eitaa logo
دوستان سردار سلیمانی
526 دنبال‌کننده
12.1هزار عکس
16.9هزار ویدیو
7 فایل
@haj_mansour منتظر نظرات و پیشنهادات اصلاحی شما هستیم
مشاهده در ایتا
دانلود
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 وقتی که حتی برهنگی و هرزگی اوباش "زن‌زندگی‌آزادی" صدای سالومه، مجری من‌و‌تو را هم در می‌آورد! ♦️سالومه سیدنیا:یعنی چی که لخت می‌شوید؟! واقعا خیلی زشت است، مثل هشتگ "من سلیطه‌ام"! برای چی باید از بدنمون استفاده کنیم؟ برهنگی نه تنها در فرهنگ ایران بلکه در هیچ کجای دنیا پسندیده نیست.
❌ ستون نویسان شیطان بزرگ دوباره شروع کردند....! ⏪روزنامه اعتماد: آیا سیاست نه شرقی نه غربی هنوز جواب می دهد یا باید در آن تغییر ایجاد کرد؟ روزنامه اعتماد نوشت: 🔹به نظر می‌رسد انتخابات امریکا فرصتی است که باید از آن به درستی در جهت منافع ملی استفاده کرد. آیا سیاست نه شرقی و نه غربی که همان موازنه منفی است، در حال حاضر هم پاسخگوی نیازهای اقتصادی و سیاسی کشور می‌تواند باشد .آیا بهتر نیست با درس‌آموزی از گذشته و نگاهی به خرده حاکمیت‌های حوزه خلیج‌فارس و درس‌آموزی از نتایج سیاسی اقتصادی و عرصه گاه بین‌المللی، این سیاست را که نتایجی جز تحریم و تنگناهای بین‌المللی برای مردم و کشور نداشته، طرحی دیگر انداخت؟ ✍ ۳۰ سال است جریان اصلاحات در ۳ دولت مختلف تمام امکانات و دیپلماسی کشور را صرف کاسه لیسی غرب و آمریکا کرده است و ارمغانش تنها تحریم و تحقیر بیشتر بوده است. این جماعت نه تنها قرار نیست درس عبرت بگیرند بلکه حتی با روی کار آمدن ترامپ قاتل هم به قلم فرسایی برای سفیدسازی این شیطان می پردازند. این دیگر نفهمی یا کج فهمی و نادانی نیست بلکه این عین مزدوری و ماموریت محوله از طرف سرویس های جاسوسی غرب است . ▪️کی قرار است دستگاه های امنیتی و قضایی و نظارتی نظام بساط این ستون نویسان شیطان بزرگ را از داخل مملکت جمع کنند؟ ▪️تا کی باید جریان تحریف آنهم با کمک ارتزاق از بیت المال مسلمین به حیات خود در داخل کشور ادامه دهد؟
🔴جلسه سرکرده یک گروهک پان ترکی و از مجرمان امنیتی با پزشکیان 🔹 یونس زارعیون، از سرکرده های گروهک قومیتی که سابقه اختلاف افکنی میان قومیت های یکپارچه ایران که ماموریت دستگاه اطلاعاتی انگلیس است را داشته است با ریاست جمهور در رابطه با حقوق قومیت ها دیدار کرده است 🔹 وی که سر کرده گروهک حرکت ملی آذربایجان است در ۱۳۹۰/۱۱/۰۶ توسط نهاد های امنیتی در تبریز دستگیر شده بود.
. ♨️ قطع برق منازل مردم خط‌قرمز او بود بویژه که زجر مردم را در خاموشی‌های طولانی و بی‌برنامه تابستان ۹۹ و ۴۰۰ دیده بود. هفتگی از وزیران نیرو و نفت گزارش نیروگاه‌ها، ذخایر سوخت و پروژه‌های جبرانی را پیگیری می‌کرد. ✍ همین حالا برق جایی که هستم رفت. نارضایتی شدید در کلام مردم آشکارست. اما من ... 🌿 🌹🌹🌹🌹 💪 😡 🌷 🇮🇷 @dostansardarsoleymani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اخلاق، کجای زندگی اقتصادی ما قرار داره؟ به هم رحم کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️نماینده مجلس: ستاد تنظیم بازار مصوب کرده قیمت پوشک بچه از ۶۰ هزار تومان بشود ٢٣٠ هزار تومان! با ۴ برابر شدن قیمت پوشک بچه، ملت چگونه بچه‌دار شوند؟
♦️‌ترامپ: ایلان ماسک وزیر می‌شود 🔹‌دیدید یه کم بالا و پایین پریدن و نیششون تا بنا گوش باز شد، یکی شد معاون راهبردی رئیس جمهور اون یکی هم شد وزیر، به همین سادگی
♨️اطلاعیه شماره یک شرکت توانیر درخصوص مدیریت انرژی در دوره سرد سال منتشر شد. 🔹به اطلاع هموطنان گرامی می‌رساند با توجه به شروع فصل سرما و افزایش مصرف گاز در بخش خانگی و محدودیت تأمین سوخت گاز نیروگاه‌ها و مطابق تصمیمات اتخاذ شده مبنی بر عدم مصرف مازوت در برخی از نیروگاه‌ها، ضمن تاکید بر صرفه جویی جدی در مصرف گاز و برق، مشترکان محترم می‌توانند جهت اطلاع از برنامه زمان بندی اعمال محدودیت برق در بخش خانگی و تجاری به سایت شرکت توزیع نیروی برق مربوطه یا سامانه برق من مراجعه کنند. ✍اصلا خودتونو اذیت نکنید مهم رجیستری آیفون بود که انجام شد الان هم تنها دغدغه فیلترینگ هست که رفع بشه دیگه انتظاری نداریم ازتون... آب و برق و گاز کیلویی چند! به راهتون ادامه بدید از تخریبها هم نترسید.🙂 ولی خودمونیم! قطعی برق توی زمستون یکم ضایع نیست؟! 🌿 🌹🌹🌹🌹 💪 😡 🌷 🇮🇷 @dostansardarsoleymani
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخوندهای نفوذی که پیش زمینه برگشت انقلابی های پلاستیکی اصلاح طلب و اصولگرا رو ایجاد کردن بشناسید... کسانی که با مردم رو به خیابون ها کشوندن با گفتن این خزوعبلات به اصطلاح حق گویی... باعث شهادت آرمان ها و روح الله ها شدن... خودشون اهرم فشار به سمت مردم میگیرند برای امریکا حاضرن فحش بخورن کشورشون هرج و مرج بشه کلی جوان پرپر بشن که ایران رو از بازوی نظام که فرمانده هان ما هستند قطع کنن اون هارو خلع سلاح کنند تا براحتی بشیم یه جایی مثل آذربایجان و سوریه... ننگ بر شما خائنین کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اعترافات تکان‌دهنده جواد ذلیلیف درباره ترامپ 🔹وزیر اسبق امور خارجه در حاشیه همایش «مکتب نصرالله»، ترامپ را «اهل محاسبه» خواند و همچنین با اشاره به «افزایش غنی‌سازی ایران تا 60 درصد»، دو اعتراف تاریخی از خود به جای گذاشت. 🔹اگر به اذعان ذلیلیف «ترامپ اهل محاسبه است»، بنابراین نتیجه میگیریم که وزیر خارجه دولت دوازدهم اعتراف می‌کند که سیاست‌های انفعالی و ضعیف او در قبال ترامپ، دستگاه محاسباتی دولت وقت امریکا را به این نتیجه رساند که می‌تواند فرمانده نیروی قدس سپاه ایران را در خاک عراق ترور کند. 🔹 ذلیلیف بارها و حتی در جریان انتخابات اخیر ریاست جمهوری گفته بود که قانون راهبردی مجلس مانع ادامه سیاست در قبال آمریکا شد. حالا اما بواسطه همان دستاورد و بدون اشاره به فجایع سیاست‌های خود د، برای ترامپ کُری می‌خواند و تیم رسانه‌ای دولت چهاردهم هم با آب و تاب آن را بازنشر می‌دهد. 🔹آخر؛ می‌توان فهمید که «واقع‌گرایی» در سیاست خارجی و فهم درست مناسبات بین‌المللی و برنامه داشتن برای هر سناریویی چقدر اهمیت و چه تأثیری بر زندگی مردم دارد؛ به قول آقای ذلیل، «مردم! فرق می‌کند چه کسی در پاستور بنشیند».
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از شرکت پاندا برای محاسن کارگرا حقوق تعیین میکنن... اینا قطعا از قوه قضاییه ترسی ندارند که همچین فیلمی رو پخش میکنن... شما کثافتها به کجاها وصلید که این خزوعبلات رو به راحتی نشر دادید؟ کارگر بیچاره جون میکنه عرق میریزه پول حلال ببره خونش... ریش و موهاش برا قسط و چکش سفید شده... اون وقت یه عده احمق دنبال فحاشی به ریش دارا هستن...