eitaa logo
دوستان سردار سلیمانی
525 دنبال‌کننده
12هزار عکس
16.9هزار ویدیو
7 فایل
@haj_mansour منتظر نظرات و پیشنهادات اصلاحی شما هستیم
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️خواننده زن جمهوری آذربایجان در ایران به دنبال چیست ؟ 🔹شبنم تووزلو خواننده جمهوری آذربایجان که در ماه‌های گذشته در ستایش نیروهای نظامی باکو و همچنین الهام علی‌اف ویدیو کلیپی را منتشر کرده بود اخیرا سفری به کشور داشته و در حرم‌های مقدس قم و مشهد تصاویری از خود بازنشر کرده است. 🔹احسان موحدیان کارشناس حوزه قفقاز در گفتگو با روزپلاس در خصوص رفت و آمد شبنم تووزلو خواننده جمهوری باکو به ایران هشدار داد و گفت: این موضوع محل اشکال است و نباید اجازه داد چنین فردی بین باکو و ایران رفت و آمد کند زیرا این سفرها برای بازیابی وجه حاکمان جمهوری باکو صورت میگیرد. 🔹موحدیان در خصوص حضور خواننده باکو و همسر دوم تاجر نزدیک به الهام علی‌اف در ایران گفت: این حرکت ابتکار دیپلماسی عمومی جمهوری آذربایجان و جذب مخاطب ایرانی برای این خواننده پان ترک است و با این اقدام می خواهند وجهه‌ی علی اف را بهتر کنند. وی افزود: گفته می‌شود همسر فعلی این خواننده نزدیک به دستگاه اطلاعاتی علی‌اف است و جالب انکه در شرایطی که اجازه هیچ فعالیتی به دستگاه فرهنگی،آموزشی و مذهبی ایران در باکو داده نمی شود چنین شخصی به ایران می آید ورفت و آمد کند، این موضوع به هرحال محل اشکال است. 🔹این کارشناس افزود: نباید به این خواننده اجازه داد که راحت در کشور حضور پیدا کند کسیکه در فضای مجازی اینگونه می خواند، میرقصد و مشروب می خورد وعکس علی اف را مدام منتشر می‌کند، در این شرایط به ایران بیاید و به مشهد و قم برود، منطقی نیست و مشکوک است.
🔺به این تصاویر بنگرید، چگونه رنسانس و در ادامه روشنگری چهره‌نگاری از حضرت مریم (س) را تغییر داد. 🔸تصویر مریم مقدس در سال ۱۳۰۰ یک زن کاملا محجبه است اما به مرور این تصویرها در طول مدت 400 سال تغییر یافته است. ✍تغییرات بعدی بسیار تاسف برانگیزتر و در ادامه بدتر و بدتر خواهد شد تا اینکه ممکنه در آینده نیمه عریان طراحی کنند!! ✍اگر مراقب نباشیم ممکنه استعمار همین طراحی برای مسلمانان و مقدسات آن ها داشته باشند!
⚛❗️تفاوت جست‌جوی خودکشی در گوگل فارسی و انگلیسی ❗️در گوگل فارسی، روش‌های خودکشی و در گوگل انگلیسی، تماس با امداد نمایش داده می‌شود. 🔸 این یک نمونه کوچک بود. نمونه های زیادی وجود دارد از صدور خون های آلوده به ایدز توسط فرانسه به ایران تا صادرات واکسن فایزر آلوده به سرطان به دیگر کشورها و ارسال داروهای تاریخ مصرف گذشته و فروش تسلیحات از رده خارج شده به عربستان سعودی و صدها نمونه دیگر!! ✍متاسفانه هنوز هم عده ای ساده لوح فکر می کنند غرب دلسوز ماست! آیا زمانی فرا می‌رسد که این ساده لوحان بسیط الفکر بیدار شوند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه باید شبیه چیزی بشن که بنگاه‌های مد و زیبایی غرب می‌خوان؛ اگر نه اینقدر تحقیر و تمسخر میشی که خودت از خودت بدت بیاد...
پدرسوخته بازی شرق تیتر؟ پول گم شده! متن؟ پول جای دیگه هزینه شده! -مماشات
📸 سانسور استقبال بی‌نظیر و پرشکوه مردم از تشیع شهدای گمنام توسط روزنامه‌های اصلاح‌طلب! واقعا مشکلتون با شهدا چیه که حتی یه خبر و عکس هم کار نکردید ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تناقضات همیشگی مولوی عبدالحمید ایشان تا دیروز همه رو توصیه به رعایت همه قوانین ( حتی راهنمایی و رانندگی) می کرد، اما امروزه حامی محاربین و اغتشاشگران شده و علیه قوه قضاییه موضع گیری می کند‌.
چرا براندازها برای نوید افکاری تولد و سالگرد میگیرن ولی برای حسن ترکمان که نوید کشتش نه؟
خزانه‌داری: هیچ پولی گم نشده 🔹وزارت اقتصاد: براساس اعلام خزانه‌داری کل کشور پول نقدی معامله بلوک ۱۲ درصدی شرکت پتروشیمی خلیج فارس به مبلغ حدود ۳۲.۵ هزار میلیارد تومان در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۸ در ساعت ۱۵ به حساب شماره ۲۴۱ خزانه نزد بانک مرکزی به‌طور کامل واریز شده و ادعای دروغ گم شدن این مبلغ کذب محض است. 🔹درپی انتشار دروغ گم شدن ۳۶ هزار میلیارد تومان قسط اول معامله بلوک ۱۲ درصدی پتروشیمی خلیج فارس از سوی روزنامه اعتماد، وزارت اقتصاد به اتهام نشر اکاذیب از این روزنامه شکایت کرد. # شاگردان مغروق استخر فرح ، ممد سوروس ، حسن فریدون
باغ وحش انسانی در ایالات متحده ‏این عکس ها درسال 1904 گرفته شده است جایی که دولت ایالات متحده 1300 بومی فیلیپینی را ازقبایل مختلف برای نمایش ولذت ازدیدن آنها، در نمایشگاه سنت لوئیس به عنوان حیوانات انسان نما ربود وآنها هیچگاه به وطنشان باز نگشتند ‏⁦ ‏⁧
📝 گیلدا مورکرت فعال ضد امپریالیست آمریکایی با انتشار تصویری، درواکنش به کمک های آمریکا به زلنسکی نوشت: 🔹️ کریسمس در واشنگتن دی سی، در حالی که زلنسکی میلیاردها دلار می برد