فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای دروغ های عجیب درباره فوت ساناز جمشیدی در مدرسه! / خانم 30 ساله ای که اصلا دانش آموز نبود
👤پدر مرحومه ساناز جمشیدی:
⭕️دخترم دانش آموز نبوده و دو لیسانس دارد!
⭕️کسانی که داغ دارند را اذیت نکنید.
⭕️ فوت دخترم هیچ ربطی به مسائل و مسمومیتهای اخیر نداشته که آن را سیاسی کنند.
#جهاد_تبیین
#جنگ_ترکیبی
#باز_نشر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خروج قطار از ریل در فلوریدا
🔺قطاری که حامل هزاران گالن پروپان بود از ریل خارج شد.
🔸زمان اغتشاشات در توییتر به اغتشاشگران آموزش میدادند که چطور به ریلهای قطار آسیب بزنند تا باعث خروج قطار از ریل و تلفاتگرفتن از نظام بشوند!
🔸حالا نمیدانند با سریال ژانر وحشت خروج قطارهای خودشان از ریل چه کنند!
#غرب_بدون_روتوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تور کنسرت جاستین بیبر به خاطر عوارض شدیدی که واکسنهای آمریکایی برای او داشت، لغو شد🤷♂
فکر کنید یه سلبریتی تاپ ایرانی که توی شهرت انگشت کوچیکه جاستین بیبر هم نمیشه، با یه واکسن ایرانی همچین اتفاقی براش میفتاد!
تا سازمان ملل دو تا قطعنامه حقوق بشری علیه ایران صادر نمیکرد، آروم نمیگرفتند!
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لزوم امر به معروف در موضوع حجاب در کلام شهیدبهشتی:
◽️شهید بهشتی:
📌 رفتن روی خط عابر پیاده اعتراض داره اما رفتن روی #خط_عفاف اعتراض نمی خواهد؟!
◽️همانطوری که نظم عبور و مرور محترم است، عفت و پاکدامنی هزار بار #محترمتر است.
◽️نفرمایید عفت و پاکچشمی یه چیز فردیه، همینجاست که اسلام ما از اسلام دیگران جدا می شود.
👌 یک تحلیل خوب که مخاطب آن صدا و سیما است ؛
⚠️ضعفی که امروز بروز کرد
🔹️#خندوانه و #عصر_جدید دو برنامه پرطرفدار در صدا و سیما بودند که در چند فصل از رسانه ی ملی پخش شدند. نکته ی مثبت این برنامه ها معرفی نمودن استعداد های گوناگون و افرادیست که کمتر امکان دیده شدن در فضای رسمی رسانه را داشتند. در عین نکات مثبت این برنامه ها به نظر چند مسئله در این برنامه ها مورد توجه قرار نگرفت:
🔸️شهرت ناگهانی:
مسئله ی اولی که به نظر در این برنامه ها مورد توجه قرار نگرفت، شهرت ناگهانی و بدون ضابطه ی افراد بود. کسانی که تا دیروز در صفحات مجازی خود هزار دنبال کننده هم نداشتند حالا یک شبه به شهرتی کشوری رسیده و صاحب چند صد هزار دنبال کننده شده بودند. این افراد بدون آن که پله های ترقی را طی نموده و کم کم رشد نمایند، سوار بر آسانسور رسانه ی ملی شده و ناگهان بزرگ می شوند و این شهرت ناگهانی اگر با ظرفیت پایین شخصِ مشهور شده همراه شود، غالبا منجر به لغزش و سقوط او خواهد شد.
🔹️عدم شناخت:
مشکل دیگر این است که هیچکس از ذهنیات، اعتقادات و نظرات این افراد مشهور شده اطلاعی ندارد و در بزنگاه فتنه ها و ناآرامی ها، تازه ماهیت واقعی آن ها مشخص خواهد شد.
زینب موسوی کمدین هتاک و شروین حاجی پور نمونه های این رشد آسانسوری همراه با عدم شناخت می باشند. کسانی که بخش اعظمی از شهرت خود را مدیون رسانه ی ملی هستند اما امروز در جهتی، برخلاف مصالح ملی کشور گام بر می دارند.
🔸️به نظر رسانه ی ملی باید از این سوء استفاده عبرت گرفته و با نگاهی بلندتر و محتاط تر، تریبون خود را در اختیار اشخاص گوناگون قرار دهد. از طرفی نیز با نظارت مستمر و قرارداد های محکم مانع سوء استفاده رشد یافتگان و معرفی شدگان خود شود.
#صداوسیما
#مسئولیت_خون_شهدا
❎چگونه در فعالیت های سیاسی اجتماعی از خطرات قطعی و احتمالی نجات پیدا کنیم؟
♦️علامه مصباح یزدی ره پاسخ می دهند👇👇👇👇
🔸چيزي که ميتواند ما را از اين خطرها حفظ کند ادامه توسلات به اهلبيت صلواتاللهعليه است. هر قدمي که ميخواهيم برداريم اول يک توجهي به وجود مقدس حضرت ولي عصر پيدا کنيم که آقا من ميخواهم بروم نوکري شما را بکنم خودتان کمک کنيد تا آنکه شما مصلحت ميدانيد واقع شود.
ما يک حرکتي براي انجام وظيفهاي ميکنيم اما ما خودمان نميدانم مصلحت چه هست و مصلحت واقعي چيست. خودمان را به شما ميسپاريم دل مان را ايمان مان را رفتارمان را و سعي ميکنيم آن را که ميفهميم وظيفه مان است عمل کنيم؛ شما هم دست ما را بگيريد نگذاريد بيفتيم.
🔸 آنکه بيش از همه چيز براي ما مؤثر است همين است. متأسفانه وقتي وارد ميدان ميشويم ديگر خودمان اينها را فراموش ميکنيم به مردم ميگوييم توسل داشته باشيد براي سردردتان براي مشکلات زندگيتان، اما براي چنين مسأله حياتي کشورمان غافل ميشويم از اينکه توسل داشته باشيم.
🔹 زيارت عاشورا يادتان نرود، اطعامهایي براي سيدالشهدا، زندگي توأم با عشق به اهلبيت و با شورحسيني يادتان نرود. اينهاست که ضامن بقاي نظام ما و پيشرفت و حفظ ما از اين است که در دامن شيطان بيفتيم.
🔹 خدا نياورد روزي را که دست ما از دامان اهلبيت و به خصوص دامن سيدالشهدا کوتاه شود.
✍بيانات حضرت آيتالله مصباح 17/2/1392
#علامه_مصباح
#جهاد_تبیین
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سبک زندگی غربی اشک این دختر را در آورد
دختران این سرزمین با ديدن اين ۶/۵دقیقه ویدیو 👆👆که ساعتها حرف دارد به سبک زندگی ایرانی اسلامی خود افتخار کنند.
🔹مصاحبه با دختری که چهار دوست پسر داشته اما در کمبود نعمتی به نام خانواده و همسر اشک می ریزد ..
🔸انشالله خانم ها و دختران ما با درک حس غربت و حزن این دختر، مسیر درست زندگی را انتخاب کند.
#جهاد_تبیین
#باز_نشر
#خانواده