هدایت شده از 🌷 ...ثامن... 🌷
مداحی آنلاین - راز ادب عباس - استاد پناهیان.mp3
4.24M
🏴 #پادکست #تاسوعا #محرم
♨️راز ادب عباس(ع)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #علیرضا_پناهیان
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
🎥 این نوحه ۱۸ ثانیهای به عنوان نوحه سراسری در شب عاشورا در دفاع از حجاب و عفاف خوانده خواهد شد.
👈لطفاً پخش شود!
هدایت شده از شهیدهادی_تورجی زاده_حججی_آرمان_حاج قاسم
ست کند، بزرگان در مورد اثرات قمهزنی بر روحیه کودکان میگوید: «چون در قمهزنی خون جاری میشود و این حرکت ریتمدار و با حرکتهای بدنی و تکرار همراه است، قطعاً روی بچهها اثر منفی میگذارد. برخی از بچهها با دیدن این عمل دچار رعب و هراس شده و حالت چندش به آنان دست میدهد. حالا اگر کودکی یا بزرگسالی به این مسأله به عنوان یک پدیده مذهبی نگاه کند، ممکن است قمهزنی در آینده باعث گریز او از مذهب شود».(11)
5-قمهزنی موجب وهن مذهب میشود
هرگاه فعل و امر جدیدی که جزء دین بودن آن ثابت نشده، سبب وهن و تضعیف دین شود، به یقین انجام آن فعل حرام بوده و باید از انجام آن پرهیز شود. قمهزنی نیز از امور نوپیدایی است که هیچگونه سابقهای در عصر امامان معصوم(ع) و حتی قرون نزدیک به آن نداشته است.
در روزگاری که به برکت انقلاب اسلامی گرایش مردم به تشیع روز افزون شده است و منطق و عقلانیت مبانی تشیع و صفا و پاکی رهبران آن به ویژه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری دنیای امروز را شیفته و دلداده مذهب اهل بیت(ع) کرده است، انجام کارهایی سؤالانگیز که پشتوانه استدلالی محکم هم ندارد، موجب گریز و بیزاری مردم نسبت به مذهب میشود و این بزرگترین ستم به مذهب اهل بیت(ع) است.
بر فرض که بگوییم و معتقد باشیم که قمهزنی هیچگونه ضرری بر نفس ندارد و یا اینکه قمهزنی دارای دلیلهای محکم فقهی است؛ به قیمت پایبندی به یکی از شعائر غیر واجب، نمیتوان اصل دین و مذهب را قربانی کرد و مردم جهان را به مذهب تشیع بدبین کرد و آن را مکتبی خرافی، بیمنطق و خشونتطلب جلوه داد.
بر همین اساس امام صادق(ع) میفرماید: «کُونوا لنا زینا وَ لا تَکونُوا علینا شَیْنا حَبَّبونا الی الناس و لاتُبْغِضُونا الیهم، فجُرّوا الینا کلّ مودةٍ و ادفعُوا عنّا کلّ شرّ»؛(12) زینت ما باشید نه سبب زشتی و بیآبرویی ما، ما را محبوب مردم گردانید و مبغوض ایشان نکنید. پس محبت آنها را به ما جلب کنید و هر گونه بدی را از ما دور سازید.
و نیز امام علی(ع) میفرماید: «انّ احسَنَ الزی ما خَلَطَک بالناس و جَمَلکَ بینهم و کفّ السنتهم عنک»(13)؛ همانا نیکوترین زینت و زیبایی چیزی است که تو را با مردم آمیخته سازد و تو را در میان مردم زیبا سازد و زبانشان را از بدگویی تو باز دارد.
و نیز امام صادق(ع) میفرماید: «ایّاکُم اَنْ تَعْمَلُوا عَمَلاً یُعیّرُونابِهِ، فانَّ ولد السُوءِ یُعیِّر وَالِدَهُ بِعَمَلِهِ، کُونُوا لِمَنْ انْقَطَعتُم اِلَیهِ زَیْناً وَ لا تَکُونُوا عَلیهِ شَیْناً ...»(14)؛ مبادا کاری کنید که ما را بدان سرزنش کنند. همانا فرزند بد، پدرش را به کردار او سرزنش کنند، برای کسی که به او دل دادهاید (امام خود) زینت باشید و عیب و ننگ او نباشید.
آیتالله مکارم شیرازی میفرماید: عزاداری خامس آل عبا از مهمترین شعائر دینی و رمز بقای تشیع است، ولی بر عزاداران عزیز لازم است از کارهایی که موجب وهن مذهب میشود و یا آسیبی به بدن آنها وارد میکند خودداری کنند.(15)
آیتالله سیستانی میفرماید: باید از کارهایی که عزاداری را خدشهدار میکند اجتناب شود، روشن است که قمهزنی در حال حاضر تبعات منفی فراوانی از جمله وهن دین را در پی دارد.(16)
آیتالله جوادی میفرماید: چیزی که مایه وهن اسلام و پایه هتک حرمت عزاداری است جایز نیست، انتظار میرود از قمهزنی و مانند آن پرهیز شود.(17)
آیتالله العظمی خویی میفرماید: اگر قمهزنی و زنجیرزنی با قلابهای فلزی که در ماه محرم انجام میگیرد؛ منجر به ضرر و زیان قابل توجهی شده و یا هتک، تمسخر و توهین به دین و مذهب را به دنبال آورد؛ جایز نیست.(18)
6. قمهزنی اهداف عزاداری را خدشهدار میکند
قیام امام حسین(ع) در هر عصر و زمان و برای هر ملت و مردمی پیامی دارد، پیامی که هیچگاه کهنه نمیشود. اما در شرایطی که همواره ستمپیشگان و استعمارگران خونآشام در تلاش بودهاند تا نقش عاشورا را کمرنگ کرده و بنیانش را براندازند، مؤثرترین عاملی که میتواند آن را برای نسلهای آینده حفظ کند، مراسم سوگواری امام حسین(ع) است.
برپا داشتن مراسمی به یاد سیدالشهداء(ع) در ایام مختلف به ویژه دهه محرم و روز عاشورا میتواند روشی برای احیای خط امامان معصوم(ع) و تبیین مظلومیت آنان باشد، تأکیدهای فراوان پیامبر(ص) و امامان معصوم(ع) به برپایی مراسم سوگواری نیز هماهنگ با این اهداف عالیه بوده است. اما نکتهای که از تمام روایاتی که در این باب وارد شدهاند میتوان دریافت این است که امامان معصوم(ع) به منظور حفظ حادثه کربلا و انتقال فرهنگ آن به نسلهای آینده، برگزاری مراسم سوگواری ساده و بیآلایشی را توصیه میکردند، اما متاسفانه با گذشت زمان و گسترش مذهب تشیع، این مراسم به پارهای از آداب و رسوم قومی و ملی و سلایق فردی و جمعی نظیر قمهزنی و مانند آن ممزوج شد، که خود میتواند مانعی برای درک مناسب پیام عاشورا باشد.
التماس دعا
هدایت شده از عارفانه
زیارتناحیهمقدسه۩میرباقری.mp3
41.59M
💠 زیارت ناحیه مقدسه
🎙 با صدای آیت الله میرباقری
😭 درد دل ها و ناله های جانسوز آقا صاحب الزمان (عجل الله) در وصف جد غریبش امام حسین علیه السلام
➬@Areffane
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
هدایت شده از عارفانه
◼️ ۳ #ذکر حسینی :
🔹اول: هر وقت نام حسین علیه السلام را شنیدی، سه مرتبه بگو:
صَلَّى اللَّهُ عَلَیْکَ یَا أَبَاعَبْدِاللَّهِ
🔹دوم: هر وقت نام یکی از اصحاب امام حسین علیه السلام را شنیدی بگو:
يَا لَيْتَنِي كُنْتُ مَعَكُمْ فَأَفُوزَ فَوْزا عَظِيماً
🔹سوم: مرتب بگو:
لعن الله قاتليك يا ابا عبدالله
➬@Areffane
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»