران و
۲- کشاندن پای ایران به جنگ است.
حالا ببینید چه کسانی در داخل، با خودتحقیری و ناله و یا خردهفرمایش بیتخصص به قوای نظامی، دارند درست در زمین خواستههای رژیم بازی میکنند!
۶
درحالیکه عدهای از هموطنان، با متلک به امنیتیها به خیال خودشان دارند اکت سیاسی میکنند، خبرگزاریها و شبکههای صهیونها، مرتب از مردمشان میخواهند چراغقوه و کنسرو بردارند و خودشان را به پناهگاهها برسانند! تفاوت چهرهٔ ایران در داخل و خارج از مرزهایش را میبینید؟ رژیم آسمان موشکبارانش را یادش نرفته.
رژیم بهتر از من و شما یادش هست در شرایطی که هیچیک از قدرتهای دنیا جرئت تو گفتن به او را نداشتند، موشکهای ساخت ایران چند صد کیلومتر را در دل شب طی کردند و گنبد آهنین اسرائیل را با وعدهٔ صادق به استهزا گرفتند.
پس او که باید بداند قوی است و توان مقابله و پاسخ دارد، ماییم که عدل همیشه دربزنگاهها یادمان میافتد خودتحقیری کنیم! با زخم زبان و متلکهایی که همه از سر بیسوادی و نابلدی و بیخبری است، قوای نظامی کشوررا تضعیف کنیم. ما،همین ما که هر شب آسوده میخوابیم و حتی خبردار نمیشویم جوانان گمناممان چند عملیات تروریستی را در سکوت خنثی کردند. ما که وقتی فخریزاده و سیدرضیمان را میزنند باید به مدد سخنرانی دشمن و ویکیپدیا بفهمیم چه سرمایههای نظامی امنیتی علمی گرانمایهای داریم که بی آن که معطل تشکر و تحسین ما بمانند، کارشان را کردهاند و میکنند…
۷
در فتنهها و غبارها،چشممان باید به دهان کسی باشد که چشمش، دوربین دید در شب است.تاریکی را میشکافد و عرصه را روشن میبیند.
بزرگ قبیلهمان به رژیم منحوس گفته مهمان عزیز ما را به شهادت رساندید، در حریم ایران حادثهٔ تلخ و سختی را رقم زدید و ما وظیفهمان میدانیم خونخواه مهمانمان باشیم.
نه یک قدم جلوتر، نه یک قدم عقبتر از ولی شانهبهشانهاش، به هر چه گفت، عمل میکنیم.
ما که تخصص نظامی نداریم، خردهفرمایش نمیکنیم، زمان مشخص نمیکنیم، فشار نمیآوریم،نابلدیمان را اهرم فشارروی شانهٔ بلدها و کارکشتههامان نمیکنیم. به جای همهٔ اینها دعایشان میکنیم و سلامتی و موفقیتشان را از خدا میخواهیم.
۸
نادانتر از نادان کسی است که این حادثهٔ تلخ را به تحلیف رئیسجمهور و شروع دولت او و اصلاحات مربوط بداند. پزشکیان با نطقش در مجلس ما را در جهان سربلند کرد. عزتمندانه و شرافتمندانه پشت کودکان مظلوم غزه ایستاد و هنیه را به برادری، مقتدرانه و صمیمانه در آغوش فشرد تا دنیا بداند جمهوری اسلامی پشت سرزمین زیتون ایستاده.
دشمن را گم نکنیم.جبههٔ خودی و غیرخودی را اشتباه نگیریم. شر مطلق این عالم، اسرائیل است که باید از صحنهٔ روزگار محو شود.
هدایت شده از مستضعفین تیوی
14020408_جزوه_انقلاب_فرهنگی_اقتصادی_بازار_شهید_بهشتی.pdf
217.9K
⭕️ راهکار شنیدهنشدهی شهید بهشتی برای مهار تورم
🔹جزوه پیش رو متن سخنرانی #شهید_بهشتی است که درباره انواع سرمایه و علت زیربنایی ایجاد تورم توضیح میدهد. این سخنرانی در سال ۱۳۵۹ در مسجد ارگ تهران ایراد شده است که توسط #مستضعفینتیوی منتشر میشود.
🔸شهید بهشتی در اینجا نه از دیدگاه #فقهی بلکه از نظر #اقتصادی، راهکاری برای مبارزه با بیماری مهلک گرانی و تورم ارائه میدهد.
🔹او ابتدا سه گونهی #سرمایه را توضیح میدهد:
۱- در شكل وسایل تولید
۲- در شکل مستغلات
۳- در شکل سرمایهی در گردش
🔸در ادامه ضمن توضیح این سه نوع سرمایه، گرفتن سود منصفانه و منطقی در دو گونهی اول را قابل قبول میداند، اما گرفتن سود در شکل سرمایه در گردش را رد میکند و آن را عامل #تورم معرفی میکند و میگوید راه خلاصی از تورم، منع گرفتن چنین سودی است.
💬 «نمیخواهد بگویید آقا سود سرمایه بازرگانی حلال است یا حرام... بنده عرض میکنم سود سرمایه بازرگانی، یعنی اضافه حقوق و مخارج خود شما و كاركنانتان، و اضافه بر مقدار لازم برای سوخت و سوزها و ضايعاتتان، بقیهاش هر چه باشد بیماری اقتصادی میآورد. مـــــــن اینجا به عنوان یک طبیب حرف میزنم نه به عنوان یک فقیه. ملت ما هم فعلاً بیمارِ یک بیماری شکنندهی اجتماعی و اقتصادی است: بالارفتن سرسام آور قیمتها».
🔻 متن کامل سخنرانی شهید بهشتی در سمینار انقلاب فرهنگی-اقتصادی در بازار را در فایل پیوست بخوانید.
🎬 @Mostazafin_TV
#محرم
#تئاتر
#رنگ_و_نیرنگ
⚫️ سوگواره نمایشی #رنگ_و_نیرنگ
رنگی که با نیرنگ خضاب شد..
📆 زمان: ۱۲ الی ۲۱ مرداد ماه ۱۴۰۳
📍اصفهان، بلوار ملت، حدفاصل پل ابوذر و سی و سه پل، باغ نور
📞 تلفن پاسخگویی:
۰۹۹۱۶۶۸۴۴۸۰
✔️لینک رزرو بلیط رایگان:
https://formafzar.com/form/namayeesh
✾♡موسـسـه مهــرتابان مهدوی♡✾