3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💖 #یا_امام_حسن_ع 💫
🌺روحم پرید، سوے تو و یا ڪریم شد
🌟در زیر سایہے ڪَرم تو مقیم شد
🌺ماه صیام،یڪ رمضان بود و بس،ولے
🌟تو آمدے در آن ، رمضان الڪریم شد
#ڪریم_اهل_بیٺ💚
#میلاد_امام_حسن_مجتبی💖
💠@Dost_an
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨استــــــــــورےویژه ولادت امام حسن علیه السلام کریم اهل بیت مبارکباد،🎉
🌸نوری ز حریم مرتضی آمده است✨
🌸با حلم و وقار مصطفی آمده است✨
🌸فرمان اجابت دعا در این ماه✨
🌸از یمن قدوم مجتبی آمده است✨
💐⃟🎉#میلاد_امام_حسن
💐⃟🎉#امام_حسن
💠@Dost_an
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️با امام زمان (عج) حرف بزنید و درد و دل کنید...
🔹یکم روحتون جلا بگیره.😍
💠@Dost_an
🔺به گزارش رسانه عبری 12، ناو هواپیمابر یو اس اس هری اس ترومن توسط نیروی دریایی یمن به رهبری انصار الله مورد اصابت قرار گرفت.
#ایران_قوی
خداقوت یمن👏👏
💠@Dost_an
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادتونه داستان شهیدی که برگه امتحانی فرزندش رو بعد از شهادتش امضا کرده بود
حالا بعد چندین سال از زبان دختر شهید اصل ماجرا رو بشنوید
🌷شهید حجت الاسلام و المسلمین سید مجتبی صالحی خوانساری در 30 بهمن 1362 در درهشهر سنندج توسط گروهک تروریستی کومله ترور شد و بر اثر اصابت گلوله به سر و دست به شهادت رسید.
#شهدا
#ماه_رمضان
#رمضان
#امام_حسن
💠@Dost_an
🌕شهید مدافعحرم #علی_عسگری
🌺در پتروشیمی اراک کار میکردیم. ماه رمضان بود و هوا بسیار گرم! محل کار ما مخازن کُروی بود که باید در داخل آن کار میکردیم.
🌻بدنه مخزن باید تا ۱۰۰ درجه سانتیگراد حرارت میدید تا گرم شده و سپس شروع به کار کنیم. شهید عسگری همپای ما در آن شرایط که برای کسی که روزه هم نبود، تحمّلش سخت بود، روزه میگرفت و کار میکرد.
🌺یک شب به اتفاق هم به منزل دوستان در خوابگاه دیگر رفتیم و دیدیم که هندوانهای گذاشتند وسط و به ما هم تعارف کردند، اما شهید قبل از آنکه از هندوانه بخورد، از دوستان پرسید:«از کجا آوردهاید؟ در اینجا که دسترسی به مغازه ندارید!»
🌻گفتند:«از باغ کنار پتروشیمی کَندیم.» شهید گفت:«آیا صاحبش میداند؟» گفتند:«نه!» او چنگال را به زمین گذاشت و گفت:«با مال شبههناک جسم و روحم را آلوده نمیکنم. انشاءالله که خداوند از میوههای بهشتی نصیبمان کند!»
🎙راوے: دوست شهید
#شهدا
#ماه_رمضان
#رمضان
#امام_حسن
💠@Dost_an
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كودکان نه مجرم اندو نه دشمن ما
آنهاموجودات كوچكی اند كه در
دنیای پرقانون ما گیج و بی پناهند.
به آنها زندگی كردن بیاموزید،
مبادا با سختگیری به جایی برسند
كه فقط زنده اند و نیاموختند
چگونه زندگی کنند
💠@Dost_an